Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

LSD Dosis, Bodyload en andere twijfels

Hier kan je alles vragen over het tripmiddel LSD, of het nu over zegels, microdots of druppels gaat.

LSD Dosis, Bodyload en andere twijfels

Berichtdoor Hi-Hat » do feb 21, 2013 9:19 pm

Beste trippers,

Vorige zomer tripte ik voor het eerst op LSD. M'n eerste dosis was te laag; ~60ug. Ik heb toen later nog aardig wat bijgenomen (uiteindelijk had ik zo'n 250+ ug op), maar zoals ik al wist werd het daar niet veel heftiger van, alleel langer. Weinig tot geen visuals, niet veel trippy gedachtes. Het was ook in een festivalsetting. Ik heb een geweldige nacht gehad, 8 uur lang heb ik met al mijn kracht staan dansen. Op het moment omschreef ik het als 'hoe 8 pillen zouden voelen als je helder bleef, alleen dan nog tien keer warmer'.

Omdat de eerste test toch tegenviel besloot ik het na een aantal maanden (december) weer te proberen. Wat precies mijn redenatie was weet ik niet, maar ik nam toen 200ug. Natuurlijk was deze dosis veel te hoog. Het begon leuk, maar uiteindelijk nam de LSD mij helemaal over en ik trok het 'statische' van de acid ontzettend slecht. Het zure was ook dat er onverwachts nog een hele hoop mensen de kamer binnen kwamen en het meer een soort feest werd, terwijl ik rekende op een rustige trip met 5 man.

Ik kon m'n draai niet vinden in de grote groep en wist uiteindelijk echt niet meer wat ik moest doen. Als ik ging zitten wist ik niet waar ik moest gaan zitten, want ik ging opeens heel veel nadenken of er wel plek was en naast wie ik dan wel niet moest gaan zitten. Ik dacht toen ook dat het een metafoor voor mijn leven was; 'ik hoor nergens bij'. Kortom, ik deed heel raar. Toen ik eenmaal ergens chill lag begon mijn hart als een gek te bonsen en spande mijn linkerarm heel erg, maar was ie toch ook weer slap en bewegingsloos. Een beetje alsof ik de hele week push ups had gedaan op die ene arm. Dit resulteerde in verschrikkelijke gedachtes.

Ik kon me niet over het gevoel in m'n arm heen zetten en m'n gedachtes werden daardoor alleen maar erger. Op een gegeven moment dacht ik dat ik langzaam aan het uitschakelen was. Ook vond ik m'n lichaam en kaken sowieso erg gespannen. Zo erg had ik het niet verwacht. Dit was erger dan het 'statische' van drie XTC pillen. Dit in combinatie met de slechte gedachtes deed mij zuchten van verlichting toen de trip bijna over was en ik met mijn goede vrienden op een matras lag.

Komt het gevoel in mijn arm en het ''statische'' van LSD jullie enigszins bekend voor? Ik twijfel echt of ik het gevoel in mijn arm toen kan weg zetten als bodyload. ik had ook een ontzettend raar gevoel in m'n nek. M'n lichaam voelde gedurende de hele trip gewoon niet fijn.

Eerlijk geef ik toe dat ik LSD, de moeder van de psychedelics, niet met al het respect behandelde wat zij verdient. Toch moest dit verhaal er even uit. Zelfs al is het verhaal nogal onsamenhangend en kunnen jullie misschien niet echt reageren. Ik vind het gewoon zonde dat LSD nog niet zo leuk is als het kan zijn. Want tot nu toe vind ik paddo's stukken vetter. De visuals zijn 'natuurlijker', de bodyload is anders en beter; niet statisch. Ik vind het mentaal ook beter stuurbaar tot nu toe. Maar dat komt waarschijnlijk door de achterlijke dosis van 200ug. Toch vinden de meeste mensen LSD toch 'meer fun' dan paddo's, in welke dosis dan ook. Bij de eerste lage dosis voelde ik ook totaal geen euforie, terwijl ik van een lage dosis paddo's blij werd als nooit tevoren. Ik maak me een beetje druk dat LSD niets voor mij is.

Ik ben van plan om het over een aantal maanden nog eens te proberen. 100ug met 3-4 van alleen mijn beste tripmaatjes. Geen andere mensen, hoe chill ze ook zijn. Een goed voorbereide trip, met al het respect wat LSD verdient. Want met LSD moet je niet sollen. :)

Sorry voor de muur van tekst, dit verhaal moest er gewoon al heel lang uit.
Come meditate on bass weight.
Avatar gebruiker
Hi-Hat
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 697
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 10:36 pm

Re: LSD Dosis, Bodyload en andere twijfels

Berichtdoor Druks » do feb 21, 2013 9:56 pm

Het kan zijn dat je dit statische gevoel puur voort komt uit je eigen gedachten. Typisch aan psychedelica, en zeker op een hoge dosis, is dat je van alles kan voelen aan de hand van je eigen gedachtes.

Dit is een gok die ik maak maar dit was het eerste wat in mij opkwam. Ik vind het nog te vroeg om lsd af te schrijven. Zorg dat je de volgende keer een goede setting hebt en een mooie dosis. Dan komt het vast goed. Succes!
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7286
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: LSD Dosis, Bodyload en andere twijfels

Berichtdoor Azy » do feb 21, 2013 10:55 pm

Elke psychedelische situatie is natuurlijk uniek. Maar wat verwacht je dan van de acid? Als je paddo's zo tof vind lijkt het me echt sterk dat LSD niets voor jou is. Hoewel er natuurlijk verschillen zijn heb ik best wel trips (of stukken ervan) gehad die perfect verwisselbaar zijn onafhankelijk van de stof.

Buiten de "natuurlijke" visuals is de uitleg die je geeft over de verschillen bij mij perfect omgedraaid. Op acid ben ik actiever en praatgraag, op psilocine raak ik niet uit de zetel (of uit mijn woorden). Maar ik vind het beide erg leuk op z'n eigen manier.

Je beide situaties waren niet optimaal voor rustig de stof te verkennen, probeer het dus gewoon nog eens in ideale omstandigheden. Van onaangekondigde mensen in privésfeer kan ik ook wel een dip krijgen.
Avatar gebruiker
Azy
Donateur
Offline
 
Posts: 1950
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:56 pm

Re: LSD Dosis, Bodyload en andere twijfels

Berichtdoor Hi-Hat » do feb 21, 2013 11:14 pm

Hartstikke bedankt voor het lezen en jullie reacties! :)

@Azymuth Verwachtingen hebben doet sowieso afbreuk, naar mijn mening. Maar ik verwachtte van Acid meer van wat ik wel terug vind in een paddotrip. Euforie, een liefdevol gevoel, zin om te praten. Natuurlijk is elke ervaring anders en heb ik op prachtige paddotrips met vrienden ook wel eens weinig woorden gewisseld. De vervelende bodyload heb ik wel alleen op LSD, en die was echt overweldigend. Daarom vond ik het ook jammer, de bodyload verpestte voor mij echt de ervaring. Het voelde zo ontzettend gespannen en 'chemisch'. Want ik kan me ergens wel voorstellen dan LSD echt one hell of a good time is. Hopelijk is de bodyload minder als ik de trip goed voorbereid en bij ideale omstandigheden doe. Heb jij doorgaans last van de bodyload?

Natuurlijk waren beide situaties niet ideaal, ik vind het gewoon interessant om te horen wat acidfanaten over mijn twijfels denken.
Come meditate on bass weight.
Avatar gebruiker
Hi-Hat
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 697
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 10:36 pm

Re: LSD Dosis, Bodyload en andere twijfels

Berichtdoor Claviceps » vr feb 22, 2013 2:59 pm

Hi-Hat schreef:De vervelende bodyload heb ik wel alleen op LSD, en die was echt overweldigend. Daarom vond ik het ook jammer, de bodyload verpestte voor mij echt de ervaring. Het voelde zo ontzettend gespannen en 'chemisch'. Want ik kan me ergens wel voorstellen dan LSD echt one hell of a good time is. Hopelijk is de bodyload minder als ik de trip goed voorbereid en bij ideale omstandigheden doe. Heb jij doorgaans last van de bodyload?.

Die bodyload denk ik dat voor een deel door Vasoconstriction word veroorzaakt. Ik heb er zelf ook vaak last van op LSD in de vorm van bijvoorbeeld spanning tussen de schouders en nek. Dit is op zich al een "probleem" plek voor mij en met LSD erbij voel ik vaker na de piek enorme stijfheid.

Om de bodyload wat proberen te verminderen doe ik vaker vlak voor het doseren enorm warm douchen en eventuele stijven spieren een beetje masseren. Soms gebruik ik ook weleens Tijgerbalsem, wat op een LSD trip enorm leuke sensaties kan geven. Voordeel is ook dat je lekker ontspannen aan de trip begint :)

Vasoconstriction is a common side effect wherein the small blood vessels (usually arteries) becoming increasingly tight. "Vascular tone" is a term that describes the amount of tightness within the arterial walls. All arteries have vascular tone. Vascular tone is decreased when the vessel walls are relaxed. Vascular tone is increased in vasoconstriction.

http://www.drugs-forum.com/forum/showwi ... nstriction
“Scientists do not speak in absolutes, they present the results that support the hypothesis and the tolerance for error.”
Claviceps
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 902
Geregistreerd: zo feb 27, 2011 6:17 pm

Re: LSD Dosis, Bodyload en andere twijfels

Berichtdoor Saikedellik » vr maart 22, 2013 11:26 pm

Ik zou zeggen, probeer eens 100-150 microgram in een écht rustige setting, gewoon 1 iemand erbij en niet meer. 100ug is voor mijn eerste 2 trips een prima dosis geweest, en kijk hier nog steeds met veel plezier op terug. Van een bodyload was geen sprake, maar had wel leuke visuals, boeiende gedachtes, en gewoon een superrelaxte trip die niet lang genoeg kon duren.

Mocht je benieuwd zijn naar mijn set en setting, lees dan mijn tripreport over mn eerste keer lsd. Op zo'n manier moet het voor iedereen leuk kunnen zijn imo
general-chat/trip-report-de-subtiele-maar-prachtige-ontmoeting-met-lucy-t5004.html?hilit=Tripreport#p255458
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar LSD

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner