Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Psilocybine tegen depressie?

Tripmiddelen die je in de natuur kan vinden horen hier thuis, zoals paddo's en cacti, maar je kunt hier ook terecht voor bvb herbal xtc.
Als je het in een smartshop kunt vinden, is de kans groot dat het hier hoort.

Psilocybine tegen depressie?

Berichtdoor InfectedMushroom » do feb 12, 2015 2:24 am

Men vriendin heeft de laatste tijd te maken met depressie , al van alles geprobeert, anti depressiva wil ze niet. ik heb zelf al zowat men hele leven bezig geweest met drugs , blow nu nog enkel , heb ook zware periode's gehad ,depressie's en toen deed ik men eerste paddotrip , ik vond het allemaal zo mooi en prachtig , en er volgden er nog vele , en ik merkte na een tijd dat ik me niet meer slecht voelde , ik ben nu de meest vrolijke optimistische gast die je maar kan voorstellen , en dit heb ik voor een groot deel aan psychedelica te danken in mijn ogen , nu mijn vraag is of dit verstandig is om mijn vriendin het te laten proberen ,ze zou een lichte dosis nemen , maar heeft wel veel last van stemmingswisselingen , ze blowt zelf dagelijks , voor de rest gebruikt ze heel af en toe speed of coke , verder heeft ze nog nooit iets gebruikt , ze staat er wel voor open, maar is toch een klein beetje bang. Meningen? en misschien mensen die hier ervaring mee hebben ? ik Hoor het graag . Alvast bedankt (:
Inhale Combusted Hemp on a Daily Basis
InfectedMushroom
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 94
Geregistreerd: ma maart 28, 2011 1:31 pm

Re: Psilocybine tegen depressie?

Berichtdoor snuifduif » do feb 12, 2015 3:07 am

Lichte dosis beginnen, dat kan geen kwaad.
Als het niet bevalt dan is er niks aan de hand
Avatar gebruiker
snuifduif
Panda imitator
Donateur
Offline
 
Posts: 5172
Geregistreerd: za maart 05, 2011 7:00 pm
Woonplaats: Drugs en Omstreken

Re: Psilocybine tegen depressie?

Berichtdoor Partypipo » do feb 12, 2015 3:53 am

Er zijn wel bepaalde onderzoekjes gedaan en volgens mij hebben psychedelica inderdaad een anti depressieve werking, of in bepaalde gevallen in ieder geval, ofzoiets. Het is vast ergens terug te vinden hoe het precies zit.

Tegelijk wordt er juist altijd afgeraden om drugs te doen, zeker iets intens als psychedelica. Het idee bestaat namelijk ook dat de zelfmoorden die wel eens plaats vinden of "het ineens denken te kunnen vliegen" en van een gebouw af te springen door de drugs eigenlijk door de depressie komt die iemand heeft, maar met niemand over praat, en dan ineens handel je ernaar zeg maar.

Dus ja, ik ben geneigd te zeggen het beter maar niet te doen. Maar misschien met een goede vriend erbij als (nuchtere) tripsitter is het juist wel een helend iets. Moeilijk, moeilijk.

Je dopamine en in lichtere mate serotonine receptoren overbelasten met coke en/of speed maakt een depressie in ieder geval niet beter. De uitputting van die receptoren kan juist zorgen voor een depressie. Of regelmatig veel te weinig slapen door stimulanten kan oververmoeidheid veroorzaken, wat ook erg depressie-achtig aan kan voelen. Als ik een hele week maar 8 uurtjes per nacht slaap, te weinig voor mij, wil ik het liefst na een week gewoon sterven. Gewoon geen zin meer om te leven omdat ik te moe ben daarvoor.
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4138
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: Psilocybine tegen depressie?

Berichtdoor Druks » do feb 12, 2015 11:58 am

Stop met dagelijks blowen en speed/cocaïne gebruiken en ga aan de anti depressiva. Er is echt geen goede reden om dat niet te doen.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7278
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Psilocybine tegen depressie?

Berichtdoor Frog » do feb 12, 2015 12:39 pm

Druks schreef:Stop met dagelijks blowen en speed/cocaïne gebruiken en ga aan de anti depressiva. Er is echt geen goede reden om dat niet te doen.

Er zat redenen om dat niet te doen, veel werkingen die als onwenselijk ervaren worden, de zogeheten "bijwerkingen" zijn voor veel mensen al genoeg reden.
Vaak is het een hel zoektocht naar een middel wat enigszins werkt, lange termijn effecten zijn is niet bijzonder veel van bekend, ook het verhaal van serotonine tekort bij depressie etc is niet heel erg plausibel en net als veel "" medicijnen een gyhpte industrie"

staat tegenover dat mensen er baat bij kunnen hebben, of dat placebo is of niet laat ik beetje in het midden, maar goed er zijn mensen die er voor kiezen deze pillen niet te nemen om tal van redenen, en die bezwaren mogen mensen hebben, dus hebben ze wel reden het niet te doen....

Wat ik wel met je eens ben is dat andere drugs, die als genots-middel dienen zoals wiet en cocaïne beter met rut gelaten kunnen worden door de persoon in het verhaal van de topic starter.
Avatar gebruiker
Frog
Badass Junkie
Verbannen
 
Posts: 2111
Geregistreerd: vr nov 01, 2013 11:52 pm

Re: Psilocybine tegen depressie?

Berichtdoor Druks » do feb 12, 2015 12:46 pm

Als je daadwerkelijk last hebt van een depressie dan neem je die paar bijwerkingen wel voor lief. Daarbij doen artsen hun best om het juiste middel voor je te vinden met zo min mogelijk bijwerkingen.

Zelfmedicatie toepassen met (heftige) psychedelica is risicovol. Als je dan toch met psychedelica aan de slag wilt dan kan je dat beter onder begeleiding doen van een psycholoog.
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7278
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: Psilocybine tegen depressie?

Berichtdoor Prototype » do feb 12, 2015 12:47 pm

Of anti depressiva een uitkomst is lijkt me iets wat beter door een huisarts bekeken kan worden dan door ons.
Het minderen of stoppen met drugs is nooit een slecht plan, in het speciaal met depressieve klachten.
Succes ermee!
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Psilocybine tegen depressie?

Berichtdoor Frog » do feb 12, 2015 11:59 pm

Druks schreef:Als je daadwerkelijk last hebt van een depressie dan neem je die paar bijwerkingen wel voor lief. Daarbij doen artsen hun best om het juiste middel voor je te vinden met zo min mogelijk bijwerkingen.

Zelfmedicatie toepassen met (heftige) psychedelica is risicovol. Als je dan toch met psychedelica aan de slag wilt dan kan je dat beter onder begeleiding doen van een psycholoog.

Ja en dan ben je weken verder vaak voor zo iets aanslaat,tuurlijk doen artsen hun best wel doe worden opgeleid deze middelen aan de man te brengen, neemt niet weg dat het alles behalve zaligmakend is, maar het zou eventueel wel kunnen helpen.
Anderzijds kan net het zetje zijn wat je niet nodig hebt, maar goed ik snap je punt zo van ik heb toch niks te verliezen, maar niet iedereen -hoe depressief ook- denk daar zo over uiteraard.
Avatar gebruiker
Frog
Badass Junkie
Verbannen
 
Posts: 2111
Geregistreerd: vr nov 01, 2013 11:52 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Natuurlijke Psychoactieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner