Hallo allemaal,
Ik heb een mooi growkitje met colombiaanse paddo's die bijna klaar zijn met groeien. Deze wil ik gaan harvesten en drogen waarna ik er paddo chocoladerepen van wil gaan maken.
Ik heb wat research gedaan maar kom echter niet veel meer te weten over het maken van deze heerlijke bewustzijnsverandere lekkernij. Vandaar dat ik een topic aanmaak om opzoek te gaan naar wat advies/ervaringen die onze medeleden wellicht in huis hebben!
Ik wil dus repen gaan maken met vermaalde gedroogde paddo' van een dosis van 3 of 4 gram per reep in een gietmal met breeklijntjes (dan kan er mooi zelf gedoseerd worden). Daarbij wil ik gebruik maken van pure chocolade, gezien het effect van MAO-remmers (mooi meegenomen). Daarnaast ben ik benieuwd naar de beste methode van bewaren van de gemaakte repen, met daarbij behoud van kwaliteit en een zo lang mogelijk durende houdbaarheid als belangrijkste uitgangspunten.
Ik ben benieuwd naar jullie reacties en alvast bedankt!
P.S. overige tips zijn altijd welkom!