Voor alles over GHB, in België ook wel "vloeibare xtc" genoemd.
za sep 01, 2012 4:41 pm
veel te lang geleden, tijd voor n aftertje met g
wo sep 19, 2012 12:20 am
Ongeveer drie kwartier geleden
wo sep 19, 2012 11:11 am
Gisteravond, mijn eerste eigen G!
wo sep 19, 2012 3:51 pm
Zondag avond geloof ik? Of was het al maandag avond.. nee zondag.
wo sep 19, 2012 6:18 pm
>2 maanden geleden
wo sep 19, 2012 9:53 pm
Eergisteren ;p
vr sep 21, 2012 1:02 am
Niks zo lekker als een buisje die vers uit de pan komt
vr sep 21, 2012 1:50 am
snuifduif schreef:Niks zo lekker als een buisje die vers uit de pan komt

Als het maar niet nog warm is. Vaak weet je pas wanneer het afgekoeld is hoeveel gedestilleerd water je toe moet voegen tot verzadiging, anders heb je kans dat je een te hoge dosis neemt.
vr sep 21, 2012 1:53 am
Haha ja dat zou wat zijn. pH metingen zijn vaak ook niet accuraat bij hogere temperaturen. Al zal het met NaOH wel meevallen aangezien het een sterke base is
OT: Net, dankzij een anti-ghb docu
vr sep 21, 2012 1:59 am
snuifduif schreef:Haha ja dat zou wat zijn. pH metingen zijn vaak ook niet accuraat bij hogere temperaturen. Al zal het met NaOH wel meevallen aangezien het een sterke base is
Wat ik doe is enkele milliliters van de verse GHB in een klein glaasje doen, dat even (30 seconden) in de vriezer zetten en dan de temperatuur meten. Vooral als je pH-stripjes gebruikt zou je vrijwel geen verschil moeten zien. Met een elektrische pH-meter is het subtiele verschil wel meetbaar.
vr sep 21, 2012 1:13 pm
Zetten jullie de wekker ook al s'nachts voor je shotje, of verzwijgen we dat even voor de goede orde hier

Jullie spelen met Vuur, maar goed wie ben ik te oordelen, maar je weet een gewaarschuwd mens telt voor 2 etc....
vr sep 21, 2012 9:31 pm
mooie plaatjes, maar het kan nooit slecht zijn om daarvoor te waarschuwen.
Bij mij was het genoeg enkele weken m'n gebruik uit het oog te verliezen om afkickverschijnselen te krijgen. Ik verschoot me toch echt wel een bult, had het zelfs niet als mogelijkheid overwogen...
OT: enkele weken geleden, met de nadruk op lààtste.
vr sep 21, 2012 10:07 pm
Ja maar enkele wéken je gebruik niet onder controle hebben is ook niet niks hé
wo sep 26, 2012 1:48 am
5 minuten geleden, en ik voel het nu al
wo sep 26, 2012 2:57 pm
snuifduif schreef:5 minuten geleden, en ik voel het nu al

ik doe mee, met dezelfde G
wo sep 26, 2012 10:15 pm
Nu net....
wo sep 26, 2012 10:25 pm
Bockenlul schreef:Nu net....
Moi eem bok'nlul hou goat t dr met jung?
Joa t'giet goat mit mie mienjung, wolst m ook daip in de bek hebm?
Een dikke piethoan bist.
do sep 27, 2012 12:48 pm
1.5 week geleden
do sep 27, 2012 2:19 pm
Jamess schreef:Bockenlul schreef:Nu net....
Moi eem bok'nlul hou goat t dr met jung?
Joa t'giet goat mit mie mienjung, wolst m ook daip in de bek hebm?
Een dikke piethoan bist.
do sep 27, 2012 5:23 pm
Jamess schreef:Bockenlul schreef:Nu net....
Moi eem bok'nlul hou goat t dr met jung?
Joa t'giet goat mit mie mienjung, wolst m ook daip in de bek hebm?
Een dikke piethoan bist.
Doe most nait zo'n grote bek hebm mien jong, anders zol ik mien voest es eem in dien pokkel parkeern!
za sep 29, 2012 1:34 am
Het probleem met pH meten van hete GHB los ik op door met de steel van een theelepel een druppel uit de pan te vissen, die even te laten afkoelen en dan op het lakmoespapier te laten vallen. Zo meet je in feite de pH van het koude mengsel, toch?
za sep 29, 2012 1:53 am
SjitHeppens schreef:Het probleem met pH meten van hete GHB los ik op door met de steel van een theelepel een druppel uit de pan te vissen, die even te laten afkoelen en dan op het lakmoespapier te laten vallen. Zo meet je in feite de pH van het koude mengsel, toch?
Ik zet altijd een leeg shot glaasje van tevoren in de koelkast zodat die alvast lekker koud is, daar doe ik dan een eetlepel of zelfs nog minder warme ghb in.. is binnen 5 minuten afgekoeld..
ot:
10 minuten geleden..
za sep 29, 2012 2:36 am
Hm, ingewikkeld. Ik meet minstens 3x onder tussentijdse toevoeging van opgeloste NaOH, want ik wil rond de pH=7 of 8 terechtkomen zonder achteraf zuur te moeten toevoegen. Dus gebaat bij instant metingsresultaat, anders wordt het brouwsel tussentijds te koud en reageert de toegevoegde NaOH niet meer met de rest-GBL.
za sep 29, 2012 2:51 am
Niet om mezelf een veer in mijn hol te steken maar ik gebruik een vast recept en hoef eigenlijk nooit te corrigeren.Ik meet wel altijd maar de ph is altijd tussen de 6.5 en 7.5, da's mij precies genoeg.
Ik weet niet of dit onder bereiden valt, zo ja haal ik het wel weg..
Ik damp het hele zooitje in tot een klont en maak het dan weer vloeibaar, zo zit er 100% geen gbl geur meer aan en je weet gelijk wat de concentratie is..
Ph zegt mij btw niet zo gek veel, Coca-Cola heeft bv een ph van maar 2.6 maar daar zit zo kanker veel suiker in dat je dat niet merkt/proeft..
za sep 29, 2012 3:09 am
Te zuur is inderdaad minder gevaarlijk dan te basisch. Ooit haalde ik een vinger door wat restvocht op het aanrecht en stak die in mijn mond, denkend dat het gemorste GHB was... wist niet hoe snel ik mijn mond moest spoelen, er bleek nogal veel NaOH in te zitten.
Misschien moet ik ook eens opschrijven hoeveel NaOH ik uiteindelijk toevoeg voor een acceptabele pH. Maar ik zou dan toch nog altijd de zuurgraad meten voordat ik het resultaat achterin m'n mik zou durven mikken!
ma okt 01, 2012 6:09 pm
+-86 dagen geleden, hou hem nog even te goed voor fright nights walibi, creepzhum
do okt 04, 2012 12:50 am
Een kwartier terug
do okt 04, 2012 12:53 am
Maandagavond sinds anderhalve week ofzo.
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.