Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Bad op GHB?

Voor alles over GHB, in België ook wel "vloeibare xtc" genoemd.

Bad op GHB?

Berichtdoor Enjoy » wo nov 21, 2012 3:32 pm

Allereerst wil ik erbij zeggen dat het misschien niet heel eerlijk is het bericht hier neer te zetten, het was beslist niet alleen GHB die voor deze ervaring zorgde, maar GHB gaf uiteindelijk wel de doorslag.

Verspreid over de avond had ik al wat andere middelen genuttigd, 4-fmp en mxe.
Daarna nam ik dus een g'tje, achteraf gezien iets hoog gedoseerd, gebeurt niet vaak, maar dit keer dus even wel, vermoeidheid die toch zwaarder was als gedacht. Nou is het normaal gesproken zo dat ik dan ontzettend zit te vechten tegen de slaap, maar dit keer gebeurde er echt iets ontzettend raars. Voor de mannen klinkt het vast als iets grappigs/vermakelijks, maar voor mij was dit niet zo.

Ik zat naast/tegen mijn scharrel/lover op de bank, mijn beste vriendin lag op een matras op de grond, we keken rustig wat tv. De werkelijkheid is een zwart gat voor mij en ook de wereld waarin ik op dat moment raakte is lastig terug te halen.

Naar wat ik heb begrepen ben ik op mijn scharrel geklommen, die het idee had dat ik ineens erg opgewonden raakte van de GHB, echter kan ik mij hier niets van herinneren. Ik heb mijn shirt en bh uitgetrokken en begon te zoenen alsof mijn leven ervan afhing, om vervolgens in een intense huilbui uit te barsten.

Even als extra info, ik ben niet iemand die in het bijzijn van een vriendin haar kleren uittrekt en haar scharrel bespringt, ik was dus ook zeer verbaast dat ze me niet gestopt hebben ofzo. Die vriendin van me schijnt mij nog wel gevraagd te hebben "of dat hier moest", maar ook dit herinner ik mij niet meer. Het is onderhand een paar weken terug, maar terugdenken aan dat moment bezorgt mij nog zoveel kippenvel.

Ik heb heel hard geprobeerd terug te halen wat er in mijn droomwereld gebeurde dat ik zo ontzettend overstuur was en het enige gevoel wat ik mij zo'n beetje kan bovenhalen is de angst dat dit het einde zou zijn.

Ik ben nooit bang geweest voor de dood, altijd vrij roekeloos en bepaalde drugservaringen hebben mij ook het gevoel gegeven dat het niet zomaar stopt, dat er na de dood wel iets is, maar op dat moment leek het idee dat er na de dood helemaal niets meer is erg voor de hand liggend en had ik het idee dat het daar zo kon stoppen.

Achteraf gezien, hoe meer ik erover denk, krijg ik het idee dat het een soort overlevingsdrang is van je lichaam. Toen ik op jonge leeftijd bijna overleed zong ik heel hard kinderliedjes om te laten zien dat ik er nog was. Het vreemde vind ik dan wel dat ik niet snap dat ik niet out ben gegaan..

Ik heb ook nog nooit zoiets gehoord van iemand anders, maar ben toch benieuwd of iemand dit herkent/kan plaatsen.
Avatar gebruiker
Enjoy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 268
Geregistreerd: wo maart 16, 2011 10:54 pm

Re: Bad op GHB?

Berichtdoor Stefaan » wo nov 21, 2012 3:39 pm

Komt door de combinatie met MXE lijkt mij. 4-FMP en ghb is namelijk een heerlijke combi, de 4-fmp haalt de slaperige kantjes van de ghb eraf en zorgt dat je lekker scherp blijft, maar toch met een chille ghb buzz door je lichaam. Mxe kan sowieso af en toe een duister goedje zijn. Als ik jou was had die voorlopig lekker links laten liggen en dan zal het wss nooit meer gebeuren. (al zul je door 4-fmp + ghb wel heel geil worden, maar maak je nog steeds bewust alles mee ;) ).
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm


Keer terug naar GHB

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner