wo sep 07, 2011 7:11 pm
wo sep 07, 2011 7:18 pm
wo sep 07, 2011 7:28 pm
wo sep 07, 2011 7:43 pm
wo sep 07, 2011 7:56 pm
wo sep 07, 2011 8:11 pm
Lµs. D schreef:Lijkt me wel lekker, alleen ik zou de ui weglaten. Misschien wat prei erbij.
wo sep 07, 2011 8:12 pm
wo sep 07, 2011 9:13 pm
wo sep 07, 2011 9:28 pm
wo sep 07, 2011 9:36 pm
wo sep 07, 2011 10:26 pm
wo sep 07, 2011 10:27 pm
wo sep 07, 2011 10:36 pm
Lµs. D schreef:Ik weet dat prei ook een soort ui is; Ik vind de smaak van ui wel lekker, maar ik krijg ui gewoon niet door m'n keel. Daarom is prei een goed alternatief.
wo sep 07, 2011 10:40 pm
wo sep 07, 2011 10:51 pm
do sep 08, 2011 12:07 am
do sep 08, 2011 12:17 am
do sep 08, 2011 12:18 am
Lµs. D schreef:Scharrelvlees is lekkerder, dat het zielig is is geen argument.
do sep 08, 2011 12:58 am
do sep 08, 2011 12:58 am
Dreuge schreef:Lµs. D schreef:Scharrelvlees is lekkerder, dat het zielig is is geen argument.
gassie hoe lang ga je dit toneelstuk nog volhouden
do sep 08, 2011 9:10 am
Dreuge schreef:Beginnersvraag: hoe hoog staat het vuur tijdens het "stoven"? Ik heb dit nog nooit gedaan en begrijp niet precies hoe warm het water moet zijn.
Op die foto van je volle bord zie ik helemaal geen hachee sappen tussen je vlees? Geen jus en ui.. En gebruik je altijd zulke grote stukken vlees? Zelf vind ik kleinere stukjes veel lekkerder.
do sep 08, 2011 9:57 am
Lµs. D schreef:Dreuge schreef:Lµs. D schreef:Scharrelvlees is lekkerder, dat het zielig is is geen argument.
gassie hoe lang ga je dit toneelstuk nog volhouden
Gassie hoe lang ga je nog volhouden dat het een toneelstuk is
do sep 08, 2011 10:04 am
ma sep 12, 2011 3:08 pm
ma sep 12, 2011 11:09 pm
di sep 13, 2011 11:11 pm
vr sep 16, 2011 12:59 am
za okt 20, 2012 6:40 pm
za okt 20, 2012 11:08 pm
do okt 25, 2012 4:40 pm