Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Flauw vallen na gebruik van GHB en MDMA!!

Hier vind je alles wat niet bij één bepaalde drug hoort. Voor vragen over combinaties kun je het best in de subfora over de aparte drugs zoeken.

Flauw vallen na gebruik van GHB en MDMA!!

Berichtdoor Missy020 » ma aug 13, 2012 11:40 am

Hallo iedereen,
ik zal jullie eerst vertelle hoe ik in aanrakig met harddurgs ben gekomen. Tot nu toe heb ik 3x harddugs gebruik, en vertel ik jullie over alle 3 keren zodat jullie beetje een beeld over dat hebben.
Zelf blow ik al 10 jaar weed en hasj(niet dagelijks). Een half jaar geleden ging ik met mn neef opstap, we hadden wat gedroken op een feestje en was goed dronken, we kwamen thuis en hij vertelde dat hij mdma had. Ik had mezelf altijd voorgenomen om geen harddurgs te geruiken, maar goed.. zeg nooit nooit natuurlijk!:p Uit nieuwchierigheid heb ik een halve genomen, ik voelde er niet zoveel van, dus zei ik na een half uur geef me er nog maar 1, dus gaf hij mij een hele. Wat er daarna gebeurde kan ik me niet herinneren ik was op de bank in slaap gevallen vertelde mn neef mij de volgede dag, en omdat ik in slaap was gevallen, heeft mn neef een deken over me heen gezet en ging hij zelf naar boven om te slapen. niet lang daarna hoorde hij allemaal lawaai beneden en hoorde hij mij een hele gesprek voeren, hij kwam beneden en hij vond mij in de keuken zwetend op de grond met grote knikkerogen en ik was zo aan het trippen, dat ik hele gesprekke met mezelf voerde:s hij vertelde me ook dat ik echt in 'mn eigen wereldje' zat.. al zijn meuels waren verschoven, waarschijlijk had ik op de grod gekropen, vandaar die lawaai die hij hoorde. Hij bleef bij me en gaf mij water omdat ik volgens hem goed uitgedroogd was, hij zei ook: erg stom van me dat ik je pilletjes gaf terwijl je ook alcohol op had. De dag daarna was ik echt kapot brak en had ik geen eetlust en kon ik me niks meer herinneren.. Eerste ervarig was dus niet prettig!

Mn 2de ervaring was ong 3 maanden geleden en dat was weer met mn neef maar nu ook met zijn vriedin erbij, hij vertelde me dat hij GHB had, en legde uit wat dat was, en vertelde ook dat als je een beetje G op hebt en je begin je een beetje ''dronken'' te voelen, een mdma pilletje moet nemen, dat heeft een geweldig effect volgens hem. Dus we dronken samen een glas gemixt met cola (1flugel flesje GHB), na een half uurtje begon ik het idd te voele. hij gaf me daarna een halve pilletje. Niet lang daarna begon ik me zo intens geweldig te voelen en ik was zoo gelukkig, het was gewoon echt WAUW! na 2 uurtjes gaf hij me weer een halve, omdat ik dat gevoel wilde houden. Tussendoor maakte hij weer een G'tje en dat dronken we weer samen (met zn 3e) op, combinatie was echt geweldig! Maar de doserig moet wel goed lijven. Hij begon trance te draaien(waar ik normaal gesproken totaal niet van houd), maar ik vond dat muziek op dat moment echt zo mooi. Af en toe dansen lekker gek doe en dan weer op de bank liggen, heerlijk van dat muziek genieten, we ware heerlijk aan t spacen! Ik zei tegen hun: hoe heb ik dit u al die jaren kunnen missen haha! Daarna kreeg ik weer een halve pilletje, omdat ik op een gegeven moment te druk was en maar door bleef praten en ook al vroeg in de ochtend was 8 uur ofzo.. werd t tijd om te slape en moest ik wat GHB drinken(wel gemixt atuurlijk), zodat ik wat rustiger werd. Niet lang daarna viel ik al snel weg en brachten ze me naar boven. Omdat het de vorige x mis ging, bleven ze wel de hele tijd bij me. Ik werd wakker en kon me alles nog herinneren. Ik was dat keer ook kapot brak, nog erger dan de eerste keer, ik voelde me lichamelijk erg zwak, last van spiere, gewrichten en was ook af en toe aan t zweten.. ik kon amper lopen, en telkens wanneer ik opstond begon ik witte sterretjes te zien en viel ik neer en dat gebeurde wel meerdere male die dag, einde van de dag ging het wel wat beter en viel ik niet meer flauw maar voelde me nog wel brak, de dagen daarna ook.

Mn 3de ervaring en dat weer bij mn neef en zijn vriedin, dat was eergisteren, dit keer had hij GHB, mdma, poppers en kristal in huis. Hij had uitgelegd wat poppers en kristal zijn. eerst dronken we samen weer een G'tje, halve pilletje daarna.. en het voelde gewoon weer geweldig. Daarna voor t eerst poppers gehad(je moet daar aan ruike) dat deden we wel meerdere malen. Na 2halve pilletjes maakte hij eenbommetje(dat is met kristal), af en toe wat G'tje drinken en poppers, daarna kreeg ik 1 pil, die sloeg wat ons veraasde niet aan, dat was ookal 8 uur in de ochtend en we begonnen rond half 1. Ik begon na dat laatste pil rustiger te worden en begon ook moe te worden, dus een G'tje was niet meer nodig. Dus in deze nacht dronken we samen 3 glazen G met cola, heb ik 2 halve pilletjes, 1 bommetje, daarna 1 pilletje gehad, ondertussen heb ik meerdere malen poppers gehad, denk wel 7x eraan geroken.. doserig van alles hebben we goed gedaan. De dag daarna(gisteren dus) was ik lichamelijk weer kapot, duizelig, ik zag weer witte sterretjes en viel ook meerdere malen neer, wanneer ik neer viel is t wel voor 1 sec, niet dat ik een paar min weg blijf. En ook deze keer weet ik alles nog. Vandaag voel ik me nog brak, niet zo erg als gisteren natuurlijk, heb gisteren niks gegeten, tot u toe nog steeds niks, eetlust is er nog steeds niet.

Bij alle 3 ervarigen, heb ik mn lip kapot gebeten en bij alle 3 keren, heb ik hele gesprekken met mezelf gevoerd, ik was dus flik aan t trippen, wanneer ik begon te zweten en het erg warm kreeg, drink ik wel goed en stond ik in het buitenlucht voor afkoeling.. ik snap alleen niet waarom ik bij mn laatste 2 ervarigen de volgende dag wit sterretjes zag en flauw viel bij het opstaan en/of lopen, kan iemand mij dat uitleggen? Komt het misschien door de GHB? Omdat ik dat de eerste keer niet gebruikt had. Of kan mn lichaam er niet tegen? En waarom sloeg de laatste hele pil niet aan? Hoop echt dat jullie me kunnen helpen.. Kan t misschien zijn dat ik te veel van t goeie heb gehad? Please helpe me..
Ik ben zelf 27 en weeg 58 kilo voor de mensen die dat wille weten, en ben 1.68m..
ps: als jullie wat aan te merken hebben op mn verhaal zoals bv: dat combinatie had je beter niet kunnen doen.. hoor ik het graag! Alle reacties en vragen zijn welkom!
Missy020
Newbie
Offline
 
Posts: 6
Geregistreerd: ma aug 13, 2012 8:56 am

Re: Flauw vallen na gebruik van GHB en MDMA!!

Berichtdoor Dryad » ma aug 13, 2012 11:56 am

Ik ben zelf nog redelijk nieuw in de harddrugs scene. Maar om eerlijk te zijn van wat ik heb gelezen en uit eigen ervaring zijn de dossisen echt te heftig, die combinaties waren misschien ook wel slim om even mee te wachten. Ik heb mijzelf m'n eerste keer ook laten gaan qua dosis. Maar 2 pillen, een bommetje en dan ook nog GBH met poppers bij de derde keer al. Ik vind het niet echt raar dat je dan wazig bent die dag erna.

Waarom die laatste pil niet insloeg?
Alleen van de eerste dosis krijg je echt de MDMA rush, daarna zal je alleen het oppende effect een klein beetje kunnen verlengen als je op het juiste moment bijpakt. Ook zul je iets vager worden, dat heb ik althans. Zoek ook maar is rond op het fenomeen tolerantie hier op het forum. Heeft mij al iets voorzichtiger gemaakt met drugs in het algemeen, ik wil wel blijven genieten :)

Wat ik je ook aan raad, ook al is de eetlust laag. Gooi er multivitaminetabletten in en vreet zo veel mogelijk fruit als je kan. Denk dat eten je wel sterker kan doen voelen!
Oh you, laddergoat, you so random
Avatar gebruiker
Dryad
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 88
Geregistreerd: wo mei 30, 2012 4:04 pm

Re: Flauw vallen na gebruik van GHB en MDMA!!

Berichtdoor Saikedellik » ma aug 13, 2012 11:57 am

Ondanks je lange verhaal, kan ik het antwoord volgensmij vrij kort houden. Je hebt gewoon teveel gehad telkens, ten eerste al teveel MDMA/XTC, en gecombineerd met andere dingen, dat sloopt je gewoon en is niet goed voor je lichaam :)

Met mdma is de vuistregel 1,5-2mg per kg lichaamsgewicht, dus voor jou zou dat max iets van 120mg zijn. Veel pillen zit meer dan 120mg in, dus zou 1 pil voor jou al een beetje de max moeten zijn (afhankelijk van hoeveel er in je pillen zat, maar dat weet je vast niet? Laten testen de volgende keer voordat je pillen gebruikt!).
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Flauw vallen na gebruik van GHB en MDMA!!

Berichtdoor Partypipo » ma aug 13, 2012 12:56 pm

Aangezien wij niet kunnen weten hoeveel mg mdma in je pillen zat valt er weinig over te vertellen. Maar eerste keer een halve, daarna hele en dan niks meer weten klinkt als een veeeeeeeel te hoge dosis. Waarschijnlijk had je gewoon langer moeten wachten en was een halve genoeg geweest. Je weet de eerste keer nog niet precies wat je moet voelen en was ook dronken...
En verder zou ik niet te veel combineren. Xtc/mdma is na zo'n 5 uur ongeveer uitgewerkt qua gevoel. Het is dan nog steeds aanwezig in je systeem. Je serotonine receptoren staan alleen voor zo'n groot gedeelte uitgeschakeld als beveiliging voor je hersenen dat je het niet meer voelt.
Steeds bijpakken heeft dus 0 effect voor het lekkere gevoel, het heeft alleen effect op het slopen van je hersenen en daarmee het brakke gevoel de dag erna.
Een te hoge startdosis zorgt ervoor dat je soms maar 2 uur de xtc voelt (en te hard gaat) voordat de beveiliging op je hersens aan springt.
Je pakt te vaak bij en neemt veel te hoge dosissen...
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4138
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: Flauw vallen na gebruik van GHB en MDMA!!

Berichtdoor Missy020 » ma aug 13, 2012 1:45 pm

Thx voor jullie reacties!
Je kent je grenzen niet als je al onder invloed bent van dit soort drugs, je wilt t gevoel blijven houden en je denkt dat je nog meer kan hebben.
Ik weet inderdaad niet hoeveel mdma erin zat. Hij vertelde alleen dat al die keren dat ik mdma gebruikt had, erg heftige pillen zijn (ook de laatste keer) Want hij heeft ze ook weleens milder gehad, maar dat is voor hem wel een jaar geleden.
Ik vernam idd niks meer van dat laatste pil. Maar voor mijn gevoel ging het wel goed wat dossisen betreft (behalve de 1ste x toen ik alcohol op had), tenminste dat dacht ik.. Volgende keer zal ik voorzichtiger zijn.
Ik had altijd een vooroordeel naar 'pilletjes gebruikers' die naar die trance feesten gaan, wat ik nu totaal niet meer heb hoor. Maar aangezien ik nogal heftig reageer op mdma, durf ik niet naar dat soort feesten te gaan, daar bedoel ik dus mee, constant gekke bekken trekken op de grond rollen, ik kan niet stil liggen, zitten of staan, want ik heb mn lichaam nog niet onder cotrole.. Ik probeer wel rustig te blijven, maar dat lukt me gewoon echt niet!:S Ik doe gewoon echt debiel! Haha! (misschien iemand wat tips hierover?) Want zo'n feest lijkt me echt gruwelijk!
Hoe dan ook, mdma blijf ik sowieso gebruiken!:) Maar dan wel eens in de zoveel tijd.
Missy020
Newbie
Offline
 
Posts: 6
Geregistreerd: ma aug 13, 2012 8:56 am

Re: Flauw vallen na gebruik van GHB en MDMA!!

Berichtdoor Partypipo » ma aug 13, 2012 3:00 pm

Hoe hoger de dosis, ook hoe moeilijker je gezicht staat.
Met een normale dosis kan ik lekker kauwgum kauwen, wel spierpijn een beetje in mn kaken de volgende dag, verder geen probleem.
Met te hoge dosis krijg ik mn kaken niet meer van elkaar, en dan heb ik meerdere dagen zware spierpijn in mn kaken, bijna onmogelijk om te eten... En dan heb ik ook pijn in mn kiezen van het klemmen...
Lagere dosis zie je er normaler uit.
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4138
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Drugs

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner