Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Het enige wat er is, is dat er schijnbaar niets gebeurt

Hier kun je terecht met al je vragen die betrekking hebben op je gezondheid: supplementen, voeding en sport. Topics over noötropica horen hier ook thuis.

Het enige wat er is, is dat er schijnbaar niets gebeurt

Berichtdoor Charlie » vr mei 03, 2024 3:59 am

Het enige wat er is, is dat er schijnbaar niets gebeurt.

Op het eerste gezicht is dit een eenvoudig maar paradoxaal voorstel. Het is ook radicaal omdat het erkent dat het concept van het zelf een illusie is, samen met elk geloof in vrije wil en keuze. Omdat er niets gebeurt, zou er niets zijn om te zoeken of te worden.


Dit is een communicatie die de paradoxale aard van non-dualiteit belicht en het misleidende idee blootlegt dat het iets is dat kan worden verworven en ervaren.

Het is zo duidelijk en eenvoudig dat het begrijpen ervan het verduistert. Nooit gevonden, nooit verloren, nooit kenbaar, het is de volmaakte afwezigheid die onmetelijk is."


Het lijkt erop dat er in de grenzeloze energie die eenheid is, ook een samengetrokken energie kan ontstaan ​​die schijnbaar zelfbewustzijn teweegbrengt. Er lijkt een krachtig en overtuigend gevoel van eigen identiteit te ontstaan, samen met een geloof in persoonlijke vrije wil en keuze in wat wordt ervaren als een waargebeurd levensverhaal. Al deze persoonlijke ervaringen kunnen alleen schijnbaar ontstaan ​​in wat een zeer reële, maar dualistische realiteit lijkt te zijn, waarin alles gescheiden lijkt te zijn. Dit gevoel van scheiding kan een gevoel van verlies met zich meebrengen en een behoefte om begeleiding, begrip of een pad of proces te zoeken dat vervulling kan beloven. Er zijn pogingen om eenheid te zoeken die totaal nutteloos zijn, omdat de zoeker naar gescheidenheid blijkbaar juist het dualisme is waaraan hij probeert te ontsnappen.


Zoeken naar het zijn is geloven dat het verloren is. Is er iets verloren gegaan, of is het gewoon dat het kijken verduistert? Danst de geliefde voortdurend net buiten onze focus?"


Dit dilemma wordt belicht in deze unieke communicatie die geen eisen stelt, geen verwachtingen heeft en op geen enkele manier tegemoetkomt aan de behoefte van de zoeker aan antwoorden, processen of een te volgen pad. Deze compromisloze boodschap kan zowel confronterend als bevrijdend zijn.


"Het leven is geen taak. Er valt absoluut niets te bereiken, behalve het besef dat er absoluut niets te bereiken valt."


De hele persoonlijke investering in het maken van spirituele vooruitgang, het bewuster worden, stiller, opener of meer wat dan ook kan eenvoudigweg uiteenvallen in deze radicale openbaring. De hele perceptie van ‘het zelf’ of ‘de wereld’ waarin het lijkt te leven, kan worden getransformeerd en niets overlaten om de illusie van persoonlijke scheiding, controle en voortzetting te ondersteunen.

Plotseling is de gevreesde afwezigheid de afwezigheid die onkenbaar is, maar paradoxaal genoeg ook de volheid, de vrijheid waarnaar werd verlangd.
201 februari


Vertaald door google van deze website

https://www.theopensecret.com/
Het enige wat er is
Is dat er schijnbaar niets gebeurt
Avatar gebruiker
Charlie
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 44
Geregistreerd: zo dec 18, 2022 2:31 pm
Woonplaats: Zuidlaarderveen

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Gezondheid

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner
cron