Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

First time GHB Vragen

Voor alles over GHB, in België ook wel "vloeibare xtc" genoemd.

First time GHB Vragen

Berichtdoor Birdie » zo nov 02, 2014 9:03 pm

Dag allemaal,

Ik ben af en toe als ik tijd heb een beetje aan het inlezen over GHB. Dit omdat ik dit samen met mijn vriend eens wil gaan gebruiken. Gewoon thuis, lekker chill samen. Waarschijnlijk ergens tussen nu en begin februari, dus heb nog alle tijd haha.

Ik lees van alles en nog wat, de 1 zegt dat je moet beginnen met 2 ml en even later lees ik een topic over een meid die daarvan out gegaan is. Wat is nou het meest verstandige?

Ik en mijn vriend zijn beide ongv. 60-65 Kg en ongeveer 175 - 180 cm lang. We hebben beide wel meerdere soorten drugs gebruikt en zijn nu nieuwsgierig naar GHB, maar tegelijk ook een beetje huiverig ivm alle verhalen die je leest en hoort. Wat is de beste dosis om mee te beginnen? Ik heb nog een 2ml spuitje liggen dus we kunnen het precies afmeten.

Ook zag ik staan dan sommige mensen alvast pep neerleggen om te voorkomen dat ze etv. out zouden gaan. Is dit handig om te doen? Of zou je het sws in combi met speed doen. Dan eerst speed en de ghb bijnemen.

En bijdoseren? Er staat bij bijnemen niet meer dan de helft van je 1e dosis, maar er staat soms ook datje sws niet moet bijnemen en je dus dan op een andere dag moet wachten.

Heb je ook een kater van GHB? of voel je je de volgende dag prima?

Ik ben wel benieuwd naar al jullie meningen en ervaringen.

Groetjes!
' Life is what happens to you when you're busy making other plans '
Avatar gebruiker
Birdie
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: zo aug 10, 2014 6:17 pm
Woonplaats: Groningen

Re: First time GHB Vragen

Berichtdoor snuifduif » ma nov 03, 2014 4:46 am

Hoi Birdie,

Ik heb redelijke ervaring met ghb, hier mijn tips.

Dosis ligt aan de kwaliteit, je kan sterk verdunder ghb kopen (veel water erbij) dan heb je minder nodig, ghb is namelijk een zout opgelost in water.
Een snelle test is om de ghb flink te schudden, de belletjes moeten zeer langzaam omhoog gaan, ze bewegen nauwelijks. Dan is de ghb flink sterk en van die sterkte ghb vond ik 4ml (85kg) een goede start dosis.

Let wel dat ik ghb zonder gbl had (ghb word gemaakt van gbl). Als het slecht gemaakt is kan er nog flink wat gbl in zitten, wat "sterker" is.
gbl slaat naar mijn ervaring veel sterker in, en is ook weer sneller uitgewerkt, vandaar dat je dan een kleine 'piek' hebt waarin je even teveel hebt en in slaap valt mits je teveel neemt.
Heb je echt goede ghb, dan ruikt deze nergens naar en proeft alleen heel heel zout. Zit er gbl doorheen dan ruikt je ghb er chemisch en proeft ook chemisch. Echter kan een heel klein beetje gbl al een sterke geur veroorzaken.

Ik raad je aan om aan de verkoper te vragen of ie toevallig weet hoe sterk het ongeveer is, en zo niet dan gewoon beiden 2,5 ml te pakken (Mocht dit nog te sterk zijn dan heb je maar zo'n klein beetje teveel dat je hooguit een kwartier tot half uurtje in zult dommelen op de bank) en mocht dit na een half uur nog niet voldoende werken neem je 1 tot 1,5 ml bij.

Pep kan inderdaad helpen wanneer je iets te slaperig word, maar dat moet je zelf maar bepalen. je kan het er altijd bij houden
Avatar gebruiker
snuifduif
Lulhannes deluxe
DF Addict
Offline
 
Posts: 5161
Geregistreerd: za maart 05, 2011 7:00 pm
Woonplaats: Drugs en Omstreken

Re: First time GHB Vragen

Berichtdoor Italiano » ma nov 03, 2014 9:30 am

Birdie schreef:Ik lees van alles en nog wat, de 1 zegt dat je moet beginnen met 2 ml en even later lees ik een topic over een meid die daarvan out gegaan is. Wat is nou het meest verstandige?

Het hangt af van de sterkte van de GHB, die kan wisselen. Sterkere GHB is dikker (stroperiger). Zoals snuifduif al zegt, GHB hoort alleen heel zout te smaken, maar verder eigenlijk kleurloos en geurloos te zijn. Als er nog (ongereageerde) GBL in zit kan dit voor sterkere effecten zorgen. GBL wordt in je in lichaam omgezet in GHB, en werkt langer.

Meestal zal 2ml niet teveel zijn voor iemand. Ik ben ook begonnen met die dosis en ben toen beetje rustig steeds iets meer gaan nemen totdat ik de voor mij fijne dosis had gevonden (meestal 3 a 3,5 ml, N.B. dit kan dus varieren per persoon per sterkte van je GHB)

snuifduif schreef:Dosis ligt aan de kwaliteit, je kan sterk verdunder ghb kopen (veel water erbij) dan heb je minder nodig, ghb is namelijk een zout opgelost in water.

Waterige GHB (dus verdunde GHB) --> je moet meer GHB nemen voor een bepaald effect, niet minder.

Birdie schreef:We hebben beide wel meerdere soorten drugs gebruikt en zijn nu nieuwsgierig naar GHB, maar tegelijk ook een beetje huiverig ivm alle verhalen die je leest en hoort.

Er gaan inderdaad helaas wat spookverhalen rond. Er zijn een hoop prutsers die ervoor hebben gezorgd dat GHB een slechte naam heeft gekregen, wat jammer is. Outgaan kan gebeuren, maar structureel outgaan is buitengewoon egoistisch en asociaal.

Het effect van GHB is subtiel. Verwacht geen vuurwerk zoals bij bijv. MDMA. Als je GHB op hebt voel je je ontspannen en chill. Veel mensen verwachten meer, zeker omdat GHB vaak zo'n heisa geeft. Leer het effect herkennen en waardeer het. Ga niet over je eigen grenzen heen. Het is een hele fijne (bij doorhalen handige) drug, maar ook eentje die met beleid dient te worden gebruikt.

Birdie schreef:Ook zag ik staan dan sommige mensen alvast pep neerleggen om te voorkomen dat ze etv. out zouden gaan. Is dit handig om te doen? Of zou je het sws in combi met speed doen. Dan eerst speed en de ghb bijnemen.

Nee, niet doen. Begrijp me niet verkeerd hoor, de combinatie van pep en g is heel fijn. Maar als je g voor het eerst doet, en het effect wilt verkennen, neem het dan lekker alleen.

Pep nemen om outgaan te voorkomen is zo'n spookverhaal. Als je zodanig veel g op hebt dat je outgaat (dus niet ietsiepietsie te veel maar meer) dan gaat je pep je daar niet tegen helpen. Sterker nog, als je outgaat en hebt pep op kun je juist heftiger outgaan (spastischer / stuiptrekkingen)

Daarnaast, outgaan van de g is niet gevaarlijk / levensbedreigend (mits je alleen g op hebt en geen combinatie van andere drugs - voornamelijk andere drugs die op je GABA werken (alcohol, benzo's) versterken het effect van g). Dus er is geen "reden" om pep te nemen. Als je je lichaam en geest kent zul je niet teveel doseren en zul je dus niet outgaan.

Overigens gaan de meeste mensen niet out doordat ze teveel g in 1 keer nemen, maar doordat ze vergeten dat ze hebben genomen, en de tweede keer te snel na de eerste keer nemen.

Birdie schreef:En bijdoseren? Er staat bij bijnemen niet meer dan de helft van je 1e dosis, maar er staat soms ook datje sws niet moet bijnemen en je dus dan op een andere dag moet wachten.

Ik doe dit meestal op mijn gevoel (maar ik wil ook niet de hele tijd hard gaan), maar anders kun je 2 uurtjes wachten en dan weer nemen. Ik doe zelf de 1e dosis het hoogst, de latere dosissen zijn bij mij altijd lager. Dus als ik bijdoseer neem ik minder dan de dosis waarmee ik begon.

Birdie schreef:Heb je ook een kater van GHB? of voel je je de volgende dag prima?

Zolang je alleen G op hebt, zul je je de volgende dag prima voelen. Soms zelfs beter dan voordat je G nam. Let op deze valkuil. G is wat een hoop dingen betreft, een vrij ideale drug: chill effect, goedkoop, werkt snel in, werkt snel uit, geen kater, je kunt het blijven gebruiken en loopt niet snel tegen tolerantie aan.

Maar: juist omdat het allemaal zo makkelijk gaat met deze drug moeten sommige mensen zichzelf in bescherming nemen. Voordat je 't weet gebruik je non-stop. Je wilt niet verslaafd raken.

Ik hoop dat je hiermee iets kunt!
Avatar gebruiker
Italiano
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1036
Geregistreerd: zo jan 08, 2012 1:29 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar GHB

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner