Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Mixje van de avond :D

Voor (bijna) alle drugs die je bij de apotheek kunt kopen. Van benzo's tot ritalin. Topics over opiaten zoals codeïne horen in het opiatenforum.

Mixje van de avond :D

Berichtdoor Special K » do okt 27, 2011 10:28 pm

Ben ongeveer 2tal weken bezig met het reacrtief gebruikvan benzo's ben zwaaar scheef gegaan bij een maat thuis en ambras thuis gehad, sindsdien niet meer zo overdreven :)

Vandaag nog wel een leuke dosis gepakt vind ik zelf:
2x kpin (4mg clonazepam totaal / tabs van 2)
4x 10mg diazepam
150mg trama IR
2x lorazepam (5mg totaal / tabs van 2.5)

Ben gestart met de 2x kpin + 2 diazepam , heb daarna 2minuutjes drna de 150mg trama genomen, dan nog een lorazepam, besloten om wat vroeger naar huis gaan, heb nu mijn paroxetine(op voorschrift binnen) en nu ook nog een lorazepammetje :D , ga nu wat filmpjes op m'n ipod zetten en me zo wat amuseren :D

Wat vinden jullie van al de genoemde dope?
IK ben vooral geinteresseerd in ervaring met KPIN + kpin combis (vooral kpin alleen)
"The effects of the other drugs were leaving my body. But the psychedelics were buzzing harder then ever. Seriously unexplainable unless you have experienced it.
Good LSD comes on slow. The first half hour is all waiting. Then about halfway through the first - second hour, you start cursing the creep who burned you because nothing's happening.
And then - BAM, straight into Funky Town!"

-Lysergic
Avatar gebruiker
Special K
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 277
Geregistreerd: wo sep 21, 2011 11:04 pm

Re: Mixje van de avond :D

Berichtdoor Pilletje » do okt 27, 2011 10:51 pm

Erg veel hoor... :shock: Zou ik nooit aanraden aan een "benzo naïef" persoon.
Ok volledig naïef ben je ook niet meer, maar dan nog is het wel echt veel hoor.

Mijn advies? (lol, alsof je daar naar luistert..) Neem bij zo'n cocktails gewoon geen diazepam meer in het vervolg, die vind je toch niet zo leuk recreatief zei je me al eerder.. Dus laat ze er dan gewoon tussenuit.

Lorazepam en clonazepam samen zou zeker voor een voldoende "benzodrunk" gevoel moeten zorgen, zeker samen met die tramadol. Ik zou zelf 2mg clona, 1mg lorazepam en 150mg tramadol hebben aangeraden.

Maar ja, ik ken je al te goed om je zo'n lage dosissen aan te raden, ook al zou je het effect met deze dosissen sowieso al stevig gevoeld moeten hebben.

Je denkt volgens mij altijd dat ik je behandel als een klein kind (omdat je geen tolerantie hebt) die er niet mee kan omgaan terwijl ik dan zelf "superhoge" dosissen weg zit te slikken, mja dat is dus niet de bedoeling/het geval! Ook al komt het misschien zo over.. Ik neem zelf recreatief veel en hoge dosissen benzos owv mijn HOGE tolerantie (al meer dan 1j non stop bzp gebruik) die jij uiteraard niet hebt! Geen tolerantie = positief btw.

Omdat je denkt dat ik je als "klein kind behandeld" luister je toch niet naar m'n advies. Je doet uiteindelijk telkens opnieuw toch je eigen zin. Dus wat zit ik er nou energie in te steken om jou advies te geven telkens.. ?

Waarom zou je zoveel nemen als je van de helft waarschijnlijk hetzelfde effect krijgt. Dat is toch gwn vragen om hoge tolerantie terwijl dat niet eens nodig is.. :keta:

Anyway wou eigenlijk helemaal niet ranten deze post hoor. Maar we hadden andere dosissen afgesproken (omdat JIJ mij om advies vroeg daarnet) en nu krijg ik te lezen wat je allemaal extra hebt zitten slikken, terwijl je het zelfs thuis ging laten liggen... Dan stel ik me toch de vraag waarom je me "lastigvalt" (is niet lastigvallen ofc) met al dat gezeik van "hoeveel zou ik van dit nemen, en hoeveel van dat?". Als je m'n advies zou opvolgen zou ik je natuurlijk maar al te graag info verstrekken... Maar op deze manier kan je het toch gewoon het beste zelf verder ontdekken via trial and error, wat je nu toch al aan het doen bent.
Laatst bijgewerkt door Pilletje op ma okt 31, 2011 6:18 pm, in totaal 2 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
Pilletje
Feels good man
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1392
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:54 pm
Woonplaats: Belgique

Re: Mixje van de avond :D

Berichtdoor Special K » do okt 27, 2011 10:56 pm

True wij hadden andere dosissisen afgesproken, ik heb die gevolgt maar uiteindelijk voelde ik dat het te mild was , zelfs deze extra 2.5 lorazepam vind ik veeels te mild..

En idd je hebt gelijk, als ik er voor ga , heb ik liever iéts te veel dan iéts te weinig, ik weet nu echt wel myn maximum grens, ik ga nooit meer 6 bromas (of mee?) & 2-3 valiums nemen en dan nog is 200mg tramadol lol.. En dan ZEKER de volgende morgend niet meer 2 extra bromas voor een familiefeestje.. Dus ik ga er nu zeker nimeer overgaan snapje, de informatie die ik wil weten is gewoon de kruistolerantie e.d. , echt eerlyk cba om dat allemaal op te zoeken, als het ENIGE wat jij moet doen is het typen (en eerlyk dais egt 0 moeite, gy hebt toch nix te doen dan hangele..)
"The effects of the other drugs were leaving my body. But the psychedelics were buzzing harder then ever. Seriously unexplainable unless you have experienced it.
Good LSD comes on slow. The first half hour is all waiting. Then about halfway through the first - second hour, you start cursing the creep who burned you because nothing's happening.
And then - BAM, straight into Funky Town!"

-Lysergic
Avatar gebruiker
Special K
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 277
Geregistreerd: wo sep 21, 2011 11:04 pm

Re: Mixje van de avond :D

Berichtdoor Pilletje » do okt 27, 2011 11:58 pm

Euhm heb niet zoveel tijd voor "research :lol: " meer nudat ik ga werken hé. Maar ja ik zoek veel op over de dingen die ik neem. Vind ik logisch..

Neem ze gewoon op het gevoel dan. Dat is misschien nog het beste voor jou.

Je neemt er dan 1 (van welke het ook is je neemt dan) om het uur, dan kan je echt het effect aanvoelen op dat moment en ook aanvoelen wat je nog wil bereiken van effecten die dag/avond. Door dat gespreid doseren voel je ook ongeveer aan wanneer je aan je limiet zit..

Er is wel 1 ding waar je moet op letten met zulk gebruik, je remmingen zijn zo goed als volledig weg waardoor je sneller nog een pilletje slikt. Doe het zeker zomaar niet op impuls en denk STEEDS eerst na over wat je al van effecten ondervind en wat de effecten van wat je neemt zullen teweeg brengen. Maw denk STEEDS goed na voor je een benzo (bij)neemt, zeker als je al onder invloed bent.

edit: Nvm dat zelf aanvoelen kan je ook niet op een verantwoordelijke manier. Jij moet effe een (paar) we(e)k(en) stoppen of je hangt eraan vast. Tenzij het dat is wat je wil natuurlijk, maar als je pillen dan op zijn zit je wel in de shit.
Avatar gebruiker
Pilletje
Feels good man
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1392
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:54 pm
Woonplaats: Belgique

Re: Mixje van de avond :D

Berichtdoor pammer » di nov 01, 2011 8:39 pm

Serieus... Na 2x 2,5mg Lorazepam herinner ik me niets meer en doe ik zo raar dat niemand me herkent.
Je hebt duidelijk al een zware tolerantie... die 4x diazepam erbij is ook niet niets met de rest in combinatie. Dan nog opiaten met benzo's mengen.
Het kan natuurlijk leuk zijn recreatief maar je ziet aan je mixjes dat je een grote tolerantie hebt en die blijft maar verhogen. Als je kan blijven rechtstaan na zo een mix dan ben je al zover denk ik dat je afhankelijk bent.

Veel mensen onderschatten echt wel het afhankelijk zijn aan benzo's. Eenmaal zover moet je beginnen afbouwen icm een arts die je begeleid. Dat is niet makkelijk. Vraag maar aan je goede vriend Pilletje, die is nu aan het afbouwen en kan zich ook niet altijd inhouden om een extraatje te nemen (sorry Pilletje).
Daarbij is het onafhankelijk zijn van iets niet bewezen na een week, na 2 weken of 3 weken. Indien je niet afhankelijk bent betekend dat je er voor maandenlang er kan afblijven, en dat is nu net wat onderschat wordt.

Je moet ook paroxetine nemen wat een SSRI anti-depressiva is. Als je dan nog benzo's slikt en opiaten zonder weet van die arts die dat je heeft voorgeschreven lijkt het alsof het medicijn niet zijn werk doet (want je hebt ze toch voor een reden voorgeschreven?). Je bent jezelf aan het verdoven, maar waarom? Puur voor de fun? Om je te verdoven en om verder te zijn van de echte realiteit?Ik weet het niet, maar ik weet dat benzo's een tijdelijke oplossing zijn van 'problemen' en dat het afhankelijkheidsprobleem dichter bij is dan iedereen denkt.

Ik zeg dit totaal niet om je les te spellen ofzo maar ik zie duidelijk een potentiele verslaving opkomen, daarom wil ik je wakkerschudden. Dat is puur uit bezorgdheid. Aan posts te zien van andere forumers, zoals Pilletje ben ik niet de enige die bezorgd is.
Avatar gebruiker
pammer
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 270
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 11:43 pm

Re: Mixje van de avond :D

Berichtdoor Pilletje » di nov 01, 2011 10:24 pm

pammer schreef:Vraag maar aan je goede vriend Pilletje, die is nu aan het afbouwen en kan zich ook niet altijd inhouden om een extraatje te nemen (sorry Pilletje).

Momenteel bouw ik niet meer af omdat ik een nieuwe baan ben begonnen en dat zorgt voor extra stress, dat is in samenspraak met de arts gebeurd hoor. Mja je hebt gelijk ik neem dikwijls een extraatje.. Maar ik heb dan ook meer dan genoeg om af te bouwen wanneer het moet.. En een dokter om op terug te vallen.. Wat Special K dan weer niet heeft... En dat kan hem nog zuur opbreken later..

En zoals je zegt... Het is uit bezorgdheid, niet om je geen plezier te gunnen.. :D
Avatar gebruiker
Pilletje
Feels good man
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1392
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:54 pm
Woonplaats: Belgique

Re: Mixje van de avond :D

Berichtdoor Oom Klaas » ma nov 07, 2011 7:43 pm

5 mg lorazepam is voor mij al meer dan zat, gaten in het geheugen en dergelijke. Ik kan me niet voorstellen dat ik een nog heftiger effect zou willen hebben.
I'm a simple man. All I want is enough sleep for two normal men, enough whiskey for three, and enough women for four.
Avatar gebruiker
Oom Klaas
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 462
Geregistreerd: di feb 22, 2011 4:03 pm

Re: Mixje van de avond :D

Berichtdoor pammer » ma nov 07, 2011 10:50 pm

Oom Klaas schreef:5 mg lorazepam is voor mij al meer dan zat, gaten in het geheugen en dergelijke. Ik kan me niet voorstellen dat ik een nog heftiger effect zou willen hebben.

Dit dus.

Gelukkig heb ik nog 2 tabs liggen zodat ik zo hard ga dat ik alles vergeet 8-)
Avatar gebruiker
pammer
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 270
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 11:43 pm

Re: Mixje van de avond :D

Berichtdoor Special K » za nov 12, 2011 11:54 am

pammer schreef:
Oom Klaas schreef:5 mg lorazepam is voor mij al meer dan zat, gaten in het geheugen en dergelijke. Ik kan me niet voorstellen dat ik een nog heftiger effect zou willen hebben.

Dit dus.

Gelukkig heb ik nog 2 tabs liggen zodat ik zo hard ga dat ik alles vergeet 8-)


Hahahhah die laatste zin :D geniet ervan pammer :woeh:
"The effects of the other drugs were leaving my body. But the psychedelics were buzzing harder then ever. Seriously unexplainable unless you have experienced it.
Good LSD comes on slow. The first half hour is all waiting. Then about halfway through the first - second hour, you start cursing the creep who burned you because nothing's happening.
And then - BAM, straight into Funky Town!"

-Lysergic
Avatar gebruiker
Special K
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 277
Geregistreerd: wo sep 21, 2011 11:04 pm

Re: Mixje van de avond :D

Berichtdoor Sublimo » zo nov 13, 2011 12:36 am

Wat een tolerantie! :eek:
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Mixje van de avond :D

Berichtdoor Pilletje » zo nov 13, 2011 12:39 pm

Sublimo schreef:Wat een tolerantie! :eek:


Lol, lees het topic eens door. Het gaat er juist over dat hij die niet heeft(/had :#: ).
Avatar gebruiker
Pilletje
Feels good man
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1392
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:54 pm
Woonplaats: Belgique


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Farmaceutische Drugs

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 5 gasten

Royal Queen Seeds banner