Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Eerste keer truffels

Tripmiddelen die je in de natuur kan vinden horen hier thuis, zoals paddo's en cacti, maar je kunt hier ook terecht voor bvb herbal xtc.
Als je het in een smartshop kunt vinden, is de kans groot dat het hier hoort.

Eerste keer truffels

Berichtdoor EmperorDodo » zo mei 01, 2011 2:37 pm

Hallo medemenschen,

ik ben van plan nog deze vakantie voor het eerst in mijn leven truffels te gaan eten. Maar ja, zoals gezegd is het mijn eerste keer, en heb ik dus nog een paar onbeantwoorde vraagjes die om een antwoord vragen
Ik zal eerst wel wat achtergrond info geven, en dan de vragen stellen (dus voor hen die geen behoefte hebben aan een wall of text, scroll gerust naar beneden :D ):
Achtergronden;
Ik nuttig nu al een tijdje cannabis (verschilt van 3-7 dagen per week). Zonder een combinatie met alcohol nog nooit echt bad gegaan (tuurlijk wel zwaar versufd soms, maar dat kwam meer door een overdosis dan een slechte psychische gesteldheid). Ook na spacecake nooit bad gegaan(die ik overigens best wel voelde, elke keer weer. )Verder heb ik nooit meer dan een kwart sigaret achter elkaar gerookt, en drink ik zoals elke rebelse puber in het weekend alcohol.

Psychische gesteldheid;
Ik heb vrienden, familie, en ik volg een opleiding. Ik heb niks te klagen

Het plan;
Naar een tuinhuisje van iemand gaan, en daar met mensen die ik goed vertrouw, de truffels om een uur of 5 innemen, en daar een uur of 7 à 8 te blijven (dus ik heb geen verplichtingen ofzo , muziekje op te zetten), en daarna te filosoferen/hallicuneren/bad te gaan

Vragenlijst;
Hoe voel je het effect precies? Is het meer als alcohol (niet beseffen wat je zegt) of meer als wiet (chill gevoel, geen spontane bewegingen waarvan je denkt: huh, doe ik dat?), of is het geen van beide en iets totaal anders?
Ik hoop hallicunaties te krijgen en daarbij zijn wat filosofische ideeën mooi meegenomen, maar hallicunaties lijken me nog wel het vetst, (quasi-)filosofisch zijn kan ik in mijn vrije tijd ook wel doen Zijn truffels in dat gevoel geen goede keuze? (Mijn onderzoek op het wereldwijde web heeft meer vragen dan antwoorden opgeleverd. Volgens site A zijn truffels hallucinerend, volgens site B filosofisch
Voel je je misselijk op bepaalde momenten of niet?
Welke voorbereidingen horen er getroffen te worden? (Eten, slapen etc.)

Alvast bedankt, ~mij :)

(Excuses voor eht feit dat er al soortgelijke topics waren, maar ik had nog wat specifieke vragen die beantwoord moesten worden :)
EmperorDodo
Newbie
Offline
 
Posts: 11
Geregistreerd: zo mei 01, 2011 2:34 pm

Re: Eerste keer truffels

Berichtdoor FlashKip » zo mei 01, 2011 3:15 pm

Ik voelde me opzich normaal, niet zoals bij alcohol dat je je een beetje verdoofd en duizelig voelt. Ik had wel het idee dat waarneer ik naar mijn handen keek het niet mijn handen waren. Ik had niet zoveel hallicunaties, en als die er wel waren had ik toch niet gesnapt dat ze er waren. Heb me gelukkig niet misselijk gevoeld, ik vond wel bv water heel erg zout smaken dus neem verschillende drankjes mee(water, thee, etc). Eerste keer kan je er beter neit bij blowen, dat kan het effect veel erger maken. En verder qua voorbereiding, zorg voor een muziekje (is niet heel erg nodig wat ik bij andere drugs wel harder nodig vind) en een fijne stoel.
Als je morgen even oud bent als vandaag, ben je dood.

Mocht ik me door de wiet beschijten, mocht ik door de hasj vergaan,
laat dan op mijn grafsteen schrijven: "Zijn luier was te zwaar om op staan''
Avatar gebruiker
FlashKip
kip kip kip
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 538
Geregistreerd: wo apr 20, 2011 5:35 pm

Re: Eerste keer truffels

Berichtdoor SjaakT » zo mei 01, 2011 4:17 pm

1.Hoe voel je het effect precies? Is het meer als alcohol (niet beseffen wat je zegt) of meer als wiet (chill gevoel, geen spontane bewegingen waarvan je denkt: huh, doe ik dat?), of is het geen van beide en iets totaal anders?
2.Ik hoop hallicunaties te krijgen en daarbij zijn wat filosofische ideeën mooi meegenomen, maar hallicunaties lijken me nog wel het vetst, (quasi-)filosofisch zijn kan ik in mijn vrije tijd ook wel doen
3.Zijn truffels in dat gevoel geen goede keuze? (Mijn onderzoek op het wereldwijde web heeft meer vragen dan antwoorden opgeleverd. Volgens site A zijn truffels hallucinerend, volgens site B filosofisch
4.Voel je je misselijk op bepaalde momenten of niet?
5.Welke voorbereidingen horen er getroffen te worden? (Eten, slapen etc.


1. Je voelt je lichamelijk redelijk "gewoon". Het effect heeft niks met alcohol te maken, en ook niet met wiet (alhoewel de laatste in hoge hoeveelheden je wel laat trippen). Je gaat trippen, en je perceptie veranderd dus. Dingen die heel normaal lijken, lijken dan bijvoorbeeld heel apart, en daardoor kan je hard gaan lachen.

2. Truffels zijn niet heel erg visueel, maar "filosofisch" wel. Je zult over het algemeen wat lichtere visuals krijgen, zoals een beetje ruis/patroontjes/kleurtjes zien.

3. Je kunt truffels niet indelen in A en B. Van elke truffel krijg je visuals, en van elke truffel kan je gaan filosoferen. Het is niet zo dat je bij de ene truffel absoluut niks ziet, en alleen maar filosofeerd en andersom.

4. Je kunt misselijk worden van truffels ja.

5. Zorg dat je uitgerust bent, en de volgende dag geen verplichtingen hebt. Verder is een goede mindset heel erg handig (dus niet gestresst zijn, of je niet goed voelen). Qua eten en drinken, gewoon klaarzetten wat je lekker vind om nuchter ook te eten. Het gaat om de smaak bij truffels, en niet om de hoeveelheid! Verder gewoon zorgen dat je met een persoon/personen bent die je vertrouwd! Ik zal er niet bij blowen, omdat dat de trip behoorlijk kan versterken (ook in negatieve zin). Alcohol zal ik maar helemaal buiten beeld laten!

....en daarna te filosoferen/hallicuneren/bad te gaan

Deze opmerking vond ik wel enigsinds raar. "bad" gaan doe je niet zomaar even, en dat wil je ten alle tijden voorkomen! :conf: Neem aan dat je het niet zo bedoeld, maar het staat er wat apart :P

Veel plezier met je eerste trip!
Avatar gebruiker
SjaakT
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1139
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:53 pm

Re: Eerste keer truffels

Berichtdoor EmperorDodo » zo mei 01, 2011 6:57 pm

Bedankt voor de reacties :) Ik las wel ergens dat Paddo's en Truffels hetzelfde effect hebben, omdat de werkzame stoffen allebei aanwezig zijn. Ik verheug me erop om wolken te zien vervormen (alhoewel dat met dit weer wat moeilijk wordt ;) ), graslandschappen te zien golven, en overal patronen te zien. Het hoeft niet 6 uur lang natuurlijk, maar voor een tijdje lijkt het me wel moeeelijk vet. Zit ik dan bij de verkeerde drug, of niet?
EmperorDodo
Newbie
Offline
 
Posts: 11
Geregistreerd: zo mei 01, 2011 2:34 pm

Re: Eerste keer truffels

Berichtdoor Dennenboom » zo mei 01, 2011 7:31 pm

EmperorDodo schreef:Het hoeft niet 6 uur lang natuurlijk, maar voor een tijdje lijkt het me wel moeeelijk vet. Zit ik dan bij de verkeerde drug, of niet?


Oho...

Eens het begonnen is zal je jammeren dat het máár zes uur duurt. :love:
Avatar gebruiker
Dennenboom
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 501
Geregistreerd: di feb 22, 2011 7:01 pm

Re: Eerste keer truffels

Berichtdoor EmperorDodo » zo mei 01, 2011 8:26 pm

Haha, klinkt veelbelovend :D Maar ik doelde eigenlijk op de visuele effecten, zoals wolkjes, patroontjes en kabouters Hallucineren lijkt me het beste aan de hele trip. Ik vrees filosoferen zelfs een beetje, omdat ik vrees dat ik doordraai :P ..
EmperorDodo
Newbie
Offline
 
Posts: 11
Geregistreerd: zo mei 01, 2011 2:34 pm

Re: Eerste keer truffels

Berichtdoor FlashKip » zo mei 01, 2011 8:41 pm

bij mij was het in 2 fases, in de eerste veel geouwehoer zoals hier te horen is: http://soundcloud.com/flashkip/20110423-004
daarna snapte ik niks meer, wist niet meer wie ik was etc.
Als je morgen even oud bent als vandaag, ben je dood.

Mocht ik me door de wiet beschijten, mocht ik door de hasj vergaan,
laat dan op mijn grafsteen schrijven: "Zijn luier was te zwaar om op staan''
Avatar gebruiker
FlashKip
kip kip kip
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 538
Geregistreerd: wo apr 20, 2011 5:35 pm

Re: Eerste keer truffels

Berichtdoor lolnoob » zo mei 01, 2011 11:15 pm

Hoe je het effect precies voelt kun je niet beschrijven. Het is hetzelfde als iemand vertellen wat zwemmen is terwijl hij niet weet wat vloeistof is.

Het beste kun je een aantal tripreports lezen, hier kun je wel een aantal goede vinden: http://www.erowid.org/experiences/subs/ ... eral.shtml

Als je het moet vergelijken met alcohol of wiet komt het meer in de buurt van wiet, maar niet meer dan wiet in de buurt komt van alcohol. Het is dus eigenlijk totaal anders. Je ziet de dingen om je heen weer zoals ze zijn, zonder dat je hersenen er meteen een naam bij geven.

Omdat je het nu nog nooit hebt genomen kan ik het niet uitleggen, maar voor mij was de eerste keer paddo's niet nadrukkelijk filosofisch of visueel. Het was meer een andere perceptie die me heel erg bezig hield. Dat je nu denkt dat je liever visueel wilt is niet echt van toepassing omdat je helemaal niet weet wat dat is :P

Kotsen gebeurt zelden, ik zou het niet verwachten. Het is mij nog nooit gebeurd.

Verder moet je je goed voorbereiden. Zorg dat je de volgende dag niets te doen hebt. Zorg dat je niet moe bent, en weet dat je de komende 6-8 uur zeker niet gaat slapen. Doe je telefoon uit. Zorg dat er niemand langskomt (behalve de mensen die met je meetrippen natuurlijk). Trek de stekker uit de vaste telefoon. Download Shpongle. Maak een playlist met muziek die je leuk vind (maar zet Shpongle er ook tussen, het is geweldig tijdens het trippen). Eet niets 4 tot 6 uur van tevoren. Zorg dat je wat lekkere dingen hebt klaarstaan, zoals fruit, snoep, bonbons/chocolade, (neger)zoenen, enz. Wat ook leuk kan zijn zijn een paar tripspeeltjes, zoals bellenblaas en glowsticks. Maar een stoel met een raar patroontje kan je ook al uren bezighouden dus het is niet nodig maar gewoon leuk erbij.

Verder is je mindset heel belangrijk. Neem het niet op het moment dat je je druk over iets maakt, bijvoorbeeld een belangrijke deadline die je binnenkort moet halen. Doe het ook niet als bijvoorbeeld je moeder een week geleden is overleden maar dat lijkt me logisch. Zorg ook dat je medetrippers geen problemen hebben zoals deze.
:woeh: :woeh: :woeh: :woeh: :woeh:
drugsforum.info schreef:Je bericht bevat teveel smilies. Er is een maximum-aantal van 5 smilies toegestaan.

Fuck the system!
Avatar gebruiker
lolnoob
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 449
Geregistreerd: di feb 22, 2011 2:39 pm

Re: Eerste keer truffels

Berichtdoor EmperorDodo » ma mei 02, 2011 11:35 am

Ach, ik laat het gewoon op me af komen dan maar denk ik. Ik ben psychologisch stabiel dus het moet goed komen.. :D
We willen ze vanmiddag gaan halen; is er een leeftijdsgrens aan verbonden? Heb er eigenlijk nergens wat over gelezen. Laten we maar hopen van niet ;)
Maar hoe zit het precies met eten? Ik heb vandaag niet erg veel gegeten, en ga vanmiddag soep eten. Maar ná het eten van de truffels, mag je dan wel zwaar eten ofniet?
EmperorDodo
Newbie
Offline
 
Posts: 11
Geregistreerd: zo mei 01, 2011 2:34 pm

Re: Eerste keer truffels

Berichtdoor Arthur King » ma mei 02, 2011 1:05 pm

De meeste smartshops hanteren een 18+ beleid, maar ze controleren meestal niet echt streng. Als je aan het trippen ben zal je niet echt honger krijgen. Het is wel lekker om verschillende kleine dingetjes te eten puur voor het smaakje, maar een hele maaltijd ga je niet weg krijgen. :p
Separate the idols and commit your deadly sin.
Avatar gebruiker
Arthur King
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 516
Geregistreerd: di maart 08, 2011 7:55 pm

Re: Eerste keer truffels

Berichtdoor SjaakT » di mei 03, 2011 3:01 pm

Drinken zal wel gewoon normaal gaan, in ieder geval heb ik daar geen last van. Eten zal denk ik beperkt blijven tot een koek of ander snoepgoed :P Maar natuurlijk mag het wel, alleen heb je kans om erg misselijk te worden als je veel eet.
Avatar gebruiker
SjaakT
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1139
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:53 pm

Re: Eerste keer truffels

Berichtdoor EmperorDodo » di mei 03, 2011 6:06 pm

Gister heb ik het gedaan, en het was geweldig :D Maar ja, zoals jullie zelf waarschijnlijk wel zullen weten, was de trip (iig voor mij) te perfect om te beschrijven. Niet veel gehallucineerd, maar dat hoefde ook niet, de hele space, en het gevoel was al genoeg. Ook ben ik op geen enkele moment misselijk geweest, en heb ik geen enkel nadeel ondervonden.
Thanks iedereen voor de reacties, en het was zeker voor herhaling vatbaar!
EmperorDodo
Newbie
Offline
 
Posts: 11
Geregistreerd: zo mei 01, 2011 2:34 pm

Re: Eerste keer truffels

Berichtdoor PoisonDrink » di mei 03, 2011 6:27 pm

EmperorDodo schreef:Gister heb ik het gedaan, en het was geweldig :D Maar ja, zoals jullie zelf waarschijnlijk wel zullen weten, was de trip (iig voor mij) te perfect om te beschrijven. Niet veel gehallucineerd, maar dat hoefde ook niet, de hele space, en het gevoel was al genoeg. Ook ben ik op geen enkele moment misselijk geweest, en heb ik geen enkel nadeel ondervonden.


Goed dat je rustig bent begonnen en al een eerste kleine kennismaking hebt gemaakt met het 'trip-gevoel'. Als je al meteen een hoge dosis had genomen was het misschien té overweldigend om later nog eens te willen trippen. Maar geloof me, het kan nog zoveel mooier zijn met milde visuals, en later sterkere visuals als je daarvoor kiest! Hoewel een kleine dosis ook fijn kan zijn! Veel plezier nog in het verkennen van deze drugs! :grin:
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: Eerste keer truffels

Berichtdoor EmperorDodo » wo mei 04, 2011 3:12 pm

Ik had een portie "Psilocybe Tampanensis" genomen, smaakte als walnoot. Vond het niet heel lekker ofzo, maar ook niet vies.
Ja, je hebt gelijk denk ik. Volgende keer een iets sterkere nemen denk ik :D (Zomervakantie sowieso!) Ik moet zeggen dat ik de effecten heel anders verwacht had, maar het overtrof mijn verwachtingen. Ik had verwacht dat het na 3 uur wel eentonig zou worden, maar uiteindelijk was ik 'teleurgesteld' ('teleurgesteld' omdat ik midden in mijn trip vergeten had hoe het voelde om je slecht te voelen) dat het voorbij was.
EmperorDodo
Newbie
Offline
 
Posts: 11
Geregistreerd: zo mei 01, 2011 2:34 pm

Re: Eerste keer truffels

Berichtdoor PoisonDrink » wo mei 04, 2011 11:29 pm

EmperorDodo schreef:ik de effecten heel anders verwacht had, maar het overtrof mijn verwachtingen.


Ja! Ook al lees je honderd tripreports, je kan alleen weten hoe het is als je het zelf hebt meegemaakt. Maar het kan natuurlijk nog veel feller, zo'n lage dosis is tamelijk euforisch en 'zweverig' voor mij, maar met een hogere dosis kan je echt felle visuals hebben, wat ook heel spectaculair kan zijn! Maar daar zou ik zoals je al aangaf rustig naar opbouwen, je hebt tijd genoeg toch? En ik vind het ook altijd jammer na een paddotrip dat ie al gedaan is, haha! :grin:
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: Eerste keer truffels

Berichtdoor Blue Mystic » do mei 12, 2011 3:47 pm

Als je graag visuals wil op truffels: Neem een koptelefoon met muziek, ga ergens rustig liggen of zitten waar je niet gestoord wordt door omgevingsgeluid, doe je ogen dicht en geniet.
"There was a fantastic universal sense that whatever we were doing was right, that we were winning"
Avatar gebruiker
Blue Mystic
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 138
Geregistreerd: zo feb 27, 2011 3:51 pm

Re: Eerste keer truffels

Berichtdoor SjaakT » do mei 12, 2011 10:45 pm

Ik heb dat dus niet he, CEV's. Niet op truffels en niet op paddo's.
Avatar gebruiker
SjaakT
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1139
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:53 pm

Re: Eerste keer truffels

Berichtdoor Kraak » do mei 12, 2011 10:52 pm

SjaakT schreef:Ik heb dat dus niet he, CEV's. Niet op truffels en niet op paddo's.


Heb je wel normale visuals? Anders mischien de dossis wat opschroeven, wat wiet erbij of een ballonnetje lachgas en in het donker op bed liggen? CEV's krijg ik juist eerder, soms heb ik geen visuals maar CEV's zijn er altijd.
You that never done nothin'
But build to destroy
You play with my world
Like it's your little toy
Avatar gebruiker
Kraak
Ik ben een monoliet.
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 594
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:23 pm

Re: Eerste keer truffels

Berichtdoor SjaakT » vr mei 13, 2011 12:02 am

Ja, wel OEV's ja, maar nog geen CEV's gehad.. Vind het maar raar, maar misschien volgende keer wel.
Avatar gebruiker
SjaakT
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1139
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:53 pm

Re: Eerste keer truffels

Berichtdoor Blue Mystic » vr mei 13, 2011 9:54 pm

bij mij zijn de CEV's er altijd. Al duurt het soms even voor ze goed op komen. Ik pak meestal een lang spacend nummer en na een tijdje ben ik echt helemaal weg.
"There was a fantastic universal sense that whatever we were doing was right, that we were winning"
Avatar gebruiker
Blue Mystic
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 138
Geregistreerd: zo feb 27, 2011 3:51 pm

Re: Eerste keer truffels

Berichtdoor Svstoned » za mei 14, 2011 9:00 pm

lolnoob schreef:Hoe je het effect precies voelt kun je niet beschrijven. Het is hetzelfde als iemand vertellen wat zwemmen is terwijl hij niet weet wat vloeistof is.


Mooi geformuleerd :stoned:


Voordat je begint te truffellen maak dat je het op een lege maag doet, bij sommige mensen kan het zijn dat ze (bijna) niks meer voelen van het effect en/of ze de hele boel uitkotsen als ze iets hebben gegeten, dit is een heel belangrijk punt.

Eens je trip begint mag je je vooral niet druk maken om eender wat, om eender wat, je zal of wel volledig uit je vibe gaan of er zo in opgaan dat je domme dingen zal doen.

Visueel trippen word verdeeld in 2 graden:
De hoogste graad is dat je visueel dingen zal verbeelden die er totaal niet zijn, dit bekom je meestal door toch een gram of 18/20gr van de mexicaanse te eten of 14/16gr van bijvoorbeeld dragon dynamites.

De tweede graad is dat je visueel voorwerpen zult zien veranderen van vorm of zelf van het materiaal waar het uit gemaakt is, ook is het mogelijk dat je patronen(tekeningen) zult zien verschijnen en dat je met je handen lijntjes kan tekenen in de lucht, dit is de basis van trippen 10/20 gr mexicaanse en dan bekom je dit effect.

Beide effecten kunnen worden versterkt met andere drugs, verstandigste keuze volgens mij is wiet, en met 1 heb je normaal meer dan genoeg.

Dit allemaal geld in mijn geval en voor al de mensen waarmee ik al getript heb.
Pascal schreef:Is Vinz nou een stuk stront of een ruziestoker? :|


Mankind created God in it's image.
:woeh:
Avatar gebruiker
Svstoned
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 117
Geregistreerd: wo mei 04, 2011 5:09 pm
Woonplaats: In mijn kop

Re: Eerste keer truffels

Berichtdoor SjaakT » di mei 17, 2011 12:20 am

Je kan er beter niet bij blowen je eerste keer. Dit werkt bij veel beginners een heel chaotische en minder leuke ervaring in de hand.
Avatar gebruiker
SjaakT
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1139
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:53 pm

Re: Eerste keer truffels

Berichtdoor EmperorDodo » do sep 22, 2011 6:40 pm

Ai!

Binnenkort is het weer tijd! Ik ben vroeg uit dus ga met wat mensen in een parkje wss truffelen! Eerste bleek scheen ik, volgens shop-standaarden dubbele portie genomen te hebben (15 g van de goedkoopste,Psilocybe Tampanensi volgens mij (de minst sterke)ofzo. Daarna heb ik nog een keer 7,5g Atantis genomen ofzo? Die trip was wel vet, maar vond ik zelf wel kort duren (2 uur ofzo max.) en was best licht. Is 12-15 gram Atlantis voor de volgende keer goed om een harde trip te hebben, die niet over de top is? (Iets spacender dan de 15g Tamp. mag opzich nog wel :))
EmperorDodo
Newbie
Offline
 
Posts: 11
Geregistreerd: zo mei 01, 2011 2:34 pm

Re: Eerste keer truffels

Berichtdoor Stefaan » do sep 22, 2011 6:57 pm

Als je echt een goede trip wil hebben, zou ik dit adviseren wat bij mij altijd super werkt: ga in een gezellige huiskamer zitten, blindeer de ramen met bv vuilniszakken zodat je een avond/nacht gevoel krijgt, steek een open haard/kaarsen aan, zet een hele lange GOA playlist op (nuchter vind ik dat ook niet leuk om te luisteren maar het is echte trip muziek), en last but not least, zorg dat je een paar dozen lachgas bij je hebt!

Gegarandeerd iets wat je niet snel vergeet ;) Dan haalt de dosis ook minder uit. Ik heb n.l. wel eens overgegeven zo'n 35-40 min na inname, en tripte nog steeds hard! Vooral die muziek houdt je heel erg in de trip. Als je die uitzet gaat de trip ook sneller weg heb ik het idee.
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: Eerste keer truffels

Berichtdoor EmperorDodo » za sep 24, 2011 2:10 pm

T werd Uiteindelijk 12 gram (ofzo) Sclerotia Galindoi, om half 4 's middags gegeten, op toevallig de beste dag van de hele zomer! :D Goed/niet gegeten van te voren, met een bakje appelmoes naarbinnen geschoven, en ik hoef natuurlijk niet te benadrukken dat het weer een epische ervaring was! :D
EmperorDodo
Newbie
Offline
 
Posts: 11
Geregistreerd: zo mei 01, 2011 2:34 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Natuurlijke Psychoactieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner