Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Trippen kan iemand met ervaring helpen

Hier vind je alles wat niet bij één bepaalde drug hoort. Voor vragen over combinaties kun je het best in de subfora over de aparte drugs zoeken.

Trippen kan iemand met ervaring helpen

Berichtdoor Fiat » do jan 05, 2017 4:11 am

Hoi vrienden , het zit zo dat ik meer wil weten over de trip drugs truffels paddos en lsd ... het zit namelijk zo....ik ben samen met vrienden zo wat al de soorten drugs aan het testen geweest begalve de trip drugs . Nu was ik toch zeer nieuwschierig en begon over de trip soorten op te zoeken te lezen te luisteren ....en ik werd er zo nieuwsgierig naar dat ik truffels (atlantis) ge probeert heb met 2 andere vrienden . Nu moet ik wel zeggen voor we de truffels namen hadden we een zwaar en lang feest weekend achter de rug .... nu voor het kort te houden : ik ben even verschoten van de inslag dit was even een moeilijk moment voor me maar toen werd het beter. Een vriend van mij is na zijn inslag van de atlantis gewoon in slaap gevallen blijkt dat het door de zware nacht was en hij zeer moe was .bon en echt waar maar na de inslag weet ik niet zoveel meer van wat ik wel zeer jammer vond. Na 4 maand wou ik het nog eens proberen met dezelfde vriend die inslaap was gevallen dus ben ik naar sluis gereden achter truffels maar deze keer dragon dynemite grote portie .... had me goed voorberijd voor de trip. Nu de inslag van deze trip was troog maar werd wel geviger en geveger ik voelde angst ik was bang bet werd duister en kon mijn vriend niet meer goed horen als gij babbelde ...het werd erger en erger uitijndelijk zat ik en mijn vriend die ook de truffeld had genomen in een bad trip . Ik wist dat ik die gewoon moest uitzitten tot het voorbij was . Alesins het was eng koud moeilijk diep moeilijk om ui te leggen het was gewoon een hel .

Nu kom ik met de vraag wat moet ik doen ....ik ben veel te nieuwschierig mijn 1e ervaring was goed met die atlantis truffels maar ik weet er bijna niks van daarom dat ik nieuwschierig ben naar meer ...de bad trip heefd me wel een aantal dagen sterk gepakt maar toch wil ik het weten ik wil weten hoe het is om paddos te proberen lsd wil ik ook weten hoe het voelt wat je visueel kan waarnemen en wat er onder lsd met je hersens gebeurd en hoe het is ik ben te nieuwsgierig naar trips . Heef me oplossingen alsjebliefd ik weet dat lsd veel moeilijker is dan truffels maar toch ben ik er niet bang voor toch wil ik het proberen maar ik wil geen bad trip hebben .

voila rap en kort uitgelegd .
Wat is julie mening over mijn ervaring en wat raden julie aan voor mij ?
Fiat
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: do jan 05, 2017 3:37 am

Re: Trippen kan iemand met ervaring helpen

Berichtdoor Perry » do jan 05, 2017 4:56 am

Au... Au jouw grammatica... Die grammatica doet mij dus echt pijn :lol:

Anyway, om antwoord te geven op je vraag, of nouja, erop in te haken: Wat wil je precies weten? Wil je weten hoe het voelt/wat je ervaart of ben je ook geïnteresseerd naar de farmacologische effecten van klassieke psychedelica? Als het je om ervaringen gaat, dan raad ik je aan hier (link: tripreports-psychedelica/ ) even wat tripreports door te lezen. Mocht je nog specifieke vragen hebben, dan kan je die ook gewoon stellen natuurlijk. Daarnaast ben ik over 't algemeen geduldiger met PMs (for some inexplicable reason), dus als je me een PM stuurt met whatever vraag, dan beantwoord ik die met liefde zo uitgebreid als jij behoefte aan hebt.

KUSJES VAN PERRY
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13266
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Drugs

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner