Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

PF Tek, wat voor soort vruchtkamer

Heb je een cake gebakken of zelf een bong in elkaar geknutseld? Hier kun je al je creatieve creaties laten zien en je kennis delen.

PF Tek, wat voor soort vruchtkamer

Berichtdoor Gebruiker » do sep 19, 2013 8:53 pm

He hallo, ik ben voornemens om te beginnen met mijn eerste kweek. Ik heb alleen nog niet een beslissing genomen wat voor een vruchtkamer (vk) ik wil gebruiken om me nieuwe vrinden te laten vruchten. Ik heb drie mogelijkheden op het oog.

Dubbele Kamer Kabine
Shotgunstijl
Propagator

Ik ben voornemens om de vk op zolder neer te zetten. Daar heb ik ruimte genoeg om ze in het licht maar uit de zon te laten groeien. Er is alleen een maar. Ik heb daar geen verwarming. Zodoende ben ik (volgens mij)genoodzaakt om een vk te maken met daarin iets van een verwarming(selement).

Ik heb een aantal fora gelezen en vind daar nog al wat tegenstrijdigheden op. Vandaar dat ik nog even wacht met mijn keuze.

Dubbele Kamer Kabine
Deze zou luchtdicht afgesloten moeten worden. Wel zit er gaatje in voor onder andere de pomp/luchttoevoer en een stroomkabel voor een verwarmingselement. Door het verwarmingselement in het water te leggen krijg je condensvorming in je vk. Deze condens daalt dan in je tweede kamer van dezelfde kabine.
http://www.angelfire.com/pa4/paddo/GG2/ideaal.htm

Shotgunstijl
Deze staat haaks tegenover de DKK. Deze constructie is namelijk helemaal niet luchtdicht. De condens ontstaat nu door het perliet wat op de bodem ligt. Ik heb gelezen dat lucht toevoer belangrijk is voor het vruchten van onze vrinden. Iets wat met de DKK niet kan. Voor het creeren van warmte zou ik in dit geval een matje onder de bak neerleggen. Ook hier van lees ik weer tegenstrijdige berichten. Het zou het substraat kunnen doen uitdrogen

Propagator
Diegene die ik op het oog heb bevat een ingebouwd verwarmingselement. Een propagator wordt gebruikt om een klimaat te creeren voor kiemen en zaden, maar lijkt mij juist ideaal voor mijn doeleinden. Dit is wel meteen een veel duurdere oplossing.

Is er iemand die bovenstaande methode gebuikt of misschien wel een betere? Of iemand die een oplossing heeft voor mijn temperatuur probleem.

Groet,
Gebruiker
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: do sep 19, 2013 8:13 pm

Re: PF Tek, wat voor soort vruchtkamer

Berichtdoor Kockar » ma sep 30, 2013 3:07 pm

wat ga jij kweken?
Avatar gebruiker
Kockar
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2352
Geregistreerd: vr aug 02, 2013 10:58 am

Re: PF Tek, wat voor soort vruchtkamer

Berichtdoor Radical » di okt 01, 2013 1:26 am

Paddo's Kockar
Did:
Alcohol, Truffels (Psilocybe Atlantis, Cosmic Connectors), Wiet (brownie, thee), XTC, Herbal XTC (Lemon X), Temazepam, 2C-B, Ritalin, N2O, 4-AcO-DMT, Ketamine, Oxazepam, Midazolam, Oxynorm (Maar 5mg...), 2c-e, speed en MXE
Avatar gebruiker
Radical
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1163
Geregistreerd: wo aug 14, 2013 12:24 am

Re: PF Tek, wat voor soort vruchtkamer

Berichtdoor universal-flow » wo jan 15, 2014 5:42 pm

Ik zie dat het topic al een aantal maanden oud is, ben je al begonnen?
Ik kweek nu op de shotgunstijl. Dit omdat ik dan niet van die speciale dingen hoef aan te schaffen zoals verwarmings element etc.
Eerst had ik de bak direct boven de verwarming. geen goed idee, de cakes droogden direct uit. Heb het nu naast de verwarming staan, en moet wel 3x per dag de cakes met water natspuiten, en af en toe een paar glazen water over het perliet.

Ben benieuwd of je er al aan begonnen bent, en hoe het bij jou loopt.
universal-flow
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: zo sep 29, 2013 2:49 pm

Re: PF Tek, wat voor soort vruchtkamer

Berichtdoor Gebruiker » vr aug 29, 2014 10:47 pm

Ik heb net tapatalk geinstalleerd en zie tot mijn verbazing dat er mensen gereageerd hebben op een topic wat ik ooit zelf hebben gestart. Ik kan me niet heugen dat ik ooit een notificatie in de mail heb gehad. Dus bij deze alsnog mijn reactie.

@Kockar. Ik heb in september 2013 een spuit cubensis b+ van een forum sponsor gekocht. Deze spuit heeft tot medio juli 2014 al die tijd in een koelkast gelegen.

@universal-flow. Ik heb uiteindelijk ook gekozen voor een shotgun fruitkamer. Ben je nog steeds benieuwd? Dan zal ik de voortgang (met foto's) tot nu toe (vanaf medio juli 2014) vermelden. Wellicht zie je enkele overeenkomsten en/of verschillen.
Gebruiker
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: do sep 19, 2013 8:13 pm

Re: PF Tek, wat voor soort vruchtkamer

Berichtdoor Ivo » vr aug 29, 2014 10:49 pm

Gebruiker schreef:Ik heb net tapatalk geinstalleerd en zie tot mijn verbazing dat er mensen gereageerd hebben op een topic wat ik ooit zelf hebben gestart. Ik kan me niet heugen dat ik ooit een notificatie in de mail heb gehad.

Mails moet je zelf nog aanzetten, ze staan niet standaard aan bij topics die je zelf gepost hebt :)
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7874
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: PF Tek, wat voor soort vruchtkamer

Berichtdoor Gebruiker » vr aug 29, 2014 10:52 pm

Bedankt voor de tip Ivo. Ik had dit vorige week gedaan. Ik kreeg zojuist netjes een melding dat iemand (jij dus) gereageerd had.
Gebruiker
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: do sep 19, 2013 8:13 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar De Kweek- en Crea-hoek

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner