Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Lyrica (pregabaline) recreatief?

Voor (bijna) alle drugs die je bij de apotheek kunt kopen. Van benzo's tot ritalin. Topics over opiaten zoals codeïne horen in het opiatenforum.

Lyrica (pregabaline) recreatief?

Berichtdoor Coldstream » ma sep 10, 2012 8:05 pm

Zijn er nog meer mensen die zich prima vermaken met wat pregabaline op?
Geeft wel.een beetje het waaierige van ghb, aangezien het dezelfde receptoren zijn, de rush houdt ook langer aan als een dop..

Nog.meer liefhebbers? Andere ervaringen?

Verstuurd van mijn Sensation XE with Beats Audio Z715e met Tapatalk
Coldstream
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 94
Geregistreerd: di aug 16, 2011 4:15 pm
Woonplaats: Op de hoek..

Re: Lyrica (pregabaline) recreatief?

Berichtdoor Gonzo » ma sep 10, 2012 8:15 pm

Niet recent, ik ken het middel wel, is bijna een dissociatief zo vaag ik er van werd.. :smokin:
Ik kan er nu niet meer aankomen..
I want you to understand that this man at the wheel is my attorney. He's not just some dingbat I found on the strip, man. He's a foreigner. I think he's probably Dutch. But that doesn't matter, though, does it? Are you prejudiced?Avatar gebruiker
Gonzo
Adult Film Aficionado
Wijs Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 1681
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:08 pm
Woonplaats: Bij jou om de hoek...

Re: Lyrica (pregabaline) recreatief?

Berichtdoor Sjaak101 » ma sep 10, 2012 9:14 pm

Prima middel om af en toe bij gebrek aan beter op te spacen, kalmerend, licht euforisch, beetje dronken achtig en beetje dissasociatief ja..
Heb wel een flinke dosis nodig om een beetje lekker te gaan. 500/600 mg
Avatar gebruiker
Sjaak101
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 273
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:08 pm

Re: Lyrica (pregabaline) recreatief?

Berichtdoor Drefbon » di sep 11, 2012 12:42 am

Ha, eindelijk nog eens iemand die hier ooit van gehoord heeft!

Ik gebruik pregabaline al geruime tijd op recept, tweemaal 150 mg per dag. Ik heb dit middel in het verleden ook best vaak recreatief gebruikt, ik bewaarde dan mn dosis van de hele week en nam dan op een avond rond de 1500 mg. Ik vind dit echt een van de betere middelen die ik gebruikt heb, een roes die is zoals Sjaak101 hem beschreef, ik voelde me rustig maar ook actief, emaptisch en gelukkig, ik maakte vaak m'n huiswerk als ik pregabaline gebruikt had omdat ik daar dan gewoon zin in kreeg. De goede resultaten op m'n eindexamen van vorig jaar zijn zeker weten mede veroorzaakt door de eindeloze interesse en concentratie die ik van pregabaline kreeg.

Ook heeft pregabaline echt een beetje een dissociatief effect, zo had ik op hoge doses visuals die erg leken op die van DXM. Pregabaline valt ook uitstekend te combineren met dissociatieven, vooral een flinke lijn MXE op het hoogtepunt gaf een heerlijk 'warme' trip me veel visuals. De dag na de nacht van gebruik ging ik regelmatig sporten, pregabaline verhoogde mijn sportprestatie aanzienlijk. Nadeel vond ik altijd de rode ogen die ik ervan kreeg, alof ik stevig geblowd had. Pregabaline is ook een veilig middel, je moet toch echt grammen nemen voordat het gevaarlijk wordt.

Uiteindelijk ben ik toch gestopt met het wekelijks gebruiken van dit middel, het begon na bijna een jaar toch wel op een (weekend)verslaving te lijken, ook vond ik het vervelend dat ik, na gebruik op zaterdag, maandagnacht vaak niet kon slapen. Het stoppen ermee kostte me niet echt moeite, geen cravings zoals ik die van andere middelen met vergelijkbaar effect ken. Nu gebruik ik het al flinke tijd weer volgens de normale dosering, ik heb nog niet echt zin gekregen om weer eens te trippen hierop. Ik heb wel MXE liggen dus ik denk dat het binnenkort toch wel weer eens gaat gebeuren. Nadeel is wel dat het verrekte lang kan werken waardoor ik er de tijd voor moet kunnen nemen, deze tijd heb ik momenteel niet.

Oja, misschien nog inererssant om te vertellen: toen ik een aantal jaren geleden flink verslaafd was aan fentanyl die ik toen voorgeschreven zat ik vaak 's nachts te wachten tot de apotheek weer open ging, stijf staand van de afkickverschijnselen zegmaar. Ik kreeg toen ook al pregabaline voorgeschreven, toen tweemal 300mg, Ik heb toen een keer vijf van die capsules geslikt omdt ik het niet meer trok, ik wist nog niet van de pschoactieve effecten toen en ik verwachtte er eigenlijk ook niets van. Plotseling verdwenen de afkickverschijnselen als sneeuw voor de zon, veel beter dan met benzo's (of GHB), ik denk dat dit middel wel eens erg nuttig zou kunnen zijn in afkicktrajecten. Helaas is hier voor zover ik weet nog nooit onderzoek naar gedaan...

Kortom: niets dan goeds over dit middel wat mij betreft! :love:
Dref = back
Avatar gebruiker
Drefbon
domoor (geweest)
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 496
Geregistreerd: di feb 21, 2012 1:43 pm

Re: Lyrica (pregabaline) recreatief?

Berichtdoor Einstein » di sep 11, 2012 12:47 am

HenkDekker schreef:Geeft wel.een beetje het waaierige van ghb, aangezien het dezelfde receptoren zijn

Dit is niet waar :P Het is wel een GABA-analoog, maar heeft er verder niet héél veel mee van doen, hoewel het effect blijkbaar ongeveer hetzelfde is.

Vind dit wel interessant, heb een tijdje geleden ook gabapentine in de gaten gehouden (van hetzelfde laken een pak), maar heb het uiteindelijk gelaten voor wat het is.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Lyrica (pregabaline) recreatief?

Berichtdoor Magic » ma sep 17, 2012 3:37 pm

Heb de 'moeder" van pregabaline een tijdje genomen: gabapentine...nam eerst mn gewone dagdosis 3 maal 300 mg , heb toen gelezen dat het recreatieve effecten had, zoals sjaak beschreef , dat voelde ik ook , nam dan een dosis van ongeveer 3g = 1 strip, 10 x 300 mg

pregabaline (lyrica) had ik een speciaal attest voor nodig zei mn arts, een attest van een psychiater bv., en hij vertelde dat pregabaline ongeveer hetzelfde effect had, maar dat het wat scherper was afgesteld.

Ik vind het wel onderschatte middelen persoonlijk, niet per se wat betreft recreatief gebruikt, maar als veiliger alternatief voor benzodiazepines of bij ontwenning van ghb
Magic
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 28
Geregistreerd: wo aug 22, 2012 10:20 am

Re: Lyrica (pregabaline) recreatief?

Berichtdoor progressive » ma sep 17, 2012 8:41 pm

Ik slik dagelijks 600mg Lyrica voor de pijn. Persoonlijk zou ik jullie willen adviseren om op te passen bij de inname van hoge doseringen.

***prive-achtig knip***

Ik heb laatst 150mg MDMA op naast mijn gebruikelijke Lyrica dosering. Dat ging goed en voelde prima aan. Toch heb ik in een ander deel een topic geopend met de vraag of iemand daar ervaring mee heeft. Ik heb MDMA afgehouden vanwege mijn Lyrica gebruik, maar nu het goed ging ga ik het binnenkort weer doen. Ik ben nooit combinatiestudies tegengekomen.
Laatst bijgewerkt door progressive op ma okt 15, 2012 4:32 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Here comes the future, into right now, into the past.

3x 2c-c, +50x 2c-d, +15x [2c-d & 4-ho-met], 1x 3-meo-pcp, 1x [3-meo-pcp & 4-ho-met], 1x 4-aco-dmt, 11x 4-ho-met, 6x [4-ho-met & 4-ho-mipt], 2x 4-ho-dipt, 4x 4-ho-mipt, 5x [4-ho-mipt & 2c-d], 1x [4-ho-mipt & 4-ho-dipt], 4x 5-meo-mipt, 1x [5-meo-mipt & 2c-c]
Avatar gebruiker
progressive
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: ma sep 17, 2012 7:14 pm

Re: Lyrica (pregabaline) recreatief?

Berichtdoor Drefbon » di sep 18, 2012 10:18 pm

Mijn hoogste inname was 24 x 75 = 1800 mg. Zou dit dan echt schadelijk kunnen zijn progressive?
Ik heb nog niets gevonden over eventuele ernstige schade? Dit middel is volgens mij ook moeilijk te overdoseren, de laagste LD50 in dierproeven die ik kan vinden is 300mg/kg. Natuurlijk zal het vast niet gezond zijn in hoge doses maar ik heb het idee dat dit wel een veilig middel is.
Ik vraag me af of dit ooit op 'de markt' gaat komen... :love:
Dref = back
Avatar gebruiker
Drefbon
domoor (geweest)
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 496
Geregistreerd: di feb 21, 2012 1:43 pm

Re: Lyrica (pregabaline) recreatief?

Berichtdoor progressive » do sep 20, 2012 12:16 am

Drefbon schreef:Mijn hoogste inname was 24 x 75 = 1800 mg. Zou dit dan echt schadelijk kunnen zijn progressive?


Ik vond een paar artikelen die tussen de 8g en 12g schommelde met mijn inziens forse schade. Bijvoorbeeld:


A 54-year-old male presented following ingestion of 8.4 g of pregabalin. Initially, he had no clinical features of toxicity, although he developed significant neurological depression and coma approximately 3 h post-ingestion


Verder staat me nog een suicide poging bij met - in mijn herinnering - 108x 75mg met een langdurige coma als afloop. Dus 8g.

En wat innames dichterbij jouw inname:

Male, 26, 2400mg, Hospitalisation for detoxification.


Female, 42, 4200mg, Patient expected “a state of intoxication”. Developed psychosis requiring hospitalisation.


En nog wat innames tussen de 600mg en 1200mg die zonder vervelende bijwerkingen ingenomen zijn.

Verder case beschrijving:

At the time of his admission, he was consuming 25 capsules (equivalent to 7,500 mg) of pregabalin per day as well as alcohol and cannabis at irregular intervals.


Consecutively, pregabalin capsules were slowly reduced by two capsules a day. Within 12 days, Mr. B's plasma levels decreased from 29 mg/l to 9.8 mg/l. He repeatedly complained of a heavy craving for pregabalin, discontinued the treatment prematurely, and relapsed immediately at home by taking 20 capsules of the drug. Further attempts to motivate him for detoxification in our outpatient unit failed, and he continued taking up to 20 capsules per day.
Here comes the future, into right now, into the past.

3x 2c-c, +50x 2c-d, +15x [2c-d & 4-ho-met], 1x 3-meo-pcp, 1x [3-meo-pcp & 4-ho-met], 1x 4-aco-dmt, 11x 4-ho-met, 6x [4-ho-met & 4-ho-mipt], 2x 4-ho-dipt, 4x 4-ho-mipt, 5x [4-ho-mipt & 2c-d], 1x [4-ho-mipt & 4-ho-dipt], 4x 5-meo-mipt, 1x [5-meo-mipt & 2c-c]
Avatar gebruiker
progressive
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: ma sep 17, 2012 7:14 pm

Re: Lyrica (pregabaline) recreatief?

Berichtdoor progressive » ma okt 15, 2012 4:55 pm

Omdat ik de vorige keer gelezen had wat de bijwerkingen waren tot 1200mg en deze er niet waren bij de case-omschrijvingen, heb ik het afgelopen weekend het eens zelf geprobeerd.

Ongeveer 1000mg in 1x ingenomen 's Middags. Vrije dag, mijn muziek opgezet en de kachel omhoog en had het daarmee al naar mijn zijn. Na 1 uur voelde mijn lichaam wat licht, kreeg een extra gevoel van blijdschap; euforisch. Toen ik ging lopen, merkte ik dat ik wat wankel was, ik merkte dat ik niet scherp was in mijn motoriek, ik stootte af en toe tegen deurposten aan en ook bij het zitten ging het allemaal niet vlekkeloos. Merkte dat ik moeilijk een vuist kon maken, de kracht in mijn lichaam voelde minder.

Later op de dag een vriend van mij opgebeld en ik merkte dat ik mijn mond niet goed kon bewegen om normaal te kunnen praten. Voelde alsof ik mijn spieren van mijn mond niet volledig onder controle had.

's Avonds mijn reguliere dosis van 300mg ingenomen en vervolgens gaan stappen met nog eens 600mg bij me. 's Nachts deze in 1x ingenomen. Beetje hetzelfde gevoel, op de dansvloer voelde ik mij heerlijk. Tijdens het lopen, traplopen in de discotheek merkte ik dat ik wederom niet scherp was in mijn motoriek. Stootte totaal onbedoeld meerdere keren mensen aan tijdens het lopen.

Al met al best relaxed, niet bijzonder voor mij op 1000mg. Eurofisch gevoel was zeg 1/10de van mdma, maar merkte ook dat bepaalde dingen waar ik me normaal aan irriteerde bij Lyrica even heftig waren als zonder (bijvoorbeeld als de hond van de buren weer een tijd staat de blaffen). Aggitatie en irritaties leken bij mdma bij mij behoorlijk te verdwijnen daarentegen.

Paar opmerkingen: de halfwaarde tijd van lyrica is ongeveer 6 uur, dat betekent dat ik voor de tweede keer nam al met al ook totaal 1000mg in mijn bloed had wederom. Verder heb ik een behoorlijk tolerantieniveau, van 1x 300mg merk ik nagenoeg niets. Voor mij geen middel waar ik echt moeite voor zou doen om er aan te komen om het te proberen. In vergelijking met 160mg mdma vind ik 1000mg lyrica echt niets bijzonders.

Drefbon schreef:Plotseling verdwenen de afkickverschijnselen als sneeuw voor de zon, veel beter dan met benzo's (of GHB), ik denk dat dit middel wel eens erg nuttig zou kunnen zijn in afkicktrajecten. Helaas is hier voor zover ik weet nog nooit onderzoek naar gedaan...


Ik heb het e.e.a. gelezen over afkicken met lyrica. Wordt positief ingezet in klinieken, o.a. alcohol, maar meen zelfs cocaine dat ik een keer gelezen heb.
Here comes the future, into right now, into the past.

3x 2c-c, +50x 2c-d, +15x [2c-d & 4-ho-met], 1x 3-meo-pcp, 1x [3-meo-pcp & 4-ho-met], 1x 4-aco-dmt, 11x 4-ho-met, 6x [4-ho-met & 4-ho-mipt], 2x 4-ho-dipt, 4x 4-ho-mipt, 5x [4-ho-mipt & 2c-d], 1x [4-ho-mipt & 4-ho-dipt], 4x 5-meo-mipt, 1x [5-meo-mipt & 2c-c]
Avatar gebruiker
progressive
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: ma sep 17, 2012 7:14 pm

Re: Lyrica (pregabaline) recreatief?

Berichtdoor trulov » vr feb 01, 2013 2:45 pm

Absoluut recreatief te gebruiken, maar ikzelf vind het recreatief niet zo spetterend,
focuste me op hoe het als medicijn op zich ging evolueren;
DE nieuwe, veilige benzo's!

Verwachtte er therapeutisch gezien van;

Zag het na de barbituraten en benzo's eigenlijk als derde generatie anxiolytica.

Gezien pregabaline en gabapentine op het GABA-complex werken.
Het wordt voorgeschreven tegen epilepsie en tegen zenuwpijnen.

Volgens mij is er wel voldoende onderzoek gedaan naar het nut van pregabaline
bij alcohol,benzo- en/of ghb verslaafden.
Of qua anxiolytische werking, gezien ik de stof samen met gabapentine als niet verslavend zag
en zo dus eindelijk een waardige opvolger van de verslavende benzodiazepines.
Pregabaline en Gabapentine zijn off-label wel enigszins effectief en goede middelen,
ik heb ook een vreemde trip een x gehad met pregabline.
Maar ik had er meer van verwacht ( therapeutisch gezien)
Recreatief gezien neem je beter andere medicijnen, als je echt een high wilt ervaren.
Of je moet niet veel meer in huis hebben, dan kan het je toch nog een buzz geven.
trulov
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 188
Geregistreerd: vr okt 21, 2011 10:08 am

Re: Lyrica (pregabaline) recreatief?

Berichtdoor progressive » vr feb 01, 2013 10:19 pm

Ik heb nu 6 vrienden uit mijn omgeving eenmalig een hoeveelheid pregabaline gegeven en een ieder concludeerde achteraf dat ze het effect inclusief de bijwerkingen niet interessant genoeg vonden om het nog een keer te herhalen, ook niet in een andere dosis.

De dosis was verschillend. 75mg, 300mg, 600mg, 600mg, 900mg en 900mg.
De 900mg's waren niet bedoelt, maar door wat missers werd het 900 ipv 600mg: iemand sloeg er meteen 3 achterover en de andere kreeg nog een unit van iemand anders.

Alle personen hadden wel eens soft en hard drugs eerder op. Sommigen hadden zeer veel ervaring met drugs. Allen tussen de 30-40, goed gezond en geen voorgeschreven medicijnen.

De 75mg voelde helemaal niets.
De 300mg voelde zich licht dronken en had wat moeite het evenwicht te behouden, maar niet noemenswaardig.
De 600mg nam kort na inname ook een kleine hoeveelheid MDMA. Kon niet duiden of er een verschil was.
De 600mg nam ook meerdere malen speed over de nacht. Kon ook niet duiden of er een verschil was.
De 900mg had een paar wijntjes genomen daarna, maar geen andere substanties. Was enthousiast op het moment, zag wat kleurenvlekken, maar begon te wankelen, te struikelen, werd opeens zo moe en is toen als een blok in slaap gevallen.
De 900mg ging daarna flink aan het bier. Had het helemaal naar zijn zin, maar begon redelijk wankel/onhandig te lopen, ging zitten, keek zeer slaperig en viel continu in slaap na wakker maken.

Ik slik het medicijn al jaren voor neurogene pijn. Ik heb heel erg moeten wennen aan de maximale dosis per dag waar ik nu op zit. Ik heb altijd maar 1 bijwerking gehad en dat is vermoeidheid. Bij elke verhoging werd ik weer vermoeid na inname en sliep ik in het weekend zonder wekker eindeloos door. Ik kan mij nog herinneren dat ik de stap maakte van 's avonds 75 naar 225mg. De volgende dag telde ik 13 uren slaap.

Het duurt gemiddeld 1 uur tot de pregabaline volledig is opgenomen in het bloed en na ongeveer een kleine zes uur is de helft nog aanwezig. Het heeft geen noemenswaardige effecten op de lever en bijna alles plas je weer uit.

Ik heb nu denk ik zo'n 20 keer een hoeveelheid van 900-1300mg op tijdens een avond stappen. Dat ging dan over een tijdsbestek van 3 uur inname en samen met een paar biertjes. Alcohol versterkt over het algemeen het effect van de vermoeidheid, vermindere reactievermogen, etc... ik heb nooit het verschil kunnen opmerken.

Los van de bijwerkingen maakt de pregabaline je wat euforisch. Met mijn hoeveelheid krijg je meer zin in de avond en om iets te ondernemen. Het voelt zoals toen ik 18 was, vol energie en zin als we een avond gingen stappen, Nu tegenwoordig geloof ik het allemaal wel. De pregabaline geeft me daarbij die zin weer een beetje terug. Dat verschil met misschien een iets brederige glimlach is het, niet meer. Al een tijdje deel ik het niet verder meer uit aan andere vrienden.

Ik concludeer dat onervaren pregabaline gebruikers te vermoeid raken van de hoevelheden die ze nodig hebben om het voor herhaling vatbaar te maken. Het mixen met uppers zoals speed of MDMA voor deze groep is het niet zinvol, omdat deze middelen veel sterker zijn.

Pregabaline heeft ook nadelen voor medicijngebruikers als recreationeelmiddel. Seksen is lastig, je komt nauwelijks tot moeilijk klaar en de avonden erna val je veel moeilijker in slaap. En voor mij last but not least, het mediciijn helpt mij bij neurogene klachten. Daar ben ik het zeer dankbaar voor. Het voor recreatiedoeleinden gebruiken werkt in het nadeel voor de patientengroep, omdat deze mogelijk als recreant wordt aangezien met de mogelijke nadelige gevolgen. En dit zijn met name de mensen met epilepsie en zenuwpijn; twee behoorlijk vervelende aandoeningen. Ik realiseer me dat ik daaraan heb bijgedragen.
Here comes the future, into right now, into the past.

3x 2c-c, +50x 2c-d, +15x [2c-d & 4-ho-met], 1x 3-meo-pcp, 1x [3-meo-pcp & 4-ho-met], 1x 4-aco-dmt, 11x 4-ho-met, 6x [4-ho-met & 4-ho-mipt], 2x 4-ho-dipt, 4x 4-ho-mipt, 5x [4-ho-mipt & 2c-d], 1x [4-ho-mipt & 4-ho-dipt], 4x 5-meo-mipt, 1x [5-meo-mipt & 2c-c]
Avatar gebruiker
progressive
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: ma sep 17, 2012 7:14 pm

Re: Lyrica (pregabaline) recreatief?

Berichtdoor Poseidon » do maart 14, 2013 1:49 am

Einstein schreef: heb een tijdje geleden ook gabapentine in de gaten gehouden maar heb het uiteindelijk gelaten voor wat het is.


Verstandig. Heb er tweemaal mensen compleet scheef op zien gaan.
Eentje kreeg het als pijnstiller tegen neurologische pijnen. De ander used it for the fun.

Werden er compleet gestoord van. Ervaarden dit als zeer akelig. Vertoonden onstuimig, grillig gedrag dat niet met benzo's tot bedaren te brengen was. :s
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Lyrica (pregabaline) recreatief?

Berichtdoor progressive » za jul 06, 2013 12:07 pm

Ik heb een aantal 300mg pregabaline capsules open gemaakt en gewogen. Blijkt er 400mg poeder per capsule in te zitten. Nu ligt dat niet aan mijn weegschaal. Dus vraag ik mij af wat voor poeder er nog meer in zit. Het lijkt me geen opruimactie bij Pfizer.

Iemand verstand hiervan?
Here comes the future, into right now, into the past.

3x 2c-c, +50x 2c-d, +15x [2c-d & 4-ho-met], 1x 3-meo-pcp, 1x [3-meo-pcp & 4-ho-met], 1x 4-aco-dmt, 11x 4-ho-met, 6x [4-ho-met & 4-ho-mipt], 2x 4-ho-dipt, 4x 4-ho-mipt, 5x [4-ho-mipt & 2c-d], 1x [4-ho-mipt & 4-ho-dipt], 4x 5-meo-mipt, 1x [5-meo-mipt & 2c-c]
Avatar gebruiker
progressive
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: ma sep 17, 2012 7:14 pm

Re: Lyrica (pregabaline) recreatief?

Berichtdoor Einstein » za jul 06, 2013 12:19 pm

Volgens een document op het internet zou er ook wat lactose doorheen geroerd moeten zitten.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Lyrica (pregabaline) recreatief?

Berichtdoor progressive » za jul 06, 2013 2:59 pm

Einstein schreef:Volgens een document op het internet zou er ook wat lactose doorheen geroerd moeten zitten.


Dankjewel.

Ik heb het idee dat de lactose er niet doorheen geroerd is, maar dat deze een bestandsdeel is van de capsule zelf. Samen met natuurlijke inkt en gelatine vormt deze een capsule. De inkt spreekt voor zich, de gelatine zorgt ervoor dat de capsule open gaat in het lichaam en de lactose dat de capsule niet te snel zacht wordt, zelfs bij een relatief hoge vochtigheidsgraad blijft de capsule hard. In de praktijk weet ik dat de capsule toch wel zacht wordt. Op de kanarische eilanden worden mijn capsules altijd veel zachter buiten de verpakking.

Dan rest dus nog steeds 100mg aan poeder in de capsule. Een of meerdere bestandsdelen zitten in de capsule of in deze 100mg aan onbekende poeder:
  - maiszetmeel
  - talk
  - titaniumdioxide
  - natriumlaurylsulfaat
  - watervrij colloidaal siliciumdioxide

Ik ben benieuwd waarom er 100mg poeder in zit. Als daardoor de inhoud beter bewaard blijft, dan zou ik het mogelijk ook in mijn tryptamines kunnen roeren om degradatie in zekere mate te voorkomen. :roll2:
Here comes the future, into right now, into the past.

3x 2c-c, +50x 2c-d, +15x [2c-d & 4-ho-met], 1x 3-meo-pcp, 1x [3-meo-pcp & 4-ho-met], 1x 4-aco-dmt, 11x 4-ho-met, 6x [4-ho-met & 4-ho-mipt], 2x 4-ho-dipt, 4x 4-ho-mipt, 5x [4-ho-mipt & 2c-d], 1x [4-ho-mipt & 4-ho-dipt], 4x 5-meo-mipt, 1x [5-meo-mipt & 2c-c]
Avatar gebruiker
progressive
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 327
Geregistreerd: ma sep 17, 2012 7:14 pm

Re: Lyrica (pregabaline) recreatief?

Berichtdoor Einstein » za jul 06, 2013 3:42 pm

Mogelijk heb je gelijk. Heb even verder gespeurd; ik zou er niet op rekenen dat er bruikbare conserveermiddelen tussen zitten. De meeste stoffen zijn bedoeld om de inhoud van de capsule minder plakkerig te maken; titaniumdioxide werkt als een soort witte kleurstof.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Lyrica (pregabaline) recreatief?

Berichtdoor Ricardo1G2 » wo maart 26, 2014 2:38 am

hmm, heb het slechts 1 keer gebruikt ( 300 mg van een vriendin van me), dus kan niet echt oordelen.

De stof op zich boeit me wel nu, omdat mijn arts dit voorstelde ter vervanging van benzodiazepine.....het werkt niet op de gaba-receptoren zei hij, maar veel complexer...

Hij zei dat het niet verslavend ofzo was itt benzodiazepines, dus hier las ik,dan dat het toch recreatief kan gebruikt worden?
Zelf ben ik dit niet van plan, ben vooral op zoek naar Lyrica ( pregabaline) therapeutisch......
weet iemand het verschil met gabapentine?
Mijn arts zei dat pregabaline beter 'afgesteld' is? Maar is gabapentine in een hogere dosering dan ook even nuttig?
Tegen sociale fobie ( lichte vorm) en om de ontwenning van buprenorfine te verlichten en om clobazam te vervangen is het bedoeld....
Avatar gebruiker
Ricardo1G2
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 28
Geregistreerd: di jun 19, 2012 9:45 am


 • Gelijkaardige topics
  Reacties
  Bekeken
  Laatste post

Keer terug naar Farmaceutische Drugs

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner