Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Ervaringen met justitie in duitsland? (opgepakt met speed)

Hier vind je alles wat niet bij één bepaalde drug hoort. Voor vragen over combinaties kun je het best in de subfora over de aparte drugs zoeken.

Re: Ervaringen met justitie in duitsland? (opgepakt met spee

Berichtdoor Tripkip » do jun 21, 2012 10:07 am

Ik vraag me af hoe het nu afgelopen is.
Avatar gebruiker
Tripkip
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 359
Geregistreerd: wo apr 25, 2012 8:38 pm
Woonplaats: België

Re: Ervaringen met justitie in duitsland? (opgepakt met spee

Berichtdoor Oizo » ma jul 09, 2012 5:20 pm

Tripkip schreef:Ik vraag me af hoe het nu afgelopen is.


idem
Avatar gebruiker
Oizo
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 629
Geregistreerd: do dec 22, 2011 7:09 pm

Re: Ervaringen met justitie in duitsland? (opgepakt met spee

Berichtdoor Ranko » zo mei 04, 2014 12:00 pm

Ondanks dat dit een verouderd topic is, geef ik toch maar even mijn ervaring weer die ik had met de Duitse justitie. In mei 2012 was ik op festijn in de Turbinehallen in Oberhousen. Het was nog erg vroeg en de zaal was behoorlijk leeg. Snuiven was niet mogelijk in de zalen.

Ik ben dus maar even naar de wc gegaan. Helaas tijdens het snuiven kijkt er een mof over mijn deurtje heen en ziet mij en mijn middeltjes. Ik wist dat ik erbij was en besloot alle medewerking te verlenen en alle vragen eerlijk te beantwoorden, om zo misschien gematst te worden. Ik zeg dat ik 1 gram speed heb (gelukkig iets minder omdat ik nog wel mijn snif kon afmaken) en dat ik 2,5 gram mephedrone bij heb. Ik probeerde de mephedrone door te laten gaan voor medicatie, vanwege het feit dat zij het naar alle waarschijnlijkheid niet zouden herkennen, maar ze trapten er niet in. 1 ding verborg ik echter. 3 pillen, die wist ik nog net in m'n boxer te stoppen, terwijl ik met de beveiliging mee liep naar het strafloket.

Eenmaal daar aangekomen moest ik alles uitleggen. Ik sprak geen woord Duits en hun konden geen Engels, dus dat was erg kut. Tot er op een gegeven moment een commissaris (of iets in die richting) naar mij toe kwam lopen en in het Nederlands mij vragen ging stellen. Ik heb alles gewoon bekent, in de hoop op strafvermindering. En dat lukte ook, voor mijn eerste gevoel. Ik mocht namelijk de strafmaat bepalen. Ik dacht van ik doe een schappelijk bod, gezien het feit dat er ruim 3 gram aan poeder gevonden was (de pillen hadden ze nog niet ontdekt) en zeg dat ik 250 euro kan betalen. Helaas lachte hij mij uit en vroeg hierna 500,wat ik onmogelijk kon betalen. Ik kon maximaal 250 euro opnemen van de bank en had zelf ook niet veel cash op zak. Na wat onderhandelingen en telefoontjes naar vrienden ben ik op 420 euro uitgekomen. Dat moest ik aftikken, waarna ik kon gaan. Papierwerk werd ingevuld en de aanklager ging weer weg, later zou een politieauto mij vervoeren richting een pinautomaat en weer terug. Maar daarvoor kreeg ik een 'erg fysieke controle'. Alles moest uit en wat werd er gevonden? Juist, de 3 pilletjes. Maar gelukkig voor mij deed de agent 'het bewijsmateriaal' in mijn dossier en het had op dat moment verder geen consequenties. Gelukkig dat die commissaris het niet vond, want dan was ik waarschijnlijk wel enorm de Sjaak geweest. Maar goed, 420 euro afgetikt uiteindelijk, maar ondanks mijn goede gedrag en medewerking, mocht ik niet meer naar binnen. Na een paar smeekbeden lukte het me om die commissaris toch nog zo ver te krijgen dat ik voor 50 euro naar binnen mocht.

Ik dacht dat alles voorbij was, want dat werd mij ook verteld - ik zou er niks meer van horen-, totdat begin vorig jaar een brief in de deuropening viel. Een straf van 1260 euro - 420 voor 3 pillen en 3,3g amfetamine (???) . Ik kon in beroep gaan, maar mijn Duits was zo slecht dat ik besloot het erbij te laten zitten. Ik heb vorige maand pas een acceptgiro ontvangen en betaald, maar dit had zo makkelijk verjaard kunnen worden. Het is dat er druk werd uitgeoefend op mij om het te betalen, in familiare kring, anders zou ik er nog even op hebben gewacht. Want snel werken ze daar toch niet, en waarschijnlijk is het de moeite niet om er snel achteraan te gaan.

Een lang verhaal, maar zo weet iemand in het vervolg wat die kan verwachten (of juist niet).
Avatar gebruiker
Ranko
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 232
Geregistreerd: do feb 24, 2011 1:43 am

Re: Ervaringen met justitie in duitsland? (opgepakt met spee

Berichtdoor Hamukun » zo mei 04, 2014 5:20 pm

Dus je hebt ze omgekocht en je kreeg alsnog een boete thuis? Dat is niet zo mooi, hahaha, ben je goed genaaid.
Avatar gebruiker
Hamukun
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 401
Geregistreerd: vr feb 08, 2013 7:34 pm

Re: Ervaringen met justitie in duitsland? (opgepakt met spee

Berichtdoor Ted Bundy » zo mei 04, 2014 5:46 pm

Als iemand je in de gevangenis je zegt te blazen, zet het gewoon op een rennen.
Prototype schreef:
Ted Bundy schreef:
Bourjois schreef:Mensen die wiet roken zijn doorgaans mensen die graag comfortabele kleding verkiezen boven merkkleding. Walgelijk.
Avatar gebruiker
Ted Bundy
Donateur
Offline
 
Posts: 1911
Geregistreerd: vr jan 10, 2014 9:50 pm

Re: Ervaringen met justitie in duitsland? (opgepakt met spee

Berichtdoor snuifduif » zo mei 04, 2014 8:39 pm

Had je niet snel alles door kunnen spoelen voor je de wc deur open deed :#: Geen bewijs is geen straf
Avatar gebruiker
snuifduif
Panda imitator
Donateur
Offline
 
Posts: 5172
Geregistreerd: za maart 05, 2011 7:00 pm
Woonplaats: Drugs en Omstreken

Vorige

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Drugs

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 5 gasten

Royal Queen Seeds banner