Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Ik ben nieuw, waar moet ik op letten?

Op dit forum is algemene informatie te vinden over van alles en nog wat. En natuurlijk de regels. Lees deze goed!

Ik ben nieuw, waar moet ik op letten?

Berichtdoor Ivo » ma feb 21, 2011 6:22 pm

Dit forum bestaat ondertussen al even, en het is mij opgevallen dat er vaak hetzelfde wordt gepost. Iedereen doet zijn best om een antwoord op je vraag te geven, maar je kan zelf je kansen op een degelijk antwoord aanzienlijk vergroten door deze tekst te lezen en de puntjes die hier gepost zijn te volgen.

 • Lees eerst en vooral de forumregels eens door. Als je iets doet wat niet mag, bestaat de kans dat je gebanned wordt voor je ooit een antwoord krijgt.
 • Voor je iets vraagt, gebruik de zoekfunctie rechtsboven, hoogstwaarschijnlijk is je vraag al vaker gesteld. Niemand vindt het leuk om steeds hetzelfde antwoord te moeten geven.
Antwoord op je vraag niet gevonden en je staat erop toch een nieuwe discussie te openen, of je wilt gewoon ergens op antwoorden? Volg dan deze richtlijnen:
 • AN!! Mensen uit Friesland verstaan West-Vlaams gewoon niet. De meeste mensen gaan niet proberen om je tekst te ontcijferen en gaan dus ook niet antwoorden.
 • Interpunctie! En liefst nog op de juiste plek ook...
 • Hoofdletters. Ook liefst op de juiste plek, hoofdletters in het midden van een woord doen je klinken alsof je 13 bent.
 • Zorg dat je topic in het juiste subforum staat. In het LSD forum moet je niet vragen hoe je heroïne nu precies moet spuiten.
 • Voor je op "Bevestig" klikt, herlees je tekst nog eens.
Nog een paar puntjes om op te letten:
 • Het interesseert ons niet dat je 3 gram op een avond weg kan snuiven, dat maakt je helemaal niet de man. Opscheppen is niet alleen tegen de regels, het verlaagt ook de kans op een serieus antwoord.
  De grens tussen waarheid en opschepperij is vaak dunner dan je denkt...
 • De mensen hier kennen je niet, maar blijf er toch maar vriendelijk tegen, what goes around comes around ;)
 • Niemand gaat je slecht aankijken om wat je zegt, zolang je er zelf niet om vraagt. Je kan alles vragen, zolang je even nadenkt voor je het doet. We gaan je echt niet stap voor stap uitleggen hoe je je speed fijner kan krijgen...
 • Niemand weet wat er in je pillen zit, laat ze testen! Deze vraag wordt zo vaak gesteld dat niemand er nog een serieus antwoord op gaat geven. Het enige juiste antwoord is "laat ze testen"!
  Voor dit soort vragen kan je beter op http://www.pillreports.com/ zoeken, deze site is er voor gemaakt.
 • Als je een fout gemaakt hebt in je post en je ziet het direct, maak geen nieuwe post om het te zeggen, maar pas je eerste post aan. Twee berichten na elkaar plaatsen is niet nodig en maakt de discussie minder overzichtelijk.
  Dit geldt natuurlijk niet als iemand er al op gereageerd heeft.
Onthoud gewoon altijd dat dit het internet is en dat iedereen kan zeggen wat hij/zij wilt, maar de meeste mensen hier zijn er om je te helpen. Als iemand iets negatiefs over je zegt, is dit vaak uit bezorgdheid en niet om je af te breken. Ga niet direct in de aanval, maar denk eens na waarom die persoon zoiets zegt.

Dit topic lezen is al een goed begin, het is een teken dat je het tenminste probeert. Nog veel plezier op DF! :)
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Keer terug naar Info en Regels

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner