Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Hoge dosis LSD...

Hier kan je alles vragen over het tripmiddel LSD, of het nu over zegels, microdots of druppels gaat.

Hoge dosis LSD...

Berichtdoor Claviceps » zo mei 27, 2012 7:01 pm

Hopelijk is het ok dat ik dit hier post, het is namelijk niet zo zeer een trip report als zijnde dat het een situatie schets is om te kijken of mensen soortgelijke ervaringen hebben gehad.

Afgelopen vrijdag heb ik voor de eerste keer in maanden weer eens een trip ondernomen op LSD. Echter deze ervaring is zo bizar geweest, dat ik het niet kan rijmen als zijnde LSD. Ik experimenteer nu al zo'n twee-drie jaar af en aan met LSD, waarbij ik dosages zo hoog als 900-1000ug genomen heb. Het is mij zelfs een keer overkomen dat het dopje van het druppelflesje af was waardoor er in plaats van kleine druppels een stuk dikkere druppels uitkwamen en ik zo bijna een 1/3-1/2 flesje geconsumeerd heb per ongeluk. De dag erna was ik pas erachter gekomen dat flesje stuk leger was doordat ik het labeltje eraf haalde en zag dat idd het dopje pleiten was.

Enfin, ik beschouw mijzelf dus als een zeer ervaren tripper. Nu heb ik deze vrijdag een vijftal tabs (van normaal blotter formaat) geconsumeerd die 100-110ug zouden zijn volgens de dealer. Ik begrijp dat het nooit met zekerheid te zeggen valt wat het nu is geweest, en ik zal in het vervolg ook weer gewoon de LSD laten testen in plaats van blind te vertrouwen. Aan de hand van deze post wil ik eens kijken of er mensen die op hoge doseringen trippen misschien gelijksoortige ervaringen hebben gehad of wellicht dat er mensen zijn die elementen herkennen van andere drugs die op een blotter passen.

Voor mij zijn LSD trips altijd heldere trips geweest. Wat betreft gedachten gang had ik alle touwtjes in handen en kon vol op genieten van de gekke gedachtens op mijn vorige trips. Visuals waren meestal golvig/blurry-achtig voorzien soms met mooie verkleuringen, over het algemeen vielen de visuals altijd tegen bij mij.

Flashback naar afgelopen vrijdag, ik heb rond 0:30-0:10 gedosed, zo'n 30-40 mins de zegels onder mijn tong gehouden. Na 15-20 mins begon ik al lichtte alerts te voelen, iets zijnde wat ik wel herkende bij LSD. Na een uur waren de effecten mentaal en visueel zoals ik deze zou kennen van LSD aanwezig. Ik ben begonnen met het kijken van een film (Red Tails, bagger!). Vanaf dit punt ergens is het langzaam gaan escaleren en ben ik de tijdlijn ook kwijt. Ik weet alleen dat op een bepaald moment terwijl ik wat anders aan het kijken was, ik de realisatie kreeg dat wat ik zag niet de werkelijkheid was. Oftewel ik schrok er een beetje van, en stelde mezelf de vraag "hoe de fuck is het mogelijk dat ik iets compleet anders waarneem, dit is mij nog nooit overkomen". Vanaf dit punt is het nog harder gegaan ergens rond 4-5.30 begon ik mij opeens te realiseren dat ik helemaal niks meer begreep, en dan bedoel ik dat letterlijk. Ik kon zelfs geen intern dialogue meer vormen in mijn hoofd, sporadisch was ik in staat om iets te communiceren naar mijzelf in de vorm van dingen zoals "drugs tijd wachten" "iets anders lsd?". Heel spontaan kwamen er soms dus wel kleine zinnen naar boven, maar zelf nadenken en dialogue vormen was een totale blockage.

Tijdens deze periode heb ik afleiding proberen te zoeken door de nieuwe The Muppets film op te zetten, in de hoop dat deze mij in een prettige stemming zou brengen voor afleiding zou zorgen. Raar genoeg kon ik de taal wel verstaan maar ik kon het niet begrijpen (ja hoe je leg je dit uit?!, in ieder geval niet zoals op Keta of MXE) maar tegelijker tijd ontstond de frustratie dat de werkelijkheid nog steeds niet waargenomen werd. Wat er namelijk gebeurde is dat er een soort time warping plaats vond. De karakters/figureren bevroren voor paar millisecond om daarna in een keer 1 seconden snel vooruit te spoelen, dit gebeurde ook als ik zelf ging lopen. Tevens zag ik de lippen bewegen maar de tekst die ik hoorde was voor een gedeelte verandert (naderhand terug gekeken en gecheckt). Uiteindelijk ben ik maar op bed gaan liggen en wat muziek aangezet om te wachten totdat ik weer wat kon begrijpen, hierbij bemerkte ik ook dat de muziek in een soort repeat loop viel en ik mij soms afvroeg of uberhaupt het nummer wel door liep. Ik heb zeker zo'n uur of langer in deze staat verkeerd, helemaal niet in staat zijnde om met mijzelf te communiceren of ook maar iets anders te begrijpen van de buitenwereld. Uiteindelijk heb ik twee Xanax gepakt om in ieder geval mijn frustratie te dempen en wat tot rust te komen. Ergens tussen 8-10 begon ik weer langzaam in staat te zijn om alles te begrijpen.

Ik heb het in ieder geval niet als een bad trip ervaren, het was alleen de frustratie dat ik nergens meer wat van begreep en het feit dat mijn hele werkelijkheid vertekend was waardoor ik helemaal niks meer kon ondernemen zoals ik dat normaal wel zou doen. Wat ik zelf wel een interessant kenmerk vond is dat automatische handelingen zoals invoeren van passwords en het vinden van items op mijn PC probleemloos gingen, als psychologie student vind ik dit toch best een interessant gebeuren aangezien taalproductie en begrijp helemaal van de kaart waren.

Iemand vergelijkbare ervaringen mee gemaakt? :kleuter: :keta:
Laatst bijgewerkt door Claviceps op wo mei 30, 2012 5:17 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
“Scientists do not speak in absolutes, they present the results that support the hypothesis and the tolerance for error.”
Claviceps
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 902
Geregistreerd: zo feb 27, 2011 6:17 pm

Re: Hoge dosis LSD...

Berichtdoor Maddog » zo mei 27, 2012 7:27 pm

Ik heb het zelfs gehad met zegels van het zelfde velletje. in rijtjes van drie zaten ze bij elkaar. 3 trips waren het totaal rond de 400 ug. de teede was erg bizar en vreemd, zoals ik da niet gewend was, kan heel goed te maken hebben met de stand van de maan, de setting zeer zeker.

Die middelste trip, (500ug )in een half jaar tijdsbestek, zat ik in feite midden in een andere realiteit, waar ik wakker wed in een soort glazen buis in een ziekenhuis, , ze vroegen zich af hoe ik zo uit me zelf wakker kon worden. en een mondkapje werd vervangen. omdat er een stroomuitval zou kunnen zijn bij overschakelen naar het nieuwe systeem werd de buis open gemaakt want de vloeistof waar ik in lag kon ik niet inademen. Ze drukten een paar knoppen in, en ik kreeg het kapje weer op, en de buis vulde zich weer met vloeistof. En ik schoof langzaam weer in een soort gat, naast een tiental andere buizen Intussen keek ik naar buiten en zag door het raam van die velle lichtstreepjes die je ook ziet bij die startrek serie. als het ruimteschip "in warp" zit.

ik voelde me heerlijk en ontspannen , of ik ineens in een warm badje zat. maar dan was daar ineensmijn kennis die me wat pepermunt thee te drinken gaf, ik scheen wel zijn te gaan zitten. , en hij had een witte bouse aan, wat dan leek op een doktersjas, en ik zat bij een raam, naar buiten te kijken, naar kerstverlichting die door de wind bewoog.

En het sloeg over naar de "dark side" Geen bad trip, nog nooit gehad( zelfs die clown met kettingzaag zag ik in de gang staan) maar dat was een kapstok met jas en carnaval hoedje.

Maar ik heb nog nooit een trip gehad dat ik echt gescheiden ben van lichaam. zoals met DMT een paar minuten is, maar dan voel je nog steeds dat je in die stoel zit.


--
1 Keer in het ziekenhuis vlak voor operatie, ik koos voor het mondkapkje, had ik een 30 seconden lang de beste trip ooit. ik werd door de tafel heen geduwd, en onderdoor over de vloer alsof er boter op lag, door de gang heen. via de dameswc naar boven door een groene licht tunnel. met een "brrrrrrrroem" geluidje, ging ik met mijn gedachten naar een object en ik stond er ineens voor. en via een gat in regenwolken naar de verdieping waar ik lag. en werd toen ineens wakker.
Avatar gebruiker
Maddog
Woef
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1473
Geregistreerd: ma sep 19, 2011 11:36 am

Re: Hoge dosis LSD...

Berichtdoor Claviceps » wo mei 30, 2012 3:42 pm

Bedankt voor je reply Madcat! Ik heb afgelopen dagen langzaam aan de ervaring verwerkt en denk toch dat ik tot de conclusie moet komen dat het in alle waarschijnlijk toch LSD was. Bouw naar de piek en duur waren redelijk conform LSD kenmerken. De mindset in het begin was ook als dusdanig dat ik onder de indruk was dat het om LSD ging in de eerste 1-2 uur van de trip.

Bizar hoe verassend LSD kan zijn :) Na zoveel jaren altijd redelijk milde trips ervaren en dan ineens zoiets :grin:
“Scientists do not speak in absolutes, they present the results that support the hypothesis and the tolerance for error.”
Claviceps
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 902
Geregistreerd: zo feb 27, 2011 6:17 pm

Re: Hoge dosis LSD...

Berichtdoor Dennenboom » wo mei 30, 2012 4:33 pm

Realiteit is ook zoiets raars he... :love: De capaciteit verliezen om intern taal te produceren is inderdaad vrij bizar. Zeker als je kan denken aan wat je maar wil, maar je dat doet in een brabbeltaal die in de verste verte niet lijkt op natuurlijke taal. Dat je denkt 'ik neem iets anders dan de realiteit waar' lijkt mij nogal obvious bij het zwaardere tripwerk, dat is gewoon zo. Je ziet de realiteit niet zoals je die gewend bent, maar volledig vertekend, soms onherkenbaar. Dat dit pakkend is vind ik normaal, je leeft immers heel je leven in die realiteit die je dan net kwijt bent... Je hebt al je overtuigingen daarin opgebouwd en poof, weg. De (illusie?)/overtuiging dat je werkelijk 'iets anders' (definiëer 'iets anders'?) zou waarnemen lijkt mij wel nogal zweverig, hoewel ik niet kan zeggen hoe of waarom receptoren zo'n scherpe, duidelijke, terugkerende en 'gestructureerde' visuals kunnen produceren die je steeds in de ruimte of naar de kern van het mens-zijn lijken te brengen.

Ergens vind ik het trouwens aannemelijk dat je passwoorden nog kon intypen, motorisch geheugen zit niet echt in je bewustzijn en de motoriek zou bijgevolg goed kunnen functioneren, ookal snap je zelf totaal niet wat je typt. Dit is het enige wat mij in staat stelt om jointjes te rollen tijdens het zware tripwerk, want op visuele input moet je niet echt rekenen/vertrouwen. :keta:
Avatar gebruiker
Dennenboom
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 501
Geregistreerd: di feb 22, 2011 7:01 pm

Re: Hoge dosis LSD...

Berichtdoor Claviceps » wo mei 30, 2012 5:17 pm

Lavalamp schreef:Realiteit is ook zoiets raars he... :love: De capaciteit verliezen om intern taal te produceren is inderdaad vrij bizar. Zeker als je kan denken aan wat je maar wil, maar je dat doet in een brabbeltaal die in de verste verte niet lijkt op natuurlijke taal. Dat je denkt 'ik neem iets anders dan de realiteit waar' lijkt mij nogal obvious bij het zwaardere tripwerk, dat is gewoon zo. Je ziet de realiteit niet zoals je die gewend bent, maar volledig vertekend, soms onherkenbaar.

Het was meer een moment waarbij ik even in de paniek schoot/geschokt was en zoiets had van wat overkomt mij nu! Dat tijdens het trippen de werkelijkheid vertekend is, ben ik vrij bekend mee. Alleen dit was mijn eerste dusdanige ervaring dat er een complete verandering van werkelijkheid plaats vond, in plaats van subtiele aspecten. Iets wat ik dusdanig nooit ervaren had op LSD of andere tripmiddelen.

De ervaring zelf voelde alsof er een blockade was die alle taal productie mogelijkheden blockte. Pogingen om zelf een taal te produceren om te communiceren met mijzelf waren ook niet mogelijk, zodra ik namelijk wat bedacht had en communiceerde was ik niet meer in staat om het te interpreteren. Aangezien helemaal nergens meer een touw aan vast te knopen was, heb ik in wanhoop het maar op gegeven en wat muziek gedraaid om de tijd te overbruggen. Het luisteren van de muziek zelf was ook een aparte ervaring in ieder geval, de nummers met zang waren een of andere buitenaardse brabel terwijl ik juist zou zeggen dat ik die teksten zou herkennen van het vaak luisteren hehe en natuurlijk de mooie repeats en loops die blijkbaar in mijn hoofd gecreerd werden :keta:

“Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.”
― Albert Einstein :grin:

Lavalamp schreef:Ergens vind ik het trouwens aannemelijk dat je passwoorden nog kon intypen, motorisch geheugen zit niet echt in je bewustzijn en de motoriek zou bijgevolg goed kunnen functioneren, ookal snap je zelf totaal niet wat je typt.

Dit is inderdaad zoals ik het zelf ook verklaard had :) Ik merkte het aan als interessant kenmerk omdat het iets zegt over de invloed van LSD op onze hersenen. Blijkbaar lijkt de interferentie niet op het niveau van geheugen plaats te vinden maar op een andere locatie. Waar dit dan precies plaats vind is een goede vraag, om te beginnen zouden we eerst duidelijk in beeld moeten krijgen hoe onze hersenen de verschillende inputs integreert tot de realiteit zoals wij deze waarnemen. Oftewel het zogenaamde "Binding Problem" oplossen.
“Scientists do not speak in absolutes, they present the results that support the hypothesis and the tolerance for error.”
Claviceps
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 902
Geregistreerd: zo feb 27, 2011 6:17 pm

Re: Hoge dosis LSD...

Berichtdoor Exort » vr okt 05, 2012 5:42 pm

Claviceps schreef:Het is mij zelfs een keer overkomen dat het dopje van het druppelflesje af was waardoor er in plaats van kleine druppels een stuk dikkere druppels uitkwamen en ik zo bijna een 1/3-1/2 flesje geconsumeerd heb per ongeluk. De dag erna was ik pas erachter gekomen dat flesje stuk leger was doordat ik het labeltje eraf haalde en zag dat idd het dopje pleiten was.


Watvoor flesje had je dan? Zo'n Ice Drops snoep druppel flesje zoals hier?

Het pipetje kan daar af, maar ik snap niet hoe er een deel hiervan in 't flesje beland. Als je tenminste zo'n soort flesje had.

Anders maak je me wel een beetje bang namelijk, dat mij dat ook eens overkomt :P
Exort
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 25
Geregistreerd: za okt 22, 2011 6:26 pm

Re: Hoge dosis LSD...

Berichtdoor Claviceps » di okt 16, 2012 6:10 pm

Exort schreef:
Claviceps schreef:Het is mij zelfs een keer overkomen dat het dopje van het druppelflesje af was waardoor er in plaats van kleine druppels een stuk dikkere druppels uitkwamen en ik zo bijna een 1/3-1/2 flesje geconsumeerd heb per ongeluk. De dag erna was ik pas erachter gekomen dat flesje stuk leger was doordat ik het labeltje eraf haalde en zag dat idd het dopje pleiten was.


Watvoor flesje had je dan? Zo'n Ice Drops snoep druppel flesje zoals hier?

Het pipetje kan daar af, maar ik snap niet hoe er een deel hiervan in 't flesje beland. Als je tenminste zo'n soort flesje had.

Anders maak je me wel een beetje bang namelijk, dat mij dat ook eens overkomt :P

Ik had inderdaad zo'n flesje. Er zit zeg maar stukje extra plastic op de opening zodat er kleinere druppels uitkomen. Deze was tijdelijk eruit gehaald om wat over te schutten in een ander flesje maar niet terug gestopt. Toen ik het voor de eerste keer gebruikte realiseerde ik mij niet dat het eraf was, waardoor er dus een stuk meer uit kwam dan een paar druppels :)
“Scientists do not speak in absolutes, they present the results that support the hypothesis and the tolerance for error.”
Claviceps
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 902
Geregistreerd: zo feb 27, 2011 6:17 pm

Re: Hoge dosis LSD...

Berichtdoor Exort » di okt 16, 2012 10:34 pm

Ah het is dus niet door te hard knijpen ofzo gebeurd, ik schrok al ;)

Maar ik heb ook eens het dopje eraf gehaald (waar dat pipetje in zit), om het vanuit het glazen flesje in 't snoepflesje over te gieten (met een injectienaald dan wel).

Maar dat dopje bestaat dus uit nog een los onderdeel blijkbaar.
Exort
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 25
Geregistreerd: za okt 22, 2011 6:26 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar LSD

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner