Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

XTC pakt ALTIJD raar uit bij mij?

Hier vind je alles wat niet bij één bepaalde drug hoort. Voor vragen over combinaties kun je het best in de subfora over de aparte drugs zoeken.

XTC pakt ALTIJD raar uit bij mij?

Berichtdoor mmaaxx » di maart 24, 2015 8:54 pm

Hallo allemaal,

Tot nu toe een keer of 5 xtc gebruikt (tijdens feesten), alleen pakt het bij mij altijd anders uit dan bij mijn vrienden:

- Weinig energie; ik voel de XTC psychisch wel maar wordt er lichamelijk erg moe van waardoor ik het liefste uren ga zitten en ondertussen enorm geniet van ''om me heen kijken''. Mijn vrienden in tegenstelling hebben natuurlijk veel energie en willen non-stop dansen.

- Werking; Meestal beginnen we met een halfje (van 200 mg pil), dus 100mg, alleen ik voel vaak na 2 uur nog erg weinig tot niks (terwijl mijn vrienden hem al goed voelen) waardoor ik ga bijpakken, en pas na 1,5 pil (totaal 300 mg) hem ''goed voel''. Dit terwijl ik maar 60 KG weeg en 180 cm lang ben?

- Plassen; Iedereen zegt altijd dat hij of zij niet meer kan plassen, ik moet juist om het halfuur super nodig plassen (terwijl ik gemiddeld 1 glas cola per uur drink).

- Geluksvlagen; Ook kan ik me het ene moment gedurende XTC mega gelukkig voelen en er hoeft maar iets kleins te gebeuren en ik voel me gelijk mega kut.

Wie kan mij vertellen wat er met mij aan de hand is? :roll2: :hulde:

p.s Van pep wordt ik ook mega rustig maar dit heeft te maken omdat ik ADHD heb.
mmaaxx
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: di maart 24, 2015 8:44 pm

Re: XTC pakt ALTIJD raar uit bij mij?

Berichtdoor Prototype » di maart 24, 2015 10:45 pm

Tja drugs werken nou eenmaal bij iedereen iets anders. :P
Een maat van me word ook altijd spontaan lam van xtc terwijl ik en de rest van mijn maten niet meer stil kunnen staan van de energie.
Van pep word ik ook lekker rustig in m'n hoofd ( heb ADD ), maar met een hoge dosis kan ik er ook flink op staan stuiteren. :woeh:
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: XTC pakt ALTIJD raar uit bij mij?

Berichtdoor Karolyk » di maart 24, 2015 11:09 pm

Wat je misschien kan doen is experimenteren met de dosis, en dan niet alleen meer, maar ook minder. Soms kan dit een aardig verschil maken in effect. Probeer anders is MDMA, het effect is meestal toch net wat anders. Ook zou je pillen kunnen hebben waar wellicht wat pep in zit, waardoor je er rustig van wordt. Daarnaast zeg je dat je 200mg pillen hebt, heb je deze laten testen? Er zijn niet zo heel veel pillen in omloop met die hoeveelheid. En met jouw gewicht vind ik het erg vreemd dat je met 300mg zo rustig kan blijven, meeste mensen zullen helemaal waus gaan met zulke hoeveelheden.
Karolyk
Newbie
Offline
 
Posts: 19
Geregistreerd: zo maart 23, 2014 2:43 am

Re: XTC pakt ALTIJD raar uit bij mij?

Berichtdoor Perry » di maart 24, 2015 11:21 pm

Karolyk schreef:Wat je misschien kan doen is experimenteren met de dosis, en dan niet alleen meer, maar ook minder. Soms kan dit een aardig verschil maken in effect.


Dit is zeker waar. Kijk wat voor jou het lekkerst valt.
Je username doet me denken dat je 'n jongen bent. In dat geval zal je aanbevolen dosis tussen de 90 en 120mg liggen. Ben je een meisje, dan zou 60 tot 90 een goede dosis moeten zijn.

Karolyk" schreef:Probeer anders is MDMA, het effect is meestal toch net wat anders. Ook zou je pillen kunnen hebben waar wellicht wat pep in zit, waardoor je er rustig van wordt. Daarnaast zeg je dat je 200mg pillen hebt, heb je deze laten testen? Er zijn niet zo heel veel pillen in omloop met die hoeveelheid. En met jouw gewicht vind ik het erg vreemd dat je met 300mg zo rustig kan blijven, meeste mensen zullen helemaal waus gaan met zulke hoeveelheden.

Dit is echter bullshit.
-MDMA = MDMA of het nou in kristal/poeder of pil vorm is.
-Pep in pillen komt nauwelijks voor, het zou natuurlijk kunnen, maar dan zouden de anderen dit ook merken.
-Rond de 200mg komt juist erg vaak voor tegenwoordig...
-Een te hoge dosis MDMA (zeg 300mg) zorgt juist voor velen dat de uitwerking veel meer 'waus' dan energiek is.

Verder wil ik nog even inhaken op die geluksvlagen en ook juist negatieve gevoelens. Hoe zit je in het dagelijks leven in je vel? Gebruik je ook medicijnen? Je ADHD zou trouwens ook dergelijke effecten als gevolg kunnen meebrengen, hierover zijn namelijk vaker berichten geweest, waarbij de gebruiker vaak ook AD(H)D had. Niet een bewezen iets dus, maar een vermoeden door ervaringen.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13270
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: XTC pakt ALTIJD raar uit bij mij?

Berichtdoor Karolyk » wo maart 25, 2015 12:22 am

JongGeleerd schreef:-MDMA = MDMA of het nou in kristal/poeder of pil vorm is.
-Pep in pillen komt nauwelijks voor, het zou natuurlijk kunnen, maar dan zouden de anderen dit ook merken.
-Rond de 200mg komt juist erg vaak voor tegenwoordig...
-Een te hoge dosis MDMA (zeg 300mg) zorgt juist voor velen dat de uitwerking veel meer 'waus' dan energiek is.


Ik gebruikte het woord "net" om aan te geven dat het verschil klein is. Het verschil is er echter wel. Misschien ligt het aan mij, maar ik hoor vaker van mensen om mij heen dat er wel degelijk een verschil zit tussen MDMA en een pil. Ik zou normaal nooit zeggen dat er wellicht pep in zijn pillen zat, maar omdat hij aangaf rustig van pep te worden leek het me in ieder geval het vermelden waard. De andere hebben zover ik uit de post kan lezen geen ADHD en zullen dus van de pep iets anders merken/ niks merken. Verkopers zullen steeds vaker bij hun pillen zeggen dat deze 200mg+ bevatten omdat dit blijkbaar als de nieuwe standaard wordt gezien. Als je echter gaat kijken naar hoeveel pillen er na een test werkelijk 200mg bevatten valt dit zwaar tegen. Bij pillen die deze hoeveelheden bevatten zie je dat deze ook vaak meteen in het nieuws komen, zoals de gele UPS pillen. Je laatste punt is volgens mij precies wat ik zeg, daarom ik weet niet of dit als commentaar is bedoeld.
Karolyk
Newbie
Offline
 
Posts: 19
Geregistreerd: zo maart 23, 2014 2:43 am

Re: XTC pakt ALTIJD raar uit bij mij?

Berichtdoor Perry » wo maart 25, 2015 1:11 am

Er is geen enkel verschil in werking tussen MDMA in pil en poeder vorm. Het verschil wat je ervaart komt waarschijnlijk door de dosis, verwachting en setting. Speed in pillen zou iedereen moeten merken, ook mensen die geen ADHD hebben. De combinatie van speed en MDMA zorgt er namelijk voor dat een groot deel van het love gevoel van de MDMA plaats maakt voor een zekere helderheid van de speed. Ik heb het niet over wat verkopers zeggen qua dosis, maar de dosissen zelf zijn echt enorm gestegen, dit is gewoon te zien in verslagen van instanties als Trimbos. Er zijn zelfs hogere uitschieters tegenwoordig, maar het is gemiddeld toch echt wel 180~220mg. Erg zorgwekkend overigens, want onwetende mensen denken vaak aan "een XTC pilletje" en klappen daardoor veel teveel weg. Die gele UPS zijn sowieso een geval apart trouwens, want die hebben een spreiding van 180~260 als ik me niet vergis. De grootste druk van de markt iig, er zijn waarschijnlijk inmiddels ook al namaak in de omloop... Tot slot zeg jij juist dat je het verbazingwekkend vindt dat OP rustig blijft met een te hoge dosis en zeg ik dat juist het energieke vaak wegvalt bij een te hoge dosis, omdat er teveel energie in het waus zijn gaat zitten.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13270
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: XTC pakt ALTIJD raar uit bij mij?

Berichtdoor Karolyk » wo maart 25, 2015 1:39 am

JongGeleerd schreef:Er is geen enkel verschil in werking tussen MDMA in pil en poeder vorm. Het verschil wat je ervaart komt waarschijnlijk door de dosis, verwachting en setting. Speed in pillen zou iedereen moeten merken, ook mensen die geen ADHD hebben. De combinatie van speed en MDMA zorgt er namelijk voor dat een groot deel van het love gevoel van de MDMA plaats maakt voor een zekere helderheid van de speed. Ik heb het niet over wat verkopers zeggen qua dosis, maar de dosissen zelf zijn echt enorm gestegen, dit is gewoon te zien in verslagen van instanties als Trimbos. Er zijn zelfs hogere uitschieters tegenwoordig, maar het is gemiddeld toch echt wel 180~220mg. Erg zorgwekkend overigens, want onwetende mensen denken vaak aan "een XTC pilletje" en klappen daardoor veel teveel weg. Die gele UPS zijn sowieso een geval apart trouwens, want die hebben een spreiding van 180~260 als ik me niet vergis. De grootste druk van de markt iig, er zijn waarschijnlijk inmiddels ook al namaak in de omloop... Tot slot zeg jij juist dat je het verbazingwekkend vindt dat OP rustig blijft met een te hoge dosis en zeg ik dat juist het energieke vaak wegvalt bij een te hoge dosis, omdat er teveel energie in het waus zijn gaat zitten.


Ja, over het eerste gedeelte, als ik het baseer op mijn ervaringen, zie ik dat toch anders. Ik heb altijd het idee dat Pillen wat harder inslaan en meer een Dans gevoel geven daar waar MDMA mij meer een Love gevoel geeft. Over de sterkte van de pillen verwijs is je hierna door https://magic.piktochart.com/output/137 ... xtc-pillen . Betreft het laatste stuk, dat weet ik niet, daar zou je zeker gelijk in kunnen hebben! verder ben ik het helemaal met je eens m.b.t. dat veel mensen een pilletje nemen. Je ziet vaak teveel mensen slecht gaan! Maar laten we hier niet teveel over discussieren, want onze opvatting zijn niet fundamenteel verschillend of iets!
Karolyk
Newbie
Offline
 
Posts: 19
Geregistreerd: zo maart 23, 2014 2:43 am

Re: XTC pakt ALTIJD raar uit bij mij?

Berichtdoor Perry » wo maart 25, 2015 1:45 am

Trimbos schreef:Bijna de helft van de xtc-pillen heeft een dosering van meer dan 150 milligram MDMA. Dat is per pil twee keer meer dan in 2009.

Bron: http://www.nrc.nl/handelsblad/van/2015/ ... er-1471190
NRC Handelsblad, 23-02-2015

Okee, 200 zal net wat te hoog zijn, maar de helft heeft al meer dan 150mg MDMA, oftewel 150-300 (nog niet van hoger dan 300mg gehoord.) Natuurlijk halen de vervuilde pillen het gemiddelde wel omlaag, dus persoonlijk zou ik dit niet meerekenen, al ga ik er wel vanuit dat die hierin opgenomen zijn.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13270
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: XTC pakt ALTIJD raar uit bij mij?

Berichtdoor Hassan » wo maart 25, 2015 1:45 am

MDMA = MDMA.

waarschijnlijk pak je alleen veel meer aangezien de pillen tegenwoordig nogal hoog gedoseerd zijn
Hassan
Offline
 

Re: XTC pakt ALTIJD raar uit bij mij?

Berichtdoor straatmadelief » wo maart 25, 2015 2:58 am

Vind het opzich geen vreemde effecten van mdma, veel van de effecten heb ik hetzelfde. Inderdaad iedereen reageert anders!
Vertrutting vs. verloedering
Avatar gebruiker
straatmadelief
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 305
Geregistreerd: do okt 23, 2014 5:29 pm

Re: XTC pakt ALTIJD raar uit bij mij?

Berichtdoor MarcoPolo22 » vr maart 27, 2015 1:57 am

Maatje van me krijgt ook 0,0 energie van xtc/mdma. Krijgt dan zware benen en moet dan echt gaan zitten, hij heeft dan wel constant t euforische gevoel, maar niet echt de behoefte om te praten met anderen. Hij zit daar maar gewoon en geniet van t gevoel, zijn trip duurt ook altijd gemiddeld 2/3 uur langer dan mijn trip of die van mn andere vrienden.

t hangt van zoveel factoren af hoe je de mdma ervaart. Moeilijk om dat zo te verklaren iig.
MarcoPolo22
Newbie
Offline
 
Posts: 9
Geregistreerd: zo nov 18, 2012 3:19 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Drugs

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner