Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Psilocybine bij Alzheimer

Tripmiddelen die je in de natuur kan vinden horen hier thuis, zoals paddo's en cacti, maar je kunt hier ook terecht voor bvb herbal xtc.
Als je het in een smartshop kunt vinden, is de kans groot dat het hier hoort.

Psilocybine bij Alzheimer

Berichtdoor Taxi. » wo sep 11, 2013 2:50 pm

Er is onlangs bij een familielid van mij Alzheimer geconstateerd. En ik ben dus meer gaan lezen over deze ziekte. Toen ik aan het lezen was ben ik mij gaan afvragen of psilocybine (of LSD) iets zou kunnen veranderen. Ik weet dat psilocybine een medicijn kan zijn voor bijv clusterhoofdpijn. Maar het stofje dat vrijkomt bij een trip, zou toch ook iets moeten kunnen veranderen bij het leggen van verbanden tussen het heden en verleden e.d. ? Of zie ik dat verkeerd? Ik heb ook geen wetenschappelijke papers kunnen vinden die uitweiden over de bestrijding van Alzheimer d.m.v. hallucinogenen. Zou toch het onderzoeken waard moeten zijn :roll2:
Avatar gebruiker
Taxi.
I got some bad ideas in my head.
Donateur
Offline
 
Posts: 995
Geregistreerd: di sep 20, 2011 3:53 pm

Re: Psilocybine bij Alzheimer

Berichtdoor PsychootHoofd » wo sep 11, 2013 3:08 pm

Haha ik denk niet dat een Alzheimer patiënt helderder wordt van psilocybine. Waarschijnlijk vergeten ze terwijl ze trippen dat ze trippen en raken ze dus nog meer in de war en na de trip zijn ze waarschijnlijk vergeten dat ze hebben getript en ik betwijfel of de psilocybine het korte termijn geheugen verbeterd op lange termijn. Maarja het is niet uit te sluiten dat het iets positiefs teweeg brengt :p
Gedaan: XTC, 4-FMP, 3-FMP, Methoxetamine, Ketamine, 6-APB, LSD, Truffels, Speed, Dex, Hasj, Wiet, Lachgas, Ritalin, Alcohol, Mephedrone, Coke, 4-ho-met, etizolam, kratom, mdpv, DMT, 2cb, 2cp.
Avatar gebruiker
PsychootHoofd
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 90
Geregistreerd: vr maart 30, 2012 4:38 pm

Re: Psilocybine bij Alzheimer

Berichtdoor Einstein » wo sep 11, 2013 5:45 pm

Taxi. schreef:Maar het stofje dat vrijkomt bij een trip, zou toch ook iets moeten kunnen veranderen bij het leggen van verbanden tussen het heden en verleden e.d. ?

Ik denk dat je hier een te vergezochte aanname maakt. Hallucinogenen kunnen op veel manieren het bewustzijn manipuleren, maar het permanent verbeteren van de werking van het geheugen hoort daar niet bij, zeker als je tegen een ziekte als Alzheimer op moet boksen.
Veel van de symptomen van Alzheimer lijken te worden veroorzaakt door slecht functionerende zenuwcommunicatie via de neurotransmitter acetylcholine. Een dergelijk mechanisme is ook verantwoordelijk voor de intense deliria die door datura veroorzaakt worden :P Misschien geeft dat al aan dat het waarschijnlijk niet helpt om even wat psychedelica op te eten.
Bepaalde ketamine-achtige stoffen worden bijvoorbeeld wél ingezet als remedie tegen Alzheimer, maar de manier waarop dat werkt is volgens mij niet goed bekend. Zelf met ketamine gaan kloten haalt ook niets uit lijkt me :P
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Psilocybine bij Alzheimer

Berichtdoor Enya » wo sep 11, 2013 7:00 pm

Bij mij heeft het de alzheimer wat uitgesteld, maar ik blijf vergeetachtig :conf:
Amanda Knox = “Other people ask for tranquilizers, cry, shout that they didn’t do it, that they’re in pain, that they can’t go on…Many prisoners bang their heads against the walls, sew up their mouths, scream, vomit, cut their wrists. But she showed no reaction,” the guard said."
Avatar gebruiker
Enya
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1060
Geregistreerd: zo nov 18, 2012 12:01 pm

Re: Psilocybine bij Alzheimer

Berichtdoor Poseidon » do sep 12, 2013 2:37 pmArsenicum lijkt me betere medicatie :beer:
Wij willen onze blauwe luchten terug.
Avatar gebruiker
Poseidon
JeVader
In Memoriam
Offline
 
Posts: 10486
Geregistreerd: do maart 17, 2011 4:34 pm
Woonplaats: Liquid Universe

Re: Psilocybine bij Alzheimer

Berichtdoor Paul666 » za nov 22, 2014 4:52 pm

Je moet je wat meer in Alzheimer verdiepen mijn tante heeft het ook.
http://www.alzheimerexperience.nl/

Mensen met Alzheimer hebben geen hallucinerende middelen nodig ze hallucineren als ze in een ver stadium zijn al zonder dat ze wat op hebben!

Mijn tante stond hier 2 week geleden voor de muur en ze zag van alles ze zag een ballerina even later zag ze dat vriendinnetje van popeye(Olijfje) hahaha lachwekkend dat wel maar aan de andere kant dieptriest.
Ik ben van mening dat wiet wel enigszins helpt vooral als ze onrunstig worden maarik kan je wel vertellen een medicijn tegen alzheimer is er niet als er stukken hersens weg zijn komen ze niet zomaar weer even terug alsof ze op vakantie zijn geweest .
Paul666
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: za nov 22, 2014 4:46 pm

Re: Psilocybine bij Alzheimer

Berichtdoor ParadijsVogel » za nov 22, 2014 9:46 pm

Als clusterhoofdpijnervaringsdeskundige denk ik niet dat tripmiddelen gaan helpen bij alzheimer. Als het goed is sluiten de medicijnen en tripdrugs juist bepaalde gedeeltes van het brein af. Ik gebruik zelf sumatriptan neusspray soort van psychedelicum met alle psychedelische eigenschappen er uit gehaald. LSD en truffels/paddo's zijn ook niet heel effectief tegen een episode, vanwege de lange inwerktijd.

Er is inderdaad nog geen geneesmiddel voor alzheimer, maar er wordt op dit moment wel onderzoek gedaan naar nootropics die eventueel zouden kunnen helpen tegen alzheimer. Ik zou in ieder geval geen tripmiddelen geven aan iemand die (een vergevorde) vorm van alzheimer heeft, ik denk dat dat soort acties het alleen maar erger maakt.
Tinychat huisdier

Ivo schreef:Hahahahaha, dat vraagt echt om misbruik.
Avatar gebruiker
ParadijsVogel
Corrupt
Donateur
Offline
 
Posts: 1987
Geregistreerd: ma dec 10, 2012 1:26 am


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Natuurlijke Psychoactieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner