Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Datura Stramonium

Tripmiddelen die je in de natuur kan vinden horen hier thuis, zoals paddo's en cacti, maar je kunt hier ook terecht voor bvb herbal xtc.
Als je het in een smartshop kunt vinden, is de kans groot dat het hier hoort.

Datura Stramonium

Berichtdoor Drefbon » za sep 15, 2012 11:28 am

Hallo allemaal,

In de vele jaren dat ik interesse heb ik drugs heb ik met veel plezier de nodige middelen mogen proberen. Ik heb ook altijd veel gelezen omtrent de middelen die ik gebruikte, of over de middelen die ik van plan was te gebruiken. Nu is er altijd een middel geweest waar ik, vanaf het eerste moment dat ik erover las, erg geïnteresseerd in was. Echter, in tegenstelling tot verreweg de meeste andere middelen was dit een plantje waar ik eigenlijk nooit het lef voor had om het te gebruiken. Ik ben er dan ook nooit actief naar op zoek geweest, ik heb het over Datura stramonium, ook wel bekend als 'doornappel'.

Datura wordt omschreven als een erg gevaarlijk middel, het effect wordt voornamelijk veroorzaakt door hyoscyamine en scopolamine, aan atropine verwante stoffen. Deze stoffen verlagen onder andere de acetylcholineconcentratie in het lichaam, de trip die volgt wordt niet vaak als positief omschreven (soms wel als leerzaam). Hier een stukje uit een artikel van drugsinfo.net:

"De lichamelijke effecten zijn vrij snel waarneembaar; een kurkdroge strot, een merkwaardig soort "blindheid", waarbij bijvoorbeeld letters als vlooien over een bedrukte bladzijde springen. Niet lang daarna beginnen zeer zware hallucinaties. Deze kunnen dagenlang aanhouden, hoewel het effect van een kleine dosis meestal binnen een dag weer verdwijnt. Je betreed een schemerige wereld, die sterk doet denken aan de sprookjes van Grimm en aan griezelverhalen. De werking is bovendien zo sterk dat je al snel vergeet dat je iets hebt ingenomen. Je gaat helemaal op in het schimmenrijk."


Niet echt echt een middeltje om even relaxed op een avondje te nemen zegmaar...

Ik heb het met drugsgebruik vaak ervaren dat er momenten in mijn leven kwamen dat ik me 'klaar' voelde voor een middel, LSD en DMT zijn ook middelen waar ik lang mee gewacht omdat ik me er niet klaar voor voelde. Voor Datura was er dus deze week plotseling dit moment, ik kwam bij toeval een aantal psychoactieve planten tegen, waaronder Datura die op dat moment precies rijpe zaden droeg. Ik heb dus een aantal zaadjes geoogst:Deze plant stond ook in de buurt van de Daturaplantjes, het is Atropa belladonna, ook wel bekend als wolfskers. Deze plant staat ook bekend om zijn psychoactieve effecten die vergelijkbar zijn met datura.


Maar ik ben dus van plan binnenkort datura proberen, voor dit middel ga ik de beste voorbereiding doen die ik ooit gedaan heb, zo wil ik bijvoorbeeld noodmedicijnen voor het geval er iets mis gaat: in ieder geval benzo's en antipsychotica (nog even uitzoeken welke het beste werkt).
Ook ga ik iets regelen waar ik normaal echt een pesthekel aan heb: een tripsitter, ik wil dit middel echt met zoveel mogelijk respect behandelen

Het uitvinden van de juiste dosis is erg moeilijk, iedereen reageert anders op datura, de alkaloïdenconcentraties in de zaden variëren sterk en het verschil tussen recreatieve en toxische dosis is zeer klein vergeleken met de meeste andere middelen. Ik ben van plan de eerste keer echt maar één zaadje te nemen, ik ga ook niet bijdoseren als ik niets voel.

Ik weet dat de kans groot is dat dit geen prettig middel gaat worden, ik doe dit dan ook niet omdat ik op zoek ben naar een kick maar meer om deze uithoek van mijn te verkennen en misschien wel inzichten te krijgen.

Ik heb tenslotte nog een vraag: Is er op dit forum toevallig iemand die ooit Datura geprobeerd heeft? Zo ja, wat waren je ervaringen en heb je nog tips?

Zodra ik de eerste test gedaan heb zal ik het hier laten weten!

Mocht er iemand interesse hebben in de locatie van de plant die ik gevonden heb: stuur me een PM.
Let er wel op: dit is een erg gevaarlijk middel, er doen verhalen de ronde over mensen die compleet psychisch in de war zijn geraakt. Ook hebben zich er fatale gevallen voorgedaan. Neem alleen contact met me op als je zeer goed voorbereid bent!


Links:

Wiki: http://nl.wikipedia.org/wiki/Doornappel
Erowid Vault http://www.erowid.org/plants/datura/datura.shtml
ErowidTripreports: http://www.erowid.org/experiences/subs/exp_Datura.shtml
Drugsinfo.net http://www.drugsinfo.net/uitjebol/doornappel.htm

Dit tripreport sprak me wel aan: http://www.erowid.org/experiences/exp.php?ID=35752

Oh ja, ik weet dat er meer topics over Datura zijn maar daar werd er niet echt serieus over gepraat en kreeg ik geen antwoord op mijn vragren, ook zijn deze topics gedateerd.
Laatst bijgewerkt door Drefbon op za sep 15, 2012 12:34 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Dref = back
Avatar gebruiker
Drefbon
domoor (geweest)
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 496
Geregistreerd: di feb 21, 2012 1:43 pm

Re: Datura Stramonium

Berichtdoor Azy » za sep 15, 2012 12:18 pm

dat er geen recreatieve waarde aan is is al wel duidelijk, maar ook voor te leren lijkt me dit maar een vaag middel. Ik ben nog nooit een positief report tegengekomen eigenlijk. Eerder mensen die doodstaferelen, monsters, enge kabouters zagen, die uren met vrienden praten en sigaretten roken en nadien merken dat er nooit iemand is geweest en ze geen tabak hadden. Een delirium lijkt me eerder random dan dat je effectief je eigen geest bekijkt.

Nouja, dat zul je waarschijnlijk zelf al wel weten. Heb je sublimo' en scopolamine's tripreport al gelezen op .nl? http://drugsforum.nl/viewtopic.php?f=21&t=30180 Ik denk dat dat een van de enige reports is van "onze df generatie".
Avatar gebruiker
Azy
Donateur
Offline
 
Posts: 1950
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:56 pm

Re: Datura Stramonium

Berichtdoor Einstein » za sep 15, 2012 4:43 pm

Even wat willekeurige tips:
- Reken er inderdaad niet op dat je een trip tegemoet gaat die ook maar een beetje leerzaam of inzichtrijk is. In verreweg de meeste gevallen zal je helemaal niets inspirerends meemaken en zal het delirium vooral vaag, griezelig en random zijn, hoewel er hier en daar een trip tussen sluipt die met wat fantasie misschien inzichtrijk genoemd zou kunnen worden.
Op het oude forum stond wel een verhaal van iemand die met enige regelmaat datura gebruikte. Misschien kan je het topic daarover terugvinden. Diegene had er redelijk positieve ervaringen mee, hij leed aan een depressie en kon met de daturatrips op een bepaalde manier daardoorheen breken.

- Het meest gebruikte tegengif is physostigmine. Als je dit spul kan regelen (of een andere cholinesteraseremmer) is het een heel goed idee om het ook te doen. Kijk uit met benzo's en antipsychotica, je wilt liefst geen maffe cocktails innemen als je aan de slag gaat met delirianten. Weet ook niet of dat soort stoffen echt werken, het zal in ieder geval niets uithalen mocht je op het idee komen om richting de snelweg te gaan rennen.

- Zorg voor zoveel mogelijk tripsitters, zodra je aan de hogere doseringen begint is één sitter te weinig. Zorg dat ze elkaar af kunnen wisselen en dat er altijd genoeg mensen in de buurt zijn om je eventueel lichamelijk in bedwang te houden. Als er in jouw trip bijvoorbeeld duizenden grote kevers opduiken die je allemaal graag wilt verpletteren is het handig als er in de echte wereld iemand is die je meubilair beschermt. Het is een pré als er handboeien en touwen beschikbaar zijn.

- Ga geen zaden kauwen, maar zet thee van de zaden. Door een erg grote hoeveelheid zaden te extraheren met zuur water heb je een grote hoeveelheid oplossing die in ieder geval elke keer even sterk is. Scheelt al met doseren.
In lage dosis zal de datura je vooral bizarre dromen opleveren. Ga iets hoger zitten en je zou een wat euforisch effect kunnen bemerken. Daarna beginnen de echt delirische effecten.

En houd natuurlijk in de gaten dat het hoe dan ook een levensgevaarlijk goedje is waar je mee werkt :D
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Datura Stramonium

Berichtdoor Maddog » za sep 15, 2012 10:48 pm

Datura is niet psychoactief.

Je kauwt wat op de zadenn tot je tong verdoofd is, als je gaat staan voel je ineens heel stabiel, daarna zit je een beetje in een hangmat heen en weer te wiebelen, maar je voelt er niet zo veel van. De dorst die je krijgt kan je lessen met een lekker sapje.

Eenmaal op hyet pak te zien dat je de vrucht die er op staat helemaal niet herkent. Wat is dat voor een ding, ook nog nooit geproefd. Steekt maar een sigaretje op, en dan komt de buurjongen via de achterdeur binnen, die bied je wat koffie aan, maar je weet niet echt meer hoe de senseo aangaat. Dus de buurjongen maakt zijn eigen koffie.

Even later komt je zus ook binen met allebei de rode golden retrievers. So wat zijn die netjes opgevoed, ze gaan allebei op de achterpoten staan als je ze een haring aanbied.

Je zus loopt naar de kast en pakt een fles wijn, en schenkt die in. en je besluit wat te gaan kaarten. Geen probleem, je pakt het monopoly spel erbij om te gebruken als "inzet" De groene huisjes zijn "5" waard, de hotels zijn "10" waard . elk potje wat je wint krijg je een straat voor. als je 3 potjes achterelkaar wint dan krijg je een station.

Maar als je een 6 gooit ga je naar de gevangenis. En loopt er een deurwaarder naar binnen die je huizen en hotels in beslag neemt. Waarna het licht ineens uit gaat. je ziet alleen maar een lichtbruine waas met 2 lichtgroene vlekken waar een geluidje vandaan komt.

Je loopt er op af, en je ziet dat het de tv is, met de melding "uitzending word om 06:00 hervat"
Je stat er naar te kijken en een paar seconden later begint de uitzending. Je loopt door het huis en ziet dat er helemaal niets is gebeurd. zelfs de senseo is niet gebruikt. want de enige 3 koffiepads die je had waren er nog. en de wijn was ook niet aangebroken.

Verder zal het niet echt aan de datura liggen.
Avatar gebruiker
Maddog
Woef
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1473
Geregistreerd: ma sep 19, 2011 11:36 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Natuurlijke Psychoactieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner