Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Kanna UC extract 4 weken dagelijks 100 mg

Hier vind je alles wat niet bij één bepaalde drug hoort. Voor vragen over combinaties kun je het best in de subfora over de aparte drugs zoeken.

Kanna UC extract 4 weken dagelijks 100 mg

Berichtdoor jhakanna » wo nov 15, 2017 4:37 pm

Beste drugsgebruikers,

Hier een verslag over mijn uit de hand gelopen Kanna gebruik.

Tijdens het experimenteren met Kanna (Kanna UC extract) viel mij op dat dit middel mij rustig maakte in een turbulente / klote periode. Zelf dacht ik dat dit middel geen enkel kwaad kon. Begon het steeds vaker te gebruiken en uiteindelijk een week of 3 dagelijks zon 100/150 mg UC extract gebruikt en na een pauze van 18 dagen ivm een reis naar Azië heb ik nog een week of
2 gebruikt.

Toen ik op vakantie zonder kanna zat, begonnen de verschijnselen al: duizelig en veel paniek. Eenmaal thuis gekomen het gebruik dus hervat en al snel verdwenen de meeste klachten. Een paar weken later, aan het eind van de gebruikersperiode, werd ik weer elke dag duizelig ( ik gebruikte wel steeds minder dus misschien was het van het afbouwen) . Toen ben ik helemaal gestopt met gebruiken. Elke dag duizelig, depressief en zeer moe. Ook moeite met focussen. Nu, een week of 6 / 7 later is de duizeligheid/wazigheid naar mijn gevoel al wel afgenomen maar soms/ regelmatig wel aanwezig, met name bij veel prikkels.

Kanna is een SSRI, dus ik dacht dat het regelmatig gebruik ervan niet zoveel kwaad kon. Nu lees ik op verschillende sites dat kanna ook werkt als monoamine releaser, dus dat het ook de afgifte van de neurotransmitters stimuleert in plaats van alleen te remmen (xtc bijvoorbeeld is ook een serotonine releaser) . Wat ik ook voorbij zag komen is dat de neurofysiologische werking van Kanna en MDMA sterk gelijkend is. Dit alles heeft mij erg doen schrikken . Ook omdat ik het sterkere Kanna UC extract heb gebruikt.

Mijn vragen aan jullie zijn:
In welke mate is de schadelijkheid bij kanna misbruik in deze hoeveelheden te vergelijken met xtc misbruik?

En heeft Kanna UC gebruik op lange termijn dezelfde schadelijke gevolgen als xtc?

En denken jullie dat ik echt schade heb opgelopen? En eventueel herstel?

Alvast bedankt jongens..
jhakanna
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: wo nov 15, 2017 3:43 pm

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Drugs

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 8 gasten

Royal Queen Seeds banner