Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Ouders die trippen

Hier kan je alles vragen over het tripmiddel LSD, of het nu over zegels, microdots of druppels gaat.

Re: Ouders die trippen

Berichtdoor Delysid » zo maart 09, 2014 8:50 pm

Het komt niet vaak voor momenteel, maar denk dat in de toekomst wel meer ouders zelf ook verschillende drugssoorten ervaren hebben of nog geregeld gebruiken.
Onze generatie bijvoorbeeld ( spreek nu voor mezelf, maar ben + 25), heb wel (nog) geen kinderen.
Ik vind het wel goed, als je er open mee omgaat met je kind(eren), zoals Franx bv. beschreef, maar dus zonder gebruik echt aan te moedigen natuurlijk, wel veel info geven.
Ikzelf heb ( jammer genoeg) vaak het negatieve verwijzende vingertje gekregen van mijn ouders.
Zij waren jong in de jaren 70, maar in een dorpje, daar was drugs niet zo voorhanden als nu.
Dus zonder zelfkennis hebben ze altijd gezegd van drugs = des duivels,slecht,destructief enz.
Vind dat dat echt niet helpt, eerder averechts kan werken...
Op bepaalde gebieden hebben ze wel gelijk gehad vind ik ( blijf erbij dat bepaalde stoffen echt wel slecht/destructief zijn, zoals bv. pep, cocaïne....maar vooral natuurlijk heroine en andere zware opiaten.....
Wel hypocriet dat ze alcohol dan niet erg vonden ( vind dat gewoon ook een gevaarlijke,destructieve drug)
Ook bepaalde medicijnen ( benzodiazepines) vind ik toch eerder negatief en soms een vluchtmiddel net als heroine ( opiaten) of alcohol...
Stoffen met enige bewustzijnsverruimende werking ( THC, MDMA) vind ikzelf dan weer positief, mits je er verstandig mee omgaat ( lees niet elke dag, of elke week gebruiken zoals sommigen)
En dan vind ik de hallucinogenen/psychedelica eigenlijk geen 'echte' drugs: LSD, psilocybine bedoel ik dan en ook DMT,salvinorin a...kunnen een heilzame werking hebben, inzichten geven, je levenshouding veranderen...
Ook hetzelfde voor Ketamine ( dissociativum), dat je ook niet hoort te misbruiken, maar ietsje vaker kan gebruiken dan LSD of psilocybine,salvinorin a,DMT.....maar ook een helende werking kan hebben, zeker als je er zelf voor open staat!
Avatar gebruiker
Delysid
Newbie
Offline
 
Posts: 23
Geregistreerd: ma okt 22, 2012 1:04 pm

Re: Ouders die trippen

Berichtdoor Qocaïne » di maart 11, 2014 7:39 pm

Uiteraard. Ik heb vrienden met kinderen. Deze trippen ook gewoon nog eens af en toe.

Mensen uit verschillende lagen van de maatschappij, met verschillende functies/beroepen, jong of oud. Het kan allemaal. Persoonlijk ken ik (gym)leerkrachten, artsen, psychologen en vele anderen die trippen. Het maakt niet uit wie je bent, zolang je het met mate doet.
Avatar gebruiker
Qocaïne
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 30
Geregistreerd: do mei 05, 2011 12:40 am

Re: Ouders die trippen

Berichtdoor Klimtox » wo maart 12, 2014 6:18 pm

Delysid schreef:Stoffen met enige bewustzijnsverruimende werking ( THC, MDMA) vind ikzelf dan weer positief, mits je er verstandig mee omgaat ( lees niet elke dag, of elke week gebruiken zoals sommigen)

:#: :#: :#:
<3
Avatar gebruiker
Klimtox
Klimbaus
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3661
Geregistreerd: wo jul 31, 2013 3:41 pm

Re: Ouders die trippen

Berichtdoor Vinz » wo maart 12, 2014 7:05 pm

Alles kan als bewustzijnsverruimend worden opgevat, want het is totaal niet meetbaar hoeveel ruimer je bewust zijn wordt.
Avatar gebruiker
Vinz
<3
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3045
Geregistreerd: ma maart 28, 2011 12:10 pm

Re: Ouders die trippen

Berichtdoor Druks » wo maart 12, 2014 7:08 pm

Vinz schreef:Alles kan als bewustzijnsverruimend worden opgevat, want het is totaal niet meetbaar hoeveel ruimer je bewust zijn wordt.


Ik moet altijd aan ontsluiting denken bij geestverruiming :s
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7286
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Ouders die trippen

Berichtdoor DrChem » vr jul 11, 2014 4:41 pm

Nou ik hoor bij de ouders, die het nog steeds doen. We hebben een zoontje van 21 maanden. voor ons zijn er twee mogelijkheden:
- als de kleine dan rond 20:30 in bed ligt en slaapt kan je kortstondig werkende drugs gebruiken
- hij gaat 3 dagen de week naar kinderdagverblijf. als we juist op een van deze dagen vakantie indienen, dan hebben we ruim 9 uren alleen voor ons zonder zorgen

Wij roken bijna ieder avond een joint - is gewoon een habit of meer ons nu-hebben-we-eindelijk-tijd-voor-ons-ritueel. En wie zo vaak wiet doet, die kan ook makkelijk zijn kind verzorgen onder de invloed (van wiet dan).

Als er maar een van ons tript, dan kan je ook iets nemen, wat relatief snel weer over is. Beide iets nemen terwijl de kleine in bed ligt, gaat gewoon niet. want soms word hij 2 uren na dat we hem naar bed hebben gebracht wakker en wil dan getroost worden. dit doet dan diegene, die niet onder de invloed is. niet zo zeer uit schaamte hij zal merken, dat we drugs doen - dat mag die graag weten - maar gewoon vanwege de gevaren. Als je heftig aan het trippen bent is het gewoon niet gepast een baby op je arm te nemen.

ik kan hier overigens 2C-B alleen maar aanbevelen. gesnoven in een vriendelijke dosering (10...15mg) ben je binnen 5min on en na 4 uren zeker weten weer baseline, ook slapen gaat altijd goed na gebruik. DMT is ook een aanrader, ben je nog sneller weer terug (indien gerookt).

nou en op een vrije dag - mama en papa hebben een dag vakantie - brengen we de kleine zo vroeg mogelijk in de ochtend naar kinderdagverblijf (8:00) en halen hem zo laat mogelijk weer af (17:30). blijven goede 9 uren voor allerlei experimenten - kan je bij voorbeeld MDMA doen, op de comedown nog ff seksen en achteraf nog rustig het huis opruimen.

alles kan, als je het maar wilt. je moet gewoon niet denken, dat na de geboorte van je kind ieder vorm van lol voor mama en papa eindigt. als je maar een beetje vooraf plant is eigenlijk van alles mogelijk. het is gewoon een kwestie van een gezonde levensinstelling!
wel begrijp ik, dat je als ouder andere prioriteiten hebt dan drugs te doen en natuurlijk ook de gevaar ziet, dat er iets mis gaat, wat dan weer negatieve consequenties voor het kind zou kunnen hebben. dus ik zal nooit (ook op een lange vrije dag) heroïne doen of een RC, die net nieuw is. een beetje verantwoord moeten ouders dan toch zijn :p
Avatar gebruiker
DrChem
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 67
Geregistreerd: do jun 26, 2014 10:04 am

Re: Ouders die trippen

Berichtdoor Rudolph » vr jul 11, 2014 6:53 pm

Klinkt alsof jij het wel goed voor elkaar hebt DrChem ;)
xoxo dikke lebber van je favoriete rendier :blowkiss:
Avatar gebruiker
Rudolph
Voorproefje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2800
Geregistreerd: do dec 12, 2013 9:42 pm
Woonplaats: Noordpöhl

Vorige

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar LSD

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner