Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

LSD dosering

Hier kan je alles vragen over het tripmiddel LSD, of het nu over zegels, microdots of druppels gaat.

LSD dosering

Berichtdoor Aap » ma jun 29, 2015 1:51 am

Hey,

Ik wil begin van augustus op een festival oa LSD gaan gebruiken. Nu heb ik 2 keren LSD gebruik.

1) Eerste LSD was een kwart zegeltje op een oud en nieuw feestje. Heb alleen heel fijn gedanst.
Beetje het xtc gevoel, maar dan milder. Geen visuele effecten.

2) Op een festival waar ik nu wil weer eens gaan gebruiken. Halve zegel. Gebeurde na een aantal uur niets. Ik heb geen idee over hoeveel uur ik het dan heb. Het was toen nog lekker zonnig en toe het echt insloeg was het goed donker.
Van een vriend van een vriend heb ik nog een trippil daarbij gekregen, waarvan ik de naam niet meer weet. Pas later op de avond, begon het eindelijk eens een beetje te werken. Buizen die op de grond lagen werden slangen en tapijten krioelde en kronkelde inelkaar over. Verder niet veel geks meegemaakt. Kan het misschien ook aanliggen dat ik vroeg begonnen ben met alcohol drinken.
Daarbij had ik toen ook conflicten met mijn vriendin. Toen zij naar haar tent ging begon de LSD beter haar werk te doen.

Deze keer wil ik LSD gaan gebruiken op een festival waar heel veel mensen tripmiddelen gebruiken.
Ondanks ik er alleen naar toe ga, voel ik mij wel veilig op dat terrein.

Ik wil op zaterdag xtc en zondag LSD gebruiken.
(Is een jaar geleden dat ik voor het laatst xtc heb genomen).

Mijn vraag is:
#
Welke hoeveelheid mic is een goede dosering voor mij.
Ik ben dus nog een beginneling, maar soms heb ik het idee dat ik meer nodig heb om iets te voelen. Hoeveel mic raden jullie mij aan. Op deze site staat 100 mic voor een noob. Maar ben ik dan nog een noob of kan ik iets meer nemen bv 150?

Eerst beginnen met 100 mic en na 3 uur 50 bijpakken?
Ik weeg rond 55 - 60 KG. Ben rond 175 (man). Tenger van postuur.

#
Stel ik gebruik op de zaterdag xtc en ik voel op de zondag goed, heeft het zin als ik dan een LSD pak. De donderdag en vrijdag zal ik aan de alcohol drinken. De zondag zal wel uitrusten worden.

Ik ben ook bekend met gebruik van truffels (3x).

#
Hoe zit het met de dealers waar je de zegels van koopt. Kun je bijvoorbeeld ook 3 zegeltjes halen of is dat heel gek? Ik wil sowieso 1 daarvan laten testen.

tnx
Aap
Newbie
Offline
 
Posts: 23
Geregistreerd: zo dec 28, 2014 8:41 pm

Re: LSD dosering

Berichtdoor Italiano » ma jun 29, 2015 2:41 am

LSD slaat niet in zoals XTC. LSD bouwt gedurende 2 uur lang op naar een piek. Bijpakken na 3 uur is iets wat je misschien bij XTC doet maar is bij LSD niet perse nodig omdat het sowieso al lang werkt.

Ik zou LSD op zaterdag en XTC op zondag doen (evt combinatie van candyflip kan ook.) Als je het omdraait (jouw voorstel) voel je je brak op zondag en dat kan je trip minder fijn maken.
Avatar gebruiker
Italiano
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1036
Geregistreerd: zo jan 08, 2012 1:29 pm

Re: LSD dosering

Berichtdoor Aap » ma jun 29, 2015 2:52 pm

Ik ben niet bekend met candyflippen en wil ook niet gaan experimenteren met drugs. Pas nadat ik bekender met LSD ben geworden dan durf ik het wel aan. Ik heb het idee dat ik nog nooit echt volop in een LSD trip heb gezeten.

Op het festival komt op de zaterdag heel veel (vervelende/drukke) mensen, daarom lijkt mij xtc fijner dan LSD. De dag erop zijn de meeste van deze mensen weg en dan kan ik lekker vaag zijn, zonder opmerkingen te krijgen.

Het bijpakken van LSD las ik op dit forum. Beginnen met 100 mic dan paar uur later 50 mic.
Als het regent ga ik sowieso niet aan de LSD. Met LSD wil ik lekker buiten spacen op het terrein.
Aap
Newbie
Offline
 
Posts: 23
Geregistreerd: zo dec 28, 2014 8:41 pm

Re: LSD dosering

Berichtdoor Fool » ma jun 29, 2015 9:45 pm

Wat voor effecten zoek je? Ik ben niet bekend met de festivaldoseringen LSD, maar dat lijkt me wel van belang voor de mensen die je advies moeten geven.
Fool
Stom
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2575
Geregistreerd: za maart 08, 2014 6:39 pm

Re: LSD dosering

Berichtdoor Italiano » di jun 30, 2015 3:12 pm

Aap schreef:Het bijpakken van LSD las ik op dit forum. Beginnen met 100 mic dan paar uur later 50 mic.

In dat geval zou ik beginnen met 100 mics (ervan uitgaande dat je zegels dit bevatten? Als ze niet getest zijn weet je niets, en kan het zelfs een andere stof dan LSD zijn)
en kijken hoe dat bevalt. Evt. idd 50 mics erbij nemen als er voor je gevoel een tandje erbij mag.

Aap schreef:Hoe zit het met de dealers waar je de zegels van koopt. Kun je bijvoorbeeld ook 3 zegeltjes halen of is dat heel gek?

Hangt echt volledig van je dealer af. Als het een bevriende dealer is of eentje waar je wel vaker koopt mag ik hopen dat je niet gelijk 20 zegels hoeft te kopen. Tegelijkertijd is het natuurlijk wel handig om er wat meer te kopen, aangezien je er al eentje kwijt bent met testen, en mochten ze laag gedoseerd zijn en/of wil je delen met mensen op het festival, dan heb je in ieder geval genoeg achter de hand. Ik zou dus wel wat meer dan 3 zegeltjes kopen.
Avatar gebruiker
Italiano
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1036
Geregistreerd: zo jan 08, 2012 1:29 pm

Re: LSD dosering

Berichtdoor Fool » di jun 30, 2015 11:22 pm

Italiano schreef:In dat geval zou ik beginnen met 100 mics (ervan uitgaande dat je zegels dit bevatten? Als ze niet getest zijn weet je niets, en kan het zelfs een andere stof dan LSD zijn)

Tegenwoordig weet je ook niet wat voor dosering erop zit als je ze wel laat testen. :(
Fool
Stom
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2575
Geregistreerd: za maart 08, 2014 6:39 pm

Re: LSD dosering

Berichtdoor Einstein » wo jul 01, 2015 12:15 am

Ik zou ook voor de 100 µg gaan, hooguit 125 µg. Op een festival moet je het niet al te hard aanpakken. Weet je wat de sterkte was van je eerdere zegels? Vandaag de dag is die sterkte gemiddeld genomen nogal eens aan de lage kant :s
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: LSD dosering

Berichtdoor Aap » do jul 02, 2015 1:43 pm

bedankt voor de antwoorden. Ik zal idd een lage dosis nemen. Wil een beetje vaag zijn op het festival en lekker erop kunnen dansen.
Aap
Newbie
Offline
 
Posts: 23
Geregistreerd: zo dec 28, 2014 8:41 pm

Re: LSD dosering

Berichtdoor Italiano » do jul 02, 2015 4:52 pm

Als je gewoon "vaag" wilt zijn kun je beter keta nemen dan LSD.
Avatar gebruiker
Italiano
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1036
Geregistreerd: zo jan 08, 2012 1:29 pm

Re: LSD dosering

Berichtdoor SmoothFunk » zo jul 26, 2015 12:34 am

Als ik jouw was zou ik rond de 100ug-130ug nemen. Bijpakken met LSD heeft naar mijn ervaring niet veel zin, behalve dat het je trip verlengt, maar niet intenser maakt. Ik zou eerder in 1 keer genoeg nemen, dus aan de hogere kant van je gewilde dosis gaan zitten.

Overigens lijkt mij het kopen van LSD op een festival niet heel verstandig. Een vriend van mij heeft dit 1 keer gedaan op een psy-trance feestje, en ja hoor, achteraf bleek het NBOMe te zijn (een 'gevaarlijkere' drug dan LSD). Ik raad je aan om je LSD vóór het feestje te kopen en te laten testen, zo weet je 100% zeker dat je goed zit.

Zoals Italiano al zei lijkt het mij een goed idee om op de eerste dag je LSD te gebruiken, en op de tweede dag je XTC. Ik ben zelf meestal best wel brak na het gebruik van XTC, geestelijk en lichamelijk uitgeput. Dit lijkt mij niet heel prettig als je aan het trippen bent.
Avatar gebruiker
SmoothFunk
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 47
Geregistreerd: di jun 26, 2012 6:26 pm

Re: LSD dosering

Berichtdoor Italiano » zo jul 26, 2015 10:34 pm

SmoothFunk schreef:Bijpakken met LSD heeft naar mijn ervaring niet veel zin, behalve dat het je trip verlengt, maar niet intenser maakt.

Dit lees ik vaker, maar naar mijn ervaring kan je wel degelijk je trip naderhand nog intenser maken door bij te nemen. Mogelijk moet je wel relatief méér bijnemen dan wanneer 't je eerste inname is.
Avatar gebruiker
Italiano
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1036
Geregistreerd: zo jan 08, 2012 1:29 pm

Re: LSD dosering

Berichtdoor Aap » wo aug 05, 2015 9:29 pm

Inmiddels ben ik een echte LSD ervaring rijker geworden. Ik heb viavia toch op een festival LSD gekocht. Ik heb op een festival gewerkt en heb het aan een andere medewerker gevraagd of hij nog mensen kenden die LSD verkochten. Hij bleek zelf LSD te verkopen. Hij heeft duidelijk aan mij gevraagd of dit mijn eerste keer was. Enfin.
Ik heb 1 zegel geslikt dat ongeveer 140/150 mic bevatte. Duurde best wel een poos voordat het insloeg. Uiteindelijk sloeg het in. Wel lichtjes. Lekker kunnen dansen. In het begin hele kleine bewegingentjes later kon ik veel meer vrijer bewegen. Het medewerkers diner was hylarisch. Ik dacht even dat ik in een chicque restaurant zat. Ik zag alle koks in witte pakken. Ik zag veel mooi opgemaakt eten. Andere soort eetborden. Toen het eten werd opgeschept, krioelde alles door elkaar. De tauge die eerst zo vers eruit zag. Zag nu bedorven uit. Kleine vliegjes dansden over het eten. De verhalen die ik aan tafel hoorden waren zo vreemd en raar.
Na het diner was op het festivalterrein een groot circurs spektakel. Heb zoveel idioten dingen gezien. Allemaal gewone dingen. Mensen die over het veld renden, mensen die wild dansten.
Op mijn hand zag ik allerlei vreemde tekens bewegen. Voor de wc's dacht ik dat er een grote plas met water was. Dat niet het geval was. Uit het niets kreeg ik erecties. Vanuit mijn hand hingen er allerlei slierten die bewogen. De grond kronkelde in elkaar. Mensen met een groene gloed over hun gezicht.

Wat een geweldige drug is dit. Ik vraag mij wel alleen af. Als ik een hogere dosis had genomen. Of ik dan de werkelijkheid van de LSD kon onderscheiden. Want de plas met water leek zo echt. Vooral toen i voorzichtig met mijn schoen erin stond. Leek het net alsof mijn schoen nat werd.

Ik heb verder niets meer bijgepakt, later wel een xtc genomen. Maar dat had weinig effect. Uberhaupt lijkt het alsof xtc mij niets meer kan bijbrengen.
Aap
Newbie
Offline
 
Posts: 23
Geregistreerd: zo dec 28, 2014 8:41 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar LSD

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner