Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerst mdma dan 4 fmp

Hier vind je alles wat niet bij één bepaalde drug hoort. Voor vragen over combinaties kun je het best in de subfora over de aparte drugs zoeken.

Eerst mdma dan 4 fmp

Berichtdoor remone » vr jun 24, 2011 10:28 am

Hallo allemaal!
Dit weekend ga ik heerlijk feesten met vrinden en vrindinnnen.

Nu heb ik al meerdere malen 4 fmp gecombineerd met xtc.
Altijd eerst 4 fmp en dan als de piek is afgezwakt de xtc. Ik vind het lekker beginnen op eene feest/festival, lekker de rush van de 4 fmp, in de stemming komen, en dan xtc.

Nu heb ik toch het idee dat het nog wel eens de intensiteit van de xtc trip kan beinvloeden als je eerst al op de 4 fmp gaat spacen.

Nu is mijn plan om in het begin de mdma te pakken, uur of 0.00 ongeveer.
Dan als die is uitgewerkt niet bijdoseren maar een bom 4 fmp.
Ik vraag me af of het die kant beter op zou werken, eerst xtc, dan voor de laatste uurtjes extra energie 4 fmp, want dj Rush vraagt wel wat extra gas zeg maar :rock:

Iemand ervaring/wijze woorden?

Adios!
remone
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 39
Geregistreerd: do jun 09, 2011 9:19 pm

Re: Eerst mdma dan 4 fmp

Berichtdoor FRESH » vr jun 24, 2011 10:37 am

Het ligt er een beetje aan waarom je de 4-FMP wilt nemen en waarom je MDMA zou nemen.

In feite zou je 4-FMP als ("gezonder") alternatief van MDMA kunnen nemen aangezien je serotonine huishouding minimaal aangebroken wordt. Als je daarna die MDMA neemt gaat het in mijn ogen grootste voordeel van die 4-FMP verloren.
Maar afgezien van dat kan ik me ook voorstellen dat je gewoon lekker wil spacen op je feest en dit natuurlijk zo lang mogelijk wilt doen. Vandaar deze combi?
Waarom kun je het niet gewoon bij 4-FMP houden? Je kunt ook een combi doen met 4-FMP en 2C-I bijv. op lage dosis? Dan heb je minder 4-FMP nodig en dat versterkt je space aanzienlijk :) zelfs kun je dan later nog wat bijpakken. Ik zou dan wat meer 4-FMP nemen dan je 1e dosis, als deze dan weer uitwerkt komt het amfetamine-achtige meer naar boven en dat is wat je wilt toch? ;-)
FRESH
Offline
 

Re: Eerst mdma dan 4 fmp

Berichtdoor remone » vr jun 24, 2011 11:16 am

Waarom ik deze combi obverweeg:
eerst de echte mdma-rush, dus zonder eerst aan andere middelen te hebben geroken.
vervolgens om de avond-fun te verlengen de 4 fmp erin, aangezien ik het andersom zonde vind van de mdma rush. Dus dacht ik, als oppepper de 4fmp na afloop te pakken. Ik vraag me af hoe de rush van 4fmp dan nog is, aangezien die minder serotonine aanspreekt.

Jij reageert op de combi andersom volgens mij, en die heb ik vaker gedaan maar betwijfel ik momenteel. Dus eerst mdma, dan later de 4 fmp.
remone
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 39
Geregistreerd: do jun 09, 2011 9:19 pm

Re: Eerst mdma dan 4 fmp

Berichtdoor FRESH » vr jun 24, 2011 11:51 am

Ik reageer inderdaad andersom, maar ik keek het even van een "gezondere" kant.

Oke, je wilt eerst MDMA nemen. Daarna dus 4-FMP? Waarom zou je 4-FMP nemen? Alleen voor de energie? Dan kun je net zo goed speed nemen. Bereik je dan meer mee en is goedkoper.
Als je toch die 4-FMP rush wilt hebben ipv alleen echt speedy gevoel, dan zou ik gewoon een middelhoge dosis 4-FMP nemen. Bijv. 135mg. Heb je toch nog wat 4-FMP gevoel (tenzij je al teveel MDMA hebt genomen) en dan komt later daarvan het amfetamientje wel naar boven :)

Ik heb bovenstaande combi pas één keer gedaan. Dus eerst MDMA (150mg in 2x verdeling) en daarna 4-FMP (120mg in 1x). Ik merkte er nog wel wat van, maar als ik meer MDMA had genomen zal het effect echt stukken minder zijn geweest denk ik, aangezien dat de MDMA de meeste MDMA al aangesproken had. Ik doe de combi in iedergeval niet meer, vind het echt zonde.
FRESH
Offline
 

Re: Eerst mdma dan 4 fmp

Berichtdoor remone » vr jun 24, 2011 12:04 pm

Ik weet niet of ik voorr die tijd nog pep kan regelen, en was inderdaad benieuwd of 4 fmp enigszins hetzelfde resulktaat kan geven als gewone pep. Dus nog even lekker doorknallen de laatste paar uurtjes. misschien dat ik voor dit keer, probeer ene paar puntjes 4 fmp te snuiven indien gewenst na de xtc trip.
Ik vind de 4fmp-trip erg fijn op zich zelf ook maar vind de euforie van xtc toch duidelijk de nummer een. Aangezien ik niet meer zo veel feest wil ik het goed doen.
ben er nog niet over uit. Misschien toch beginnen met 4 fmp, dan na 2 uurtjes mdma.
het zal een lang nachtje worden namelijk, ben voor de terugreis op het openbaar vervoer aangewezen namelijk en dat duurt wel even. Om dan al helemaal vertiefd te zijn vind ik niet zo fijn.
remone
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 39
Geregistreerd: do jun 09, 2011 9:19 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Drugs

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner