Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

paddo's (cubensis b+) kweekset.

Heb je een cake gebakken of zelf een bong in elkaar geknutseld? Hier kun je al je creatieve creaties laten zien en je kennis delen.

paddo's (cubensis b+) kweekset.

Berichtdoor mysti » zo apr 10, 2011 5:13 pm

oke na vorige week een programma te hebben gezien op mtv van dacht de dudesons ofzo waar men op zoek ging naar de perfect rush. heb ik eindelijk besloten om dan toch een paddo kweekset te
bestellen. m'n allereerste keer. rook zelfs niet en heb alleen maar 1 keer poppers gebruikt en nooit andere soorten drugs behalve alcohol. dus ben reuze benieuwd. :woeh:

heb er veel over gegoogled en informatie gewonnen echter heb ik een paar vraagjes.
ik zit in principe momenteel altijd met mn setje in dezelfde afgesloten kamer,we zullen dus allebei wel de nodige zuurstof gebruiken zou dat met voldoende luchten geen problemen geven?

hoe belangrijk is er dat er condens op de zak zit? heb de laatste paar dagen een milde condens op gehad echter nu op dit moment zitten er maar een paar druppeltjes op maar is het ook best warm en schijnt de zon flink buiten (bak staat niet direcht in het zonlicht)
heb geen luchtvochtigheidsmeter dus weet niet hoeveel het ook is, maar als er toch condens op zou moeten zitten wat zijn dan tips om dat te verbeteren? (raam open,raam dicht,ventilator aan, glas water erbij zetten?)

hoeverre ben je nog bij positieve bij een normale portie? ik weet dat je er eigenlijk iemand bij moet hebben maar stel je besluit alleen in je kamer het te proberen. en je voor jezelf besluit daar te blijven gedurende die tijd zou dat ook gaan of kan je toch ineens denken ik ga ervandoor.
en kan je bijv normaal een trap op en af in zo'n toestand?
Laatst bijgewerkt door mysti op wo apr 20, 2011 12:07 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
I'm more dope than heroin, sharper than a needle
Maybe I'm a loveboy, hooked on an aphrodisiac
Hey, you never can tell
Maybe you can touch the taste by the sense of smell
Who's to say that heaven is in hell
Escaping reality's touch

Love is the drug, and i need to score.
Avatar gebruiker
mysti
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 93
Geregistreerd: zo apr 10, 2011 4:58 pm

Re: condens/zuurstof bij (cubensis b+) kweekset.

Berichtdoor Deviance » zo apr 10, 2011 5:28 pm

Grappig, ik heb ook een B+ kweeksetje die ik sinds dinsdag heb staan. Eerste dag zat er bij mij niet echt veel condens op, dagen erna toch wel redelijk veel, ook dikke druppels enzo. Ik ga vandaag weer terug naar m'n kamer, ik zal dan wel ff hier een foto van mijn kweekset posten hoe die eruit ziet.

En euhm, doe gewoon een raam open ofzo met dit weer, komt de luchtvochtigheid ook weer ten goede.
Elke trip is natuurlijk verschillend, maar lopen (ook van een trap af) gaat meestal wel, alleen heeeeel veel moeilijker dan normaal. In je eentje trippen kan prima (al is met vrienden leuker, vind ik), neem alleen een niet te grote dosis de eerste keer om te kijken hoe je erop reageert.
Het kan verkeren
Avatar gebruiker
Deviance
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 236
Geregistreerd: zo apr 03, 2011 8:37 pm

Re: condens/zuurstof bij (cubensis b+) kweekset.

Berichtdoor PoisonDrink » zo apr 10, 2011 5:36 pm

mysti schreef:ik zit in principe momenteel altijd met mn setje in dezelfde afgesloten kamer,we zullen dus allebei wel de nodige zuurstof gebruiken zou dat met voldoende luchten geen problemen geven?


Haha, grappige vraag. En nee, dat zou normaal gezien geen probleem zijn. Een mens gaat ook niet dood als hij enkele uren in een afgesloten kamer verblijft. Tenzij dat je kamer echt hermetisch afgesloten is, dus geen kieren onder de deur of iets dergelijks. :grin:

mysti schreef:hoe belangrijk is er dat er condens op de zak zit? heb de laatste paar dagen een milde condens op gehad echter nu op dit moment zitten er maar een paar druppeltjes op maar is het ook best warm en schijnt de zon flink buiten (bak staat niet direcht in het zonlicht)


Hoe lang is het geleden dat je de growbox hebt gesoaked? Het duurt enkele dagen voor er condens te zien is. De zak moet niet helemaal vol condens hangen. Zolang je je growbox hebt gesoaked tussen de 12 en de 24 uur komt het normaal gezien in orde. Ik heb nooit iets van extra water toegevoegd in de zak of iets dergelijks, en nooit problemen mee gehad.

mysti schreef:hoeverre ben je nog bij positieve bij een normale portie? ik weet dat je er eigenlijk iemand bij moet hebben maar stel je besluit alleen in je kamer het te proberen. en je voor jezelf besluit daar te blijven gedurende die tijd zou dat ook gaan of kan je toch ineens denken ik ga ervandoor.


Dat is zowat persoonsgebonden denk ik. Ik kan me nog normaal gedragen terwijl ik trip, terwijl vrienden van me op dezelfde dosis compleet van de wereld zijn (hogere dosering bedoel ik dan). Ik voel me altijd bij mijn positieven als ik trip. Misschien moet je eens wat trip reports lezen, want ik heb het gevoel dat jij een verkeerd beeld hebt van (paddo-) trips. :smokin:

mysti schreef:en kan je bijv normaal een trap op en af in zo'n toestand?


Hangt een beetje van de dosis af, maar als je rustig begint kan dat normaal gezien geen probleem zijn. Ik ben eens al trippend door de sneeuw gewandeld op een steile straat naar beneden, met in mn ene hand 2 pizzadozen (was tijdens de trip ook gewoon bij de pizzeria binnengeweest en een bestelling gedaan) en aan mn andere hand mn vriendin die mij vasthield voor evenwicht.

Dat was trouwens echt vet, het sneeuwde toen ook een klein beetje, en overal hingen van die kerstlichtjes in de bomen en op de pleinen. :woeh:
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: condens/zuurstof bij (cubensis b+) kweekset.

Berichtdoor mysti » zo apr 10, 2011 5:59 pm

ik heb de set woensdag gekregen rond 14:00 en tot 2:00 laten soaken (12 uur dus)
vrijdag en gisteren zat er wel condens op, niet overdreven veel maar ook niet weinig.
had voor de cubensis b+ gekozen omdat op de site waar ik het heb besteld 10 positieve reacties waren en een score had van 4 of 5 uit 5.

mijn vraag over die zuurstof is ook omdat het schijnt als je gewone planten hebt op je kamer dat ook zuurstof ontrekt en ook niet goed voor je lichaam zou zijn (en nee je gaat er ook niet dood aan) maar dacht misschien ook wat ik uitadem (wat is het koolstofdioxide of whatever het is (pff biologie) dat het misschien slecht zou zijn voor de kweek (bij slechte ventilatie)
nu staat mijn raam ook meestal wel open en heb ook zo'n schuifje boven mijn raam.

ik heb wel wat trip reports gelezen, heb zelfs wat filmpjes gezien op youtube. maar het verschilt toch ook lijkt me wat voor soort je hebt en zelfs dan dat het per persoon en misschien per trip ook verschilt wat je meemaakt.
heb zelfs die calculator bekeken wat het gewicht berekend wat je nodig hebt om een bepaalde level te geraken in een trip. http://www.shroomery.org/6255/Trip-Reports
maar inderdaad het is allemaal nieuw dus onbekend, maar wat is een goed beeld dan? :smokin:

maar wat jullie zeggen, het zou verstandig zijn om eerst een beetje te proberen en dan op te bouwen. ben trouwens ook wel benieuwd naar de foto's hoe het er in een vroeg stadium uitziet.
heb alleen maar fotos gezien nadat ze al volgroeid zijn / en andere soorten.
wanneer komt er iets aan het oppervlak, dag of 7 ofzo?
I'm more dope than heroin, sharper than a needle
Maybe I'm a loveboy, hooked on an aphrodisiac
Hey, you never can tell
Maybe you can touch the taste by the sense of smell
Who's to say that heaven is in hell
Escaping reality's touch

Love is the drug, and i need to score.
Avatar gebruiker
mysti
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 93
Geregistreerd: zo apr 10, 2011 4:58 pm

Re: condens/zuurstof bij (cubensis b+) kweekset.

Berichtdoor PoisonDrink » zo apr 10, 2011 6:12 pm

mysti schreef:vrijdag en gisteren zat er wel condens op, niet overdreven veel maar ook niet weinig.


De growbox staat nog maar een kleine 4 dagen dus. Gewoon een beetje geduld hebben, als je hem 12 uur hebt gesoaked dan komt het normaal gezien in orde.

mysti schreef:wat ik uitadem dat het misschien slecht zou zijn voor de kweek (bij slechte ventilatie)


Ik heb enkele maanden geleden een growbox gegroeid. Hij stond gewoon in mijn studio, en aangezien het nog tamelijk koud was deed ik ook nooit een raam open. Dus dat komt allemaal wel goed. Zolang de filters op je plastic zak maar aan gasuitwisseling kunnen doen komt het goed. En zolang je geen dagenlang in een hermetisch afgesloten kamer van 1 op 1 meter doorbrengt met je growbox. :lol:

mysti schreef:maar inderdaad het is allemaal nieuw dus onbekend. maar wat is een goed beeld dan? :smokin:


Ik had zo het idee dat jij verwachtte om roze olifantjes of zoiets dergelijks te zien. Maar aangezien je tripreports hebt gelezen zal dat niet het geval zijn. Bij trippen zie je gewoon alles op een andere manier, maar je gaat geen dingen zien die er niet zijn.

mysti schreef:ben trouwens ook wel benieuwd naar de foto's hoe het er in een vroeg stadium uitziet.


Kijk maar eens naar dit topic.

mysti schreef:wanneer komt er iets aan het oppervlak, dag of 7 ofzo?


De eerste flush duurde bij mij minstens 2 weken voor ik iets zag beginnen groeien. En dan duurt het nog om en bij een week voor je ze kan plukken. De volgende flushes gaan sneller. :smokin:
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: condens/zuurstof bij (cubensis b+) kweekset.

Berichtdoor SjaakT » zo apr 10, 2011 6:29 pm

PoisonDrink schreef:
Ik had zo het idee dat jij verwachtte om roze olifantjes of zoiets dergelijks te zien. Maar aangezien je tripreports hebt gelezen zal dat niet het geval zijn. Bij trippen zie je gewoon alles op een andere manier, maar je gaat geen dingen zien die er niet zijn.


Bij paddo's niet nee :lol:
Avatar gebruiker
SjaakT
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1139
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:53 pm

Re: condens/zuurstof bij (cubensis b+) kweekset.

Berichtdoor PoisonDrink » zo apr 10, 2011 6:32 pm

SjaakT schreef:Bij paddo's niet nee :lol:


Tenzij je je ogen dicht doet misschien. En bij wat heb jij wél roze olifantjes gezien?
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: condens/zuurstof bij (cubensis b+) kweekset.

Berichtdoor SjaakT » zo apr 10, 2011 6:33 pm

Ik bij niks, maar ik doelde meer op de zin dat je bij trippen geen dingen gaat zien die er niet zijn. MDA en Datura bijv, gebeurd dat wel degelijk bij.
Avatar gebruiker
SjaakT
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1139
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:53 pm

Re: condens/zuurstof bij (cubensis b+) kweekset.

Berichtdoor mysti » zo apr 10, 2011 6:38 pm

poisondrink schreef:Ik had zo het idee dat jij verwachtte om roze olifantjes of zoiets dergelijks te zien. Maar aangezien je tripreports hebt gelezen zal dat niet het geval zijn. Bij trippen zie je gewoon alles op een andere manier, maar je gaat geen dingen zien die er niet zijn.


nee dat niet perse, al lijkt me het idee om dumbo te bekijken met die roze olifantjes scene erbij wel een grappig ervaring. :lol:
maar uit die site met calculator gezien die ik eerder noemde en 1 van de 5 levels zou mogen kiezen zou ik voor level 4 gaan en lijkt me dat het mooiste:
Strong hallucinations, i.e. objects morphing into other objects. Destruction or multiple splitting of the ego. (Things start talking to you, or you find that you are feeling contradictory things simultaneously). Some loss of reality. Time becomes meaningless. Out of body experiences and e.s.p. type phenomena. Blending of the senses.

ik heb ooit een paar keer zelf het mogen ervaren van uit mijn lichaam treden (zonder drugs) en dat was een ontzettend prachtige ervaring (ook soms angstig als je halverwege "vast" zit)
misschien dat derde oog kunnen open.

voor de eerste keer daarvoor gaan zou wat te heftig misschien zijn. en misschien zou ik die dingen daar beschreven ook niet ervaren. maar wat ik ook zou mogen ervaren,denk dat het mooi zal zijn 8-)

poisondrink schreef:Kijk maar eens naar dit topic.


bedankt zal daar eens kijken

poisondrink schreef:De eerste flush duurde bij mij minstens 2 weken voor ik iets zag beginnen groeien. En dan duurt het nog om en bij een week voor je ze kan plukken. De volgende flushes gaan sneller. :smokin:


ai dat is wel een bummer :( , had gelezen dat bij de meeste ze al na 2 weken konden plukken. nog een weekje extra wachten dus.

welke soorten zijn nog meer goede aanraders? hawaiian lijkt me ook wel wat (maar moeilijk aan te komen? of moeilijk te groeien?) iig nog geen kweeksetjes van gevonden. mag best sterk zijn :snort:
I'm more dope than heroin, sharper than a needle
Maybe I'm a loveboy, hooked on an aphrodisiac
Hey, you never can tell
Maybe you can touch the taste by the sense of smell
Who's to say that heaven is in hell
Escaping reality's touch

Love is the drug, and i need to score.
Avatar gebruiker
mysti
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 93
Geregistreerd: zo apr 10, 2011 4:58 pm

Re: condens/zuurstof bij (cubensis b+) kweekset.

Berichtdoor PoisonDrink » zo apr 10, 2011 7:12 pm

PoisonDrink schreef:Misschien moet je eens wat trip reports lezen, want ik heb het gevoel dat jij een verkeerd beeld hebt van (paddo-) trips. :smokin:


SjaakT schreef:ik doelde meer op de zin dat je bij trippen geen dingen gaat zien die er niet zijn. MDA en Datura bijv, gebeurd dat wel degelijk bij.


:lol:
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: condens/zuurstof bij (cubensis b+) kweekset.

Berichtdoor PoisonDrink » zo apr 10, 2011 7:31 pm

mysti schreef:voor de eerste keer daarvoor gaan zou wat te heftig misschien zijn.


Dat denk ik ook wel ja. Als je nog géén ervaring hebt zou ik altijd rustig aan beginnen. Dat level 4 dat je beschrijft heb ik mn laatste paddotrip meegemaakt denk ik, hoewel ik niet alle puntjes heb meegemaakt. Als ik alleen naar de dosis droge paddo's kijk dan zat ik zogezegd op level 5. Aangezien het wel ongeveer 5 gram droge paddo's waren die ik toen op had. Moest dat mijn eerste trip zijn, dan zou het me niet zo best bevallen zijn denk ik. Hoe hoger de dosis, hoe meer kans om bad te gaan of serieuze mindfucks te hebben en dergelijke. Toen moest ik ook niet meer proberen een trap op te lopen. :lol:

mysti schreef:ik heb ooit een paar keer zelf het mogen ervaren van uit mijn lichaam treden (zonder drugs) en dat was een ontzettend prachtige ervaring (ook soms angstig als je halverwege "vast" zit)


Hoe is dit gebeurd dan? Ik kan me niet voorstellen dat iets zonder een psychedelic zo prachtig kan zijn als een échte tripervaring. :grin:

mysti schreef:bedankt zal daar eens kijken


Normaal als je op dat blauwe woordje klikt, kom je meteen op een foto terecht van iemand zijn paddo's in beginfase van groei (pins).

mysti schreef:ai dat is wel een bummer :( , had gelezen dat bij de meeste ze al na 2 weken konden plukken. nog een weekje extra wachten dus.


Ja, de eerste flush duurt wat langer. Als je die hebt geoogst en daarna opnieuw soaked, dan duurt het maar een twee weken voor de volgende flush klaar is. Maar dit kan ook verschillen met de groeiomstandigheden van je growbox en dergelijke.

mysti schreef:welke soorten zijn nog meer goede aanraders? hawaiian lijkt me ook wel wat (maar moeilijk aan te komen? of moeilijk te groeien?) iig nog geen kweeksetjes van gevonden. mag best sterk zijn :snort:


Psilocybe Mckennaii zijn een van de sterkere paddo's die je als growbox kan kopen. Toen ik mijn growbox ging kopen in de smartshop, was die Mckennaii nog sterker als degene die ik had (Golden Teacher) volgens de uitbater.
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: condens/zuurstof bij (cubensis b+) kweekset.

Berichtdoor mysti » zo apr 10, 2011 7:55 pm

PoisonDrink schreef:Dat denk ik ook wel ja. Als je nog géén ervaring hebt zou ik altijd rustig aan beginnen. Dat level 4 dat je beschrijft heb ik mn laatste paddotrip meegemaakt denk ik, hoewel ik niet alle puntjes heb meegemaakt. Als ik alleen naar de dosis droge paddo's kijk dan zat ik zogezegd op level 5. Aangezien het wel ongeveer 5 gram droge paddo's waren die ik toen op had. Moest dat mijn eerste trip zijn, dan zou het me niet zo best bevallen zijn denk ik. Hoe hoger de dosis, hoe meer kans om bad te gaan of serieuze mindfucks te hebben en dergelijke. Toen moest ik ook niet meer proberen een trap op te lopen. :lol:


:lol: ja lijkt me ook niet handig dan om trap te gaan lopen, level 4 zit ook natuurlijk gauw tegen
die level 5 aan. en persoonlijk ben ik wel angstig voor dat level. denk dat je ook dan misschien
die rare verhalen gaat krijgen als mensen die uit het raam springen enzo? "The loss of reality becomes so severe that it defies explanation"

poisondrink schreef:Hoe is dit gebeurd dan? Ik kan me niet voorstellen dat iets zonder een psychedelic zo prachtig kan zijn als een échte tripervaring. :grin:


dat ging in feite vanzelf i guess, alhoewel ik ook vaak wel wat alcohol op had. (niet altijd en nooit echt tot dronken toe ofzo, kan daar heel goed tegen en ga ook niet vaak te ver. rond die periode dronk ik 6 flesjes bier max ong) maar ik sta ook open voor het spirituele en denk dat bepaalde personen daar ook wat gevoeliger voor zijn misschien.
heb ook een boek gekocht daarover geschreven door robert a monroe - uittredingen, die heeft
er zelf ervaring mee en ook andere boeken geschreven daarover. tevens staan er oefeningen in om uit je lichaam te kunnen treden.
ik heb nog geen ervaring met paddo's dus weet niet of het net zo mooi is, maar ik vond het prachtig gewoon los van je lichaam te zijn,te zweven en dan je eigen lichaam van bovenaf te zien.
het is echter ook wel eens angstig geweest omdat voordat je weer in je lichaam terugkeert dingen soms wat eerder bewust bent van dingen en dus van je lichaam en wil je ook bewegen maar dat lukt je dan niet.(alsof je hele lichaam verlamd is) laatste keer is helaas zeker een jaar geleden misschien wel 2. wil die oefeningen uit het boek ook proberen maar weinig tijd en is een lang proces maar je kan het dan allemaal wel beter in de hand krijgen en sturen.

poisondrink schreef:Ja, de eerste flush duurt wat langer. Als je die hebt geoogst en daarna opnieuw soaked, dan duurt het maar een twee weken voor de volgende flush klaar is. Maar dit kan ook verschillen met de groeiomstandigheden van je growbox en dergelijke.


heb er nu al eigenlijk ontzettend zin in ,maarja nog maar weekje extra geduld hebben. :roll:
als ik een plek in een bos ofzo in de buurt wist ging ik ze nu gelijk plukken.

poisondrink schreef:Psilocybe Mckennaii zijn een van de sterkere paddo's die je als growbox kan kopen. Toen ik mijn growbox ging kopen in de smartshop, was die Mckennaii nog sterker als degene die ik had (Golden Teacher) volgens de uitbater.


word dat m'n volgende setje :stoned:
I'm more dope than heroin, sharper than a needle
Maybe I'm a loveboy, hooked on an aphrodisiac
Hey, you never can tell
Maybe you can touch the taste by the sense of smell
Who's to say that heaven is in hell
Escaping reality's touch

Love is the drug, and i need to score.
Avatar gebruiker
mysti
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 93
Geregistreerd: zo apr 10, 2011 4:58 pm

Re: condens/zuurstof bij (cubensis b+) kweekset.

Berichtdoor PoisonDrink » zo apr 10, 2011 8:16 pm

mysti schreef:en persoonlijk ben ik wel angstig voor dat level. denk dat je ook dan misschien
die rare verhalen gaat krijgen als mensen die uit het raam springen enzo?


Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik de realiteit totaal had verloren. En ik werd er ook niet suicidaal van. Denk dat het eerder komt door combinaties met andere drugs en een slechte set/setting. Wel was het een hele vreemde trip, met héél felle visuals en een aantal mindfucks. Ook kon ik mijn lichaam niet deftig controleren (bewegen ging niet goed op dat moment) en kon ik bijvoorbeeld ook geen tekst meer lezen omdat de visuals daarvoor te sterk waren. Ook dacht ik de hele tijd dat er andere mensen rondom mij aanwezig waren, hoewel ik alleen met mijn vriendin was. :grin:

mysti schreef:ik heb nog geen ervaring met paddo's dus weet niet of het net zo mooi is, maar ik vond het prachtig gewoon los van je lichaam te zijn,te zweven en dan je eigen lichaam van bovenaf te zien.


Zo'n uittreding uit het lichaam doet me eerder denken aan een dissociatief middel eigenlijk. Maar ik kan best geloven dat dit bij hoge doseringen tripmiddelen ook kan voorkomen. En trippen is gewoon een van de mooiste dingen die ik heb meegemaakt, dat kan je gewoon niet voorstellen zonder het meegemaakt te hebben. Je kijkt heel anders op tegen de wereld tijdens het trippen, en alles ziet er ook 'anders' (en meestal mooier) uit. :woeh:

mysti schreef:heb er nu al eigenlijk ontzettend zin in ,maarja nog maar weekje extra geduld hebben. :roll:
als ik een plek in een bos ofzo in de buurt wist ging ik ze nu gelijk plukken.


Als je echt niet kan wachten kan je nog altijd truffels kopen in de smartshop. Hoewel ik je niet aanraad om overhaast in een trip te stappen. Gewoon lekker op het gemak beginnen met een lage dosis om het gevoel van trippen te verkennen, zonder daar al direct enorme mindfucks bij te moeten krijgen of heel heftige visuals.
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: condens/zuurstof bij (cubensis b+) kweekset.

Berichtdoor SjaakT » zo apr 10, 2011 9:07 pm

PoisonDrink schreef:
PoisonDrink schreef:Misschien moet je eens wat trip reports lezen, want ik heb het gevoel dat jij een verkeerd beeld hebt van (paddo-) trips. :smokin:


Bij paddo's niet nee


---->
SjaakT schreef:ik doelde meer op de zin dat je bij trippen geen dingen gaat zien die er niet zijn. MDA en Datura bijv, gebeurd dat wel degelijk bij.


:lol:
Avatar gebruiker
SjaakT
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1139
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:53 pm

Re: condens/zuurstof bij (cubensis b+) kweekset.

Berichtdoor PoisonDrink » zo apr 10, 2011 9:17 pm

Wut? Laat ook maar. :-P
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: condens/zuurstof bij (cubensis b+) kweekset.

Berichtdoor mysti » zo apr 10, 2011 9:54 pm

PoisonDrink schreef:Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik de realiteit totaal had verloren. En ik werd er ook niet suicidaal van. Denk dat het eerder komt door combinaties met andere drugs en een slechte set/setting. Wel was het een hele vreemde trip, met héél felle visuals en een aantal mindfucks. Ook kon ik mijn lichaam niet deftig controleren (bewegen ging niet goed op dat moment) en kon ik bijvoorbeeld ook geen tekst meer lezen omdat de visuals daarvoor te sterk waren. Ook dacht ik de hele tijd dat er andere mensen rondom mij aanwezig waren, hoewel ik alleen met mijn vriendin was. :grin:


schijnt ook dat mensen het met alcohol in nemen bijvoorbeeld. lijkt me niet zo wijs.
en daardoor dus ook die ongelukken gebeuren.
maarja ook toen geen roze olifantjes dus? :mrgreen:

poisondrink schreef:Zo'n uittreding uit het lichaam doet me eerder denken aan een dissociatief middel eigenlijk. Maar ik kan best geloven dat dit bij hoge doseringen tripmiddelen ook kan voorkomen. En trippen is gewoon een van de mooiste dingen die ik heb meegemaakt, dat kan je gewoon niet voorstellen zonder het meegemaakt te hebben. Je kijkt heel anders op tegen de wereld tijdens het trippen, en alles ziet er ook 'anders' (en meestal mooier) uit. :woeh:


ja maak me nog effe lekkerder hier :-P :#:
zal ook mijn ervaringen hier gaan schrijven als ik de trip heb gevlogen.

poisondrink schreef:Als je echt niet kan wachten kan je nog altijd truffels kopen in de smartshop. Hoewel ik je niet aanraad om overhaast in een trip te stappen. Gewoon lekker op het gemak beginnen met een lage dosis om het gevoel van trippen te verkennen, zonder daar al direct enorme mindfucks bij te moeten krijgen of heel heftige visuals.


truffels lijken me niet echt je van het, las dat veel mensen soms helemaal niks ervan voelen.
en dat de effecten ook minder zijn dan paddo's? en naja moet ik naar utrecht enzo. ik wacht wel op mn paddo's , geduld zou wel beloond worden. :woeh:
I'm more dope than heroin, sharper than a needle
Maybe I'm a loveboy, hooked on an aphrodisiac
Hey, you never can tell
Maybe you can touch the taste by the sense of smell
Who's to say that heaven is in hell
Escaping reality's touch

Love is the drug, and i need to score.
Avatar gebruiker
mysti
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 93
Geregistreerd: zo apr 10, 2011 4:58 pm

Re: condens/zuurstof bij (cubensis b+) kweekset.

Berichtdoor PoisonDrink » zo apr 10, 2011 10:03 pm

mysti schreef:ja maak me nog effe lekkerder hier


De volgende trip ga ik toch een lagere dosis nemen vermoed ik. Heb er alweer zin in, maar voorlopig nog geen paddo's, dus nog een tijdje wachten. De laatste trip was 200 mics LSD, waar een vriend van me redelijk bad op ging, dus dat heeft wel een diepe indruk gemaakt op mij. En de trip daarvoor was dan die +- 5gr droge Golden Teacher. Daartussen zat maar een weekje. Maar dat is nu ook weer enkele weken geleden. :-P

mysti schreef:maarja ook toen geen roze olifantjes dus? :mrgreen:


Nope, wel geniale visuals. Ik kan het niet echt uitleggen wat ik allemaal zag, maar het was echt heel vet. Ik wil nog eens een keertje buiten in de natuur trippen, overdag dan. En een normale dosis is ook best fijn!
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: condens/zuurstof bij (cubensis b+) kweekset.

Berichtdoor mysti » ma apr 18, 2011 2:47 pm

Na dag 12, begint er wat te groeien, eerste kweekje :love:
Gewoon op de vensterbank (nooit verwarming aan!) met zo'n elektrisch zonnescherm/luik voor de
ramen. overdag open zodat er wel wat licht binnenkomt maar niet direct in het zonlicht staat.

Alles groeit alleen wel aan 1 kant van de bak (de achterkant van de foto af gezien)
De voorkant is nog best kalig (onder die condens zit ook niks),maar ik hou moed. 8-)

I'm more dope than heroin, sharper than a needle
Maybe I'm a loveboy, hooked on an aphrodisiac
Hey, you never can tell
Maybe you can touch the taste by the sense of smell
Who's to say that heaven is in hell
Escaping reality's touch

Love is the drug, and i need to score.
Avatar gebruiker
mysti
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 93
Geregistreerd: zo apr 10, 2011 4:58 pm

Re: condens/zuurstof bij (cubensis b+) kweekset.

Berichtdoor SjaakT » ma apr 18, 2011 2:52 pm

Paddo's groeien in flushes he, dus als ze deze keer niet verschijnen bij de voorkant, heb je grote kans dat ze dat wel de 2/3e flush doen :)
Avatar gebruiker
SjaakT
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1139
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:53 pm

Re: condens/zuurstof bij (cubensis b+) kweekset.

Berichtdoor mysti » ma apr 18, 2011 3:13 pm

weet het, wist alleen niet of het gebruikelijk was dat er alleen aan een bepaalde kant wat groeide.
(misschien te weinig water aan 1 kant ofzo) maar ben al blij dat er iig groeit :)
I'm more dope than heroin, sharper than a needle
Maybe I'm a loveboy, hooked on an aphrodisiac
Hey, you never can tell
Maybe you can touch the taste by the sense of smell
Who's to say that heaven is in hell
Escaping reality's touch

Love is the drug, and i need to score.
Avatar gebruiker
mysti
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 93
Geregistreerd: zo apr 10, 2011 4:58 pm

Re: condens/zuurstof bij (cubensis b+) kweekset.

Berichtdoor SjaakT » ma apr 18, 2011 3:14 pm

Of misschien komt de zon niet op de voorkant (wat overigens wel heel erg raar lijkt, aangezien ze juist op de achterkant wel groeien :P). Gewoon afwachten, en inderdaad, er groeit al best wat! :)
Avatar gebruiker
SjaakT
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1139
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:53 pm

Re: condens/zuurstof bij (cubensis b+) kweekset.

Berichtdoor mysti » ma apr 18, 2011 3:24 pm

er word al veel zonlicht tegengehouden door dat scherm, dus lijkt me ook sterk, bovendien de kant waarvan het wel groeit steekt er nog de flap van de witte doos waar het bakje inzit omhoog (dus eigenlijk wordt er aan die kant meer licht tegengehouden).

maar heb het bakje omgedraaid, wie weet helpt het. :lol:
I'm more dope than heroin, sharper than a needle
Maybe I'm a loveboy, hooked on an aphrodisiac
Hey, you never can tell
Maybe you can touch the taste by the sense of smell
Who's to say that heaven is in hell
Escaping reality's touch

Love is the drug, and i need to score.
Avatar gebruiker
mysti
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 93
Geregistreerd: zo apr 10, 2011 4:58 pm

Re: condens/zuurstof bij (cubensis b+) kweekset.

Berichtdoor SjaakT » ma apr 18, 2011 3:31 pm

Haha, dat wilde ik ook posten, maar leek me zinloos. Grappig dat je er zelf op gekomen bent :lol: Laat ons weten hoe het over een paar dagen is oid :)
Avatar gebruiker
SjaakT
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1139
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:53 pm

Re: condens/zuurstof bij (cubensis b+) kweekset.

Berichtdoor mysti » ma apr 18, 2011 3:48 pm

tsja bakje diagonaal of op z'n kop leek me ook weer niet zo handig.bleef er nog maar 1 optie over :lol:

ik zal zeker nog uitgebreid (foto's) posten van mn 1e flush tot 1e trip :-D
I'm more dope than heroin, sharper than a needle
Maybe I'm a loveboy, hooked on an aphrodisiac
Hey, you never can tell
Maybe you can touch the taste by the sense of smell
Who's to say that heaven is in hell
Escaping reality's touch

Love is the drug, and i need to score.
Avatar gebruiker
mysti
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 93
Geregistreerd: zo apr 10, 2011 4:58 pm

Re: condens/zuurstof bij (cubensis b+) kweekset.

Berichtdoor SjaakT » ma apr 18, 2011 5:38 pm

Haha, diagonaal op zijn kop? :woeh:

Kom maar op met die foto's!
Ik blijf dit topic zeker volgen! :mrgreen:
Avatar gebruiker
SjaakT
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1139
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:53 pm

Re: condens/zuurstof bij (cubensis b+) kweekset.

Berichtdoor PoisonDrink » ma apr 18, 2011 5:46 pm

De paddo's zijn ook nog maar klein, kan best zijn dat er morgen nog meer bijstaan..
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: paddo's (cubensis b+) kweekset.

Berichtdoor mysti » do apr 21, 2011 11:32 am

(sorry blijft niet echt scherp misschien maar komt door zak/webcam)

dag 15: :woeh:

zijn inmiddels flink aan het groeien achter, voorin ook links wat gegroeid, echter voorin rechts
nog weinig, wel 2 a 3 hele kleine kopjes die twijfelen of ze er nog uit willen komen.
maar misschien in de volgende flush. nog een aantal daagjes wachten tot plukken :roll2:
komen letterlijk en figuurlijk als paddestoelen uit de grond nu :lol:

misschien krijgen ze nu ook een groeispurtje met dat warme weer. :beer:

deviance, waar blijven jouw foto's? kijken welke de "grootste" heeft :grin:
I'm more dope than heroin, sharper than a needle
Maybe I'm a loveboy, hooked on an aphrodisiac
Hey, you never can tell
Maybe you can touch the taste by the sense of smell
Who's to say that heaven is in hell
Escaping reality's touch

Love is the drug, and i need to score.
Avatar gebruiker
mysti
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 93
Geregistreerd: zo apr 10, 2011 4:58 pm

Re: paddo's (cubensis b+) kweekset.

Berichtdoor PoisonDrink » do apr 21, 2011 11:48 am

mysti schreef:deviance, waar blijven jouw foto's? kijken welke de "grootste" heeft :grin:


Hij heeft toch foto's van zijn 1e flush in zijn growlog geplaatst?
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: paddo's (cubensis b+) kweekset.

Berichtdoor mysti » do apr 21, 2011 11:51 am

PoisonDrink schreef:
mysti schreef:deviance, waar blijven jouw foto's? kijken welke de "grootste" heeft :grin:


Hij heeft toch foto's van zijn 1e flush in zijn growlog geplaatst?


oh zou best kunnen hoor, dacht dat hij zei dat hij "hier" een foto zou plaatsen,
kijk ik wel even "daar" dan.
I'm more dope than heroin, sharper than a needle
Maybe I'm a loveboy, hooked on an aphrodisiac
Hey, you never can tell
Maybe you can touch the taste by the sense of smell
Who's to say that heaven is in hell
Escaping reality's touch

Love is the drug, and i need to score.
Avatar gebruiker
mysti
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 93
Geregistreerd: zo apr 10, 2011 4:58 pm

Re: paddo's (cubensis b+) kweekset.

Berichtdoor PoisonDrink » do apr 21, 2011 11:53 am

mysti schreef:oh zou best kunnen hoor, dacht dat hij zei dat hij "hier" een foto zou plaatsen,
kijk ik wel even "daar" dan.


Waarschijnlijk verwijst "hier" naar dit forum. :-P

En het is best logisch dat hij zijn foto's in zn eigen topic gooit in plaats van in jouw growlog. :grin:
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar De Kweek- en Crea-hoek

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner