Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Afbouwschema GHB

Voor alles over GHB, in België ook wel "vloeibare xtc" genoemd.

Afbouwschema GHB

Berichtdoor Poseidon » do apr 09, 2015 8:16 pm

Heeft iemand hier een goed schema om GHB af te bouwen? Link mag ook. Kan op google zo 1,2,3 niets vinden.
Avatar gebruiker
Poseidon
SHADOW~ADMIN
Donateur
Offline
 
Posts: 10059
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Vulva

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor JongGeleerd » do apr 09, 2015 8:18 pm

Zoiets lijkt mij vrij persoonlijk en moet op iedere situatie aangepast worden. Het beste is denk ik zoiets onder begeleiding te doen.
Frissa schreef:Spec krijgt er altijd wat uit

Live Support > TINYCHAT <
Avatar gebruiker
JongGeleerd
Chat Support
Donateur
Offline
 
Posts: 12903
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: At the top

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor KetaMan » do apr 09, 2015 8:18 pm

´ik snap het, maar ook weer helemaal niet´ - Ketamine - 2016
Avatar gebruiker
KetaMan
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 430
Geregistreerd: za feb 07, 2015 5:41 pm
Woonplaats: plompzakken

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor Poseidon » do apr 09, 2015 8:24 pm

Thanx Ketaman :hulde:

Hier kunnen we iets mee.
Avatar gebruiker
Poseidon
SHADOW~ADMIN
Donateur
Offline
 
Posts: 10059
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Vulva

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor KetaMan » do apr 09, 2015 8:27 pm

Its my pleasure :grin:
´ik snap het, maar ook weer helemaal niet´ - Ketamine - 2016
Avatar gebruiker
KetaMan
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 430
Geregistreerd: za feb 07, 2015 5:41 pm
Woonplaats: plompzakken

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor DamnFine69 » za apr 18, 2015 7:55 pm

Dagelijks 0.4 ml van de startdosis af en 0.2 ml van de redose.

Voorbeeld:

Dag 1
08:00 - 5.0 ml
10:00 - 3.6 ml
12:00 - 3.6 ml
14:00 - 3.6 ml
Enz.

Dag 2
08:00 - 4.6 ml
10:00 - 3.4 ml
12:00 - 3.4 ml
14:00 - 3.4 ml
Enz.

Slapen gaat lastig worden met het afbouwen, valium kan hier bij helpen. Oppassen met GHB nemen als je valium op hebt. Beter helemaal niet doen. Het voordeel van valium pakken voor de nacht is dat je op 24 uur's basis je gebruik al kunt halveren. Pas op dat valium geen vervanger wordt voor GHB. Als je geen valium kunt regelen is etizolam een prima vervanger hiervoor. Uit eigen ervaring kan ik zeggen inslapen beter lukt op etizolam als valium. Het voordeel van valium is dan weer dat het langer werkt.

Als je interesse hebt ik andere middelen om mee af te kicken zoals baclofen, lyrica en phenibut kan ik je hier ook informatie over geven.

Ten slot wil ik je veel succes wensen. Ik weet dat het een lastig proces is om af te kicken maar het is het meer dan waard!

Hashja - Mijn tel maatje :love:
Seth - "telt alsof hij op pep zit?"
Petrovic - "Niemand is sneller als hem."
Avatar gebruiker
DamnFine69
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 796
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:58 pm
Woonplaats: >9000

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor LilNerd » vr aug 07, 2015 9:41 pm

Oppassen met hoeveel G je gebruikt en hoe lang.

Bijv je pakt normaal om de 6 uur 6ml dan kan je proberen 3.8ml om de 2 uur(64% oorspronkelijke dosis), 2 uur strikt aanhouden, gebruik 10mg diazepam elke nacht)

Kijk nu zelf met hoeveel je kan abouwen, ik zou een halve dag met 0.10 ml proberen en de avond/nacht met nog een 0.10, gaat dit makkelijk volgende dag 0.20 ml. bij lage dosis 2 ml etc ga je merken dat je sneller ontwenning krijgt ( koude handen etc en angst ) probeer echt 2 uur vol te maken, je gaat niet dood.

En koop een bloeddruk meter, meet je Bloeddruk half uur voor en na inname. ( te hoog> meer ghb, goed> je zit goede dosis. )

Ga af op de bloeddruk/pols resultaten niet de afkick die je voelt, deze zijn naar dit weet je, en resulteerd in snel bij nemen.

ZORG ERVOOR; ALTIJD Zelfde GHB.
LilNerd
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 30
Geregistreerd: vr aug 07, 2015 9:38 pm

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor someone » za sep 05, 2015 10:14 pm

Met baclofen zal je veel makkelijker kunnen ontwennen.
Na de ontwenning vallen 2/3 van de afgekickte ghb-verslaafden binnen 3 maanden terug, mits men geen onderhoudsdosis baclofen gebruikt. Veel ontwenningsklinieken werken nu al met baclofen omdat ik hier op heb aangedrongen.
Naar aanleiding van mijn ervaringen is Novadic-Kentron en de Radboud hier onderzoek naar gaan doen en wordt er nu al door veel klinieken mee gewerkt. Zie: Ik gebruikte 2ml gbl per uur, puur en alleen om de ontwenningsverschijnselen tegen te gaan en 5ml gbl om een uur of vier te kunnen slapen. Na verloop van tijd begon ik last van psychoses te krijgen.
Geloof het of niet, ik ben van het ene moment kunnen stoppen (zonder hulp) door 150mg Lyrica (pregabaline) en 25mg baclofen te nemen en ben nu al ruim drie jaar clean.
Deze medicatie neem je drie maal daags en dan bouw je de Lyrica geleidelijk af. Je blijft echte 100 mg baclofen (4 maal 25mg daags) als terugvalpreventie gebruiken. Dit neemt je zucht naar ghb weg omdat het op de gaba-b receptor werkt, net zoals ghb op de ghb-receptor en de gaba-b receptor werkzaam is.
Veel ontwenningsklinieken werken al met baclofen, je zit dus duidelijk bij de verkeerde verslavingsinstantie. Zonder baclofen blijf je gegarandeerd terugvallen.

Zie: http://www.eenvandaag.nl/gezondheid/504 ... verslaving

Ik krijg de baclofen overigens gewoon van mijn huisarts voorgeschreven en heb me zelf met behulp van baclofen en Lyrica zonder de hulp van een ontwenningskliniek van het ene op het andere moment van een zeer ernstige gbl-verslaving ontwend (zwaardere kost dan ghb). 125mg Lyrica (pregabaline) en 25mg baclofen, 3 maal daags. In een keer gestopt met de inname van de gbl. Ik voelde me op deze medicatie ineens veel beter dan met de gbl zodat ik van het ene op het andere moment kon stoppen. Niets afbouwen, nienta, nada, niets.
Ik gebruik nu nog 100mg/daags baclofen als terugvalpreventie (neemt zucht, angst en depressie weg) en ben al zonder terugval meer dan drie jaar clean.
someone
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 116
Geregistreerd: zo dec 01, 2013 7:13 pm

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor someone » za sep 05, 2015 10:46 pm

Ik heb overigens mijn eigen ontwenning moeten doen omdat Novadic-Kentron me waarschijnlijk niet wou opnemen omdat het risico hun blijkbaar te groot was.
Tijdens de intake werd me medegedeeld dat ze nog niet zo veel ervaring met gbl hadden en dat mijn gebruik van 2ml elk uur wel heel erg hoog was (vergelijkbaar met ca. 4,5 ml ghb/uur), maar men zou mij op de wachtlijst voor opname plaatsen. Deze wachtlijst was ca. twee maanden lang.

Toen ik na ruim twee maanden opbelde om te informeren wanneer ik aan de beurt was werd mij doodleuk medegedeeld dat ik niet op de wachtlijst stond...? Paniek!!!
Ook op een klacht aan het adres van Novadic-Kentron heb ik nooit meer iets gehoord...

In paniek heb ik toen wereldwijd alle drugsfora afgespeurd hoe mensen hun eigen ontwenning deden, maar voor afbouwen was het voor mij al te laat. Ik las toen dat mensen baat hadden bij baclofen en Lyrica (pregabaline) tijdens hun afkick en heb toen de proef op de som genomen. Zelfs met hoge dosis baclofen (tot 300mg/daags) bleef ik last houden van ontwenningsverschijnselen, maar de combinatie met Lyrica bleek het ei van Columbus te zijn. Met 150mg Lyrica en 25mg baclofen was ik in een keer van mijn verslaving verlost. Blijf wel ca. 100mg baclofen per dag gebruiken ander val je geheid terug.

Mijn onorthodoxe aanpak stuitte op veel verzet bij professor Cor de Jong van Nispa omdat hij net zijn ghb-monitor had ontwikkeld en gepresenteerd (afbouwen met behulp van diazepam (Valium) ), dit terwijl Valium op de gaba-a receptor werkt en baclofen net als ghb op de gaba-b receptor werkt.
Ik heb mijn ervaring bij 1Vandaag en alle verslavingsklinieken kenbaar gemaakt zodat men er niet meer omheen kon. En nu blijkt na onderzoek door N-K en het Radboud baclofen inderdaad bij ghb-ontwenning en terugvalpreventie te werken en wordt het al door veel klinieken toegepast.
Het zal echter nog zijn tijd wel duren voordat men zal erkennen dat je met Lyrica en baclofen geen afbouwschema meer nodig hebt en acuut kunt stoppen. Onderzoek zal dit nog uitwijzen, maar dat was in elk geval tegen het zere beentje van De Jong. Hij deelde me mede dat van mijn theorie en ervaring nog niets wetenschappelijk was bewezen. Nee, natuurlijk niet. Dank je de koekoek!
Hierbij wil ik dus wel opmerken dat elk mens anders op drugs en medicatie reageert, dus is voorzichtigheid geboden. Doe dit dan ook nooit op eigen houtje. Maar goed, ik had geen andere keuze meer.

Ik heb mijn medicatie in eerste instantie zelf van het internet besteld omdat mijn huisarts het risico te groot vond. Maar toen ze zag hoe goed ik hierop reageerde, en van het ene op het andere moment mijn gbl kon laten staan, heb ik verder alle steun van haar gekregen en heb ik nooit een ontwenningskliniek van binnen gezien.
someone
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 116
Geregistreerd: zo dec 01, 2013 7:13 pm

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor cloaca » zo feb 26, 2017 10:39 pm

Beste someone,

Ik ben door een vriend geadviseerd om contact met je op te nemen, omdat ik een paar vragen heb en jij deze persoon geweldig geholpen hebt destijds.
Ik heb me aangemeld bij Vincere GGZ, die een vestiging heeft in o.a. A'dam & Maastricht. een akkoordverklaring voor een eventuele klinische opname heb ik ook al ondertekend, al heb ik hier serieuze twijfels bij.
Nergens ben ik op internet een review tegengekomen, wat de meeste verslavingsinstellingen wel hebben. Jou wil ik vragen of je bekend bent met deze kliniek, zo ja wat evt. de ervaringen en indruk is en of je weet volgens welke methode zij g afbouwen? Als de instelling bijvoorbeeld geen baclofen ondersteunt, wil ik daar al helemaal niet heen.
Mijn voorkeur ligt sowieso bij ambulante behandeling, vandaar. Alvast bedankt voor je reactie.
cloaca
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: zo feb 26, 2017 10:31 pm

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor Fedex » za maart 04, 2017 9:53 am

Zo te zien is Someone een tijd niet online geweest. Misschien kun je hem beter een privebericht sturen? Als het goed is krijgt hij daar melding van. Succes
Fedex
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 179
Geregistreerd: di mei 19, 2015 4:03 pm

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor djeemen » ma maart 06, 2017 11:49 am

Je kan ook @someone typen. Dan krijgt hij ook een melding.
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 628
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor someone » ma maart 06, 2017 2:26 pm

Ik ben inderdaad al een hele poos niet meer op dit forum geweest, en inderdaad, toen djeemen @someone typte kreeg ik daar een email van, dus hier ben ik.

Beste cloaca, van Vincere Verslavingszorg heb ik geen hoge pet op omdat ik daar toevallig al een paar keer met een aan alcohol verslaafde kennis ben geweest. Ik woonde zelf in Sittard-Geleen waar Vincere ook gevestigd is. Een verslavingsarts van Vincere liet deze kennis weten dat er geen wondermiddel tegen alcoholverslaving bestaat en dat baclofen hierbij niet werkzaam zou zijn...
Het effect van baclofen bij alcoholverslaving lijkt me inmiddels meer dan overtuigend aangetoond, maar blijkbaar leest de beste man zijn vakliteratuur niet, of erger, zijn er andere motieven om niet met baclofen te werken. Een paar maanden Zuid-Afrika was geen probleem (dat tikt lekker aan), en een opname in hun kliniek in Sittard behoorde ook tot de mogelijkheden.

Een ex-verslaafde (Arno Mak) heeft destijds voor een symbolisch bedrag het CAD in Zuid-Limburg overgenomen en heeft dit Vincere Verslavingszorg genoemd, en zelf noemt hij zich "de ambassadeur" van Vincere (hoe haal je het in je hoofd?). Een slimme jongen die nu goed garen spint, dat wel.

Als je een deskundige en objectieve behandeling wilt dan zou ik voor een alternatief gaan kijken als ik jou was. Daarbij werkt men bij mijn weten bij Vincere nog steeds niet met baclofen.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt.
Sterkte en succes!
someone
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 116
Geregistreerd: zo dec 01, 2013 7:13 pm


Keer terug naar GHB

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner