Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Truffels + houdbaarheid + misselijkheid

Tripmiddelen die je in de natuur kan vinden horen hier thuis, zoals paddo's en cacti, maar je kunt hier ook terecht voor bvb herbal xtc.
Als je het in een smartshop kunt vinden, is de kans groot dat het hier hoort.

Truffels + houdbaarheid + misselijkheid

Berichtdoor Aap » di maart 24, 2015 4:06 am

Hoi, een aantal weken geleden heb ik samen met een vriendin truffels gegeten. Dit werd mijn 2e keer en ik had in de eerste instantie niet zo veel vertrouwen in. Omdat ik liever een sitter zou hebben gehad. Zodat ik helemaal vrij kon zijn en de remmen kon los gooien. Op die dag hebben wij geen sitter onder de arm genomen, omdat een vriendin dat perse niet wilde. Enfin.. alles is goed gekomen. Geen angsten of controle freak dingen gehad.

De truffels hebben we gekocht en voor een lange tijd in de groentenla van de koelkast bewaard. Zij waren al een maand over de datum. Wij concludeerden dat de vacuumverpakking al beetje bol stond. Wat waarschijnlijk op aanduid dat het is gaan schimmelen. Toch hebben wij ervan gegeten.
Truffel High Hawaiians 22g. Ik heb geen heel portie genomen. Op de verpakking stond hij vrij sterk was in alle opzichten. Hoeveel gram ik wel genomen heb. ik denk misschien 17 gram?

Ik heb de truffel langzaam opgegeten en in mijn gedacht hen bedankt voor de komende mooie reis die ik zou ondergaan. Ik vond ze overigen niet vies smaken. Ik verheugde mij al echt op de komende belevenis. Wat ga ik zien en wat ga ik voelen en kan ik deze keer de truffels een beetje sturen?

We zaten thuis met een stoel voor een groot raam dat uit kijkt op tuintjes en een school. De zon scheen heftig toen. Langzaam merkte ik dat het begon te werken. Er komt een soort van prikkeling bij je wang. Ik moest heel veel gapen. De kleuren waren er wel, maar niet zo intens zoals eerst. De moeheid kakte al snel in. Mijn benen waren moe en ik wilde enkel maar languit liggen. We zijn naar de slaapkamer verhuisd en hebben vanaf ons bed in de zon gelegen. Ik kreeg wel mooie kleuren te zien. Mooi mint groen en roze. Het was een soort van 3D effect dat ik kreeg. Steeds kwam ik bij een soort van badkamermuur uit. Die betegeld was met de kleur mintgroen. maar telkens als ik om het hoekje wilde kijken kwam ik weer terug op dezelfde punt.

Waar ik de hele trip last van had, was een misselijkheid. Die telkens kwam opspelen. Ik ervaarde dat als vrij vervelend omdat ik niet echt van de trip kon genieten. Ik probeerde dan paar keer diep adem te halen en aan iets anders leuks te denken. Dus het gevoel ebte weer weg maar kwam later weer terug.

Qua visueel viel het tegen, want echt veel anders heb ik niet gezien. Behalve mannetjes die hun bek openzetten met hun onderkin op de grond. Waarna hun eigen mond zich zelf opslokte. Dit werd dan constant herhaald.

Jammer genoeg hadden we de muziek in de woonkamer staan. Ik had een enorme behoefte aan muziek. Toch hoorde ik in mijn hoofd zo af en toe een soort van goa muziekje. Kan zijn dat men buiten aan het klussen was of dat de buren een radio hadden aanstaan.

Het was wel fijn om met die vriendin samen te zijn. We kronkelden overelkaar heen. En ik wist niet meer wat voor lichaamsdeel ik beet had. Bleek dat om mijn eigen voet ging.
Toen ik in de spiegel keek schrok ik een beetje. Ik zag er zou slecht uit. Nu klopte dit ook wel een beetje want paar dagen daarvoor vond ik dat ik er zo waardeloos uitzag :)

Wij waren beiden zo moe in onze benen en konden vaak enkel onze ogen dicht doen. Ik vond dat niet zo vervelend, omdat ik lekker kon verder spacen. Die vriendin vond dat wel jammer want die wilde liever op onderzoek gaan. Toen ik eenmaal meer bij mijn positieve kwam, ben ik door mijn huiskamer gelopen. Ik probeerde dingen te onderzoeken of zij anders reageren dan anders. Maar kon slecht vaag een beetje het tappijt zien bewegen.

Ik had wat frambozen gekocht die best spacy eruit zagen. Ze lagen in een witklein porselein bakje. En sprongen met hun intense en felle kleur uit. Het eten voelde ook erg vreemd aan. Kwam ook omdat het kauwen zo raar ging. Alsof je op de dingen moest zuigen om ze te kunnen vermalen.

Ik denk dat de trip maar een kleine 2,5 uur bij mij heeft gewerkt. Terwijl bij de eerste keer alles veel meer intenser was.

Mijn vraag aan jullie is.

Denken jullie dat de werking zoveel invloed op de houdbaarheid heeft gehad? Een maand over datum + het zakje stond bol.

De volgende keer neem ik een heel portie.

Nog tips voor de misselijkheid? Ik denk als ik paar keer echt goed had geboerd, had dat veel geschild.

Maar zeker de moeite waard voor een derde keer. Misschien dan naar een bos. Het enige nadeel daarvan is, dat je niet veilig thuis bent en ik geen controle over mijzelf heb. Als mijn mede partner wegloopt, denk ik in paniek te raken. Of als ik in paniek raak en er niemand is. Misschien valt het wel allemaal wel mee.
Aap
Newbie
Offline
 
Posts: 23
Geregistreerd: zo dec 28, 2014 8:41 pm

Re: Truffels + houdbaarheid + misselijkheid

Berichtdoor SmoothFunk » di maart 24, 2015 4:30 am

Misselijkheid komt wel vaker voor bij het eten van truffels (of paddo's). Vind het overigens wel gek dat het vacuüm zakje een beetje bol stond. Misschien een combinatie van iets over de datum zijn en de normale 'misselijkheid ' van truffels?

Je kunt om misselijkheid te voorkomen ook thee zetten van truffels. Als je even zoekt op Google zul je hier wel een receptje voor vinden. (Het is heel makkelijk) Wel je thee mixen met iets anders! Truffelthee is namelijk best smerig. Cup-a-soup of normale thee werkt heel goed.

Als je naar het bos gaat zou ik wel een tripsitter meenemen. Of misschien eerst nog een aantal keer thuis trippen op wat sterkere dosissen.

Veel plezier!
Avatar gebruiker
SmoothFunk
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 47
Geregistreerd: di jun 26, 2012 6:26 pm

Re: Truffels + houdbaarheid + misselijkheid

Berichtdoor Partypipo » di maart 24, 2015 4:34 am

Als je bang bent om in paniek te raken is het meestal beter gewoon geen psychedelica te doen. Tenzij je juist die angst aan wil gaan in je trip. Wat heel erg helend kan werken. Al zou je dat soort dingen misschien toch beter met een sjamaan erbij ofzo aan kunnen gaan.
Want ja, stel je voor dat je echt bad gaat, dat schijnt je psychisch toch wel voor langere tijd of voor altijd te kunnen beschadigen.

Ik geloof niet dat je misselijker wordt van over de datum truffels. Je wordt wel makkelijker misselijker van hogere dosissen.
Probleem bij truffels is dat bij hoge dosissen zo bijzonder vervelend wordt dat het je trip negatief beïnvloed. En met lagere dosissen trip je misschien nog niet hard genoeg. Nou is het wel zo dat psychedelica je meestal niet echt dingen laat zien die er niet zijn. Dat is eerder na een nacht doorhalen op de pep en soms ook van mdma (zonnebrillen, dranghekken, dat soort dingen). Ik heb 9 van de 10 keer helemaal geen of vrijwel geen visuals met psychedelica. Meestal trip ik in mijn hoofd mentaal gezien wel heel erg hard dan. En dat vind ik ook erg gaaf. Maar de paar keer dat ik wel visuals had, had ik wat golvende bewegingen en vooral gigantisch veel kleurtjes :love:

Om de bodyload te verminderen van de truffels kan je er thee van zetten. Voor mij helpt dat enorm in ieder geval. Al doe ik tegenwoordig altijd liever 4-aco-dmt, makkelijk te doseren, niet vies in een capsule, goedkoper per trip dan truffels en minder bodyload, terwijl de trip gewoon hetzelfde is als met truffels.
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4138
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: Truffels + houdbaarheid + misselijkheid

Berichtdoor SmoothFunk » di maart 24, 2015 5:42 am

Partypipo schreef:Al doe ik tegenwoordig altijd liever 4-aco-dmt, makkelijk te doseren, niet vies in een capsule, goedkoper per trip dan truffels en minder bodyload, terwijl de trip gewoon hetzelfde is als met truffels.

Beetje offtopic maar is dit legaal verkrijgbaar in Nederland?
Avatar gebruiker
SmoothFunk
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 47
Geregistreerd: di jun 26, 2012 6:26 pm

Re: Truffels + houdbaarheid + misselijkheid

Berichtdoor Partypipo » di maart 24, 2015 6:43 am

SmoothFunk schreef:
Partypipo schreef:Al doe ik tegenwoordig altijd liever 4-aco-dmt, makkelijk te doseren, niet vies in een capsule, goedkoper per trip dan truffels en minder bodyload, terwijl de trip gewoon hetzelfde is als met truffels.

Beetje offtopic maar is dit legaal verkrijgbaar in Nederland?

Grijs gebied, zoals iedere research chemical die nog niet met naam precies op de opium lijst is geplaatst. Tenminste, volgens mij staat 4-aco-dmt niet op de opium lijst maar weet ik eigenlijk niet eens zeker.

Is het makkelijk te bestellen bij de grote research chemical vendor die opereert vanuit Spanje en komt het dan binnen een paar dagen heel handig gewoon in een envelop op je deurmat? Jazeker
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4138
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: Truffels + houdbaarheid + misselijkheid

Berichtdoor Fool » di maart 24, 2015 2:46 pm

Partypipo schreef:Ik geloof niet dat je misselijker wordt van over de datum truffels. Je wordt wel makkelijker misselijker van hogere dosissen.

Dit geloof ik zeker wel, die ene keer dat wij truffels gegeten hadden die over datum waren ging 3/4e over hun nek, de keren erna met een hogere dosering veel minder mensen.
Fool
Stom
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2575
Geregistreerd: za maart 08, 2014 6:39 pm

Re: Truffels + houdbaarheid + misselijkheid

Berichtdoor Aap » wo maart 25, 2015 6:53 pm

Ik heb juist geen cup a soup of thee bereid. Want dan is mijn maag niet leeg en zit het vol met vocht.

In paniek raken klinkt misschien wel iets te. Ik denk het eerder dat ik de controle wil hebben.
Ik heb dit bv een beetje met xtc. Ik vind het fijner als ik alleen ben, zodat ik met niemand rekening hoef te houden. Of omdat medegebruikers (vrienden) zich zullen afvragen of het wel goed gaat met mij. In mijn hoofd zit constant dan 'even contact maken met de rest en laten zien dat het goed gaat'. Ik heb weinig ervaring met truffels, dus word het controle behouden groter.

De volgende keer als ik een truffeldag inplan, dan koop ik ze een week van te voren.

ps) dat mijn trip maar 2,5 uur heeft geduurd, waar kan dat op duiden?
Aap
Newbie
Offline
 
Posts: 23
Geregistreerd: zo dec 28, 2014 8:41 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Natuurlijke Psychoactieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner