Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Syrian Rue (Peganum harmala) De knol/paddo booster

Tripmiddelen die je in de natuur kan vinden horen hier thuis, zoals paddo's en cacti, maar je kunt hier ook terecht voor bvb herbal xtc.
Als je het in een smartshop kunt vinden, is de kans groot dat het hier hoort.

Syrian Rue (Peganum harmala) De knol/paddo booster

Berichtdoor FranX » wo jun 08, 2011 11:48 am

Peganum harmala is taaie plant die algemeen voorkomt in en rondom het Midden Oosten en een lange geschiedenis kent dankzij haar psychoactieve/magische eigenschappen. (zie ook: http://www.azarius.nl/smartshop/psychedelics/ayahuasca/peganum_harmala/) Ikzelf kwam enkele jaren geleden in aanraking met de zaden van de Syrian Rue toen ik de tip kreeg om alvorens paddo's te eten eerst een kopje Syrian Rue thee te drinken. Buiten de psychoactieve eigenschappen functioneren de stoffen in de zaden als MAO remmers zodat de effecten van de paddo maximaal tot hun recht komen. En met name die laatste eigenschap maakt de zaden interessant.

( !!!! Als je niet weet wat MAO-remmers zijn of welke rol Monoamino-oxidase in het lichaam speelt LEES DAN EERST DEZE WIKI: http://nl.wikipedia.org/wiki/Monoamine-oxidaseremmer en/of bezoek deze pagina van de sponsor: http://www.azarius.nl/pages/maoi_page/ . Ondeskundig gebruik van MAO-remmers of het gebruik in combinatie met bepaalde medicijnen en of etenswaren is gevaarlijk !!!! )

Hoewel je op de zaden zelf ook zou kunnen trippen (ik heb er geen ervaring mee) gebruik ik ze als 'booster' voor een knol/paddo trip. Gewoon een paar gram zaadjes fijn vijzelen en met wat citroensap en water een thee van pruttelen. De bittere thee drinken en na een kwartiertje ofzo de knollen of paddo's eten. Het is onze ervaring dat dankzij de Syrian Rue thee de trip harder, dieper en langer is.

Onlangs vertrok een collega van mij voor een korte vakantie naar Abu Dhabi en ik vroeg hem om op een lokale bazaar eens rond te kijken naar de zaadjes want ik had begrepen dat die daar zeer algemeen zijn. Hij wist wat ik bedoelde en hij vertelde me dat zoiets geen enkel probleem zou zijn. Volgens hem zijn die zaden inderdaad zeer algemeen en ze worden zelfs op de vloeren in moskeeën gestrooid om het kwade te weren.

(Net zoals wij vanuit de Christelijke traditie wierook kennen wat voortkomt uit het oude sjamanistische gebruik om hennep en opiumdampen in te ademen om in contact te komen met de hogere machten heeft de Islam kennelijk de harmala om soortgelijke reden geïnstitutionaliseerd. Zie ook: http://www.grenswetenschap.nl/blogs/Hoe ... en-deel-1/ )

Enfin, hij ging en kwam terug met een enorme zak zaden van de door mij zo geliefde booster waar ik nog jaaaren mee voort kan. Er bestaan geen wettelijke restricties voor de zaden van de Peganum harmala en echt veel heb je ook niet nodig. Wie een beetje groene vingers heeft kan ze gewoon in de tuin opkweken en de wortels overleven onze winters.

Binnenkort beginnen de vakanties weer en half Nederland zwerft dan weer over de wereldbol. Ik bedoel maar. Een goed verstaander heeft een half oor nodig en voor de overige geïnteresseerden zou ik zeggen... lees deze Wiki http://en.wikipedia.org/wiki/Harmal en verbaas je over wat het plantje allemaal kan en wat het nog meer doet.

Fijne vakantie... and have a nice flight :wave:
I have approximate answers and possible beliefs in different degrees of certainty about different things, but I’m not absolutely sure of anything
Avatar gebruiker
FranX
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1051
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 9:34 am
Woonplaats: Randstad

Re: Syrian Rue (Peganum harmala) De knol/paddo booster

Berichtdoor Tripper » do jun 16, 2011 1:16 pm

Voor 5 euro kun je 100 gram halen. Dan hoef je ze niet te kweken en daar doe je ook een lange tijd mee. Verder een goed bericht! :love:
DMT
Avatar gebruiker
Tripper
(ʘ_ʘ)
Donateur
Offline
 
Posts: 875
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:43 pm
Woonplaats: Utrecht


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Natuurlijke Psychoactieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner