Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Weekend festival..

Hier vind je alles wat niet bij één bepaalde drug hoort. Voor vragen over combinaties kun je het best in de subfora over de aparte drugs zoeken.

Weekend festival..

Berichtdoor Reno010 » do aug 18, 2016 8:52 pm

Goedenavond,

Hoogstwaarschijnlijk is het al vaker gevraagd door mensen, Maar wat is nou het verstandigst om te gebruiken?

Op me vorige weekend festival had ik de vrijdag alleen gedronken, zaterdag 4f gedaan en zondag pep.
Op de afterparty kakte ik helemaal in van de 4f, en lichte hallucinaties (hoge dosering), en zondag was ik niet voorruit te branden met de pep. Overigens goed spul, op 71 procent laten testen.

Nu wil ik eigenlijk dit weekend de vrijdag weer drinken, en dan de zaterdag pep doen. Zodat ik de afterparty makkelijk vol hou. En dan de zondag 4f doen..

Wat denken jullie dat verstandig is? Overigens zowel zaterdag als zondag de nodige biertjes gedronken :beer:

Groetjes Reno
Reno010
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: di mei 17, 2016 10:59 am

Re: Weekend festival..

Berichtdoor SpeedY » do aug 18, 2016 8:58 pm

het is het meest verstandigst om op zaterdag drugs als xtc/4fa/6apb te doen en zondag pep.
dit omdat pep nogal lang werkt en ook lang in je bloed blijft zitten, waardoor het schadelijker is als je de dag erna drugs als xtc/4fa/6apb gebruikt.

de vrijdag doe je goed
Avatar gebruiker
SpeedY
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 409
Geregistreerd: ma mei 13, 2013 8:22 pm

Re: Weekend festival..

Berichtdoor Snater » do aug 18, 2016 9:58 pm

Ik drink inderdaad ook altijd op de vrijdag, lekker even het terrein verkennen en zuipen.
Zaterdag òf pep òf iets als mdma/4f/6apb, verder neem ik standaard een benzootje mee om dus de zaterdag gewoon te kunnen slapen.

Zondag raak ik na wat biertjes en een jointje vanzelf wel in fissa sferen, dus vaak is drinken prima of een enkel nak pep als ik echt instort, maar daar blijft het dan bij.
Avatar gebruiker
Snater
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 386
Geregistreerd: ma jul 08, 2013 2:20 pm
Woonplaats: Amsterdam

Re: Weekend festival..

Berichtdoor stuiterbal » vr feb 24, 2017 12:44 pm

Ik had vorig jaar bij Defqon vrijdags een lijntje pep gepakt voor de preparty en voor het slapen wat wiet bij het BBQen.

Zaterdag begonnen met een biertje en een klein pepje om wakker te worden (was nog gesloopt van de pelgrimstocht van de dag ervoor). Toen wat wiet om eetlust te kweken; je moet je immers ook goed blijven verzorgen haha. Tegen de avond heb ik een 200ug LSD zegel genomen, heb ik het festivalterrein verkend als documantairemaker die de mensheid bestudeert in z'n 'natural habitat' haha XD om vervolgens tijdens de piek van m'n trip de machtig mooie eindshow te aanschouwen... Wat een hoogtepunt in m'n leven was dat, niet normaal!

Zondag was nuchter begonnen, 's middags een vrachtlading wiet en me scheel gelachen. 's Middags toen een derde van een 240mg pil genomen, en tegen de avond de rest. De eindceremonie heb ik heerlijk gedanst, nieuwe en oude bekenden tegengekomen, gewaust op de muziek, en wederom een prachtig mooie show gezien.

Al die tijd goed blijven eten en drinken, en op de vitamientjes en mineraaltjes gelet. Voor en na het weekend tyrosine en 5htp genomen als ondersteuning voor de synthese van nieuwe reserves dopamine en serotonine. Verder heb ik regelmatig na het losgaan spieroefeningen (uitrekken, etc) gedaan, en warmlopen/uitlopen, etc.

Conclusie: Ik ben het hardst losgegaan van iedereen die ik kende en zag, voelde me al die tijd genoeg in controle, heb het onwijs naar m'n zin gehad, en heb er geen kater of vermoeidheid of wat dan ook aan overgehouden; de week erop nergens last van gehad.

Ik denk dat ik het dus wel goed aangepakt heb toen. :) Ik denk dat ik het dit jaar op weekendfestivals ook zo zou doen, behalve dat de pep wordt vervangen door dex in lagere dosissen (voornamelijk de dosissen die ik voorgeschreven krijg, maar waarschijnlijk minder).
Avatar gebruiker
stuiterbal
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 441
Geregistreerd: do maart 12, 2015 2:23 pm
Woonplaats: Drenthe

Re: Weekend festival..

Berichtdoor zorbat5 » za apr 22, 2017 12:19 pm

Leuk report.
Ik zit er zelf over na te denken om dit jaar op defqon ook lsd te pakken op zaterdag. Nou heb ik nog niet super veel ervaring met tripmiddelen. Ik heb dan ook een paar vraagjes voor je,

Hoeveel ervaring heb jij met lsd?
Zou iemand met weinig ervaring (lees: 2 keer op ongeveer 60ug getript in thuissetting. 1 keer op 18mg 2cb getript) in trippen
kunnen trippen op een 125ug zegel of zou ik beter een halve kunnen pakken?

Ik zat dus te denken om lekker de pep thuis te laten en de vrijdag op een paar biertjes te doen, de zaterdag op lsd en de zondag op 6apb om het af te sluiten. Als ik aan de pep ga heb ik echt geen rem en blijf ik door snuiven.

Wat voor adviezen heb jij tegen iemand zoals ik om het een veilig maar vooral leuk feest te maken op lsd?

Alvast bedankt! :-)

Nou weet ik dat je eigen mindset hety belangrijkste is met trippen. Dat is ook het probleem niet. Ik wil alleen niet te hard trippen op een feest als defqon. :roll:
Avatar gebruiker
zorbat5
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: do jun 11, 2015 11:44 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Drugs

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 7 gasten

Royal Queen Seeds banner