Het is en blijft een natuurproduct en per doosje zal de potentie altijd wel wat verschillen.
Toch zou ik zeggen ga gewoon voor een volle portie.
Wij nemen alvorens aan de paddo/truffel te gaan altijd wat harmala en dat garandeerd (bij ons in ieder geval) een mooie diepe en vooral kleurrijke trip.
Harmala? Ja harmala: KLIK:
http://azarius.net/smartshop/psychedelics/ayahuasca/peganum_harmala/ Opzien tegen de vieze truffels?
Hak ze fijn, meng ze door een sterk maar drinkbaar cup-a-soupje naar smaak (al lijkt tomaat het beste te smaken) en voila met een paar slokken is het leed geleden.
Toch kauwen? Kauw ze dan gelijktijdig met een paar ouderwetse zoute chipjes. Het vet van de chips legt een laagje op de tong wat sterke smaken tempert en het zout maskeert de rest.
(vreet niet de hele zak leeg)
Harmala bitter? Ook geen probleem. Met een water/citroenzuur extractie haal je er in een handomdraai uit wat je wil om een capsule te maken.
(Google is je vriend)
Als je harmala gebruikt lees dan wel eerst de MAO remmers info:
http://azarius.nl/pages/maoi_page/ Succes