Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Guide voor DMT roken: How to do it right

Tripmiddelen die je in de natuur kan vinden horen hier thuis, zoals paddo's en cacti, maar je kunt hier ook terecht voor bvb herbal xtc.
Als je het in een smartshop kunt vinden, is de kans groot dat het hier hoort.

Guide voor DMT roken: How to do it right

Berichtdoor TruffelMarokkaan » do jul 30, 2015 12:25 am

Laten we eerlijk zijn. DMT roken is gewoon moeilijk. Net zoiets als je eerste keer seks heb je je eerste poging sowieso verneukt. De waarheid is dat er gewoon veel bij komt kijken en je nogal wat ervaring op moet doen om het goed te kunnen. Je staat op het punt om iets prachtigs mee te maken en dat maakt het allemaal nog spannender.

Het roken van DMT vereist een hele andere techniek dan het roken van een joint of een sigaret. Bij de laatstgenoemde twee zuig je je mondholte eerst vol en stuur je de inhoud daarna pas naar binnen (net als hoe je drinken met een rietje zou drinken). Bij het roken van DMT is dit anders. Je inhaleert tegelijkertijd met het naar binnen zuigen van de damp. Hierover zal ik uitgebreid vertellen in deze guide.

Maar allereerst...

Voorbereiding:
- Dim de lichten in de kamer, zodat er een chille avondsfeer ontstaat. Geen lampen die direct in je ogen schijnen
- Als je een groot HD TV scherm hebt, zoek op 'Electric Sheep' en zet die aan (op HD)

- Zet een rustig muziekje op wat jij prettig vindt. Natuurgeluiden of meditatiemuziek is chill. Zelf geef ik de voorkeur aan rustige jazz of blues muziek zonder zang.
- Zorg voor een rustige omgeving. Woon je met meerdere mensen, vraag ze om niet aan te kloppen. Zet je deurbel uit als je die optie hebt en schakel je telefoon ook uit.
- Houd twee of drie aanstekers gereed voor het geval dat er een het begeeft. Kies betrouwbare aanstekers die niet zomaar uitgaan, en eentje waarvoor je weinig kracht hoeft te zetten met je duim om hem aan te houden. Bic aanstekers zijn de beste hiervoor.
- Spreek met een vriend af dat wanneer jij je mond weghaalt van het glaspijpje, hij of zij hem van jou overneemt.
- Ga rechtop zitten op de bank of op je bed. Haal breekbare spullen, dingen die om kunnen vallen zoals blikjes/flesjes/asbakken weg.

Het glaspijpje dat ik gebruik en eentje dat echt perfect goed werkt voor DMT is deze:
Freebase.png
Te koop bij een zeer bekende webshop voor 3,50
Freebase.png (47.34 KiB) 2502 keer bekeken

Zoals je ziet is de steel lang en het gaatje in de bol klein. Zo koelt de damp een beetje af in de steel voordat het je longen bereikt en verlies je weinig DMT uit het gaatje tijdens het verwarmen.

(1) Stop de kristallen in de bol. Extra licht hierbij is wel handig. Het werkt naar mijn ervaring goed om het pakkie uit te vouwen en zo vast te houden dat de vouwtjes een handig bakje vormen, zodat je de kristallen zachtjes erin kan tikken. Leg de bol wel eerst neer waar hij niet weg kan rollen, bijvoorbeeld tussen twee zwaardere voorwerpen in. Als er wat neervalt op tafel, schraap het bij elkaar met een pasje, doe het weer terug in het bakje, en tik het weer de bol in. Wat er op de rand van je pasje achterblijft kan je ook weer met een lepeltje schrapen, en op dezelfde manier erin stoppen. Ga door totdat alles erin zit.

(2) Houd je glaspijp schuin omlaag. Houd hem ook stabiel en zwaai hem niet heen en weer tijdens het verwarmen. Bij het verhitten wordt het namelijk eerst vloeibaar, en bij te veel bewegen gaat de vloeistof glijden en plakken aan de koudere delen van het glaspijpje. Niet alleen ziet dit er lelijk uit, het maakt het moeilijker voor je om alles gelijkmatig met je aansteker op te warmen. Probeer dus alles op 1 plek te houden. Als je je hijs hebt genomen, ga niet achterover leunen voordat je hem aan hebt gegeven aan je buddy, want dan kan de vloeistof langs de steel naar beneden druppelen en wordt het bijna onmogelijk om opnieuw te verhitten.

(3) Verhit met je aansteker de kristallen. Houd de vlam eerst ver, totdat je ziet dat de kristallen vloeibaar zijn geworden. DMT heeft een smeltpunt van 49 graden. Die temperatuur bereik je al vrij snel. Kom dan steeds een beetje dichterbij met de vlam en maak klein cirkeltjes met je aansteker zodat de warmte niet gecentreerd wordt op 1 punt. Je zult zien dat hij al vrij snel begint te verdampen (160 graden). Doordat de bol al snel wit lijkt te worden kan het lijken alsof alles al is verdampt. Schijn bedriegt, want net als in een waterkoker verdampen de moleculen onderaan het plasje als eerste. Logisch ook, want daar is je hittebron. Geef het tijd en laat de bol melkwit worden. Het idee is om de hele vloeistof net onder dat kookpunt van 160 te krijgen, en dan te beginnen met hijsen. Terwijl je dit doet zal er een beetje damp uit het kleine gaatje komen. Dit is niet erg. Zolang je maar niet heen en weer gaat met het glaspijpje is dit verlies niet aanzienlijk en hoort het erbij. Blijf normaal ademen voordat je gaat hijsen. Ga niet extra je longen leegpersen, je wilt tijdens het hijsen niet snakken naar zuurstof of duizelig worden.

(4) Neem een hijs. Terwijl je dit doet mag je de vlam dichtbij houden, maar niet tegen het glas aan. Je wilt het puntje van de vlam net onder het glas hebben. De vloeistof zit op het randje van zijn kookpunt en mag nu een extra boost krijgen om over dat randje heen te komen. Hijs rustig, maar wel onafgebroken. Het idee is om in 1 hijs zo veel mogelijk binnen te krijgen. Dit is het moeilijke gedeelte. Hijs je te snel, dan vul je je longen met veel minder DMT dan wat je in 1 hijs binnen zou kunnen krijgen. Hijs je te rustig, dan voel je de hete damp in je stembanden en krijg je hoestbuien. De damp blijft in dat geval in de steel hangen en uiteindelijk condenseert de damp weer op het glas en wordt heel je glaspijp bruin, zonde. Als je met precies de juiste snelheid hijst, dan hijs je exact de hoeveelheid naar binnen die je met je aansteker aan het verdampen bent. Als je het goed doet, zie je een onafgebroken stroom van damp als een soort windtunnel door het glaspijpje naar je mond gaan.

Dus: (1) Zie je tijdens het hijsen geen damp? Dan hijs je te snel.
(2) Zie je heel het pijpje vol met witte damp en alle kanten opgaan? Dan hijs je te langzaam. Probeer daarom de sweet spot te vinden in je hijssnelheid. Hijs zo veel mogelijk naar binnen totdat je longen (bijna) helemaal vol zitten. Gouden Tip: maak je luchtpijp en mondholte smal tijdens het hijsen, zo maak je het risico op hoesten het kleinst.

(5) Haal de aansteker weg. En adem je laatste beetje damp naar binnen. Dit voorkomt dat het laatste beetje in het pijpje blijft hangen en hem helemaal bruin maakt. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat alle DMT is verdampt. In dit geval voel je alleen nog maar hete lucht je longen binnenkomen en weet je dat je kunt stoppen. Je zult dan onvergeefbaar hard gaan. :grin: Als je klaar bent met hijsen, neem een korte en snelle teug adem extra. Dit brengt alle DMT diep in je longen en voorkomt dat de hete damp van het laatste beetje aan je stembanden gaat kriebelen.

(6) HOUD JE ADEM IN! ZO LANG ALS JE KAN! en geef het glaspijpje aan je buddy.
Je wordt tijdens deze laatste stap gelanceerd naar de hogere dimensies. Hoe langer je je adem inhoudt hoe meer er wordt opgenomen door je longblaasjes. Het uitademen zal vanzelf gaan, je hersenen hebben hier een auto piloot voor.
Prettige reis! :smokin:
Het universum moet nog wakker worden!!!
Avatar gebruiker
TruffelMarokkaan
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 34
Geregistreerd: wo nov 28, 2012 10:47 pm

Re: Guide voor DMT roken: How to do it right

Berichtdoor Perry » do jul 30, 2015 3:45 am

Ik wilde gaan zeuren dat een dergelijk topic al bestaat, maar na dat topic doorgelezen te hebben vind ik deze absoluut nog wel wat toevoegen. Sowieso is zo'n glass oil pijp veel geschikter dan de bong of base pijp die daar genoemd worden. Misschien is n vaporizer (niet zo'n duur ding, maar een light bulb idee) nog wel geschikter. Die gebruikte ik bij 5-MeO-DMT en dat ging echt super! Dan kan je sowieso alle rook in 1 teug ophalen, omdat deze zich rustig ophoopt in de bol.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13266
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Guide voor DMT roken: How to do it right

Berichtdoor snuifduif » do jul 30, 2015 6:12 am

Ik heb beide geprobeerd en ik geef toch echt de voorkeur aan een gaasje omdat je daar hete lucht doorheen kunt zuigen en de dmt bijna niet te verbranden is.
Voor beginners raad ik zo'n 'meth' pijpje zeker af
Avatar gebruiker
snuifduif
Panda imitator
Donateur
Offline
 
Posts: 5172
Geregistreerd: za maart 05, 2011 7:00 pm
Woonplaats: Drugs en Omstreken

Re: Guide voor DMT roken: How to do it right

Berichtdoor Perry » do jul 30, 2015 10:21 am

Als je zo'n aansteker hebt:

(€5 bij mini in the box)
Heb je 'n hele gelijke vlam, maar gemakkelijk mee gericht en 'gedoseerd' kan worden. Gewoon er ver onder houden en langzaam naar boven laten komen tot je ziet dat er iets gebeurt. Daar stil houden. Zo simpel is 't...
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13266
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Guide voor DMT roken: How to do it right

Berichtdoor dasfalco » do jul 30, 2015 11:52 am

Mooie guide vind ik,enkel moet k snuifduif wel volgen over het glazen pijpje af te raden aan newbs
#freemoonliquid
dasfalco
Bewuste Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 511
Geregistreerd: za nov 02, 2013 12:40 am

Re: Guide voor DMT roken: How to do it right

Berichtdoor Fool » do jul 30, 2015 6:14 pm

Thanks voor de info! :)
Fool
Stom
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2575
Geregistreerd: za maart 08, 2014 6:39 pm

Re: Guide voor DMT roken: How to do it right

Berichtdoor snuifduif » do jul 30, 2015 6:16 pm

Had deze al eens gepost, maar dit is mijn visie op 'how to do it right'

Avatar gebruiker
snuifduif
Panda imitator
Donateur
Offline
 
Posts: 5172
Geregistreerd: za maart 05, 2011 7:00 pm
Woonplaats: Drugs en Omstreken


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Natuurlijke Psychoactieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner