Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Afbouwschema GHB

Voor alles over GHB, in België ook wel "vloeibare xtc" genoemd.

Afbouwschema GHB

Berichtdoor Poseidon » do apr 09, 2015 8:16 pm

Heeft iemand hier een goed schema om GHB af te bouwen? Link mag ook. Kan op google zo 1,2,3 niets vinden.
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor Perry » do apr 09, 2015 8:18 pm

Zoiets lijkt mij vrij persoonlijk en moet op iedere situatie aangepast worden. Het beste is denk ik zoiets onder begeleiding te doen.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13245
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor KetaMan » do apr 09, 2015 8:18 pm

´ik snap het, maar ook weer helemaal niet´ - Ketamine - 2016
Avatar gebruiker
KetaMan
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 430
Geregistreerd: za feb 07, 2015 5:41 pm
Woonplaats: plompzakken

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor Poseidon » do apr 09, 2015 8:24 pm

Thanx Ketaman :hulde:

Hier kunnen we iets mee.
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor KetaMan » do apr 09, 2015 8:27 pm

Its my pleasure :grin:
´ik snap het, maar ook weer helemaal niet´ - Ketamine - 2016
Avatar gebruiker
KetaMan
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 430
Geregistreerd: za feb 07, 2015 5:41 pm
Woonplaats: plompzakken

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor DamnFine69 » za apr 18, 2015 7:55 pm

Dagelijks 0.4 ml van de startdosis af en 0.2 ml van de redose.

Voorbeeld:

Dag 1
08:00 - 5.0 ml
10:00 - 3.6 ml
12:00 - 3.6 ml
14:00 - 3.6 ml
Enz.

Dag 2
08:00 - 4.6 ml
10:00 - 3.4 ml
12:00 - 3.4 ml
14:00 - 3.4 ml
Enz.

Slapen gaat lastig worden met het afbouwen, valium kan hier bij helpen. Oppassen met GHB nemen als je valium op hebt. Beter helemaal niet doen. Het voordeel van valium pakken voor de nacht is dat je op 24 uur's basis je gebruik al kunt halveren. Pas op dat valium geen vervanger wordt voor GHB. Als je geen valium kunt regelen is etizolam een prima vervanger hiervoor. Uit eigen ervaring kan ik zeggen inslapen beter lukt op etizolam als valium. Het voordeel van valium is dan weer dat het langer werkt.

Als je interesse hebt ik andere middelen om mee af te kicken zoals baclofen, lyrica en phenibut kan ik je hier ook informatie over geven.

Ten slot wil ik je veel succes wensen. Ik weet dat het een lastig proces is om af te kicken maar het is het meer dan waard!

Hashja - Mijn tel maatje :love:
Seth - "telt alsof hij op pep zit?"
Petrovic - "Niemand is sneller als hem."
Avatar gebruiker
DamnFine69
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 808
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:58 pm
Woonplaats: >9000

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor LilNerd » vr aug 07, 2015 9:41 pm

Oppassen met hoeveel G je gebruikt en hoe lang.

Bijv je pakt normaal om de 6 uur 6ml dan kan je proberen 3.8ml om de 2 uur(64% oorspronkelijke dosis), 2 uur strikt aanhouden, gebruik 10mg diazepam elke nacht)

Kijk nu zelf met hoeveel je kan abouwen, ik zou een halve dag met 0.10 ml proberen en de avond/nacht met nog een 0.10, gaat dit makkelijk volgende dag 0.20 ml. bij lage dosis 2 ml etc ga je merken dat je sneller ontwenning krijgt ( koude handen etc en angst ) probeer echt 2 uur vol te maken, je gaat niet dood.

En koop een bloeddruk meter, meet je Bloeddruk half uur voor en na inname. ( te hoog> meer ghb, goed> je zit goede dosis. )

Ga af op de bloeddruk/pols resultaten niet de afkick die je voelt, deze zijn naar dit weet je, en resulteerd in snel bij nemen.

ZORG ERVOOR; ALTIJD Zelfde GHB.
LilNerd
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 30
Geregistreerd: vr aug 07, 2015 9:38 pm

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor someone » za sep 05, 2015 10:14 pm

Met baclofen zal je veel makkelijker kunnen ontwennen.
Na de ontwenning vallen 2/3 van de afgekickte ghb-verslaafden binnen 3 maanden terug, mits men geen onderhoudsdosis baclofen gebruikt. Veel ontwenningsklinieken werken nu al met baclofen omdat ik hier op heb aangedrongen.
Naar aanleiding van mijn ervaringen is Novadic-Kentron en de Radboud hier onderzoek naar gaan doen en wordt er nu al door veel klinieken mee gewerkt. Zie: Ik gebruikte 2ml gbl per uur, puur en alleen om de ontwenningsverschijnselen tegen te gaan en 5ml gbl om een uur of vier te kunnen slapen. Na verloop van tijd begon ik last van psychoses te krijgen.
Geloof het of niet, ik ben van het ene moment kunnen stoppen (zonder hulp) door 150mg Lyrica (pregabaline) en 25mg baclofen te nemen en ben nu al ruim drie jaar clean.
Deze medicatie neem je drie maal daags en dan bouw je de Lyrica geleidelijk af. Je blijft echte 100 mg baclofen (4 maal 25mg daags) als terugvalpreventie gebruiken. Dit neemt je zucht naar ghb weg omdat het op de gaba-b receptor werkt, net zoals ghb op de ghb-receptor en de gaba-b receptor werkzaam is.
Veel ontwenningsklinieken werken al met baclofen, je zit dus duidelijk bij de verkeerde verslavingsinstantie. Zonder baclofen blijf je gegarandeerd terugvallen.

Zie: http://www.eenvandaag.nl/gezondheid/504 ... verslaving

Ik krijg de baclofen overigens gewoon van mijn huisarts voorgeschreven en heb me zelf met behulp van baclofen en Lyrica zonder de hulp van een ontwenningskliniek van het ene op het andere moment van een zeer ernstige gbl-verslaving ontwend (zwaardere kost dan ghb). 125mg Lyrica (pregabaline) en 25mg baclofen, 3 maal daags. In een keer gestopt met de inname van de gbl. Ik voelde me op deze medicatie ineens veel beter dan met de gbl zodat ik van het ene op het andere moment kon stoppen. Niets afbouwen, nienta, nada, niets.
Ik gebruik nu nog 100mg/daags baclofen als terugvalpreventie (neemt zucht, angst en depressie weg) en ben al zonder terugval meer dan drie jaar clean.
someone
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 116
Geregistreerd: zo dec 01, 2013 7:13 pm

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor someone » za sep 05, 2015 10:46 pm

Ik heb overigens mijn eigen ontwenning moeten doen omdat Novadic-Kentron me waarschijnlijk niet wou opnemen omdat het risico hun blijkbaar te groot was.
Tijdens de intake werd me medegedeeld dat ze nog niet zo veel ervaring met gbl hadden en dat mijn gebruik van 2ml elk uur wel heel erg hoog was (vergelijkbaar met ca. 4,5 ml ghb/uur), maar men zou mij op de wachtlijst voor opname plaatsen. Deze wachtlijst was ca. twee maanden lang.

Toen ik na ruim twee maanden opbelde om te informeren wanneer ik aan de beurt was werd mij doodleuk medegedeeld dat ik niet op de wachtlijst stond...? Paniek!!!
Ook op een klacht aan het adres van Novadic-Kentron heb ik nooit meer iets gehoord...

In paniek heb ik toen wereldwijd alle drugsfora afgespeurd hoe mensen hun eigen ontwenning deden, maar voor afbouwen was het voor mij al te laat. Ik las toen dat mensen baat hadden bij baclofen en Lyrica (pregabaline) tijdens hun afkick en heb toen de proef op de som genomen. Zelfs met hoge dosis baclofen (tot 300mg/daags) bleef ik last houden van ontwenningsverschijnselen, maar de combinatie met Lyrica bleek het ei van Columbus te zijn. Met 150mg Lyrica en 25mg baclofen was ik in een keer van mijn verslaving verlost. Blijf wel ca. 100mg baclofen per dag gebruiken ander val je geheid terug.

Mijn onorthodoxe aanpak stuitte op veel verzet bij professor Cor de Jong van Nispa omdat hij net zijn ghb-monitor had ontwikkeld en gepresenteerd (afbouwen met behulp van diazepam (Valium) ), dit terwijl Valium op de gaba-a receptor werkt en baclofen net als ghb op de gaba-b receptor werkt.
Ik heb mijn ervaring bij 1Vandaag en alle verslavingsklinieken kenbaar gemaakt zodat men er niet meer omheen kon. En nu blijkt na onderzoek door N-K en het Radboud baclofen inderdaad bij ghb-ontwenning en terugvalpreventie te werken en wordt het al door veel klinieken toegepast.
Het zal echter nog zijn tijd wel duren voordat men zal erkennen dat je met Lyrica en baclofen geen afbouwschema meer nodig hebt en acuut kunt stoppen. Onderzoek zal dit nog uitwijzen, maar dat was in elk geval tegen het zere beentje van De Jong. Hij deelde me mede dat van mijn theorie en ervaring nog niets wetenschappelijk was bewezen. Nee, natuurlijk niet. Dank je de koekoek!
Hierbij wil ik dus wel opmerken dat elk mens anders op drugs en medicatie reageert, dus is voorzichtigheid geboden. Doe dit dan ook nooit op eigen houtje. Maar goed, ik had geen andere keuze meer.

Ik heb mijn medicatie in eerste instantie zelf van het internet besteld omdat mijn huisarts het risico te groot vond. Maar toen ze zag hoe goed ik hierop reageerde, en van het ene op het andere moment mijn gbl kon laten staan, heb ik verder alle steun van haar gekregen en heb ik nooit een ontwenningskliniek van binnen gezien.
someone
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 116
Geregistreerd: zo dec 01, 2013 7:13 pm

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor cloaca » zo feb 26, 2017 10:39 pm

Beste someone,

Ik ben door een vriend geadviseerd om contact met je op te nemen, omdat ik een paar vragen heb en jij deze persoon geweldig geholpen hebt destijds.
Ik heb me aangemeld bij Vincere GGZ, die een vestiging heeft in o.a. A'dam & Maastricht. een akkoordverklaring voor een eventuele klinische opname heb ik ook al ondertekend, al heb ik hier serieuze twijfels bij.
Nergens ben ik op internet een review tegengekomen, wat de meeste verslavingsinstellingen wel hebben. Jou wil ik vragen of je bekend bent met deze kliniek, zo ja wat evt. de ervaringen en indruk is en of je weet volgens welke methode zij g afbouwen? Als de instelling bijvoorbeeld geen baclofen ondersteunt, wil ik daar al helemaal niet heen.
Mijn voorkeur ligt sowieso bij ambulante behandeling, vandaar. Alvast bedankt voor je reactie.
cloaca
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: zo feb 26, 2017 10:31 pm

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor Fedex » za maart 04, 2017 9:53 am

Zo te zien is Someone een tijd niet online geweest. Misschien kun je hem beter een privebericht sturen? Als het goed is krijgt hij daar melding van. Succes
Fedex
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 189
Geregistreerd: di mei 19, 2015 4:03 pm

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor djeemen » ma maart 06, 2017 11:49 am

Je kan ook @someone typen. Dan krijgt hij ook een melding.
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 620
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor someone » ma maart 06, 2017 2:26 pm

Ik ben inderdaad al een hele poos niet meer op dit forum geweest, en inderdaad, toen djeemen @someone typte kreeg ik daar een email van, dus hier ben ik.

Beste cloaca, van Vincere Verslavingszorg heb ik geen hoge pet op omdat ik daar toevallig al een paar keer met een aan alcohol verslaafde kennis ben geweest. Ik woonde zelf in Sittard-Geleen waar Vincere ook gevestigd is. Een verslavingsarts van Vincere liet deze kennis weten dat er geen wondermiddel tegen alcoholverslaving bestaat en dat baclofen hierbij niet werkzaam zou zijn...
Het effect van baclofen bij alcoholverslaving lijkt me inmiddels meer dan overtuigend aangetoond, maar blijkbaar leest de beste man zijn vakliteratuur niet, of erger, zijn er andere motieven om niet met baclofen te werken. Een paar maanden Zuid-Afrika was geen probleem (dat tikt lekker aan), en een opname in hun kliniek in Sittard behoorde ook tot de mogelijkheden.

Een ex-verslaafde (Arno Mak) heeft destijds voor een symbolisch bedrag het CAD in Zuid-Limburg overgenomen en heeft dit Vincere Verslavingszorg genoemd, en zelf noemt hij zich "de ambassadeur" van Vincere (hoe haal je het in je hoofd?). Een slimme jongen die nu goed garen spint, dat wel.

Als je een deskundige en objectieve behandeling wilt dan zou ik voor een alternatief gaan kijken als ik jou was. Daarbij werkt men bij mijn weten bij Vincere nog steeds niet met baclofen.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt.
Sterkte en succes!
someone
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 116
Geregistreerd: zo dec 01, 2013 7:13 pm

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor Domilala » di maart 28, 2017 2:33 am

interessant topica. Ik zoek een afouwschema voor een man van 90kg. Het liefst zo vlug mogelijk, maar wel verantwoord. wil geen dood op m'n geweten hebben
Avatar gebruiker
Domilala
Newbie
Verbannen
 
Posts: 22
Geregistreerd: zo maart 26, 2017 4:47 pm
Woonplaats: Randstad

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor Amvitamientje » di maart 28, 2017 2:52 am

Zoek professionele hulp. Er kunnen levensbedreigende situaties ontstaan bij het verkeerd afkicken van GHB.

Als je geen dood op je geweten wilt hebben, wat jij zegt, dan zoek je hulp.
Hans Teeuwen schreef:Belediging is voor sommige mensen ook gewoon een waarheid die ze liever niet willen horen.
Avatar gebruiker
Amvitamientje
Moderator
Offline
 
Posts: 3913
Geregistreerd: di nov 17, 2015 8:32 am
Woonplaats: Kielce

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor PiraatPanda » di maart 28, 2017 3:39 am

een slok ghb zou ik ook graag nog nemen.. maar vrees dat mijn maag dat er direct weer uitgooit :#:

♥♥♥
Avatar gebruiker
PiraatPanda
Donateur
Offline
 
Posts: 1519
Geregistreerd: wo sep 21, 2016 6:14 pm
Woonplaats: ♥♥♥♥

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor Domilala » za apr 01, 2017 9:30 pm

Amvitamientje schreef:Zoek professionele hulp. Er kunnen levensbedreigende situaties ontstaan bij het verkeerd afkicken van GHB.

Als je geen dood op je geweten wilt hebben, wie jij zegt, dan zoek je hulp.


Bedankt voor je advies. Hij zit nu een paar weken in detox. Rehab daarna wil hij zelf niet. Dus ik ga hem ondersteunen om er vanaf te blijven.
Avatar gebruiker
Domilala
Newbie
Verbannen
 
Posts: 22
Geregistreerd: zo maart 26, 2017 4:47 pm
Woonplaats: Randstad

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor Coldstream » za apr 22, 2017 3:57 pm

@DamnFine69 prima schema, alleen als je nog niet al te lang gebruikt dan werkte het bij mij altijd simpeler.
voorbeeldje:

10.00 4.00ml
12.00 4.00ml
14.00 4.00ml
16.00 3.80ml
18.00 3.80ml
20.00 3.80ml
22.00 3.60ml
24.00 3.60ml
02.00 3.60ml
04.00 3.40ml
etc etc.

Maar het is wel zwaar afhankelijkheid van iemand z'n persoonlijke toestand en verslaving.
Zo wordt lang niet iedereen 3x per nacht wakker, soms wordt iemand maar 1x per nacht wakker om bij te nemen en dan scheelt dat al wel weer met de afbouw.
Ook medicatie kunnen je helpen sneller af te kicken, maar ook dan is het weer afhankelijk van iemand z'n persoonlijke situatie.

Bovengenoemd schema is wel vrij krap, maar meestal is het enkel bij de eerste keer verlaging dat je na de dosis een kwartier voor het einde licht trillende handjes voelt. Dit is echter niets verontrustend, het is echt niet zo dat je met een kwartiertje trillende handjes het niet meer overleeft.
Coldstream
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 94
Geregistreerd: di aug 16, 2011 4:15 pm
Woonplaats: Op de hoek..

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor DamnFine69 » ma apr 24, 2017 3:18 pm

Coldstream schreef:@DamnFine69 prima schema, alleen als je nog niet al te lang gebruikt dan werkte het bij mij altijd simpeler.
voorbeeldje:

10.00 4.00ml
12.00 4.00ml
14.00 4.00ml
16.00 3.80ml
18.00 3.80ml
20.00 3.80ml
22.00 3.60ml
24.00 3.60ml
02.00 3.60ml
04.00 3.40ml
etc etc.

Maar het is wel zwaar afhankelijkheid van iemand z'n persoonlijke toestand en verslaving.
Zo wordt lang niet iedereen 3x per nacht wakker, soms wordt iemand maar 1x per nacht wakker om bij te nemen en dan scheelt dat al wel weer met de afbouw.@Coldstream

Als iemand bijvoorbeeld 1 maand gebruikt heeft en geen verleden heeft met gaba gerelateerde middelen zou hij/zei op deze manier af kunnen bouwen. Echter vind ik het onverstandig het op die manier te doen omdat afbouwen na langere tijd gebruikt te hebben niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk nodig is.

Als je een maand lang op een roze wolk geleefd hebt kan de realiteit hard aankomen wat de kans op een terugval imo vergroot. Langere tijd GHB misbruiken is vaak een uitvlucht uit onderliggende problemen zoals bijvoorbeeld angsten of depressieve klachten. Tel daar de ontwenningsverschijnselen bij op en je moet wel heel erg sterk zijn om niet terug te vallen.

Door de dosis geleidelijk af te bouwen kan je zowel lichamelijk als geestelijk wennen aan het nuchtere leven.

Ook medicatie kunnen je helpen sneller af te kicken, maar ook dan is het weer afhankelijk van iemand z'n persoonlijke situatie. Bovengenoemd schema is wel vrij krap, maar meestal is het enkel bij de eerste keer verlaging dat je na de dosis een kwartier voor het einde licht trillende handjes voelt. Dit is echter niets verontrustend, het is echt niet zo dat je met een kwartiertje trillende handjes het niet meer overleeft


Als ik het me goed herinner heb ik in het verleden in soortgelijke topics weleens medicatie aangeraden om bijvoorbeeld de nacht door te komen. Hier wil ik van terug komen want als de afkick niet lukt zit je met 2 verslavingen opgescheept.

Los van dat is er nog iets wat een belangrijkere rol speelt. In mijn ervaring heeft medicatie of net dat kwartiertje langer wachten een negatieve uitwerking op het afbouwen. Ik had het idee dat er simpel gezegd een opslagtankje in mijn hoofd zat. Op dat tankje staat in het midden een lijntje en zolang je boven dat lijntje blijft is er niks aan de hand.

Als iemand er voor kiest om een benzo te pakken voor de nacht loopt het tankje leeg en moet je na het ontwaken grote hoeveelheden pakken om je enigszins normaal te voelen. Hetzelfde geld voor het uitstellen van de inname. Als het tankje op het streepje staat en je besluit toch iets langer te wachten is het bijna onmogelijk om weer een x aantal minuten te wachten tot je volgende dosis.


Als je eenmaal afhankelijk bent van GHB neem dan de tijd om rustig af te bouwen. Wat maken die paar dagen extra gebruik uit als je er al een x aantal dagen/maanden of jaren aanhangt. Het verkleint de kans op een terugval en je geeft je lichaam en geest minder stress.

Hashja - Mijn tel maatje :love:
Seth - "telt alsof hij op pep zit?"
Petrovic - "Niemand is sneller als hem."
Avatar gebruiker
DamnFine69
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 808
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:58 pm
Woonplaats: >9000

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor Coldstream » ma apr 24, 2017 9:24 pm

Uitstekende reactie en daar kan ik mij helemaal in vinden. Daarom zei ik ook dat het echt specifiek per persoon, en dan ook nog eens per omstandigheid verschilt.
Je kunt ook prima lichamelijk ontwennen van GHB met o.a. Pregabaline en Baclofen, maar als je nog te verslaafd bent kan je zelfs met behulp van die medicatie nog altijd een delier ontwikkelen. Pas daar echt goed mee op, dus vandaar dat ik het helemaal met jou eens ben.
Ook wat je zegt met langer wachtten of een dosis overslaan, je hebt helemaal gelijk. Ik heb altijd het idee dat als je te lang heb gewacht je flink meer moet nemen om op een soort basis niveau te moeten komen..
Zodra je niet op dat basis niveau zit, moet je dus altijd meer nemen als je zou willen tot je op dat niveau komt.
Vandaar dat zo'n schema echt aardig specifiek is.
En uberhaupt is de kans op een terugval met GHB gewoon heel erg groot. Goede nazorg, en ik denk ook dat Baclofen hierin echt wel een goed middel is hoor.
Het probleem wat de meeste mensen hebben is dat ze er op zeer korte termijn achter komen dat ze opeens zonder komen te zitten en dan breekt ze de pleuris uit. Om welke reden dan ook, en vaak hebben ze niet genoeg achter de hand om een fatsoenlijk schema af te maken. Ik denk dat hier het grootste probleem al vandaan komt.
Ook als je een goed schema hebt, en prima afgebouwt hebt is zonder nazorg de kans op een terugval helaas te groot.
Eenmaal de grens overschreden met GHB moet je er gewoon echt een punt achter zetten, hoe dan ook.
Helaas merk ik gewoon te veel om me heen dat mensen al jaren terug vallen en in hetzelfde cirkeltje rond dwalen. Heb wel het idee dat het allemaal sinds een jaar, anderhalf jaar wat beter wordt maar nog altijd niet genoeg helaas.

Tot slot, over medicatie gebruiken er bij naast. Beter van niet, je lichaam goed afbouwen van de GHB met enkel GHB is een beter idee dan wanneer je vervolgens ook nog eens mee bezig moet om af te bouwen van andere medicatie .
Coldstream
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 94
Geregistreerd: di aug 16, 2011 4:15 pm
Woonplaats: Op de hoek..

Re: Afbouwschema GHB

Berichtdoor Fedex » di apr 25, 2017 6:37 am

Een ghb verslaving afbouwen met ghb is mij amper gelukt. Ik heb het met diazepam gedaan, en daarna een tijdje baclofen geslikt. Met de baclofen ben ik te snel gestopt, wat zorgde voor een (kleine) terugval. Eenmaal clean, merkte ik dat ik een drankje ook steeds lekkerder begon te vinden. Voor mij was dat helaas weer reden om op te bouwen met een kleine dosis baclofen. Ik ben komend weekend gelukkig weer een maand clean van de ghb. Hoelang ik nog 3x15 Mg baclofen blijf slikken moet ik nog even zien. Voorlopig nog even

Drank verslaafd was ik nog niet, maar ik ben het wel uit voorzorg gaan slikken. Ik zou niet de eerste zijn
Fedex
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 189
Geregistreerd: di mei 19, 2015 4:03 pm


Keer terug naar GHB

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner