Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

LSD en epilepsie

Hier vind je alles wat niet bij één bepaalde drug hoort. Voor vragen over combinaties kun je het best in de subfora over de aparte drugs zoeken.

LSD en epilepsie

Berichtdoor Raymondo93 » vr feb 12, 2016 10:57 pm

Hoi,

Ik heb een aantal maanden geleden een epilepsie aanval gehad. Sindsdien heb ik nog een aantal keer LSD gedaan en dat ging gewoon goed, niks aan de hand.
Een vriend van mij heeft zon 12 jaar geleden 2 aanvallen gehad, en die heeft ondertussen ook wel veel gebruikt, en dat ging altijd goed.
Ik vraag me af of er meer mensen zijn die ooit epilepsie aanval gehad heeft en LSD gebruikt. Ik wil hem die geweldige LSD ervaring laten beleven, maar weet niet zeker of dat wel verstandig is.
Raymondo93
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: vr feb 12, 2016 10:53 pm

Re: LSD en epilepsie

Berichtdoor Amvitamientje » vr feb 12, 2016 11:15 pm

Wat waren de oorzaken van die epileptische aanvallen? En zijn jullie gediagnoseerd op epilepsie, of waren het insulten/toevallen? Groot verschil, epilepsie zelf is een ziekte waarbij het herhaaldelijk voorkomt, alhoewel als je vaak insulten ( wel eens last van) hebt, zegt dat nog niet dat je epilepsie hebt
Hans Teeuwen schreef:Belediging is voor sommige mensen ook gewoon een waarheid die ze liever niet willen horen.
Avatar gebruiker
Amvitamientje
Moderator
Offline
 
Posts: 3910
Geregistreerd: di nov 17, 2015 8:32 am
Woonplaats: Kielce

Re: LSD en epilepsie

Berichtdoor Raymondo93 » za feb 13, 2016 12:17 am

Ik heb een insult gehad, en de echte oorzaak konden ze niet vinden. Ongelukkige samenloop van omstandigheden! Bij de vriend van mij, komt het doordat hij bij de geboorte een zuurstof tekort heeft gehad, maar nooit meer iets gehad, dus mogelijk overheen gegroeit
Raymondo93
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: vr feb 12, 2016 10:53 pm

Re: LSD en epilepsie

Berichtdoor Amvitamientje » za feb 13, 2016 1:13 am

EDIT: Ik lees het net allemaal terug, volgens mij niet te lezen, maar ik ben geen arts, neem contact met hem op evt!

Wanneer je epilepsie (dus die ziekte) hebt, zou lsd wel eens een aanval kunnen uitlokken. LSD is stimulant en die kan je maar beter vermijden met epilepsie. Als je last van toevallen hebt is de risico nog steeds aanwezig (hoe hoog?) maar wel minder, Als je toevallen werden uitgelokt door angst, spanning etc, lijkt het mij een groot risico, je hebt de kans op een badtrip ervaring waarbij angst opkomt zetten.

Jij hebt 1x een plotselinge aanval gehad, nou lijkt mij de kans klein dat je insult krijgt. Risico wel aanwezig, aan jou de taak om de risico's en het effect tegen elkaar af te wegen.

Jou vriend heeft een zuurstoftekort gehad bij de geboorte, ik weet niet wat voor schade daarbij is opgetreden, dus dat raad ik niet aan omdat ik het totaal niet weet.

EEN NUCHTERE TRIPSITTER IS WEL ZO HANDIG!

Vaag geschreven door mij, probeer het anders later uit te leggen. Overigens, zoals vaak aangegeven, wel een risico op insulten, dus eigenlijk niet aan te raden!! Aangezien ik een donkerbruin vermoeden hebt dat jullie het toch wel overwegen, als je het doet, doe het met een nuchtere tripsitter.
Hans Teeuwen schreef:Belediging is voor sommige mensen ook gewoon een waarheid die ze liever niet willen horen.
Avatar gebruiker
Amvitamientje
Moderator
Offline
 
Posts: 3910
Geregistreerd: di nov 17, 2015 8:32 am
Woonplaats: Kielce


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Drugs

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 9 gasten

Royal Queen Seeds banner