wo apr 13, 2011 12:20 am
wo apr 13, 2011 12:54 am
wo apr 13, 2011 1:23 am
PoisonDrink schreef:Haha wat een plan. Eigenlijk geen idee of het kan, heb wel volgens mij eens iets gelezen over gedroogde paddo's in de vriezer bewaren.. Maar jij bent van plan om natte truffels in te vriezen? Als je paddo's/truffels laat drogen dan heb je volgens mij altijd kwaliteitsverlies. Maar dit valt tamelijk goed mee, iets meer als 20% dacht ik.
wo apr 13, 2011 1:43 am
TRAVOLTA schreef:ons leek het het beste om de 10 gram truffels samen met het vruchtvlees van zo'n 5 a 6 citroenen in te vriezen, dit de volgende dag samen in de blender te gooien en vervolgens afmaken met koksroom en poedersuiker. m het daarna nog een uurtje of 2 in te vriezen (het zal toch lichtjes ontdooien tijdens het blenden en we willen natuurlijk echt ijs hebben).
TRAVOLTA schreef:nu zitten we alleen te twijfelen of het niet beter is het vruchtvlees, de truffels en misschien ook wat extra citroensap eerst 30 minuten in een bakje te laten weken (vergelijkaar met lemontek dus), of misschien alles eerst blenden (soory smoothie wordt het dan) deze invriezen, en later weer blenden met de koksroom en suiker erbij.
wo apr 13, 2011 9:06 am
PoisonDrink schreef:TRAVOLTA schreef:ons leek het het beste om de 10 gram truffels samen met het vruchtvlees van zo'n 5 a 6 citroenen in te vriezen, dit de volgende dag samen in de blender te gooien en vervolgens afmaken met koksroom en poedersuiker. m het daarna nog een uurtje of 2 in te vriezen (het zal toch lichtjes ontdooien tijdens het blenden en we willen natuurlijk echt ijs hebben).
Aah je wilt het de volgende dag al gebruiken. Dan zie ik niet in waarom het niet zou lukken. Best een leuk idee vind ik.
wo apr 13, 2011 11:57 pm
do apr 14, 2011 1:21 am
vr apr 15, 2011 12:59 am
vr apr 15, 2011 1:16 am