Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

anabolica

Hier vind je alles wat niet bij één bepaalde drug hoort. Voor vragen over combinaties kun je het best in de subfora over de aparte drugs zoeken.

anabolica

Berichtdoor Vitamin_K » wo maart 19, 2014 4:25 pm

Viel me op dat hier geen subforum bestaat over anabolica/steroïden:

Bekendste is testosteron, dat oraal bijna niet werkzaam is en voornamelijk in de vorm van langwerkende-esters wordt ingespoten ( i.m., in de buik bv.)
Vooral bodybuilders gebruiken het, want als je erbij traint kweek je een enorme spiermasssa, op veel kortere tijd dan met enkel oefenen.
Therapeutisch gezien wordt het ook wel voorgeschreven, bv. voor verlate puberteit: als je als puber bv. de baard niet in de keel krijgt....dus bij een tekort aan testosteron....door al die hormonen ( waaronder testosteron) die tijdens de puberteit in je lichaam veel hoger aanwezig, en je uiteindelijk van kind tot adolescent/man maken.

Er zijn ook nog andere indicaties, maar die weet ik niet precies vanbuiten.

Ik ken zelf mensen die testoreron inspuiten om de zoveel weken ( bv. Sustanon 250) of als gel op het lichaam aanbrengen......
Of pilletjes ( mesterolon/Proviron) of een steroid met uitgesproken anabole effecten;nandrolon ( Deca-Durabolin)....niet enkel om een mooi torso te krijgen,
nee vooral recreatief....omdat je je ook eufoor gaat voelen zeiden ze, dat het echt een fijn gevoel gaf....ook veel meer zelfvertrouwen, nadeel wel, sommigen worden agressief.

Ik weet niet of dit echt veel recreatieve waarde heeft als drug.....dus ben nu begonnen met 1 kuur nandrolon, uit interesse.....ga er niet bij trainen....het gaat me erom wat voor gevoel het geeft.

Ik ben niet van plan na die kuur het nog te gaan gebruiken, want weet dat het voor impotentie zorgt bv. na lang gebruik en ook dat het ongezond is, ongezonder zelfs dan drugs als cocaïne,heroine,amfetamine,ketamine enz.

Zijn er hier members die weten wat voor gevoel anabolica geven, die het ook uit nieuwsgierigheid naar de eventuele recreatieve effecten ervan, zo ja: wat voelden jullie? welk middel hebben jullie dan gebruikt?
Of zijn er members die het gebruiken bij fitness, om echt aan spiermassa te winnen, hoe vaak gebruiken jullie dan? Hoeveel kuren? Zijn jullie niet angstig om de negatieve en gevaarlijke nadelen die vaak later pas optreden.....en laten jullie je ook bv; tijdens kuren ( die ook gevaar inhouden), bijstaan en controleren door een arts?
Vinden jullie het recreatieve waarde hebben?

Alvast bedankt....
Avatar gebruiker
Vitamin_K
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 54
Geregistreerd: zo mei 06, 2012 9:30 am

Re: anabolica

Berichtdoor Kockar » wo maart 19, 2014 4:30 pm

toen ik een jaar gezond leefde en 4 keer in de week ging trainen nam ik gedurende 1 maand 3 keer per dag dinabol, dit is een soft-anabol maar kreeg wel een boete van 250 euro toen ze het vonden :s
Avatar gebruiker
Kockar
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2328
Geregistreerd: vr aug 02, 2013 10:58 am


Keer terug naar Drugs

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner