Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

experiment

Tripmiddelen die je in de natuur kan vinden horen hier thuis, zoals paddo's en cacti, maar je kunt hier ook terecht voor bvb herbal xtc.
Als je het in een smartshop kunt vinden, is de kans groot dat het hier hoort.

experiment

Berichtdoor Drunkenmonkey » di apr 05, 2011 4:49 pm

Hallo medemensen !

Ik ben nu bijna 18 jaar , ik blow nu een 2-3 jaar .
Heb verder al 6keer truffels gedaan ( laatste keer was echt prachtig -> dynamite dragons :D ) , verder al eens salvia gedaan waar ik het volle effect niet van kreeg .
Ik heb vorig jaar cebil zaadjes gekocht via azarius. Jammer genoeg heb ik ook nooit de ware kracht hierachter mogen ervaren.

Maar , de vakantie staat voor de deur en ik zou toch wel wat willen proberen.
Ik kan met een vriend naar zee gaan waar we ons geen zorgen hoeven te maken over ouders etc , dus dit is eigenlijk perfect voor wat te experimenteren.
Ik wil geen chemicalien in mijn lichaam waardoor ik dus voor de natuurlijke producten zal kiezen..
Het geestelijke trippen heb ik al ervaren dankzij truffels. Maar we zouden nu ook eens visueel willen trippen , ik las dat lsa zaadjes ons hierbij kunnen helpen.
Maar zijn er hier mensen die kunnen bevestigen dat dit echt werkt ..? Ik sta er nogal sceptisch tegen over omdat mijn cebil zaadjes echt geen effect hadden op mij.
Verder zou ik ook eens DMT willen proberen , maar ik weet niet of ik hiervoor wel klaar ben..


Nu mijn vraag : Zouden jullie me een aanwijzing kunnen geven wat de volgende stap is naar het ontdekken van de andere wereld , wat hebben jullie gedaan na jullie avontuurtjes met truffels ?
Ik denk dat de volgende stap paddo's is , maar heb echt geen idee waar ik dit kan kopen ( door het verbod) + zelf kweken is niet echt een optie.

Alvast bedankt !
Drunkenmonkey
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: di apr 05, 2011 4:45 pm

Re: experiment

Berichtdoor PoisonDrink » di apr 05, 2011 5:29 pm

Welkom! Je hebt mn privé berichtje precies aangekregen. :grin:

Drunkenmonkey schreef:ik las dat lsa zaadjes ons hierbij kunnen helpen.


Sommige mensen hebben een toffe trip op LSA zaadjes. Maar ik heb ook van vele mensen gelezen dat ze het maar niks vonden. Ook heeft het overgrote deel van de gebruikers last van buikpijn het eerste uur of langer na inname.

Dit is mijn ervaring met LSA zaadjes:

PoisonDrink schreef:Ik werd er kotsmisselijk van het eerste uur. Daarna werd ik wel lekker chill omdat ik een paar joints had gerookt. Maar volgens mij speelde de LSA maar een kleine rol in dat gevoel, ik werd gewoon wat sneller stoned precies.

Verder heb ik niet gehallucineerd ervan. Iets of wat euforisch werd ik, maar ook niet zo noemenswaardig. Dus voor een kwartier lang op die ranzige zaadjes te moeten kauwen tot het een papje wordt in je mond en je daarna een uur kotsmisselijk voelen, vond ik het effect echt tegenslaan.


In dit topic gaat het over LSA zaadjes, misschien kan je dat eens lezen. Ik vermoed echter dat je weinig leuke hallucinaties gaat hebben op LSA (niet te vergelijken met paddo's of LSD of iets dergelijks).

Drunkenmonkey schreef:Ik heb vorig jaar cebil zaadjes gekocht via azarius. Jammer genoeg heb ik ook nooit de ware kracht hierachter mogen ervaren.


Hier had ik nog nooit van gehoord, maar blijkbaar lijken de zaadjes heel erg op Yopo-zaden. Misschien kan je eens de Yopo proberen, hoewel het me niet leuk lijkt om samen gezellig op te trippen. Ik kan ook mis zijn hierin, want ik heb (nog) geen ervaring met DMT. :)

Drunkenmonkey schreef:Ik denk dat de volgende stap paddo's is , maar heb echt geen idee waar ik dit kan kopen ( door het verbod) + zelf kweken is niet echt een optie.


Jammer dat zelf kweken geen optie is. Ik wou je het advies geven om paddo's te groeien, aangezien ik dit erg leuk vind om op te trippen. En naar mijn idee beter als truffels. Je kan altijd een hogere dosis truffels proberen.

Verder denk ik eventueel aan mescaline bevattende cacti, maar daar heb ik ook nog geen ervaring mee, dus daar kan ik je niet verder mee helpen. Salvia is ook iets heel heftigs blijkbaar als je het échte effect bereikt. Maar dit lijkt me eveneens niet zo gezellig om samen met een vriend te doen, het effect duurt ook maar even.

Moest je nog interesse hebben in natuurlijke middelen die niet psychedelisch zijn, kan je altijd even lezen in het kanna topic of het kratom topic. :smokin:
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: experiment

Berichtdoor Balance » do apr 07, 2011 12:59 am

Hee Drunkenmonkey,

Om het wat makkelijker voor je te maken, alles is gemaakt van chemicalien. Als je zaadjes of een cactus wilt eten om te trippen dan zijn de werkzame stoffen evenals alle andere stoffen die je binnen krijgt volledig chemisch. Het enige verschil is dat ze door de natuur zijn gemaakt in plaats van in een lab. Houd je zelf niet voor de gek door te denken dat natuurlijke producten veilig zijn. Er zijn natuurlijk zat zeer giftige planten...
Een nadeel van natuurlijke drugs is dat er weinig valt te zeggen over de concentratie van de tripmiddelen erin. Als je zuivere synthetische drugs hebt kan je dat wel.

Als je wilt trippen op natuurlijke middelen dan zijn truffels toch wel de voor de hand liggendste. Je kan je truffeltrip versterken/verlengen door een mao-remmer (ja die zijn ook natuurlijk) er bij te nemen. Je mag dan echter een hele hoop producten niet eten en ook bepaalde drugs absoluut niet nemen omdat de afbraak van gevaarlijke stoffen door mao-remmers wordt geremd.
Hier is een link naar mao-rem zaadjes bij azarius: http://azarius.nl/smartshop/psychedelic ... m_harmala/
en lees zeker het stuk over de veilig met mao-remmers omgaan en zoek meer informatie over de combinatie met truffels als je dat wilt proberen.
Fire
Spoiler! :
Oeps niks te melden hier :P
Avatar gebruiker
Balance
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 89
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 10:12 pm

Re: experiment

Berichtdoor Drientje » za apr 09, 2011 12:14 am

Fucking hippies met hun scheiding tussen natuurlijk en chemisch. Net of jezelf geen chemische fabriek bent die aan de lopende band CO2 uitstoot. :kleuter:

LSA staat niet echt bekend om de prachtige trips die men ervan krijgt. Vaak kots je eerst alles onder en verkrampen je spieren uiterst pijnlijk.

Ik denk dat smartshop middelen zoals cactus, truffels of amanita muscaria beter bevalt dan LSA zaadjes.
Avatar gebruiker
Drientje
Is zo slecht nog niet.
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1784
Geregistreerd: di feb 22, 2011 9:36 am

Re: experiment

Berichtdoor Sublimo » ma apr 11, 2011 4:13 pm

Drientje schreef:Fucking hippies met hun scheiding tussen natuurlijk en chemisch. Net of jezelf geen chemische fabriek bent die aan de lopende band CO2 uitstoot. :kleuter:


Geniaal ! :lol:
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: experiment

Berichtdoor Einstein » ma apr 11, 2011 4:40 pm

Aan natuurlijke middelen inderdaad gewoon truffels/paddo's, anders mescalinehoudende cactussen. LSA is meestal niet echt een succes, ayahuasca zal ook wel op kotsen uitlopen en is meestal niet iets dat je op een mooie zomerdag zomaar even doet. Weet ook niet welk salvia-extract je al hebt geprobeerd, dat is in ieder geval ook nog iets wat je kan proberen. Probleem met salvia is dat je er meestal óf niets van voelt óf er veel te hard op gaat. Je zou eventueel nog vliegenzwam kunnen proberen, mocht je dat nog ergens tegenkomen voor de vakantie (in de herfst zijn ze pas echt volop te vinden).
Als je niet per se hoeft te trippen schijnt kanna wel een aanrader te zijn, of anders goede kratom.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: experiment

Berichtdoor Arthur King » ma apr 11, 2011 4:53 pm

Als je flink visueel wilt trippen ga je toch al snel richting LSD of een 2C'tje oid. Wellicht dat je daar niet aan kan komen, maar als je echt graag er aan wil komen lukt het wel. Contacten leggen met mensen, naar feesten gaan. Wat betreft het chemische, je kan hier eigenlijk alleen over oordelen als je het ervaren hebt.

Ook zou je kunnen proberen om je ervaring met al bekende middelen te vergroten. Dus truffels en wiet bijvoorbeeld in combinatie met lachgas. Zolang je voorzichtig te werk gaat, krijg je meer ervaring en zal je beter weten wat je wil. De duinen/ het strand is trouwens een zeer leuke locatie om te trippen. Ik woon zelf ook in de buurt. :grin:
Separate the idols and commit your deadly sin.
Avatar gebruiker
Arthur King
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 516
Geregistreerd: di maart 08, 2011 7:55 pm

Re: experiment

Berichtdoor PoisonDrink » ma apr 11, 2011 4:54 pm

Arthur King schreef:Als je flink visueel wilt trippen ga je toch al snel richting LSD of een 2C'tje oid.


Ik heb toch ook al flink visueel getript op paddo's hoor.
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: experiment

Berichtdoor Arthur King » ma apr 11, 2011 5:01 pm

PoisonDrink schreef:
Arthur King schreef:Als je flink visueel wilt trippen ga je toch al snel richting LSD of een 2C'tje oid.


Ik heb toch ook al flink visueel getript op paddo's hoor.

Het is ook zeker niet onmogelijk.
Maar mijn ervaring is, is dat het met LSD wat sneller visueel wordt. 2C'tjes heb ik geen ervaring mee, maar daar komt binnenkort verandering in.
Separate the idols and commit your deadly sin.
Avatar gebruiker
Arthur King
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 516
Geregistreerd: di maart 08, 2011 7:55 pm

Re: experiment

Berichtdoor Svstoned » wo mei 04, 2011 5:30 pm

Gewoon een hogere dosis truffels nemen zou al veel doen, maar uit ervaring kan ik zeggen dat je best wat verschillende dingen probeert in mindere mate en daarvan dan uitmaakt welke middel het beste is om te trippen.

Ik heb 2x magic mushrooms geprobeerd, de eerste keer was een volle portie van kweetniet hoeveel gram maar er zaten 5 gore stengels in, die heb ik 1 per 1vermalen in men mond tot die sap waren (mmmm... lekker) en dan doorgeslikt. ik heb totaal niks gevoeld, de 2de keer nam ik 2 porties en heb die op exact dezelfde manier geconsulmeerd en het enige wat anders was was het water, alles van water dat ik zag was rood, 2 uur later dan nog gaan vissen en da vaart was helemaal rood, leuk maar dissapointing toch.
Ohja ik had ook het gevoel dat ik op zeer glad ijzel reed, was fucking aangstangjaagend maar ik wist natuurlijk nog dat ik gewoon op asfalt reed :p

Dan probeerde ik lachgas en daarvan viel ik bijna flauw, voelde me wel lollig maar ook mega misselijk. ( te vergelijken met als je bloed wordt getrokken en als je dan te snel terug rechtstaat )

Salvia (15x) ook 2x geprobeerd, ik word 10 seconden mega high zoals toen bij mijn eerste joint, mijn compagnons voelen het soms tot 5 minuten

Truffels zijn voor mij de beste keuze, elke keer als ik truffels neem neem ik er ietsje meer als voorheen en de trip word elke keer een beetje heftiger, maar je kan ook meteen je portie met de helft vermeerderen, maar als je dan bijvoorbeeld 50 gram pakt en zeer hevig trips en vorige keer 25 gram dan weet je natuurlijk niet als je al even hevig zou trippen met bijvoorbeeld 35 gram

Conclusie: het effect van het product hangt af van persoon tot persoon en als je al niks voelt van 5 mush'n dan ga je bijna niks voelen van 10 mush'n, beter dan overschakelen op iets anders, ik heb die fout al voor jouw gemaakt :p
Pascal schreef:Is Vinz nou een stuk stront of een ruziestoker? :|


Mankind created God in it's image.
:woeh:
Avatar gebruiker
Svstoned
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 117
Geregistreerd: wo mei 04, 2011 5:09 pm
Woonplaats: In mijn kop

Re: experiment

Berichtdoor SjaakT » wo mei 04, 2011 8:06 pm

Svstoned schreef:
Ik heb 2x magic mushrooms geprobeerd, de eerste keer was een volle portie van kweetniet hoeveel gram maar er zaten 5 gore stengels in, die heb ik 1 per 1vermalen in men mond tot die sap waren (mmmm... lekker) en dan doorgeslikt. ik heb totaal niks gevoeld, de 2de keer nam ik 2 porties en heb die op exact dezelfde manier geconsulmeerd en het enige wat anders was was het water, alles van water dat ik zag was rood, 2 uur later dan nog gaan vissen en da vaart was helemaal rood, leuk maar dissapointing toch.
Ohja ik had ook het gevoel dat ik op zeer glad ijzel reed, was fucking aangstangjaagend maar ik wist natuurlijk nog dat ik gewoon op asfalt reed :p


Ik zou als ik jou was eens je "porties" afwegen, want paddo's zijn wel degelijk veel sterker als truffels hoor! Want 5 stengels, kan ook 1 gram gedroogd/10 gram vers zijn, dat weet je niet zonder weegschaal. Neem nog eens paddo's, maar dan 3-4 gram gedroogd / 30-40 gram vers, en kijken of het dan nog steeds "niks" doet!
Avatar gebruiker
SjaakT
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1139
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:53 pm

Re: experiment

Berichtdoor Ivo » wo mei 04, 2011 8:07 pm

PoisonDrink schreef:
Arthur King schreef:Als je flink visueel wilt trippen ga je toch al snel richting LSD of een 2C'tje oid.


Ik heb toch ook al flink visueel getript op paddo's hoor.


Ik heb vaker visuals op een normale dosis paddo's dan op een normale dosis LSD eigenlijk :)
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: experiment

Berichtdoor TOK » wo mei 04, 2011 8:20 pm

je kan ook een keer een flinke spacecake bakken. ik vind het niet zo vermakelijk en visueel als paddo's, maar trippen zul je zeker. ik heb het meegemaakt dat ik over een pad liep en het leek alsof ik niet vooruit kwam, en het pad werd steeds langer, net zoals in de films :shock: maar je moet wel goed weten wat je doet, want je raakt wel echt de weg kwijt :grin:
BEWARE
Today: The Doctor
Tomorrow: You
TOK
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 101
Geregistreerd: za apr 02, 2011 9:02 pm
Woonplaats: ongeveer hier

Re: experiment

Berichtdoor SjaakT » wo mei 04, 2011 8:21 pm

Ja, dat is wel chill aan spacecake, alleen vind ik de bodyload vaak te irritant voor woorden. Zo heftig dat ik er gewoon letterlijk niet goed van wordt.
Avatar gebruiker
SjaakT
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1139
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:53 pm

Re: experiment

Berichtdoor Svstoned » wo mei 04, 2011 8:48 pm

SjaakT schreef:
Ik zou als ik jou was eens je "porties" afwegen, want paddo's zijn wel degelijk veel sterker als truffels hoor! Want 5 stengels, kan ook 1 gram gedroogd/10 gram vers zijn, dat weet je niet zonder weegschaal. Neem nog eens paddo's, maar dan 3-4 gram gedroogd / 30-40 gram vers, en kijken of het dan nog steeds "niks" doet!


Droog waren ze zeker niet, ik kon zo het sap eruit duwen.

Nu ga ik toch even bij truffels blijven.
Pascal schreef:Is Vinz nou een stuk stront of een ruziestoker? :|


Mankind created God in it's image.
:woeh:
Avatar gebruiker
Svstoned
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 117
Geregistreerd: wo mei 04, 2011 5:09 pm
Woonplaats: In mijn kop

Re: experiment

Berichtdoor SjaakT » wo mei 04, 2011 8:55 pm

Nee oke, maar als je bijvoorbeeld maar 10 gram vers genomen hebt maar (dat kan heel goed 5 steeltjes zijn), dan voel je er inderdaad niet zo veel van.
Avatar gebruiker
SjaakT
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1139
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:53 pm

Re: experiment

Berichtdoor lolnoob » do mei 05, 2011 3:05 am

helemaal met sjaak eens, als je genoeg neemt dan ga je echt wel hard trippen hoor.
:woeh: :woeh: :woeh: :woeh: :woeh:
drugsforum.info schreef:Je bericht bevat teveel smilies. Er is een maximum-aantal van 5 smilies toegestaan.

Fuck the system!
Avatar gebruiker
lolnoob
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 449
Geregistreerd: di feb 22, 2011 2:39 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Natuurlijke Psychoactieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner