Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

ghb of xtc

Voor alles over GHB, in België ook wel "vloeibare xtc" genoemd.

ghb of xtc

Berichtdoor recreant » wo jun 27, 2012 7:52 pm

Ik gebruik 'regelmatig' (1 keer per 1-2 maanden) xtc vnl op feestjes en ben bekend met de tolerantie van xtc, ik ben daarom op zoek naar iets om af te wisselen met de xtc (ik ga het dus niet tegelijk gebruiken) en ik dacht daarbij aan ghb.
Behalve het probleem dat ik nog niet weet hoe ik aan ghb kan komen ben ik ook benieuwd naar ervaringen van mensen die bekend zijn met zowel xtc als ghb en die daar de overeenkomsten/verschillen van uit kunnen leggen.
recreant
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: wo jun 27, 2012 7:46 pm

Re: ghb of xtc

Berichtdoor Stefaan » wo jun 27, 2012 7:57 pm

Hoe je aan ghb kan komen zul je zelf moeten uitvogelen. Ik vind alleen GHB niet echt vervanger voor xtc. Er zijn mensen die het wel vinden. Ik vind dat je te weinig energie en vrijwel geen empathie voelt als je een xtc-vervanger zoekt.

Naar mijn weten is het zelfs beter om 1 x xtc in te wisselen voor 1 x pep. Misschien is dat een optie.
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: ghb of xtc

Berichtdoor Maanvos » wo jun 27, 2012 7:58 pm

Speed misschien beter?

Novocaine, Novocaine! Shoot the muscle, not the vein!


カエルが死んでいます
Avatar gebruiker
Maanvos
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 972
Geregistreerd: za mei 14, 2011 4:41 pm

Re: ghb of xtc

Berichtdoor recreant » wo jun 27, 2012 8:10 pm

Ik vind het wauwse van xtc juist wel fijn, dat is toch meer terug te vinden in ghb dan in pep ? Een echte oppepper krijg ik niet (meer) echt van xtc maar dat vind ik niet zo'n probleem.
recreant
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: wo jun 27, 2012 7:46 pm

Re: ghb of xtc

Berichtdoor Stefaan » wo jun 27, 2012 8:16 pm

recreant schreef:Ik vind het wauwse van xtc juist wel fijn, dat is toch meer terug te vinden in ghb dan in pep ? Een echte oppepper krijg ik niet (meer) echt van xtc maar dat vind ik niet zo'n probleem.


Het wause gevoel bij ghb krijg je, als je echt net op het randje van chill naar kotsen/outgaan zit. Probeer ghb niet te gebruiken voor dit gevoel, maar een stap lager, voor het lekkere relaxende gevoel.
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: ghb of xtc

Berichtdoor Stefaan » wo jun 27, 2012 8:18 pm

Misschien kan je iets combineren met wiet voor een meer spacend effect?
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: ghb of xtc

Berichtdoor recreant » wo jun 27, 2012 8:24 pm

Wiet is bij nooit een succes geweest, ik rook niet en begin meteen te kuchen bij het eerste haaltje.....
Ik heb nooit grote hoeveelheden xtx genomen dus echt super wauws ben ik niet geweest maar misschien gewoon sterk relaxt. ben zeker niet van plan om 'op het randje' te gaan zitten, het is echt voor de fun en vnl bij feestjes. Maar er zijn meer feestjes dan goed voor je is als je alleen xtc neemt :)
recreant
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: wo jun 27, 2012 7:46 pm

Re: ghb of xtc

Berichtdoor Stefaan » wo jun 27, 2012 8:43 pm

Hoe dan ook zou je kunnen experimenteren met ghb, maar houdt goed in je achterhoofd dat het letterlijk enkele druppels zijn die het verschil maken. Ik doe soms een klein scheutje terug uit het buisje in de flugel, weer een paar druppeltjes terug in de buis, toch maar nog 1 druppel weer terug in de flugel. Als je er zo bewust mee bezig bent kan er in principe vrij weinig fout gaan. Ook een tip van het forum ergens is de tijden en hoeveelheden wanneer je G gebruikt opschrijven. Zodat je niet per ongeluk kort achter elkaar neemt.
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: ghb of xtc

Berichtdoor recreant » wo jun 27, 2012 8:50 pm

[quote="Gman007"Zodat je niet per ongeluk kort achter elkaar neemt.[/quote]
Ik was niet van plan om op 1 avond meerdere keren te nemen, wordt meestal sterk afgeraden. En al zeker niet als beginnend gebruiker :)
recreant
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: wo jun 27, 2012 7:46 pm

Re: ghb of xtc

Berichtdoor BOOBS » wo jun 27, 2012 8:53 pm

Ik kan op alcohol ook aardig doorknallen. Als je het goed doet is dat even hard gaan als op drugs. Alleeen dikke inkakkers zijn feit als je niet doorzuupt
Avatar gebruiker
BOOBS
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 973
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 2:19 pm

Re: ghb of xtc

Berichtdoor hmm-hmm » di jul 03, 2012 8:06 pm

Ik heb xtc en ghb gedaan en vind beide zn charmes hebben. Xtc is wel een stuk heftiger dan ghb in mijn beleving.

Ghb vind ik leuk omdat je niet zo superhard onder invloed bent als bij xtc, en je toch lekker voelt (als je bijna te veel hebt kun je wel superhard gaan, maar dat probeer ik te vermijden). Muziek kan fijner binnenkomen, je bent vrolijk, praterig en wat Gman007 zegt over niet empathisch dat snap ik niet zo: dat heb ik wel. Ik vind het heerlijk om met mensen te knuffelen, al heb ik niet die enorme sterke drang die ik bij xtc wel heb. Dat neemt niet weg dat ik het aan de ghb prettig vind om aan mijn naasten te uiten hoe erg ik ze waardeer en dat doe ik door praten en door knuffelen dan ;) Je zal vast bekend zijn met de relatie tussen ghb en seks, maar ik bevestig 'm bij deze voor je: zoenen, strelen, knuffelen en seksen: het wordt allemaal een stuk intenser door ghb.
Wat betreft weinig energie ben ik het wel met Gman007 eens: lichamelijk gezien wordt je wat loom, helemaal wanneer het uitgewerkt is (dus na ong. 2 uur), dan wordt je erg moe, is mijn beleving. Ik krijg zelf dan altijd spierpijn in mijn benen, met name rondom de gewrichten (knieen en enkels) waardoor ik dan op een feestje naar huis wil gaan.
Ik vind het niet heel erg dat ik lichamelijk niet zo energiek ben als bij xtc. Ghb heeft qua lichamelijke effecten ook weer zijn charmes: je voelt je wat sensueler, sexy, en chill. Terwijl ik me aan de x meer vrolijk, actief, chill, blij en leuk voel.

Wat ik jammer vind aan ghb is dat het zo moeilijk te doseren is. Ik gebruik zelf een milliliter spuitje en daarmee meet ik van te voren mijn eerste en tweede dosis af (daar houd ik het bij op 1 avond) (ik ben ongeveer 57kg en mijn eerste dosis is altijd tussen de 2,8 en 3,4ml en de tweede tussen de 2,4 en 3,0) en ik doe iedere dosis een waterballonnetje die ik op het feestje kapot bijt en mijn drankje doe. De moeilijke dosering die ik bedoel heeft veel te maken met je toestand: als ik wat moe ben en ik neem meer dan 3ml (laten we zeggen 3,3 a 3,4) dan ga ik veelste hard en bijna out, dus dan is een dosis van 2,7 bijvoorbeeld beter. Daar tegenover staat dat als ik erg energiek ben aan diezelfde 2,7 te weinig kan hebben om een chill effect te bezorgen. Ik heb dus geleerd dat als ik het doe, dat ik goed moet inschatten hoe ik me lichamelijk voel.

Iets wat ikzelf ondervonden heb is dat aan de xtc je jezelf niet erg makkelijk slecht gaat voelen. Als je een dip hebt tijdens je xtc trip, dan kun je dat altijd wel relativeren op de een of andere manier, waardoor je je weer 'oke' of zelfs weer 'supergoed' voelt. Bij ghb gebeurt dat (bij mij althans) niet. Als je je dan even niet chill voelt moet je echt je best doen/ werken om jezelf positief te krijgen. Een goed voorbeeld is je vrienden kwijt raken: aan de mdma vind je het kut, jammer, maar ga je daarna relativeren en denk je: ik ga iets doen wat ik chill vind, ik kom ze vanzelf wel weer tegen. aan de ghb vind je het kut, vervelend en jammer (ik voelde me echt verdrietig toen), ik raakte er zelfs paniekerig van en ging sip aan de zijkant zitten wachten tot ik mijn vrienden voorbij zag lopen. mijn negatieve gedachten gingen niet snel weg, en ik moest mijn best doen om mijzelf te overtuigen dat ik ze wel weer tegen zou komen. daarnaast was ik ook veel meer bezig met wat er om me heen gebeurde: zie ik ze ergens lopen?! ik moet er naartoe! ik ga hier maar weer staan... Dat terwijl ik aan de xtc die gedachten niet heb en me er makkelijker over heen kan zetten. ook bij hereniging met de vrienden was het anders: aan de xtc was ik blij en vrolijk, knuffelen en snel weer verder. aan de ghb was ik opgelucht, maar nog steeds wat emotioneel dat ik niet bij ze was de tijd daarvoor.

Als ik het moet samenvatten dan zou ik ghb omschrijven als een 'light-versie' van xtc die je nogal soezig maakt in lichaam en geest. Lichamelijk wordt je er loom, chill en sensueel van. Geestelijk wordt je er blij, chill en open van.
Verwacht niet dat je een hele nacht door kan feesten aan de ghb, maar dat het je wel een hele fijne avond kan bezorgen. Ik vind het zelf ook een leuke drugs voor in een thuissituatie.
Ik gebruik overigens niet vaker dan 1x per 2 maanden, omdat ik merk dat je van ghb snel vaker iets wilt pakken. De eerste twee a drie weken heb ik ook veel meer zin het te gebruiken dan daarna. Als ik jou was, zou ik voor jezelf ook een regel stellen waarbij je het niet vaker dan 1x per 2weken gebruikt. But that's just an advice :)
gapen is bijpakken
Avatar gebruiker
hmm-hmm
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 121
Geregistreerd: za jun 16, 2012 4:57 pm

Re: ghb of xtc

Berichtdoor Stefaan » di jul 03, 2012 8:10 pm

Wat een tekst 8-). Ik voel mij ook altijd sexy op GHB 8-). Eigenlijk voel ik mij altijd sexy :stoned:

Just messing :#:
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: ghb of xtc

Berichtdoor hmm-hmm » di jul 03, 2012 8:12 pm

Gman007 schreef:Wat een tekst 8-). Ik voel mij ook altijd sexy op GHB 8-). Eigenlijk voel ik mij altijd sexy :stoned:

Just messing :#:


Jaa ja, ik ben altijd te lang van stof :p sorry jongens! ;)
Grappig dat jij je ook sexy voelt aan de ghb. Een beetje sensueel ofzo ook. Dat heb ik dan ook veel meer dan aan de xtc. Zeker als het om dansen gaat, bij ghb ben je veel langzamer en sensueel aan het dansen dan aan de xtc vind ik.
gapen is bijpakken
Avatar gebruiker
hmm-hmm
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 121
Geregistreerd: za jun 16, 2012 4:57 pm

Re: ghb of xtc

Berichtdoor Stefaan » di jul 03, 2012 8:19 pm

hmm-hmm schreef:Jaa ja, ik ben altijd te lang van stof :p sorry jongens! ;)
Grappig dat jij je ook sexy voelt aan de ghb. Een beetje sensueel ofzo ook. Dat heb ik dan ook veel meer dan aan de xtc. Zeker als het om dansen gaat, bij ghb ben je veel langzamer en sensueel aan het dansen dan aan de xtc vind ik.


Maakt niet uit dan hebben we wat te lezen. :grin: Als ik GHB op heb voel mij inderdaad heel sexy en sensueel. Ik beweeg heel langzaam en vloeiend en probeer ook overal een sexy glimlachje bij te zetten. Soms trekt dat wel eens de verkeerde personen aan maar ja. Je moet toch met íemand afteren..??? :stoned:
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: ghb of xtc

Berichtdoor snuifduif » di jul 03, 2012 8:54 pm

Ik kan echt heerlijk feesten op ghb, net zo lekker als op xtc. Dus het zou een goede vervanger kunnen zijn
Avatar gebruiker
snuifduif
Lulhannes deluxe
DF Addict
Offline
 
Posts: 5161
Geregistreerd: za maart 05, 2011 7:00 pm
Woonplaats: Drugs en Omstreken

Re: ghb of xtc

Berichtdoor pink_sky » vr nov 16, 2012 5:39 pm

GHB
Avatar gebruiker
pink_sky
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 72
Geregistreerd: vr nov 02, 2012 1:36 pm

Re: ghb of xtc

Berichtdoor Doc » vr nov 16, 2012 5:54 pm

ghb, xtc is vrijwel de enige drugs die ik dus echt niet meer wil doen
Huilen met de ket op....
Avatar gebruiker
Doc
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 700
Geregistreerd: ma maart 07, 2011 10:36 pm
Woonplaats: Ergens bij de rijn


Keer terug naar GHB

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner