Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Pluggen voor Dummies

Hier vind je alles wat niet bij één bepaalde drug hoort. Voor vragen over combinaties kun je het best in de subfora over de aparte drugs zoeken.

Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Dopey » ma feb 21, 2011 6:32 pm

Originele post door 3970

Van tijd tot tijd wordt er hier gesproken over het pluggen van drugs, oftewel het rectaal inbrengen ipv oraal/nasaal/iv. Er bestaan m.i. nog wel wat misverstanden over, terwijl het een erg effectieve manier is om drugs te gebruiken. Daarom zal ik proberen om hier het e.e.a duidelijk te maken, voor de mensen die er in geinteresseerd zijn.

Homofoben, grapjassen, en wat dies meer zij; Onzin mag in het subforum onzin...als pluggen niet je ding is, dan is het niet de bedoeling dat je dat hier verkondigd.


Elke vorm van innemen heeft zo zijn voor- en nadelen. Iedere drugsgebruiker heeft zijn eigen voorkeur, maar er zit wel degelijk verschil in de werking van de diverse methodes. Wat zijn dan de voordelen van het pluggen van drugs? Daarvoor moet je eigenlijk eerst weten wat de nadelen (kunnen) zijn van de andere methodes. Ik zal me hierbij beperken tot snuiven en slikken, oftewel nasaal en oraal.

Bij het snuiven van drugs, inhaleer je de substantie, meestal in poedervorm, door je neusgat(en). Hierdoor komt de drug op je slijmvliezen terecht, waardoor het opgenomen wordt in je bloedbaan. De voordelen hiervan zijn een snelle opname, en dus een snelle werking van de drug. Nadeel is dan ook dat het effect minder lang aanhoudt dan bijvoorbeeld een orale inname. Een ander voordeel is dat je minder nodig hebt, omdat er niets eerst door de lever wordt gefilterd, i.t.t. bij orale inname.

Verdere nadelen kunnen niet meteen duidelijk zijn, maar gebruikers kunnen op den duur last krijgen van een chronische verkoudheid, verstopte neus, bloedneuzen, en meer van dat onaangename bij werkingen.

Dan maar slikken, oftewel oraal innemen. Zowat alle drugs zijn geschikt om oraal in te nemen, in pilvorm, vloeibaar, poedervorm, en dat laatste dan vaak als een “bommetje”. Je doet de drugs, bv MDMA, in een vloeitje, of stukje tissue, en slikt dat met water door. In je maag lost het papier snel op, en de drugs worden opgenomen in de dunne darm. Hierdoor duurt het iets langer voor het effect optreedt, maar het effect houdt doorgaans langer aan. Je hebt meer nodig aan werkzame stof dan bij snuiven, omdat een groot deel (tot wel 70%) van de werkzame stof wordt afgebroken door je lever.

Een ander nadeel is dat het vaak niet aan te raden is met een volle maag iets oraal in te nemen. Ten eerste duurt het dan nog langer voor het gewenste effect optreedt, en veel gebruikers worden misselijk bij orale inname zonder lege maag. Oraal gebruik werkt vaak het beste op nuchtere maag.


Tot zover de andere veelgebruikte manieren om drugs in te nemen. Waarom dan toch pluggen, als het zoveel makkelijker kan, want pluggen is niet de makkelijkste manier van innemen…Het grootste voordeel van pluggen, is dat je niets in je maag krijgt. Je hoeft dus geen 4 uur te wachten nadat je gegeten hebt, je hebt minder kans dat je misselijk wordt, of dat je last krijgt van je maag. Een groot voordeel, lijkt me.

Het volgende voordeel is dat pluggen vaak sneller werkt dan orale inname, 10 tot 15 minuten is normaal, persoonlijk heb ik al eens meegemaakt dat de geplugde 2C-B binnen 5 minuten mijn hele wereld op zijn kop zette…Het effect blijft langer werken dan snuiven, maar soms iets korter dan oraal, hoewel ik hier persoonlijk nog wel eens over twijfel.
En dan nog een belangrijk voordeel, zeker voor ons zuinige Nederlanders; je hebt minder nodig. Omdat de drugs in je endeldarm direct in je bloedbaan worden opgenomen, is er weinig tot geen verlies van werkzame stof, en kun je dus de dosis beperken. Hierin schuilt echter ook een gevaar, namelijk van overdosering. Als je plugt, is het verstandig om te beginnen met een derde deel van wat je normaal oraal zou nemen, en dit eventueel op te voeren naar de helft van je orale dosis. Dit is meestal toereikend, omdat het effect van pluggen vaak 2 tot 3 keer sterker is dan oraal.

Zijn er dan geen nadelen verbonden aan dat pluggen? Natuurlijk wel. Het grootste nadeel volgens sommigen is dat je iets in een plek moet stoppen, waar je normaal gezien niet zo vlug iets in stopt. Tja, dat is voornamelijk een nadeel dat tussen je oren zit… Het valt alleszins mee, is niet pijnlijk, en is gewoon de moeite waard.
Een ander punt dat echter wel aandacht verdient, is de schade die de drugs op lange termijn aan het slijmvlies in de endeldarm zou kunnen aanbrengen. Veel drugs zijn nogal agressief, en kunnen bijtend zijn. Brandt het in je neus, dan zal het waarschijnlijk ook wel in je endeldarm branden. En dit branden is natuurlijk niet goed voor slijmvliezen, en het gevoelige weefsel in de darm en neus. Helaas is er nog weinig bekend over deze schade, dus hier kun je eigenlijk alleen maar opletten dat je niet te vaak gebruikt. Als je elke dag je 70% speed in je anus spuit, zul je op den duur best wel eens last kunnen krijgen van vervelende bijwerkingen, hier moet je dus gewoon gezond verstand gebruiken… Ook snuiven en slikken hebben zo natuurlijk hun eigen bijwerkingen, het is dus maar net wat je kiest…

Ok, de praktijk dan, pluggen for Dummies!!! Hoe ga je te werk, wat heb je nodig, wat zijn de do’s en dont’s? Ik zal het proberen stap voor stap uit te leggen, met de kanttekening dat anderen misschien een iets andere manier prefereren.

1. Zorg dat je een zuivere drug hebt, of in ieder geval zo zuiver mogelijk. Laat je drugs altijd testen, zodat je weet wat je neemt, en zeker ook weet wat je niet neemt.

2. Voor je gaat pluggen, verdient het aanbeveling om te zorgen dat je endeldarm leeg is. Dit kun je op een aantal manieren bereiken, b.v. door eerst eens goed naar het toilet te gaan, en te zorgen dat alles wat er nog in zit, uit komt. Als je 100% zeker wilt weten dat er geen ontlasting zit, kun je gebruik maken van een zogenaamde anaaldouche. Hiermee spoel je de endeldarm leeg en zuiver. Op deze manier weet je zeker dat er geen ontlasting meer in de weg zit. Ontlasting kan namelijk de werkzame stof opnemen, en ervoor zorgen dat je niets merkt van je drug.

3. Zo, alles zuiver en leeg? Dan heb je een spuitje nodig. Een klein spuitje, met een inhoud van 1 tot 4-5 ml is afdoende. Deze haal je bij de drogist, dierenarts of huisarts. Ze zijn van een doorzichtige kunststofsoort gemaakt, met een maatverdeling erop.


4. Doe de drug die je wilt pluggen in de spuit. Dit gaat het makkelijkste door de achterkant eruit te trekken, de drug erin te doen terwijl je je vinger aan de voorkant op de uitgang houdt, en da de achterkant er weer in te steken. Op de foto heb ik als voorbeeld poedersuiker gebruikt, ik heb natuurlijk geen drugs in huis...


5. Doe de achterkant zo ver mogelijk in de spuit, zodat de drug helemaal bovenin de spuit komt te liggen, met zo weinig mogelijk lucht erin.
Hou de uitgang van de spuit nu onder de kraan (lauwwarm water), en trek er ongeveer 1 ml water in. Trek er dan nog wat lucht bij, en nu goed schudden totdat de substantie zo goed mogelijk is opgelost. De ene stof lost beter/sneller op dan de andere.6. Alles opgelost? Hou dan de puit weer met de uitgang naar boven, trek er ietwat lucht bij, en duw de spuit dan weer omhoog tot alle lucht eruit is. Trek er dan nog wat lauwwarm water bij, tot ongeveer 2 ml. Nu is de spuit klaar voor gebruik.7. Breng wat glijmiddel, speeksel, boter, of wat dan ook aan op de spuit, dit vergemakkelijkt het inbrengen. Breng de spuit nu heel voorzichtig in, niets forceren. Hoe beter je ontspant, hoe makkelijker het gaat. Breng de spuit zo’n 3 tot 4 cm naar binnen.

8. Als de spuit zover is, hou hem dan een beetje schuin. Je richt a.h.w. de spuit naar de wand van de endeldarm. Hier moet de stof opgenomen worden, dus je wilt hem er zo dichtbij mogelijk hebben, en dan heb je de minste kans dat je de stof alsnog in wat ontlasting zou spuiten, wat je niet wilt. Duw dan de spuit rustig helemaal leeg.

9. Spuitje leeg? Voorzichtig terug trekken, en even je billen bij elkaar knijpen. Ondanks dat je maar een heel klein beetje water hebt ingebracht, krijg je toch waarschijnlijk meteen aandrang om weer te gaan poepen.(kakken voor de Belgen) Als dat vervelend is, probeer dan even op je buik te gaan liggen, het gevoel gaat vanzelf over.

10. Gooi het spuitje weg, of kook het uit als je het nogmaals wilt gebruiken. Handjes wassen, en klaar is iemand!Zover het pluggen an sich. Niet moeilijk, en als je het gewend bent, niks vervelends aan. Schrik niet, het kan sneller inslaan als dat je gewend bent. En neem niet teveel ineens, het gaat niet eerst door je lever, alle werkzame stof wordt meteen in je bloed opgenomen, en je hebt er dus ten volste plezier van.

Neem je een agressieve drug, zoals 2C-B, dan is het slim om iets meer water te nemen. Hierdoor voorkom je het brandende gevoel wat je normaal bijvoorbeeld hebt als je deze substantie snuift.

Heb je na een half uur het idee dat je toch echt weer naar het toilet moet, geen probleem. Als de stof na die tijd nog niet is opgenomen, dan heb je waarschijnlijk je kostbare drugs in de ontlasting gespoten, en heeft het dus geen nut gehad. Bij de meeste drugs merk je binnen 5 tot 20 minuten de eerste effecten.

Tot zover de handleiding, ik hoop dat jullie er iets aan hebben, en mochten er toch nog vragen zijn over het pluggen, dan probeer ik deze graag te beantwoorden.

Originele post door 3970
8===D~~
Avatar gebruiker
Dopey
x Straight x Edge x
Donateur
Offline
 
Posts: 3423
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:39 pm

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Tripkonijn » za feb 26, 2011 7:00 pm

kzou het niet kunne precies :lol:
'leer uit een slechte ervaring' zei grootvader konijn
Avatar gebruiker
Tripkonijn
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 362
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:02 pm
Woonplaats: in't Konijnenhol

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Sublimo » zo feb 27, 2011 1:39 am

Tripkonijn schreef:kzou het niet kunne precies :lol:


Zo moeilijk is het niet als je weet hoe het moet. :grin:
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Dopey » zo feb 27, 2011 2:03 pm

Ik zou het ook niet kunnen.

Iets met mijn trots en waardigheid.
8===D~~
Avatar gebruiker
Dopey
x Straight x Edge x
Donateur
Offline
 
Posts: 3423
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:39 pm

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Schism » zo feb 27, 2011 2:04 pm

Ik ook niet. Zolang ik ik voldoende effect kan hebben met mijn neus of maag, zie ik geen reden om te gaan pluggen. Daarbij staat gebruikersgemak hoog in het vaandel bij mij.
Schism
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2684
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:28 pm

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Exceptional » zo feb 27, 2011 2:14 pm

Ik sloop, denk ik, ook wel liever mijn neus dan mijn endeldarm.
Don't ask me nothing about nothing, I just might tell you the truth.
Avatar gebruiker
Exceptional
Cynic
Donateur
Offline
 
Posts: 3568
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:47 pm

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Aaltje » zo feb 27, 2011 2:19 pm

Als je een zegel plugt komt ie vaak al na 10 minuten op.. En hij werkt sterker.. Best de moeite waard mensen :)
Avatar gebruiker
Aaltje
Bringer of destruction
Donateur
Offline
 
Posts: 2264
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:21 am

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor muz1k » di maart 01, 2011 11:05 pm

Is het nou ook mogelijk om een hele xtc pil te analiseren?
wil een geit als huisdier
Avatar gebruiker
muz1k
Master
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 478
Geregistreerd: za feb 26, 2011 5:44 pm
Woonplaats: Amsterdam

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Ivo » di maart 01, 2011 11:09 pm

muz1k schreef:Is het nou ook mogelijk om een hele xtc pil te analiseren?

Ik zou het crushen ;)
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7859
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Sublimo » di maart 01, 2011 11:09 pm

muz1k schreef:Is het nou ook mogelijk om een hele xtc pil te analiseren?


Analiseren is geen woord. Maar ik begrijp wat je bedoelt. Als je MDMA gaat pluggen neem je het beste een oplossing van water en MDMA daarin opgelost.
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor muz1k » di maart 01, 2011 11:19 pm

Analiseren was ook een slecht geintje. Maar stel je wilt een xtcpil pluggen? Beste manier is dus toch verpulveren en oplossen? Dan slik ik hem uiteindelijk toch liever.
wil een geit als huisdier
Avatar gebruiker
muz1k
Master
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 478
Geregistreerd: za feb 26, 2011 5:44 pm
Woonplaats: Amsterdam

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Sublimo » wo maart 02, 2011 12:09 am

muz1k schreef:Analiseren was ook een slecht geintje. Maar stel je wilt een xtcpil pluggen? Beste manier is dus toch verpulveren en oplossen? Dan slik ik hem uiteindelijk toch liever.


Nee, de beste manier is MDMA oplossen in steriel water en dat met een spuitje (zonder naald !) te pluggen.
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Strych9 » do maart 17, 2011 4:27 pm

Sublimo schreef:
muz1k schreef:Analiseren was ook een slecht geintje. Maar stel je wilt een xtcpil pluggen? Beste manier is dus toch verpulveren en oplossen? Dan slik ik hem uiteindelijk toch liever.


Nee, de beste manier is MDMA oplossen in steriel water en dat met een spuitje (zonder naald !) te pluggen.Nou ja zeg Sublimo, voor elk wat wils hè!
Alexander Shulgin schreef:I understood that our entire universe is contained in the mind and the spirit. We may choose not to find access to it, but it is indeed there inside us, and there are chemicals that can catalyze its availability.
Avatar gebruiker
Strych9
Newbie
Offline
 
Posts: 17
Geregistreerd: ma maart 14, 2011 2:09 pm

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Sublimo » do maart 17, 2011 7:14 pm

Strych9 schreef:
Sublimo schreef:
muz1k schreef:Analiseren was ook een slecht geintje. Maar stel je wilt een xtcpil pluggen? Beste manier is dus toch verpulveren en oplossen? Dan slik ik hem uiteindelijk toch liever.


Nee, de beste manier is MDMA oplossen in steriel water en dat met een spuitje (zonder naald !) te pluggen.Nou ja zeg Sublimo, voor elk wat wils hè!


Het gaat hier over de beste manier, niet wat het fijnst is, nu kan ik me niet voorstellen dat iemand liever een pil plugt...
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor maniac » do maart 17, 2011 9:09 pm

Hmm, klinkt wel als iets om een keer te proberen^^.
Al is het idee om een chemisch goedje in m'n kont te stoppen toch niet helemaal fijn o.O, lijkt me een typische 'try before you die' voormij;p.
tnx voor de info;D
Quasi diepzinnige oosterse shit
Avatar gebruiker
maniac
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 266
Geregistreerd: ma maart 14, 2011 10:15 pm
Woonplaats: Noord-Nederland

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Pickwick » zo apr 03, 2011 3:59 pm

Als ik lees wat de voordelen zijn, zou ik er niet echt moeite mee hebben om even een spuitje ''up the pooper'' te nemen eigenlijk. :P
An intellectual is a person who's found one thing that's more interesting than sex.
-Aldous Huxley-
Avatar gebruiker
Pickwick
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: di maart 01, 2011 9:20 pm

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor trippelh » vr apr 08, 2011 8:32 am

Heel misschien toch eens uitproberen maar heb er wel zo iets van lijkt me niet lekker
Love is a highway .
Oordeel niet over anderen als je jezelf niet beoordeeld hebt
Avatar gebruiker
trippelh
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 142
Geregistreerd: zo feb 27, 2011 11:59 am
Woonplaats: Never wonderland

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor vork » vr apr 08, 2011 8:13 pm

Ik krijg altijd heel veel last van mijn maag bij een bommetje,en snuiven doe ik liever niet bij bepaalde Rc. Dus ik zit hier wel over na te denken. De dosis is dan de helft minder dan normaal?
Avatar gebruiker
vork
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 498
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:22 pm

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Lupus » vr apr 15, 2011 7:46 pm

Ga er vanuit dat het de helft minder is ja. Bijnemen kan altijd als je merkt dat het niet hard genoeg gaat.
Avatar gebruiker
Lupus
Is zo slecht nog niet.
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1751
Geregistreerd: di feb 22, 2011 9:36 am
Woonplaats: Im Himmel

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor InfectedMushroom » di jun 21, 2011 8:51 pm

Weet iemand iets over Rilatine Pluggen ? heb namelijk vrijdag een feestje en heb maar 20mg, normaal gezien snuif ik 30 a 40 voor myn gewenste effect
Inhale Combusted Hemp on a Daily Basis
InfectedMushroom
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 94
Geregistreerd: ma maart 28, 2011 1:31 pm

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Dakkie » za jul 02, 2011 4:10 am

Ik vind dat pluggen met een spuitje best het proberen waard, helemaal nu ik pure mdma kristallen heb :love: maar met uitgaan best onpraktisch... Weet iemand of een gelatine capsule goed oplost, en of dat überhaupt aan te raden is met kristallen?
Dakkie
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 91
Geregistreerd: vr mei 13, 2011 1:29 pm

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Lupus » za jul 02, 2011 7:19 am

Dakkie schreef:Ik vind dat pluggen met een spuitje best het proberen waard, helemaal nu ik pure mdma kristallen heb :love: maar met uitgaan best onpraktisch... Weet iemand of een gelatine capsule goed oplost, en of dat überhaupt aan te raden is met kristallen?


Een capsule lost niet helemaal op en plakt aan de darmwand. Dat is puur capsulerwijs gezien voor je endeldarm geen probleem maar ik kan me niet voorstellen dat je endeldarm raad weet met gortdroge kristallen.

Neem het gewoon oraal. Op een feestje heeft het echt geen meerwaarde om te pluggen.
Avatar gebruiker
Lupus
Is zo slecht nog niet.
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1751
Geregistreerd: di feb 22, 2011 9:36 am
Woonplaats: Im Himmel

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Dakkie » za jul 02, 2011 2:00 pm

Drientje schreef:
Dakkie schreef:Ik vind dat pluggen met een spuitje best het proberen waard, helemaal nu ik pure mdma kristallen heb :love: maar met uitgaan best onpraktisch... Weet iemand of een gelatine capsule goed oplost, en of dat überhaupt aan te raden is met kristallen?


Een capsule lost niet helemaal op en plakt aan de darmwand. Dat is puur capsulerwijs gezien voor je endeldarm geen probleem maar ik kan me niet voorstellen dat je endeldarm raad weet met gortdroge kristallen.

Neem het gewoon oraal. Op een feestje heeft het echt geen meerwaarde om te pluggen.

Oke, dank je voor je antwoord. Dan ga ik het gewoon een keer thuis proberen (misschien wel voor het uitgaan). Gelukkig heb ik nu betaalbare kristallen. Die vorige waren zo duur dat het me alleen daarvoor al een voordeel leek om te pluggen :evil:
Dakkie
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 91
Geregistreerd: vr mei 13, 2011 1:29 pm

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor SpecialKet » do aug 25, 2011 11:02 am

kun je ghb ook pluggen? want zoals je al zei als je iets oraal in neemt op een volle maag word je misselijk & heb daar dus last van . maar als ik niet eet krijg ik honger van ghb, daarom misschien pluggen?
SpecialKet
Newbie
Offline
 
Posts: 19
Geregistreerd: wo aug 24, 2011 10:00 am

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Sublimo » do aug 25, 2011 11:06 am

SpecialKet schreef:kun je ghb ook pluggen?


Lijkt me niet zo een succes.

want zoals je al zei als je iets oraal in neemt op een volle maag word je misselijk & heb daar dus last van . maar als ik niet eet krijg ik honger van ghb,


Misschien iets lichter eten?
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor SpecialKet » do aug 25, 2011 11:30 am

Sublimo schreef:
SpecialKet schreef:kun je ghb ook pluggen?


Lijkt me niet zo een succes.

want zoals je al zei als je iets oraal in neemt op een volle maag word je misselijk & heb daar dus last van . maar als ik niet eet krijg ik honger van ghb,


Misschien iets lichter eten?


ja dat maakt niet uit. maakt ni uit wat ik eet veel of weinig ik word gewoon misselijk.
SpecialKet
Newbie
Offline
 
Posts: 19
Geregistreerd: wo aug 24, 2011 10:00 am

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor onbekend » za sep 03, 2011 8:16 pm

http://www.www.ero-discount.nl/apotheek ... /4614.html

dit ding is ook erg handig, werd op bluelight van iemand aangeraden en werkt inderdaad erg goed 8-)
Avatar gebruiker
onbekend
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 64
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 9:41 pm

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor justmakepeace » do aug 23, 2012 8:44 pm

een maat van mij heeft een keer in ''een gekke bui'' 200 mg methylone opgelost in water en in zijn anus gespoten met als gevolg dat hij tering hard aan het gaan was, niks meer kon en zich helemaal dood zweette. Zijn vader kwam zijn kamer binnen gelopen wat meteen een goed excuus was om toch maar eens om tafel te gaan zitten met het gezin xD
Geef me een mice en een drum machine en ik pomp je vol psilocybine!
justmakepeace
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 61
Geregistreerd: di aug 14, 2012 8:57 pm

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Dreuge » do aug 23, 2012 9:01 pm

mdma pluggen voor een feestje 8-) voor je het weet sta je voor het hele rookhok te bekennen hoe jij je kristallen naar binnen hebt gewerkt
~*Hardcore Is A Way Of Life And If You Are Against It Than FUCK YOU!!*~

~*Take Me The Way I Am And Than We Could Be Friends*~


~~~~~FREE GONZO~~~~~
Avatar gebruiker
Dreuge
Einsteins koffiebitch
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4615
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:22 pm

Re: Pluggen voor Dummies

Berichtdoor Jdjsusinebeieje » do aug 23, 2012 9:09 pm

Dreuge schreef:mdma pluggen voor een feestje 8-) voor je het weet sta je voor het hele rookhok te bekennen hoe jij je kristallen naar binnen hebt gewerkt:lol:
Perry schreef:Hiermee zal je niets dan weerstand opwekken en waarschijnlijk zal je de schuld hiervan bij de ander zoeken, omdat deze aanpak veelal ook duidt op weinig zelf-reflectie.
Avatar gebruiker
Jdjsusinebeieje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4088
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 7:40 pm

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Drugs

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 7 gasten

Royal Queen Seeds banner