Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

LSD: candyflip alternatieven

Hier kan je alles vragen over het tripmiddel LSD, of het nu over zegels, microdots of druppels gaat.

Welke drug is volgens jou het beste alternatief voor MDMA tijdens een LSD-trip?

MDA
0
Geen stemmen
MDEA
0
Geen stemmen
bk-MDMA (methylone)
0
Geen stemmen
MDAI
0
Geen stemmen
2-AI
0
Geen stemmen
4-FA (4-FMP)
2
22%
5-APB
0
Geen stemmen
6-APB (benzo fury)
5
56%
5-APDB
0
Geen stemmen
6-APDB
1
11%
5-MAPB
1
11%
6-MAPB
0
Geen stemmen
αMT
0
Geen stemmen
meer dan één optie (combinatie)
0
Geen stemmen
andere alternatief (zoals?)
0
Geen stemmen
 
Totaal aantal stemmen : 9

LSD: candyflip alternatieven

Berichtdoor Piotr » zo jan 04, 2015 5:51 pm

Naar aanleiding van wat posts in het algemene candyflip topic besloot ik een topic te openen over het combineren van LSD met andere serotogene drugs dan MDMA. Voor informatie over het begrip candyflippen stuur ik je terug naar het originele topic: http://drugsforum.info/lsd/candyflippen-de-gebruiksaanwijzing-engels-t52.html.

LSD icm. MDMA schijnt een prachtige synergie te geven, al zijn niet alle meningen eensgezind gezien sommige mensen de 'magie' van MDMA zijn verloren, of dat gewoon de trip wordt overstemd door de impact van MDMA. Ikzelf ben misschien de magie al verloren, of ik reageer er gewoon anders op dan voorheen.

De doorgaans gebruikte methode voor deze combinatie begint met het sublinguaal innemen van de LSD en het droppen van de MDMA 4 uur later, wat de beste synergie zou moeten opleveren.

Alternatieven voor MDMA in combinatie met LSD voldoen eigenlijk maar aan één eis; een drug die de afgifte van serotonine stimuleert, evenals MDMA dat doet. Of de combinatie daadwerkelijk zo magisch zal zijn als de alom geprezen candyflip valt te betwisten, maar voor sommige mensen zal dit vast wel uitkomst bieden. Alternatieven voor MDMA zijn veelal research chemicals zoals 4-FA, 5-APB, 6-APB, bk-MDMA en MDAI, om er maar een paar te noemen. Andere alternatieven die buiten het cluster research chemicals vallen zijn drugs zoals MDA en MDEA, al is dat net vanuit welk perspectief je naar de term 'research chemicals' kijkt. Er zijn geen combinaties bekend waarbij LSD extra schade/risico teweeg brengt. De stof waarmee LSD gecombineerd wordt zal dan ook voornamelijk de mate van schade en kans op lichamelijke/neurotoxische gevaren bepalen. De combinatie zelf zal dus niet direct risico's met zich meebrengen.

Hiermee wil ik vragen naar jullie ervaringen met de meest exotische LSD combinaties die jullie hebben geprobeerd. Ik zal hieronder mijn ervaring met LSD icm. 4-FA neerzetten.

Zelf lijkt MDAI me erg interessant als alternatief, gezien het feit dat deze drug niet op de dopamine-receptoren werkt en de trip niet zo zou moeten onderdrukken. Echter heb ik hier nog geen ervaring mee. MDA als alternatief zal ook wel potentie hebben gezien de sterkere hallucinogene werking, maar dit heeft dan weer een sterkere affiniteit op de dopaminereceptoren dan MDMA. Hoe deze combinaties in de praktijk uitwerken is natuurlijk nog maar de vraag.
Laatst bijgewerkt door Piotr op zo apr 12, 2015 5:56 pm, in totaal 4 keer bewerkt.
L S D
Avatar gebruiker
Piotr
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1889
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 11:23 pm

Re: LSD: candyflip alternatieven

Berichtdoor Druks » zo jan 04, 2015 5:53 pm

Even de laatste posts uit het Candyflip topic gequote:

Druks schreef:Het heeft niks met jouw vraag te maken Piotr maar is 6-APB niet veel slimmer om mee te candyflippen. Het werkt wat langer, minder hallucineren (op 6-APB) en minder waus. Lijkt mij een logischere combinatie dan MDMA.


Piotr schreef:De reports die ik heb gelezen over LSD en 6-APB waren niet echt lovend. LSD en MDMA zou echt een erg mooie synergie moeten geven. Ik vond 6-APB lichamelijk ook erg ongemakkelijk aanvoelen. LSD icm. MDMA is de enige échte candyflip en wil deze daarom ook echt eerst proberen. LSD icm. 4-FA op een festival was wel erg tof, alleen werd de trip toch erg overstemd door de relatief hoge dosis 4-FA. Die combinatie zou ik graag eens over willen doen.

Ik ga maar eens een topic aanmaken voor candyflip-alternatieven.


Druks schreef:Oh, apart dat de combi met 6-APB niet bevalt over het algemeen. Ik vond 6-APB juist heel erg op MDMA lijken en vind het ook een veel fijner stofje. Ook de bodyload vond ik prima en heb nergens last van gehad. Misschien heeft het te maken met MDMA tolerantie?
Laatst bijgewerkt door Druks op zo jan 04, 2015 5:54 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7286
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: LSD: candyflip alternatieven

Berichtdoor Piotr » zo jan 04, 2015 5:54 pm

Piotr schreef:LSD icm. 4-fmp op Q-base was KANKERZIEK!! :rock:

120ug LSD bleek net wat te veel van het goede. De eerste 2 à 3 uur van de trip (op enkel LSD) waren helemaal geweldig. Nog nooit zo lekker losgegaan, en dat op industrial hardcore & drum 'n bass! Nooit gedacht dat ik dat tijdens LSD nog steeds geweldig zou vinden. Tijdens de piek van de trip vonden we het allemaal wat te veel worden. Het was makkelijk te hanteren, maar het was te veel om echt op te feesten in ieder geval. De visuals waren ook veel duidelijker aanwezig dan de vorige keer op dezelfde dosis. Naast het feit dat het trippen de overhand nam, waren onze benen gesloopt wat het feesten ook niet makkelijker maakte. Vervolgens hebben we na 4 uur om 00.40 een capsule met 190mg 4-fmp gedropt, de perfecte oplossing voor het vermoeide gevoel. We werden er ook wat nuchterder door wat op dat moment niet zo erg was. De 4-fmp werkte echter anders op mij dan de voorgaande keren; geen echt love-gevoel te bekennen, enkel een milde stimulatie met een lekkere head-space. Meer had ik gelukkig ook niet nodig. Superervaring! :grin:


Als aanvulling op de voorgaande posts uit het candyflip topic kwam ik ineens tot de realisering dat ik de combinatie LSD icm. MDA al op de planning heb staan voor een feestje deze maand. Beide drugs in relatief lage dosis, dus zal dit ook niet direct de meest spannende trip worden. Ik dacht aan 50ug LSD en enkele uren later ~80mg MDA.
L S D
Avatar gebruiker
Piotr
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1889
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 11:23 pm

Re: LSD: candyflip alternatieven

Berichtdoor anon123 » vr jan 16, 2015 3:16 pm

Wil LSD 'ns een keer gaan gebruiken samen met 6APB. Ze hebben beide ongeveer dezelfde werkingsduur.

Ik vind alleen de volgorde van het candyflippen soms een beetje raar. Meestal is het LSD, en dan op T+4 MDMA. Zou eerst de MDMA nemen niet logischer zijn. Dan zit je in een superstemming, en dan neem je de LSD. Heeft iemand misschien beide volgordes een keer geprobeerd?
anon123
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: wo dec 31, 2014 8:00 pm

Re: LSD: candyflip alternatieven

Berichtdoor Italiano » vr jan 16, 2015 3:29 pm

anon123 schreef:Ik vind alleen de volgorde van het candyflippen soms een beetje raar. Meestal is het LSD, en dan op T+4 MDMA. Zou eerst de MDMA nemen niet logischer zijn. Dan zit je in een superstemming, en dan neem je de LSD. Heeft iemand misschien beide volgordes een keer geprobeerd?

Je wil niet tijdens het uitwerken van je MDMA aan het trippen zijn.
Avatar gebruiker
Italiano
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1036
Geregistreerd: zo jan 08, 2012 1:29 pm

Re: LSD: candyflip alternatieven

Berichtdoor anon123 » vr jan 16, 2015 3:42 pm

Ik heb persoonlijk nooit last gehad van een MDMA-crash. Is Benzo misschien een betere match ivm werkingsduur?
anon123
Newbie
Offline
 
Posts: 2
Geregistreerd: wo dec 31, 2014 8:00 pm

Re: LSD: candyflip alternatieven

Berichtdoor Italiano » vr jan 16, 2015 3:55 pm

Tijdens het trippen wordt je extra geconfronteerd met jezelf. Dus ook je lichaam. Uitwerken van MDMA is dan echt niet prettig als je 't mij vraagt.

Daarnaast misschien handig toch eens het originele topic door te lezen (met Engelse post). Het is ook niet een kwestie van simpelweg twee drugs combineren, maar op een bepaalde manier waardoor je het "candyflip" effect krijgt. Dit effect loopt je mis als je een andere volgorde aanhoudt.
Avatar gebruiker
Italiano
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1036
Geregistreerd: zo jan 08, 2012 1:29 pm

Re: LSD: candyflip alternatieven

Berichtdoor Piotr » vr jan 16, 2015 5:10 pm

Dat een MDMA-crash niet per direct als negatief wordt ervaren kan ik nog begrijpen, maar een aantal uur na inname van je MDMA is het echte gevoel toch gegarandeerd weg. Daarentegen lijkt het me belangrijk om al in een superstemming te zitten tijdens je trip voordat je de M dropt, in plaats van die superstemming te forceren met MDMA.

Maar om terug te komen naar je eerste post; als je LSD wilt gebruiken met 6-APB lijkt me het verstandig eerst de LSD te laten opkomen voordat je de 6-APB dropt. Je zegt dat 6-APB en LSD dezelfde werkingsduur hebben, wat wel ongeveer klopt, maar je moet er ook rekening mee houden dat de piek van 6-APB sneller bereikt is dan de piek van de LSD. Deze moet je samen proberen te laten vallen. T+2 of T+3 lijkt me dan wel geschikt. Je moet de LSD als basis nemen en dit aanvullen met de MDMA, of het alternatief. Neem je het tegelijk, of de 6-APB eerst, dan krijg je waarschijnlijk eerder een trippende 6-APB ervaring dan een liefdevolle LSD trip.
L S D
Avatar gebruiker
Piotr
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1889
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 11:23 pm

Re: LSD: candyflip alternatieven

Berichtdoor Italiano » vr jan 16, 2015 9:24 pm

Piotr schreef:Deze moet je samen proberen te laten vallen.

Juist niet. Zie de (door jou naar verwezen) openingspost in het originele Candyflip topic.
Avatar gebruiker
Italiano
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1036
Geregistreerd: zo jan 08, 2012 1:29 pm

Re: LSD: candyflip alternatieven

Berichtdoor Piotr » vr jan 16, 2015 9:58 pm

Oké, piek plateau* dan? :kleuter:

Inderdaad geen juiste verwoording. Het lijkt me dat je moet pieken op MDMA als de LSD zijn plateau heeft bereikt en langzaamaan afzwakt. Hoop dat ik het nu wel goed verwoord?
L S D
Avatar gebruiker
Piotr
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1889
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 11:23 pm

Re: LSD: candyflip alternatieven

Berichtdoor Piotr » ma jan 26, 2015 1:30 pm

2,5 uur na inname van 50ug LSD nog eens 100mg MDA (~75%) genomen. Het eten tussendoor bleek geen strak plan want nog voor de inname van de MDA had ik een extreem opgeblazen gevoel, wat ervoor zorgde dat de MDA eerst niet lekker doorkwam. Twee uur na inname van de MDA was het effect eindelijk goed merkbaar. Een heerijke headspace, geen mindfucks en een lekker sociale instelling. Een aanrader als je aan MDA kan komen! ;)
L S D
Avatar gebruiker
Piotr
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1889
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 11:23 pm

Re: LSD: candyflip alternatieven

Berichtdoor Prototype » ma jan 26, 2015 1:50 pm

Heb je nog veel visuals gehad van de MDA/LSD?
Klinkt zeker als een interessante combinatie. :)
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: LSD: candyflip alternatieven

Berichtdoor Piotr » ma jan 26, 2015 3:14 pm

Toen de MDA inkickte schrok ik me dood. M'n beeld en visuals schudde als een gek, wat bij MDMA ook nog wel eens voor wil komen op hoge dosissen. Als dat het visuele effect zou zijn van de MDA zou ik direct het feest zijn verlaten. Gelukkig bleek dat niet zo te zijn, het was enkel het inslag-moment. De visuals van de LSD werden iets intenser, maar ik kon de MDA-visuals niet goed onderscheiden in de trip. Op het feest werd me een lachgasballon aangeboden die ik dan ook gretig aannam. Wat een spektakel was dat! Desalniettemin let ik tijdens een feest ook niet zozeer op de visuals tijdens een trip, maar ben ik meer bezig met alles eromheen. Met m'n ogen dicht losgaan op drum 'n bass/breakcore tijdens LSD/MDA was echter wel weer heerlijk! :love:

De combinatie is zeker voor herhaling vatbaar, al wil ik eerst een normale candyflip proberen.
L S D
Avatar gebruiker
Piotr
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1889
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 11:23 pm

Re: LSD: candyflip alternatieven

Berichtdoor MoonLiquid » vr jan 30, 2015 7:16 pm

Piotr schreef:Toen de MDA inkickte schrok ik me dood. M'n beeld en visuals schudde als een gek, wat bij MDMA ook nog wel eens voor wil komen op hoge dosissen. Als dat het visuele effect zou zijn van de MDA zou ik direct het feest zijn verlaten. Gelukkig bleek dat niet zo te zijn, het was enkel het inslag-moment. De visuals van de LSD werden iets intenser, maar ik kon de MDA-visuals niet goed onderscheiden in de trip. Op het feest werd me een lachgasballon aangeboden die ik dan ook gretig aannam. Wat een spektakel was dat! Desalniettemin let ik tijdens een feest ook niet zozeer op de visuals tijdens een trip, maar ben ik meer bezig met alles eromheen. Met m'n ogen dicht losgaan op drum 'n bass/breakcore tijdens LSD/MDA was echter wel weer heerlijk! :love:

De combinatie is zeker voor herhaling vatbaar, al wil ik eerst een normale candyflip proberen.
oh ik kan gewoon echt niet wachten om lsd te doen en ben ook zo benieuwd naar het candyflippen als ik jou ervaringen ook elke keer lees!
Het leven is lijden.
Avatar gebruiker
MoonLiquid
Satans Puppy.
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1007
Geregistreerd: za jul 19, 2014 9:36 pm
Woonplaats: Nobody knows!

Re: LSD: candyflip alternatieven

Berichtdoor Piotr » zo apr 12, 2015 1:56 pm

LSD & 6-APB is tot dusver het best bevallen, op een groot indoor feest nog wel te verstaan. Begonnen met 100µg LSD gevolgd door een capsule met 160mg 6-APB ongeveer 3 uur na inname van de LSD. Heel de avond vol energie door kunnen brengen! Tegen de middag begon ik eindelijk een beetje moe te worden.

Persoonlijk lijkt 6-APB mij de leukste/beste drug in feestsetting icm. LSD. Al neem ik het de volgende keer een uurtje eerder, want die inwerkingstijd van 2 uur is wel erg lang. Misschien is 6-APB niet de beste optie om te nemen bij je LSD voor een dikke trip, maar voor op een feest was het GE-WEL-DIG!

De laatste optie die voor mij overblijft is nou eindelijk MDMA zelf, maar het zal nog wel even duren voordat ik eindelijk tijd heb om te candyflippen in een thuissetting. :lol:
L S D
Avatar gebruiker
Piotr
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1889
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 11:23 pm

Re: LSD: candyflip alternatieven

Berichtdoor SmoothFunk » zo apr 12, 2015 9:04 pm

Ik ga binnenkort ook weer eens LSD doen op een feestje alleen zou ik graag de energie hebben om net zo lang door te kunnen gaan als mijn vrienden die aan de uppers zitten. Ik heb 1 keer eerder een candyflip gedaan en toen had ik duidelijk een moment waar de MDMA de LSD dik overheerste, dit duurde ongeveer 2 uur waarna ik in een soort afterglow zat waardoor ik me best moe voelde. Mijn vrienden waren echter nog lekker aan het dansen terwijl ik het eigenlijk wel zat was en richting huis wilde gaan.

Ik ben op zoek naar iets wat ik kan combineren met LSD waardoor ik wel nog energie heb om te dansen, maar wat niet de LSD zo overheerst als MDMA. Misschien moet ik toch anders doseren? Of zal het te maken hebben met de kwaliteit van de pil die ik toen had? (misschien veel caffeine er in ofzo?)

TL;DR
Graag tips om de hele nacht door te kunnen gaan op LSD.
Avatar gebruiker
SmoothFunk
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 47
Geregistreerd: di jun 26, 2012 6:26 pm

Re: LSD: candyflip alternatieven

Berichtdoor Fool » zo apr 12, 2015 9:06 pm

Pep? :P
Fool
Stom
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2575
Geregistreerd: za maart 08, 2014 6:39 pm

Re: LSD: candyflip alternatieven

Berichtdoor Druks » zo apr 12, 2015 9:11 pm

Of 6-APB.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7286
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: LSD: candyflip alternatieven

Berichtdoor Piotr » zo apr 12, 2015 9:14 pm

Ik denk dat het aan je dosis MDMA ligt. MDMA-alternatieven zoals 6-APB en 4-FA nemen bij mij meestal wel de overhand als je een redelijk lage dosis LSD neemt. Verder krijgen de meeste mensen van MDMA zelf al niet superveel energie en werkt het vrij kort.

Speed schijnt ook heel leuk te zijn met LSD en zolang je de dosis niet overdrijft zal de LSD op de voorgrond blijven. Vrienden van mij vinden het prachtig. Zoek je iets liefdevols vergelijkbaar met MDMA dan zou ik voor 4-FA of 6-APB gaan. Persoonlijk vind ik 6-APB leuker dan 4-FA, maar dat is erg persoonsgebonden. Beide werken langer dan MDMA en zijn leuk in combinatie met LSD.
L S D
Avatar gebruiker
Piotr
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1889
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 11:23 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar LSD

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner