Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Meer dromen na truffeltrip?

Tripmiddelen die je in de natuur kan vinden horen hier thuis, zoals paddo's en cacti, maar je kunt hier ook terecht voor bvb herbal xtc.
Als je het in een smartshop kunt vinden, is de kans groot dat het hier hoort.

Meer dromen na truffeltrip?

Berichtdoor Puurpijp » wo aug 10, 2011 12:48 pm

Dus, afgelopen zaterdag heb ik een trip meegemaakt op 20 gram Atlantis truffels. Een prachtige, indrukwekkende, soms moeilijke maar zeer leerzame ervaring. Wat mij opvalt, naast dat ik nog steeds doorfilosofeer op bepaalde concepten en zaken die me tijdens de trip duidelijk zijn geworden en nog wel meer zaken, is mijn droompatroon.

Doorgaans droomde ik weinig, in feite bijna nooit - op uitzondering van vroeger, in mijn kindertijd. En als ik dan eens een keer gedroomd had, herinnerde ik me er niets meer van. Maar sinds deze trip heb ik iedere nacht gedroomd, en ook geen korte dromen maar lange, stuurbare dromen die ik zeer bewust meemaak. Praktisch gezien, dromen waarin ik keuzes kan maken waardoor de droom mij dan wel een bepaalde richting opstuurt, maar ik de droom ook. En wat uitzonderlijk is: ik kan ze onthouden.

Heeft iemand dit ook zo ervaren? Bevorderd een (truffel-)trip op de lange duur het dromen misschien?
Gedaan: nicotine, wiet, hasj, alcohol, calamus, hawaiian baby woodrose (LSA), salvia divinorum, herbal ecstasy (trance, hummer), truffels, paddo's, LSD, 2c-b
Te doen: kratom, mescaline, ayahuasca, kanna, DMT, ketamine
Maybe: 5-meo-dmt, datura, iboga, 2c-t-7
Avatar gebruiker
Puurpijp
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 161
Geregistreerd: zo apr 24, 2011 10:57 pm
Woonplaats: Velp

Re: Meer dromen na truffeltrip?

Berichtdoor Antifa » wo aug 10, 2011 5:12 pm

Merk zelf ook dat ik na het (veelvuldig) trippen vaker droom, of ze vaker onthoud.
Weet niet hoe dit komt, maar ben er alleen maar blij mee.

Wat ik alleen nooit meemaak is dat ze stuurbaar zijn, dat lijkt me wel heel vet.
Antifa
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 132
Geregistreerd: do mei 05, 2011 11:17 pm

Re: Meer dromen na truffeltrip?

Berichtdoor Russ » wo aug 10, 2011 6:18 pm

Ik kan dit niet wetenschappelijk onderleggen maar het zou me niet verbazen moest trippen de barrière tussen je bewustzijn en onderbewustzijn wat meer doen vervagen.

Bij mij loopt het nu een beetje gelijkaardig, heb het afgelopen jaar veel drugs gebruikt waaronder 6 trips op LSD en truffels, ik droomde vroeger ook nooit en dit jaar ook niet tot een maand geleden toen ik met alles gestopt ben (pauze tot binnenkort), vanaf toen kreeg ik constant lange, lucide, levensechte dromen (vaak ook nachtmerries). Zeker als ik al wat gedronken heb.

Als ik een verklaring zou moeten raden zou het zijn dat ik dit jaar heel kort op mekaar dingen heb gebruikt en ook over het algemeen de snelheid van dit jaar zo enorm hoog lag waardoor ik bepaalde dingen niet heb kunnen verwerken die dan nu verwerkt worden in m'n dromen omdat ik nu in een heel evenwichtige rustige periode zit.
Dit is wat ik zou raden al kan ik het niet bewijzen :)

Wat ik ook merk sinds de trips is als ik wat gedronken heb en ik sluit m'n ogen dat ik meteen patronen en lichte CEV's zie, dit had ik vroeger nooit.
Avatar gebruiker
Russ
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 565
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 10:52 am

Re: Meer dromen na truffeltrip?

Berichtdoor Puurpijp » do aug 11, 2011 11:17 am

Best interessant om dat te merken / er over na te denken.

En @Antifa, ik vind het op een grappige manier stuurbaar. Het is in feite net zo stuurbaar als het standaard dagelijks leven, de droom creëert een wereld en het creëert een bepaalde situatie, en daarin kan ik me net zo vrij bewegen als ik in de echte wereld zou kunnen. Erg vet.

En @Russ, jouw verklaring is best wel logisch. Ik heb de afgelopen maanden in totaal 5 keer getript, de laatste was dus zaterdag (20g. Atlantis truffels) en sindsdien zijn die dromen begonnen. Als je inderdaad er van uit gaat dat de dromen voortkomen uit de behoefte/noodzaak om de opgedane ervaringen te verwerken, dan zou dat veel verklaren, want dit was ook een trip met fiks wat inzichten om te verwerken.

Gelukkig heb ik geen last van nachtmerries, wel soms dromen met een vrij grillig karakter, maar het lijkt alsof de hernieuwde levenshouding die ik afgelopen trip geleerd lijk te hebben extra toegepast word, waardoor het geen nachtmerries worden, maar ik gewoon rustig doorga met de droom (zorgeloos is het juiste woord..)
Gedaan: nicotine, wiet, hasj, alcohol, calamus, hawaiian baby woodrose (LSA), salvia divinorum, herbal ecstasy (trance, hummer), truffels, paddo's, LSD, 2c-b
Te doen: kratom, mescaline, ayahuasca, kanna, DMT, ketamine
Maybe: 5-meo-dmt, datura, iboga, 2c-t-7
Avatar gebruiker
Puurpijp
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 161
Geregistreerd: zo apr 24, 2011 10:57 pm
Woonplaats: Velp


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Natuurlijke Psychoactieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner