Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Ervaring Seroquel om een trip te dempen

Hier kan je alles vragen over het tripmiddel LSD, of het nu over zegels, microdots of druppels gaat.

Ervaring Seroquel om een trip te dempen

Berichtdoor J0rrit » do feb 27, 2014 4:40 am

Heeft iemand ervaring met het gebruik van Seroquel om bijv. een bad-trip te dempen. En dan doel ik hierbij niet alleen op een trip van LSD, ,maar dus eigenlijk op alle tripmiddelen. Het lijkt mij wel redelijk handig om een aantal tabletten hiervan achter de hand te hebben tijdens het trippen...

greets
J0rrit
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 80
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:39 pm

Re: Ervaring Seroquel om een trip te dempen

Berichtdoor kevinoow » do feb 27, 2014 10:08 am

depends the trip, en je benzo tolerantie, ik kreeg 100mg om te slapen dat deed hem niet (nuchter) in ieder geval. pas wel op want je gaat vreten als een malle. :roll2:
Persoonlijk advies ongeveer 150mg?
Het zit zo snor, dat het baard zit.
Avatar gebruiker
kevinoow
Bewuste Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 501
Geregistreerd: do okt 25, 2012 2:51 am
Woonplaats: Zwolle

Re: Ervaring Seroquel om een trip te dempen

Berichtdoor marcko » do feb 27, 2014 10:46 am

Seroquel is een antipsychoticum geen benzo.
Marcko de nieuwe forumpiraat, schijt aan alle regels.
Pompt die shit in 5/4 maat, comments scherp als egels.
Deze man is adequaat als het hoofd van de penose.
Liquideert je met zijn woorden ondanks zijn psychose!
Avatar gebruiker
marcko
Belezen Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 175
Geregistreerd: wo okt 16, 2013 3:58 pm

Re: Ervaring Seroquel om een trip te dempen

Berichtdoor kevinoow » do feb 27, 2014 10:50 am

op lagere dosering wordt het gebruikt om te slapen, vanaf >150mg is het een antipsychoticum

bron: arts.
Het zit zo snor, dat het baard zit.
Avatar gebruiker
kevinoow
Bewuste Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 501
Geregistreerd: do okt 25, 2012 2:51 am
Woonplaats: Zwolle

Re: Ervaring Seroquel om een trip te dempen

Berichtdoor Soma » do feb 27, 2014 8:10 pm

marcko schreef:Seroquel is een antipsychoticum geen benzo.


ja dat klopt, dacht dat antipsychotica meer doen dan een trip dempen, dat ze een trip kunnen beeindigen. Dus dan lijken benzodiazepines me beter om een trip te dempen.
Maar waarom zou je een trip dan willen dempen?bij overmatige angst ofzo? ja dan neem je beter een benzo , of bij een onaangename bodyload....maarde bedoeling is toch vooral om in je hoofd goed te zitten, vertrouwen te hebben, vertrouwde mensen/omgeving naast je.....in plaats van bepaalde medicijnen achter de hand te hebben....precies alsof je dan al vooraf ervan uit gaat dat je veel risico gaat hebben dat je trip te heftig of weet ikwat gaat zijn...
Een trip mag heftig zijn; een bad-trip kan je ook veel uit leren.......beter gewoon goede set/setting ipv van die meds achter de hand....en seroquel is echt zooi vind ik hoor, eigenlijk alleen bedoeld voor zwaar zieke ( psychotische;schizofrene mensen), niet om te slapen of angsten te dempen.....
Als je klaar bent voor lsd, heb je dat spul toch niet meteen nodig
maar goed succes anyway , begin anders met een kwart zegel, of halve....???

:rock2: :rock2: :rock2:
- I can line dance if you can hold the straw steady -
Avatar gebruiker
Soma
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 81
Geregistreerd: ma okt 01, 2012 4:15 pm

Re: Ervaring Seroquel om een trip te dempen

Berichtdoor J0rrit » zo maart 02, 2014 11:27 pm

Omdat ik:

1. een enorme tolerantie heb voor benzos: ik begin een beetje space te worden vanaf 3x2 mg Flunitrazepam (roofies, rohypnol), iit tot iemand zonder tolerantie die van 1 fluni van 2 mg al 12 uur knock-out ligt.
2. ik enorm verslavingsgevoelig ben, en benzos niet goed zijn voor me om te gebruiken ivm het gevaar op verslaving
3. een angststoornis heb waardoor ik het een fijn gevoel vind om iets dat de trip snel laat verdwijnen of doen afnemen achter de hand te hebben.

Ook is er natuurlijk een verschil tussen angst verminderen tijdens een bad-trip (benzo) dan een trip daadwerkelijk te laten stoppen (anti-psychoticum in theorie). Seroquel is helaas niet de meest potente 5HT2A-rceptor antagonist en heeft het dit effect pas vanaf 300 mg ongeveer schat ik, daarvoor overheerst het anti-histaminerge effect.

4. Ik kon toevallig een doos seroquels kopen en heb dat gedaan, ook omdat ze goed werken tegen ontwenningsverschijnselen van alle soort (naar mijn ervaring).
Ik ben overigens nog nooit bad gegaan, maar uiteraard wel bad-stukken gehad in trips, waarin ik gelukkig alle keren het redelijk van me af kon zetten. Dit zal momenteel helemaal goed lukken aangezien ik nu al ruim dan een jaar bijna dagelijks mediteer.

Als laatste nog een vraag:

Ik heb Seroquels XR (extented release). Kan ik deze gewoon crushen en in water mengen en opdrinken, of kauwen? (omdat ik gehoord heb dat ze heel erg slecht voor de maag zouden zijn op deze manier). Als het wel kan, werkt dit dan ook goed? Want bijvoorbeeld als ik een keer niet in slaap kom en ik besluit hiervoor iets te nemen (ik heb alleen Seroquels op voorraad, benzos kan ik toch niet bewaren, de verslavingsgevoeligheid dus) lijkt me Seroquel XR niet geschikt aangezien de concentratie pas maximaal is na 6 uur. Voor zon soort situatie (ook tijdens het trippen als je de trip zo snel mogelijk wil beëindigen) heb je dus Seroquel non-extented release nodig.

Ik hoop dat iemand ervaring heeft met dit laatste: Seroquel XR dus gebruiken als Seroquel non-extented door de coating om de pil weg te halen dmv kauwen of crushen, en of dit dan ook echt werkt ? (ik heb het geprobeerd een keer, maar kan er weinig over zeggen of het sneller werkte of niet)
J0rrit
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 80
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:39 pm

Re: Ervaring Seroquel om een trip te dempen

Berichtdoor Soma » di maart 04, 2014 1:31 pm

Bedankt voor je antwoorden, als je een angststoornis hebt ja kan het sowieso al geruststellend zijn als je wat in je zakken hebt ( zonder het dan zelfs uiteindelijk te gebruiken)

begrijp nu waarom je geen benzo's wil, en je hebt dan goed research gedaan, naar het juiste neurolepticum

je kan een seroquel xr crushen ja of kauwen, maar crushen lijkt me handiger en dan kan je het in water doen bv. ja en dat opdrinken, werkt dan wel snel, ongeveer als een IR Seroquel, maar waarschynlijk toch 'ietsje' trager, omdat je het nooit helemaal superfijn kan crushen ofzo, dus tot echt fijn poeier;maar dat verschil in snelheid van werking enz. is verwaarloosbaar vind ik.

De smaak is wel echt goor. :grin:

iK had nog een vraagje je typte dat ze erg slecht voor de maag zouden zijn op deze manier, op welke manier bedoel je dan? Als XR zijnde of als ze gecrushed zijn en je het niet in water mengt ofzo?
Je kan het ook in een capsule doen anders? Want ook in een vloeistof is echt goor, of geen water maar jus d'orange gebruiken?

Succes iig; wanneer is je trip gepland? En welke zegeltjes heb je als ik vragen mag?

:rock2: :rock2: :rock2:
- I can line dance if you can hold the straw steady -
Avatar gebruiker
Soma
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 81
Geregistreerd: ma okt 01, 2012 4:15 pm

Re: Ervaring Seroquel om een trip te dempen

Berichtdoor Trippie » di maart 04, 2014 2:45 pm

Kennissen van me gebruikten wel eens seroquell om een te harde trip te blocken ja. Het ding is dat je niet meer terug helder zal worden maar je kan wel bv een bad trip killen en dan gaan slapen.
Trippie is maar een klein beetje Hippie...
Avatar gebruiker
Trippie
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1303
Geregistreerd: wo nov 16, 2011 8:10 pm
Woonplaats: Lala Land

Re: Ervaring Seroquel om een trip te dempen

Berichtdoor Delysid » zo maart 09, 2014 9:13 pm

Geen ervaring mee, denk dat dit eerder meer gaat doen dan je trip dempen...in ziekenhuizen worden gelijkaardige stoffen ook gegeven toch? ( chloorpromazine of thorazine?), ook antipsychotica.

Heb eigenlijk nooit medicijnen gebruikt om een trip te dempen, of jawel 1 of 2 keer eens een Valium gekregen, maar dat is verslavend en las over je verslavingsgevoeligheid t.o.v. kalmeermiddelen...

Misschien kan je eens fenobarbital proberen, dat is ook een kalmeermiddel, maar een barbituraat, dus geen benzo en naar wat ik erover gelezen heb het minst verslavende barbituraat.
De toxische en verslavende zijn al lang van de markt gehaald ( secobarbital,pentobarbital,...)
Dit zal je trip volgens mij zeker dempen, maar niet echt stoppen, zoals bv. antipsychotica...het is wel maar een voorstel....fenobarbital is trouwens ook enkel op recept te krijgen en ook niet helemaal zonder risico.
Avatar gebruiker
Delysid
Newbie
Offline
 
Posts: 23
Geregistreerd: ma okt 22, 2012 1:04 pm

Re: Ervaring Seroquel om een trip te dempen

Berichtdoor Claviceps » di maart 11, 2014 2:07 pm

Een kennis van mij heeft Seroquel in lage dosering ook voorgeschreven gekregen tegen slapenloosheid. Zelf heb ik er geen ervaring mee maar als ik Seroquel recreational use Google kom ik verschillende posts tegen die melden dat bij lage doseringen men binnen korte tijd na opnamen (30-60 minuten) afhankelijk van inhoud van de maag plat gaan. Ik vermoed dat hetzelfde effect bereikt zal worden als je onder invloed bent van psychedelica.

Een belangrijk aandachtspunt zijn ook mogelijke interacties: http://www.drugs.com/drug-interactions/ ... oquel.html
Seroquel heeft talloze interacties met andere medicaties waarvan 103 als major gelabeld worden.
Major - Highly clinically significant. Avoid combinations; the risk of the interaction outweighs the benefit.
Er is vrijwel geen medische informatie bekend over interacties met recreatieve drugs dus in hoeverre dit veilig is, is moeilijk te zeggen.

Wat het effect zal zijn als je deze wilt gebruiken om een trip te dempen lijkt me moeilijk op dit moment te bepalen. Mogelijk door je lage tolerantie zou het goed mogelijk kunnen zijn dat je enorm moe word en in slaap valt. Aan de andere kant zou het de trip ook kunnen verzwakken. Persoonlijk vind ik het nogal een risico in contrast met het gebruik van benzodiazepines voor dit doeleinde.

Seroquel (or Quetiapine) is an atypical antipsychotic that blocks the 5-HT2A serotonin system. Therefore, it blocks the excess arousal that characterizes both psychotic hallucinations and LSD intoxication. It also blocks dopamine (as do most atypicals), but to a lesser degree. By blocking dopamine, it improves the so-called "negative" symptoms of schizophrenia such as blunted emotional responses and withdrawal from society. Unfortunately, no drug is perfect, and Seroquel blocks many other receptors in the brain. For example, it blocks histamine receptors that may cause excessive sleepiness. It also blocks alpha-1 receptors that may cause low blood pressure.
How Does Seroquel Affect the Brain?
“Scientists do not speak in absolutes, they present the results that support the hypothesis and the tolerance for error.”
Claviceps
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 902
Geregistreerd: zo feb 27, 2011 6:17 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar LSD

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner