Voor alles over GHB, in België ook wel "vloeibare xtc" genoemd.
za mei 25, 2013 3:31 pm
Heb zonet wat ghb uitgekookt. Na een uurtje uit de oven gehaald en tijdens het afkoelen begon de vloeistof plots wit te worden en zijn nu allemaal van die witte brokken. Hoe kan ik hier terug een vloeistof van maken?
za mei 25, 2013 3:33 pm
Water erbij gooien
za mei 25, 2013 3:40 pm
De brokstukjes willen maar niet oplossen??? Ik moet het toch niet op een kookvuur zetten en het water zachtjes laten koken?
za mei 25, 2013 3:47 pm
supermario schreef:De brokstukjes willen maar niet oplossen??? Ik moet het toch niet op een kookvuur zetten en het water zachtjes laten koken?
Ik ken er zelf niets van, maar daar zou ik mee wachten tot je het zeker weet.
Ook lijkt het me logisch om ergens op te schrijven hoeveel water en poeder je gebruikt hebt om de concentratie per ml te weten.
Correct me if I'm wrong Einstein.
za mei 25, 2013 4:04 pm
Inderdaad een goed plan om de concentratie bij te houden. Vooral het gewicht van het poeder vóór oplossen is handig om te weten. Het volume van de oplossing kan je naderhand wel meten.
Gewone GHB zou eenvoudig in water moeten oplossen, wat er anders aan de hand is zou ik niet weten.
za mei 25, 2013 4:09 pm
Heb het even op de kookplaat zachtjes laten sudderen, en nu is het opnieuw een stroperige vloeistof. Ga straks opnieuw de concentratie wegen.
za mei 25, 2013 4:31 pm
Effe met een ph stripje meten ook handig?
Verzonden vanaf mijn kenzertrieste iPhone.
za mei 25, 2013 5:52 pm
Aaltje schreef:Effe met een ph stripje meten ook handig?
Ook als ik het oplos in een fruitsapje?
za mei 25, 2013 8:57 pm
supermario schreef:Aaltje schreef:Effe met een ph stripje meten ook handig?
Ook als ik het oplos in een fruitsapje?

Doe maar voor de zekerheid. Ik heb er trouwens geen verstand van.
za mei 25, 2013 9:14 pm
supermario schreef:Aaltje schreef:Effe met een ph stripje meten ook handig?
Ook als ik het oplos in een fruitsapje?

Als er nog resten inzitten die niet uitgereageerd zijn, zullen die niet met fruitsap wegreageren lijkt me.
zo mei 26, 2013 3:37 am
Hoezo zou je het mengen met een fruitsapje en dan met een ph strip meten om de ph waarde van de ghb te meten, mafketel?
zo mei 26, 2013 4:35 am
Je kan rode kool in pot kopen en wat sap hiervan nemen.
Dit sap bevat een indicator die veranderd van kleur naar gelang de pH veranderd.
Neem een beetje sap en voeg er wat ghb aan toe. Als het paars blijft is het neutraal, word het groen dan is het licht basisch en kleurt het geel dan heb je een sterk basische oplossing
zo mei 26, 2013 11:27 pm
Goeie info Snuifduif! @ts: Eigenlijk wel handig als je vaste GHB hebt. Gooi er wat demiwater bij en giet de vloeistof na een dagje voorzichtig (zonder bezinksel) af in een flesje. Als de vloeistof goed stroperig is, weet je vanzelf dat het maximaal geconcentreerde GHB-oplossing is. En elke volgende keer heb je dan dezelfde concentratie GHB, waardoor je bij de dosering niet voor verrassingen komt te staan.
di mei 28, 2013 8:50 pm
snuifduif schreef:
Wow, dit is vet handig, wist ik niet. Rode wijn kleurt wel groen met een sterk basische vloeistof.
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.