Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Mooiste visual

Hier vind je alles wat niet bij één bepaalde drug hoort. Voor vragen over combinaties kun je het best in de subfora over de aparte drugs zoeken.

Mooiste visual

Berichtdoor Triptune » di jun 14, 2011 1:38 pm

Ik vroeg me af welke visuals jullie je nog echt kunnen herinneren, alleen maar omdat het zo overdonderend of zo mooi was, en welke dat was ?

Voor mezelf was dat, toen ik 'snachts naar de lucht keek, en er allemaal wolken waren. Deze werden uiteindelijk groepjes en vormden bloemen die ronddraaiden. Het voelde echt alsof de hemel met me was aan het dansen haha.
Avatar gebruiker
Triptune
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 615
Geregistreerd: ma maart 07, 2011 10:45 pm

Re: Mooiste visual

Berichtdoor FRESH » di jun 14, 2011 1:44 pm

Ik heb ooit eens onder het genot van 25mg 2C-I een hele mooie visual gehad van een frontje op een DVD-doosje.
Iets met ridders en paarden (Nederlandse film, iets met een koning...weet de naam niet meer).
Ik was hier zo van onder de indruk :D Leek wel alsof ze gallopeerde tussen de heuvels :love:
FRESH
Offline
 

Re: Mooiste visual

Berichtdoor Schism » di jun 14, 2011 2:09 pm

Ik was met twee vrienden aan het trippen in de natuurgebieden bij Hilversum op een heerlijke dosis LSD. En het moment dat ik die ballon lachgas nam werd ik overdonderd. Het ging gepaard met een leuke mindfuck. Ik kon niets anders meer zien dan visuals. En wist niet of ik nou mijn ogen open of dicht had.

De bomen vlogen in brand, en smolten langzaam weg, waarna de restanten werden weggewaaid met een zacht briesje. Dit was echt een spektakel om te zien. :grin:
Schism
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2684
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:28 pm

Re: Mooiste visual

Berichtdoor Azy » di jun 14, 2011 2:12 pm

Op een zeer behoorlijke dosis truffels even een boom die boven ons uit torende zien veranderen in Jimi Hendrix zijn hoofd bij de muziek en dan niet zeker zijn of het verbeelding was of een visual. In ieder geval zag ik het even, en het was toch heel anders dan "normale" visuals. Ook na enkele lachgaspatronen het universum in worden gekatapulteerd diezelfde trip deed het goed.
Avatar gebruiker
Azy
Donateur
Offline
 
Posts: 1950
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:56 pm

Re: Mooiste visual

Berichtdoor kotaku » di jun 14, 2011 3:02 pm

Mooiste kan ik me zo niet voor de geest halen al was het wel een spektakel om de sterren met elkaar te zien dansen (met bij elke ster een rode vriend (ik zag de sterren dubbel met een rode kameraad).

Het indrukwekkendst was toch wel tijdens mijn eerste bad trip, ik had geen idee meer waar ik was en draaide door alles heen en zag allerlei dingen uit mijn verleden en toekomst, maar het ging allemaal zo snel dat het me eigenlijk teveel werd. Ik werd er zelf iig niet zo goed van, maar 't was naderhand wel leuk om er aan terug te denken. Tripreport moet ik nog maken, maar nog geen motivatie voor gevonden.
Don't do drugs, m'kay? Drugs are bad, m'kay?

Done (chrono): Cafeïne, alcohol, valium, wiet, paddo's, hasj, XTC, truffels
Avatar gebruiker
kotaku
אללה הוא יהודי
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 502
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:58 pm
Woonplaats: Pindakaas

Re: Mooiste visual

Berichtdoor Einstein » di jun 14, 2011 3:17 pm

Dat was óf de multidimensionale zintuiglijke blubber met LSD en keta, óf een open eye visual op LSD en wiet. De eerste visual is moeilijk uit te leggen (volgens mij was het de muziek die ik zag, of zo, in de vorm van allerlei ruimtelijke structuren in spacy kleurtjes), de tweede vond plaats toen ik op een bankje net een hijs aan mijn pijp vol wiet had genomen en toen ineens de LSD behoorlijk begon in te slaan. In de tegels voor mij zag ik in alle oneffenheden ineens steeds meer details verschijnen. Toen ik goed keek bleken overal teksten in runetekens te staan. Verder vormden alle blaadjes die op de tegels lagen perfecte bloemenpatronen en stonden de richels tussen de tegels in brand met blauwe vlammen.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Mooiste visual

Berichtdoor herejezus » di jun 14, 2011 3:24 pm

Triptune was mijn mooiste visual ooit.
Verslaving is niet voor iedereen weggelegd. Voor mij wel. Dus ik vermijd alles wat met drugs te maken heeft. Logisch.
herejezus
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2053
Geregistreerd: za maart 12, 2011 9:13 pm

Re: Mooiste visual

Berichtdoor Drientje » di jun 14, 2011 3:25 pm

Een wereld zien verschijnen in een klodder opgedroogde tandpasta en zo gefacineerd blijven kijken dat je niet merkt dat je al 3 kwartier op de wc zit. Toen kwam de heer des huizes me toch wel zoeken.
Avatar gebruiker
Drientje
Is zo slecht nog niet.
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1784
Geregistreerd: di feb 22, 2011 9:36 am

Re: Mooiste visual

Berichtdoor Oppepper » di jun 14, 2011 3:57 pm

Op ghb en wiet eens een heel heftige flashback gehad, de tijd dat ik rond de 6 jaar oud was en bij wel regelmatig bij mijn grootouders kwam, echt hele specifieke dingen die ik me nu niet meer zo goed voor de geest kan halen kwamen naar boven, bepaalde tonen, gefluit van mijn grootvader, het geurtje in huis, de sleutelbossen. 'wauw' was het even. :love:
'Ik zeg altijd maar: beter opbranden dan uitdoven.'
-Jules Deelder
Avatar gebruiker
Oppepper
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 702
Geregistreerd: di feb 22, 2011 6:31 pm

Re: Mooiste visual

Berichtdoor lolnoob » di jun 14, 2011 5:09 pm

Een hallucinatie wat er gebeurt als je dood gaat. Ik zag allemaal grote personen aan een grote tafel zitten waar ik een beetje omheen zweefde. Je wordt volgens die visual dus een soort van vage gast die aan een blokkige tafel zit. Ik kan het ook eigenlijk niet uitleggen. Het was niet heel mooi maar wel heel vaag. Dit was een CEV trouwens op een goede dosis paddo's.

Het mooiste was een joint die ik in zijn perfectie zag, toen net bob marley op de achtergrond kwam. Ik had net een trekje genomen en er kwam nog een klein sliertje rook aan de tipkant uit, echt fucking prachtig was dat. Zo scherp heb ik nog nooit wat gezien volgens mij. (was ook op paddo's)
:woeh: :woeh: :woeh: :woeh: :woeh:
drugsforum.info schreef:Je bericht bevat teveel smilies. Er is een maximum-aantal van 5 smilies toegestaan.

Fuck the system!
Avatar gebruiker
lolnoob
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 449
Geregistreerd: di feb 22, 2011 2:39 pm

Re: Mooiste visual

Berichtdoor Ketalar » di jun 14, 2011 5:29 pm

Toen ik op 1.5 shiva, 180 mics dus naar een brandende sigaret keek, leek het alsof dus de kern enorm mooie lichtbron was, met daaron een soort rondraaiende cirkel van wietblaadjes die mekaar een hand gaven, ff tekenen

slechte schets, maar dus die sterretjes waren wietblaadjes en draaiden rond een soort lichtgevende KERN. Echt prachtig.
Of de visuals op keta en lsd, onbeschrijflijk! Of de eerste keer dat ik tripte, alle blaadjes op de grond leken even sigarettenpakjes, ze voelden als blaadjes maar zagen eruit als sigarettenpakjes. :eek: Of na 700mg mdma, de kamer kreeg ff een ruitje waar alles doorheen flitse alsof je in een trein zat, maar voor ik het besefte was het alweer verdwenen. Of de de grond die vloeibaar werd en de tegels die zo mooi in elkaar overliepen. Teveel om op te noemen
Miss PsYchedelic
you rush through my system...You are what you take
Avatar gebruiker
Ketalar
Professionele tamzakkerij
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 795
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:15 pm

Re: Mooiste visual

Berichtdoor Triptune » di jun 14, 2011 5:47 pm

herejezus schreef:Triptune was mijn mooiste visual ooit.

:woeh:
Avatar gebruiker
Triptune
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 615
Geregistreerd: ma maart 07, 2011 10:45 pm

Re: Mooiste visual

Berichtdoor TRAVOLTA » di jun 14, 2011 7:59 pm

op 60 mg 2c-b + keta + lachgas de vlekjes op mijn muur zien veranderen in supergedetailleerde vrouwtjes (uitziende als the nanny) met groene pakjes en een klein jongetje ernaast met een roze pakje (allemaal dezelfde). de vrouwtjes stegen allemaal op met hun paraplutjes, en zo de hele muur vol.
dit zijn eigenlijk gewoon grijze vlekken van 1 cm2 op een witte muur.
tijdens dezelfde trip zonsopkomst kijken vanaf mijn balkon (uitkijkend op een bos) en alle blaadjes als legoblokjes zien "tokkelen" in de wind.

verder nog grote silhouetten van 3 meter door mijn kamer zien dansen, neonrivieren over mijn bed en vloer zien stromen en op de badkamer vanaf elke hoek van elke tegel een waterval zien stromen in een oneindige diepte onder me. :love:

vond dit veeeeeeeeeeel vetter dan lsd hoor
TRAVOLTA
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 333
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 4:32 pm

Re: Mooiste visual

Berichtdoor Huggybear²³ » di jun 14, 2011 8:22 pm

Hawaiiaanse paddo's: Ik zat op een bankje en keek naar een boom. Eerst vielen de bladeren eraf en verdwenen in de lucht. Daarna werd de boom van boven naar beneden zwart alsof hij in brand stond, maar er was geen vuur. Toen werd de boom van boven naar beneden wit/grijs en heel dun alsof het heel lang had gebrand. En toen in een fractie van een seconde stond hij volledig in bloei met allemaal bloemen van verschillende kleuren (vooral roze), terwijl het november was....

Truffels: Ik lag op een zonnige lichtbewolkte dag op een grasveld naar de wolken te kijken. Eerst begon het een beetje te bewegen. Toen begon ik steeds meer in 3D beweging te zien, wolken die achter elkaar schuiven en vervormen etc. Toen kwamen de visuals ineens heel erg op me af zoals je bij een film met 3D brilletje op sommige momenten dingen heel erg op je af ziet komen. Ik kon ze gewoon aanraken, ongelooflijk mooi....
Avatar gebruiker
Huggybear²³
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 519
Geregistreerd: vr maart 11, 2011 11:17 pm

Re: Mooiste visual

Berichtdoor Dopey » di jun 14, 2011 8:56 pm

De hele wereld die werd opgesplitst in dood en levend. Alles links was dood en verkankerd, terwijl rechts alles juist opbloeide.
8===D~~
Avatar gebruiker
Dopey
x Straight x Edge x
Donateur
Offline
 
Posts: 3423
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:39 pm

Re: Mooiste visual

Berichtdoor Immo » di jun 14, 2011 11:50 pm

Een zonsopgang in de polder met uitzicht over een weiland met schapen erop, De hele lucht was goud gekleurd door de zon. Dit was op lsd+speed. Een andere die ik niet snel vergeet is een hele lasershow bij een paar vrienden in de woonkamer op 50mg 2c-b.
Avatar gebruiker
Immo
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 557
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:08 am
Woonplaats: Rotterdam

Re: Mooiste visual

Berichtdoor Russ » za jun 18, 2011 5:13 pm

Op LSD

Ik had een waterfles vast van chaudfontainte, die hebben zo'n etiket met een vogel van water op, er stond prachtige muziek op en na een tijdje begon die vogel de vliegen tussen een hemel die alle kleuren van de regenboog had, heb hier echt een kwartier naar staan kijken.
Avatar gebruiker
Russ
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 565
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 10:52 am

Re: Mooiste visual

Berichtdoor 25tolife » za jun 18, 2011 5:29 pm

Op LSD

Ogen dicht muziek luisteren, zag soort gezichten in allemaal kleuren die verschilde van kleur soms, en op een manier mee communiceerde via vibraties/muziek die ik zag gaan via mij eigen hoofd daar naar over me schouders naar iemand anders die compleet achter me stond/steunde maar ik niet ken of wat dan ook. Onbeschrijfelijk verder. Maar prachtig, en het gevoel erbij al helemaal :love:
Ga er proberen een mooie digitale versie van proberen te maken :grin:
Ben veranderd sinds die trip in/op een goede manier denk ik.
I was standing in the park, wondering why frisbees got bigger as they came closer... then it hit me!
Avatar gebruiker
25tolife
TimeKeeper
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 721
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:01 pm
Woonplaats: Somewhere roaming

Re: Mooiste visual

Berichtdoor euroshopper » zo jun 19, 2011 5:31 pm

Mijn enige en dus ook mijn mooiste visual ooit op (teveel) mdma/xtc;

Beren, limosines en lichten van lantaarnpalen die door elkaar sprongen en dansten.
‘Deze intellectuele avond werd u aangeboden door; Euroshopper bier.’
Avatar gebruiker
euroshopper
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 95
Geregistreerd: za apr 23, 2011 6:24 pm

Re: Mooiste visual

Berichtdoor duplicity » zo jun 19, 2011 5:42 pm

Mijn spiegelbeeld.
FlashKip schreef:Toen ik thuis kwam vroeg ik via msn waarom ze ineens zo afstandelijk deed, ze zei dat er niets aan de hand was. Op dat moment werd ik para, misselijk, geen eetlust en down. Ik wist totaal neit wat er aan de hand was.. heb toch met mijn stomme kop 13ml ghb achterover gegooid wat uiteindelijk maar net goed was afgelopen
Avatar gebruiker
duplicity
Amoedergast
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1548
Geregistreerd: zo apr 10, 2011 11:46 pm

Re: Mooiste visual

Berichtdoor Chrysopath » zo jun 19, 2011 7:06 pm

LSD; Op de "Laatste SchoolDag" dus. Dit was voor mij in ieder geval de meest bizarre. Er werden een paar honderd gekleurde pingpongballetjes van een dak af gegooid (dit was nog echt) en die bleven na een paar meter gevallen te hebben in de lucht hangen om liggende achtjes te beschrijven. De kleuren schoten als een soort prisma/pink floyd-effect door de wolken. Schitterend om je daarin te verliezen. Het was golvend en eeuwig, alsof niets ertoe deed. Ik ging rustig op een bankje liggen, voelde het perspectief nog veel langzamer in dezelfde richting meedraaien en lag volgens mij naar Ozric Tentacles te luisteren. Het voelde/zag er een beetje uit alsof ik onder water zat, diezelfde rimpelingen in de omgeving en traagheid van bewegingen. De lampen die om het hele gedoe heen stonden waren waarschijnlijk de trigger voor het kleureffect wat zo lang in m'n netvlies bleef zitten dat ik even dacht dat het permanent was. Toen de trip wat afzwakte zette een vriend op mijn verzoek feeding frenzy aan op mijn laptop en terwijl hij speelde constateerde ik dat het inderdaad goed aansloot op m'n eerdere visuals. Standaard muziekje uit en onvoorspelbaar doch chill muziekje op en staren/luisteren maar. :love:
Zij zien in de aarde een oneindige bron van kaas en botten.
Avatar gebruiker
Chrysopath
Always say less than necessary
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2151
Geregistreerd: di jun 14, 2011 2:25 am
Woonplaats: Pappa's SM-zolder

Re: Mooiste visual

Berichtdoor Arthur King » zo jun 19, 2011 7:09 pm

Ik denk dat dat toch m'n eerste keer truffels was, er vloog een meeuw in de lucht en deze liet een regenboog achter. :grin:
Separate the idols and commit your deadly sin.
Avatar gebruiker
Arthur King
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 516
Geregistreerd: di maart 08, 2011 7:55 pm

Re: Mooiste visual

Berichtdoor tandenstoker » ma jun 20, 2011 8:53 pm

Tijdens een avondje paddo's stond ik in de tuin een blowtje te roken en ik keek opzij richting bosjes en een muur.
En daar zag ik een heel mooi uitzicht over zee met een groot huis. Zo'n uitzicht als in Canada zeg maar.
Echt vette shit!
Blijkbaar ging die blow ook niet helemaal lekker, want ik heb alles uitgekotst in de pot en toen ik in de pot keek waren het net allemaal madden die aan het kroeielen waren.
Op dat moment niet vet.
Nu wel!
tandenstoker
Newbie
Offline
 
Posts: 7
Geregistreerd: di jun 07, 2011 11:01 pm

Re: Mooiste visual

Berichtdoor Epiloguel » di jun 21, 2011 6:39 pm

Een wit gordijn op LSD. WAUW. Het licht van de lamp dat erop viel. Het hele gordijn golfde en leefde en het licht bewoog alle kanten op. Als ik naar een stukje gordijn keek waar geen licht op viel zag ik daar de mooiste lijnen en figuren en patronen in paars die constant met elkaar versmolten en weer nieuwe figuren vormden :love:
Ik heb ook wel een sicke visual gehad op 4 latjes die boven me hingen aan het plafond. Het plafond was geel, en ik zat er naar te kijken. Ineens veranderde het reliëf van de latjes, er kwam rood en oranje bij en het reliëf ging van hol naar bol naar hol naar bol :D Daarna begon het een beetje te draaien en de latjes lieten prachtige wazige strepen in geel en rood en oranje achter en als ik mn ogen weer focuste begon het weer opnieuw vanaf het reliëfgedeelte. Damn :love:
Done: Caffeine, Alcohol, Nicotine, Hasj, Weed, Speed, MDMA, Ketamine, Cocaine, LSD, Lachgas, Truffels, Paddo's, 2-cb


LSD. Everything. One. Connected.
Epiloguel
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 87
Geregistreerd: zo mei 29, 2011 10:06 pm
Woonplaats: Breda

Re: Mooiste visual

Berichtdoor Eko » di jun 21, 2011 7:54 pm

Op een festival, een jaar geleden ongeveer, ik zag plots een knappe gast dansen, met bloot bovenlijf. Ik zag alleen nog maar hem, en hij veranderde in een soort oude art-nouveau poster (met beginnende art-deco elementen) , onder hem werden onleesbare letters geschreven in steeds veranderende kleuren en rondom hem begonnen bloemen te verschijnen. Al zijn bewegingen lieten regenboog-trails achter. Ik keek toen weg, omdat ik niet wou dat men dacht dat ik hem aan zat te staren.
Laatst bijgewerkt door Eko op vr nov 16, 2012 8:17 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
- #Eko4Mod -
Avatar gebruiker
Eko
-~○☼○~-
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3976
Geregistreerd: do feb 24, 2011 10:27 pm
Woonplaats: Ganda

Re: Mooiste visual

Berichtdoor InfectedMushroom » di jun 21, 2011 8:57 pm

Op Paddo's : Mijn tuin die op een grote kleurrijke puzzel leek, egt te mooi voor woorden :love:
Inhale Combusted Hemp on a Daily Basis
InfectedMushroom
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 94
Geregistreerd: ma maart 28, 2011 1:31 pm

Re: Mooiste visual

Berichtdoor Petrovic » di jun 21, 2011 9:20 pm

Op DMT, maar er zijn zoveel dingen die ik daarop gezien heb. Kan geen keuze maken.
Avatar gebruiker
Petrovic
Wipkip Specialist
Moderator
Offline
 
Posts: 6935
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 9:12 pm
Woonplaats: Onder zeeniveau

Re: Mooiste visual

Berichtdoor Kraak » zo jun 26, 2011 12:00 pm

Petrovic schreef:Op DMT, maar er zijn zoveel dingen die ik daarop gezien heb. Kan geen keuze maken.


Precies.
You that never done nothin'
But build to destroy
You play with my world
Like it's your little toy
Avatar gebruiker
Kraak
Ik ben een monoliet.
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 594
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:23 pm

Re: Mooiste visual

Berichtdoor herejezus » zo jun 26, 2011 1:11 pm

DMTEen kamer die veranderde in een psychedelisch paleis, met ogen op de muren en allerlei verschillende kleuren...WAUW!
LSD
+ Een held uit een ouderwetse MSDOS spel, die op mijn kamer verscheen en zich gedroeg zoals ik dat zelf wou.

+ Een opslokking in een droom waarbij ik symfonieën golvend op mij af zag komen, in een ruimte met allerlei andere symfonieën en kleuren, en dit gebeurde nadat ik Beethoven op mijn televisie had aangezet. Dat was echt prachtig :love:

+ Ik zag mijn kamer veranderen in een matrix-achtige code taal, die van boven naar onder zakte maar de cijfers zaten heel dicht tegen elkaar aan, en de kleur was een beetje bruin/grijs-achtig. Dat was ook heel vreemd.

+ Een soort van droom waarbij ik een architect van het leven/universum ontmoette, die mij alle waarheden uitlegde en ervoor zorgde dat ik in het hele universum kon rondvliegen. Op ten duur vloog ik als een jonge God over aardse zeeën :love:

+ Takken die groeien op de muren

+ Acteurs in televisie programma's, waarbij je aan de hand van hun minimale gezichtsuitdrukking lijkt te zien hoe ze werkelijk 'acteren' en waarbij je ziet hoe ze spelen, het script praktiseren, enz.
Ayahuasca
+ Mijn omgeving die veranderde in een striptekening, waarbij alles en iedereen veranderde in een Egyptische-achtige muur/strip tekening.
Paddo's
+ The usual stuff; patronen in wolken die zich vormde in archetypische patronen..Dierlijke goden, koningen, diverse gezichten, enz.

Ik ben van plan om ooit een prentenboek te ontwerpen, die uitlegt hoe hallucinaties van drugs eruit zien. De hallucinaties zijn behoorlijk universeel, maar profileren zich per individu op een andere manier...(denk ik)
Verslaving is niet voor iedereen weggelegd. Voor mij wel. Dus ik vermijd alles wat met drugs te maken heeft. Logisch.
herejezus
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2053
Geregistreerd: za maart 12, 2011 9:13 pm

Re: Mooiste visual

Berichtdoor Einstein » zo jun 26, 2011 1:58 pm

Petrovic schreef:Op DMT, maar er zijn zoveel dingen die ik daarop gezien heb. Kan geen keuze maken.

Dit ondertussen ook wel.
DMT :love:
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Drugs

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 10 gasten

Royal Queen Seeds banner