Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Heart for Hard Elements - Mezz Breda - 29 oktober 2011

Heb je een nieuwe favoriete artiest of heb je een geniaal nummer gevonden? Of beter nog, heb je zelf iets gemaakt en wil je het met ons delen? Post het dan hier.

Heart for Hard Elements - Mezz Breda - 29 oktober 2011

Berichtdoor Tjappie » zo sep 04, 2011 2:09 pm

De tempel heeft gesproken en laat goed van zich horen. Harde dreunen laten het stof tussen de rotsen opwaaien. Heart for Hard presenteerd "The heart of the harder styles in dance music" met weer een nieuwe editie! Mysterie en raadsels omhullen dit evenement. Zo zijn er verschillende aanwijzingen geweest rondom het knallende evenement dat 29 Oktober 2011 plaats zal vinden in Mezz te Breda. Met een gevarieerde lineup verwelkomen we de bewoners van "The Heart" die hun eigen stijl zullen gaan vertegenwoordigen. Heart for Hard presenteerd met trots de bekendmaking van de line-up en de release van de trailer!





Heart for Hard Elements trailer:



Dit alles zal plaatsvinden in de Mezz te Breda. Een ruime locatie met een geweldige akoestiek, licht- en geluidsinstallatie. Heart for hard zorgt weer voor een spectaculaire show waarin alle geheimen rondom dit feest onthult zullen worden. Ook zullen er twee echte liveacts voorbij komen waarbij er flink wordt uitgepakt! Hiernaast zal er een anthem geproduceerd worden door de deelnemende artiesten. Wie dit zullen zijn kom je te weten door goed op te letten tijdens de speciale uitzendingen op Heart for Hard Radio. Jij kunt er ook bij zijn, de kaarten kosten slechts € 12,50 in de voorverkoop en € 15 aan de deur. Na de vorige succesvolle editie, geeft Heart for Hard de tip mee om op tijd te zijn met de kaarten.

Line up:

A-lusion
Dr. Rude
Fatal inc.
Pat B
Sci-Fi
Scope DJ
The Vision
The X-clusive
Live: Firewall
Live: Point Blanc

Voorverkoop kaarten zijn verkrijgbaar op http://www.h4h.fm en Mezz Breda, Keizerstraat 101, 4811 HL Breda en http://www.mezz.nl. Je kunt ook aan kaarten komen in de dichtbijzijnste Free Record Shop in Nederland en België. Tevens is het mogelijk om je kaarten bij 1 van de "Van Leest" filialen binnen heel Nederland aan te schaffen.

Er zijn verschillende soorten mysteries. Sommigen zijn door de natuur gecreëerd, terwijl andere van mensenhanden komen. Heart for Hard is gecreëerd door jouw heart voor de hardere stijlen! Mis het niet!

Kijk snel op Facebook voor de gratis Wallpaper, goodies en exclusieve liveset releases.
Tjappie
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: zo sep 04, 2011 1:57 pm

Re: Heart for Hard Elements - Mezz Breda - 29 oktober 2011

Berichtdoor Intoxication » zo sep 04, 2011 8:04 pm

lelijkste affiche ooit
coke is bloedvergieten
je gebruikt, je bent medeplichtig
Avatar gebruiker
Intoxication
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 586
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 12:15 pm
Woonplaats: Gent (Main City)


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Muziek en Uitgaan

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 9 gasten

Royal Queen Seeds banner