Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

LSD en 3oog (pijnappelklier)

Hier kan je alles vragen over het tripmiddel LSD, of het nu over zegels, microdots of druppels gaat.

LSD en 3oog (pijnappelklier)

Berichtdoor hardcorepool » ma apr 28, 2014 1:29 pm

Hoi medetrippers,
Laatst ik LSD heb gebruikt (3de keer) heb ik 2 avatars tergelijkertijd ingenomen, de vorige keren had ik geen hallucianties en ook dat psychodelisch gevoel was er niet echt bij, ik had toen te weining genomen in halfkes en volle gegeten, maar nu ik 2 ineens heb genomen heb ik dus het echte LSD ervaring gehad. Het was fantastisch, en we zaten te trippen in een bosje , en later nog in een park die leek op een jungle ook waren we in de tram naart stad gereden ahaha kapot lachen :woeh:
We hadden allemaal diepe gedachten en we stelden ons vragen '' Wat wil ik eigenlijk nu?'' Wie ben ik en waar gaa ik naar heen? en dat soort vragen ik had het gevoel dat ik heel diep in mijn gedachten ben gegaan, Bv we hadden geen sigarretten ( 4 van de 5 rooken ) maar nu we zin in een sigarette haden konden we niet kiezen of we die gingen halen of niet we stelden ons vragen HEBBEN WE DIT NU ECHT NODIG? dat is toch slecht voor je maar toch roken we elke dag maar dus OP LSD hadden we dat niet nodig.. Mijn vraag is dus is het mogelijk dat LSD 3 oog een beetje opent of zo want ook zag ik op gezichten van mijn vrienden dat 3 oog in midden van hun gezicht tussen de 2 ogen, Wat ook iets heel bezonderwas we konden elkaar begrijpen bijna zonder te praten en iedereen wist over wat het was :lol: Is het dus mogelijk dat psychedelica dat 3 OOG opent? :mrgreen:
hardcorepool
Newbie
Offline
 
Posts: 17
Geregistreerd: ma maart 04, 2013 8:43 pm

Re: LSD en 3oog (pijnappelklier)

Berichtdoor PsychootHoofd » ma apr 28, 2014 3:53 pm

Volgens mij neem jij het allemaal een beetje te letterlijk. Het derde oog wordt meer bedoeld als iets symbolisch volgens mij. En ja als je het symbolisch bedoeld kan je zeggen dat LSD het derde oog opent omdat je op een andere (of meer) manier gaat nadenken. Maar dat wist je toch al? :p Leuk dat je een derde oog hallucineert maar dat zegt niet zoveel, behalve dat je een derde oog hallucineert haha. Wie weet heeft de pijnappelklier er wel wat mee te maken, maar daar is nog niet zoveel onderzoek naar gedaan denk ik. Tripze!
Gedaan: XTC, 4-FMP, 3-FMP, Methoxetamine, Ketamine, 6-APB, LSD, Truffels, Speed, Dex, Hasj, Wiet, Lachgas, Ritalin, Alcohol, Mephedrone, Coke, 4-ho-met, etizolam, kratom, mdpv, DMT, 2cb, 2cp.
Avatar gebruiker
PsychootHoofd
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 90
Geregistreerd: vr maart 30, 2012 4:38 pm


Keer terug naar LSD

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner