Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

complete gids IV-spuiten

Hier kun je al je vragen stellen over stoffen zoals heroïne en morfine.

complete gids IV-spuiten

Berichtdoor seth » ma apr 04, 2011 12:20 am

Wegens het taboe dat toch nog altijd op shotten staat hier een guide voor dummy's. Omdat shotten niet zo eenvoudig is als het lijkt, toch niet als je niet onmiddellijk je aders wil gaan verneuken. Deze gids probeert je uit te leggen hoe je op een min of meer hygiënische manier je shot kan zetten.

Ik raad aan; drugs NIET intraveneus te gaan gebruiken. De risico's en verslavingsaspecten zijn in mijn ogen groter dan bij andere manieren van inname! Ik raad iedereen af het zelfs maar éénmalig te proberen!

benodigdheden:

1: container

dit is de bekende lepel of onderkant van een blikje. Neem liever een Steri-cup een steriel verpakte container die speciaal voor dit doeleinde gemaakt is. Deze worden hier en daar verdeeld in spuitenruil. (zie afbeelding)2: steriel water

Om je shot zelf mee te koken. Kan voorgekookt water zijn, maar neem liever NaCl oplossing dit is minder slecht voor je aderen dan leiding water, daar dit steriel verpakt zit is de kans op besmetting ook kleiner, dit word ook bij de apotheker of spuitenruil verdeeld.3: Evt. oplosmiddel

Dit is alleen voor als je heroine gaat spuiten. Bij speed en coke word dit niet gebruikt. Het bekende citroensap. Maar gebruik liever steriel verpakt ascorbinezuur (Vitamine C) , dit is soms ook bij de spuitenruil te krijgen, en anders in de apotheker of bij kruidvat.4: Filter

*GEBRUIK ALTIJD EEN OF ANDERE FILTER*

Dit om de gebrouwen shot door te filteren voor je hem in je spuit trekt. Zo vermijd je onzuiverheden in de spuit, onopgeloste restanten enz.. De meeste gebruikers gebruiken een sigaretten filter, stukje pakwatten (dikke stevige watten in schijfje) Maar bij de apotheek kun je ook optrekfilters krijgen. Deze passen echter alleen op spuiten zonder vaste naald.Verder bestaan er ook nog Filterspuiten, deze zien er uit als standaard insulinespuiten maar de dop bevat een filter, deze kun je gebruiken door een lipje van het kapje af te nemen en daardoor je shot op te trekken.


5: Spuit

*Deel geen spuiten, deel geen naalden, hergebruik geen spuiten!*

Hierbij zijn er twee soorten:

-Spuiten met een afneembare naald, de gekende spuit die elk kind wel ééns mee kreeg om mee te spelen na een bezoekje aan de dokter. Kies voor 1ml, max. 5ml. Hoe groter de spuit, hoe moeilijker om juist te spuiten, druk te regelen en fijn te werken.


Als je voor deze soort spuiten kiest, vergeet niet ook een naald te kopen. Pas op want elke naald heeft zijn eigen doel en toepassing. Probeer dus niet in te spuiten met een optreknaald.
Vraag bij de apotheek om een "subcutane" naald. De maten van naalden werken met gauge. Van 18 tot 27. Waarbij 18g de dikste naalden zijn, 27 de fijnste. Maar het hangt er erg vanaf welk merk/apotheek welke soort/kleur die hebben.

-Spuiten met vaste naald, deze worden meestal verkozen boven deze met afneembare naalden omwille van het fijt dat je ze makkelijker kunt verkrijgen en vaak zelfs gratis bij spuitenruil of apotheker die ervoor zorgt. Deze worden vaak in zakjes van 10 verkocht. Kies ook hier voor 1ml. De naalden van de spuiten van een halve ml zijn net iets te kort om comfortabel te zijn.
Voorbeelden van spuiten met vaste naald zijn, tuberculine spuiten, insulinespuiten, filterspuiten en bepaalde pediatrische spuiten met bruine kapjes.


6: Garot

iets om je aders mee af te binden, zodat je gemakkelijker kunt prikken. Dit kan een veter, riem zijn of een professionele garot.7: Ontsmettingmiddel

Het kan nooit geen kwaad ontsmettingsmiddel bij de hand te hebben, iets op basis van alcohol zoals alco-pads om de plaats van de injectie te ontsmetten voor je injecteert. Dit verkleint de kans op abcessen aanzienlijk. Achteraf de wonde nogmaals ontsmetten kan vervuiling en besmetting van de bloedbaan via de open wonde tegengaan. Alco-pads worden vaak ook uitgedeeld via spuitenruil.Shot koken:

Bij shotten is de dosis die je nodig hebt veel lager. Daar je de drugs rechtstreeks in de bloedbaan brengt is dit een stuk effectiever, sneller en gevaarlijker. De kans op een overdosis is reeel zelfs bij een ervaren gebruiker, neem daarom indien je de sterkte van je drugs niet kent liever te weinig dan te veel. Daar ikzelf nooit afweeg kan ik geen hoeveelheden geven, dit hangt ook een stuk af van tolerantie enz. Neem max de helft van wat je normaal neemt om mee te beginnen.

*om je container te verhitten, liever dan een aansteker te gebruiken, wat roet en viezigheid geeft, leg ik m'n lepel even op de kookplaat, zelfde effect minder vuiligheid.


Elke drugs zijn eigen bereidingswijze:

1.mephedrone, cocaine:

-Men neme container, doe daarin je dosis
-Voeg water/NaCl-oplossing toe, met druppelaar (vermijd hiervoor je spuit te gebruiken, zo houd je hem nog iets langer steriel)
-Roeren, gebruik hiervoor, achterkant spuit en filter, indien je gebruikt maakt van sigarettenfilter, of watten van oorstokje, kun je dit gebruiken om te roeren.
-Er zou nu een min of meer doorzichtige oplossing moeten zijn.


2.Speed:

-men neme container, voeg dosis toe
-voeg NaCL-oplossing toe,
-roeren
-verhit op kookplaat tot alle speed oplost. (laat niet koken)
-indien er teveel bezinksel/niet opgeloste delen achterblijven, kuis de speed eerst met aceton.

3.Heroine

-men neme container, voeg dosis toe
-voeg ascorbinezuur toe
-breng aan de kook, tot je een bruine vloeistof verkrijgt (laat niet alles wegkoken/overkoken...)


Vanaf hier werkt het weer identiek voor alle drugs,

-Trek je shot op door je filter in de spuit. Kijk de spuit na tegen licht, zo zie je of er onzuiverheden in de spuit zitten. Zet nooit een shot waar nog niet opgeloste stukjes inzitten.

-Verwijder luchtbellen uit je shot, draai je spuit met de naald naar boven, tik tegen de spuit tot alle belletjes naar boven zijn, en druk dan de spuit in, tot je vloeistof uit de naald ziet spuiten. Luchtbellen inspuiten is levensgevaarlijk, belletjes kunnen tot het hart geraken, waar ze hartinfarct veroorzaken, ze kunnen de hersenen beschadigen.

De shot is nu klaar.

Injecteren:

1 Bind je arm af boven de plek waar je van plan bent te injecteren


2 Zoek een ader die je duidelijk kunt onderscheiden.

3 Ontsmet de plaats waar je de naald gaat inbrengen met een alcopad. Dit om bacterien te doden waar de naald binnen gaat, zodat je geen bacterien van op de huid binnenbrengt via de naald.

4 Breng de naald in in een hoek van +/- 45 graden tov je arm. Zo prik je minder makkelijk door de ader. Druk de naald niet te diep. Een doorprikte ader veroorzaakt inwendige bloedingen. Ga in één keer naar binnen. Hoe trager je de naald inbrengt hoe pijnlijker.


5 Om te zien of je in de ader zit, kun je een klein beetje bloed optrekken. Komt er geen bloed in de spuit, ga dan niet rondwrikken op zoek naar een ader, maar trek de spuit uit je arm, ontsmet de boel en begin opnieuw. Als dit niet van de eerste keer lukt, neem even pauze, de eerste keer trilt en zweet iedereen. Denk er nog ééns over na. Indien je nog steeds zeker bent, dat je er mee doorgaat probeer opnieuw.

In de spieren spuiten is pijnlijk, weinig effectief en zorgt voor ontstekingen, abscessen enz... Liever langer zoeken naar een ader, dan in frustratie spuiten in de spier!

6 Als je de spuit in een ader gekregen hebt, druk dan langzaam de spuit dicht. Verwijder de spuit terwijl je de alcopad over de wonde houd, ontsmet de wonde met de alco-pad, en los de garot (afbinder). De shot is voelbaar binnen de seconden.

Nog dit:

Nog enkele tips en regels van fatsoen:

Hygiene, Al vaak op gehamerd maar nog een laatste maal:
-deel geen spuiten/naalden, recycleer geen spuiten/naalden zelfs als het om spuiten met verwijderbare naald gaat.
-Leen geen materiaal uit
-Gebruik geen materiaal wat niet rechtstreeks uit een gesloten verpakking komt!
-Zelfs via een container, filter die in contact kwam met een besmette naald kun je hepatitis krijgen.
-Was steeds je container af met zeep voor je hem opnieuw gebruikt.

-Heb het fatsoen een naaldcontainer of hard plastieken fles te gebruiken om je naalden veilig weg te doen, de meeste apothekers/ziekenhuizen aanvaarden gevulde naaldcontainers!
-Als jij een vuile naald achterlaat in een park, vuilniszak,... Ben jij verantwoordelijk voor de vuilnisman, het kind of wie dan ook die zich prikt. Misschien ben jij niet ziek maar dat weten zij niet!
-Shot niet waar mensen bij zijn, die dit niet ok vinden. Dit kan choquerend zijn.
-Shot niet alleen, zeker in het begin wil je iemand bij je die weet hoe hij moet reageren bij een overdosis.
-Test altijd je dope! Zelfs een ervaren gebruiker kan sterven door te zuiver spul.
-Zet niemand aan, en ga niemand pushen!Edit door Ivo:
Dit filmpje heb ik op reddit gevonden en is zeer interessant om te bekijken als heroïne gaat IVen.
WIE HEEFT ER MET MIJN ONDERSCHRIFT ZITTEN KLOOIEN?
Avatar gebruiker
seth
DrugsForUmGodBE
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1044
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 1:56 pm
Woonplaats: the far west

Re: complete gids IV-spuiten

Berichtdoor Dreuge » ma apr 04, 2011 12:28 am

netjes
~*Hardcore Is A Way Of Life And If You Are Against It Than FUCK YOU!!*~

~*Take Me The Way I Am And Than We Could Be Friends*~


~~~~~FREE GONZO~~~~~
Avatar gebruiker
Dreuge
Einsteins koffiebitch
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4615
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:22 pm

Re: complete gids IV-spuiten

Berichtdoor Dione » ma apr 04, 2011 12:29 am

Super goede, informatieve post. Sticky?
Flameon schreef:Mercie Boekoe!
Avatar gebruiker
Dione
Original DF Queen
Donateur
Offline
 
Posts: 1734
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:11 am

Re: complete gids IV-spuiten

Berichtdoor muz1k » ma apr 04, 2011 12:34 am

Heel netjes alles uitgewerkt al hoop ik dat ik dit nooit zal nodig hebben (tenzij ik het bij iemand anders moet doen)
wil een geit als huisdier
Avatar gebruiker
muz1k
Master
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 478
Geregistreerd: za feb 26, 2011 5:44 pm
Woonplaats: Amsterdam

Re: complete gids IV-spuiten

Berichtdoor Dopey » ma apr 04, 2011 8:18 am

Netjes, ik maar er wel een sticky van.
Kun je alleen die spoilers in normale plaatjes veranderen? Ik heb er nu even geen tijd voor.
8===D~~
Avatar gebruiker
Dopey
x Straight x Edge x
Donateur
Offline
 
Posts: 3423
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:39 pm

Re: complete gids IV-spuiten

Berichtdoor Flameon » ma apr 04, 2011 8:22 am

Netjes, zeer informatief
Avatar gebruiker
Flameon
Donateur
Offline
 
Posts: 2315
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:19 pm
Woonplaats: Bouwde dit forum mee op. Nu niet meer actief

Re: complete gids IV-spuiten

Berichtdoor Ivo » ma apr 04, 2011 10:04 am

Ik heb de spoilers even aangepast. Mooie guide :)

Ik heb het verplaatst naar opiaten. De meeste mensen die dit nodig gaan hebben, gaan daar kijken.
Als je het terug bij drugs wilt, laat maar weten, maar ik denk dat het daar beter past.
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7865
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: complete gids IV-spuiten

Berichtdoor SjaakT » di apr 05, 2011 2:19 pm

Hele informative sticky! Ik zat bijvoorbeeld met de vraag waarom ze, bij al die heroine documentaires, eerst bloed in de spuit zuigen, alvorens te spuiten. Stickywaardig, zeker! :)
Avatar gebruiker
SjaakT
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1139
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:53 pm

Re: complete gids IV-spuiten

Berichtdoor Petrovic » di apr 05, 2011 2:37 pm

Netjes beschreven! Al zal ik er geen gebruik van maken. :P
Avatar gebruiker
Petrovic
Wipkip Specialist
Moderator
Offline
 
Posts: 6928
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 9:12 pm
Woonplaats: Onder zeeniveau

Re: complete gids IV-spuiten

Berichtdoor Oppepper » di apr 05, 2011 5:03 pm

Nice, maar toch nog even een vraagje:
Wat is de maximum temperatuur wat amfetamine kan hebben voordat het later weer gaat stollen?
De zinsopbouw is niet perfect, maar ik hoop dat je het begrijpt. 8-)
'Ik zeg altijd maar: beter opbranden dan uitdoven.'
-Jules Deelder
Avatar gebruiker
Oppepper
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 702
Geregistreerd: di feb 22, 2011 6:31 pm

Re: complete gids IV-spuiten

Berichtdoor seth » di apr 05, 2011 5:04 pm

The_Upsetter schreef:Nice, maar toch nog even een vraagje:
Wat is de maximum temperatuur wat amfetamine kan hebben voordat het later weer gaat stollen?
De zinsopbouw is niet perfect, maar ik hoop dat je het begrijpt. 8-)


ik laat het water koken, en als het éénmaal gekookt heeft laat ik het even staan dan doe ik het er bij, het hangt er ook van af wat er bij je speed zit volgens mij.
WIE HEEFT ER MET MIJN ONDERSCHRIFT ZITTEN KLOOIEN?
Avatar gebruiker
seth
DrugsForUmGodBE
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1044
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 1:56 pm
Woonplaats: the far west

Re: complete gids IV-spuiten

Berichtdoor Dopamientje » di apr 05, 2011 5:15 pm

Zeer goed geschreven, ik ben onder de indruk. Nooit geweten dat er zoveel achter spuiten zat.
Avatar gebruiker
Dopamientje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2417
Geregistreerd: di feb 22, 2011 6:33 am
Woonplaats: Brabant, kut!

Re: complete gids IV-spuiten

Berichtdoor Oppepper » di apr 05, 2011 5:31 pm

seth schreef:
The_Upsetter schreef:Nice, maar toch nog even een vraagje:
Wat is de maximum temperatuur wat amfetamine kan hebben voordat het later weer gaat stollen?
De zinsopbouw is niet perfect, maar ik hoop dat je het begrijpt. 8-)


ik laat het water koken, en als het éénmaal gekookt heeft laat ik het even staan dan doe ik het er bij, het hangt er ook van af wat er bij je speed zit volgens mij.

Oké
'Ik zeg altijd maar: beter opbranden dan uitdoven.'
-Jules Deelder
Avatar gebruiker
Oppepper
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 702
Geregistreerd: di feb 22, 2011 6:31 pm

Re: complete gids IV-spuiten

Berichtdoor Einstein » di apr 05, 2011 6:06 pm

Brr, hoop dat ik dit nooit hoef te doen. Wel goed, informatief topic.
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: complete gids IV-spuiten

Berichtdoor seth » di apr 05, 2011 7:31 pm

The_Upsetter schreef:
seth schreef:
The_Upsetter schreef:Nice, maar toch nog even een vraagje:
Wat is de maximum temperatuur wat amfetamine kan hebben voordat het later weer gaat stollen?
De zinsopbouw is niet perfect, maar ik hoop dat je het begrijpt. 8-)


ik laat het water koken, en als het éénmaal gekookt heeft laat ik het even staan dan doe ik het er bij, het hangt er ook van af wat er bij je speed zit volgens mij.

Oké


en in een spuit zonder lucht kun je hem ook meenemen, als je naar school moet bvb, en je kunt daar niet gaan koken. <-- dit alleen bij serieuze verslavingen enzo... Ik vind dat je geen drugs moet nemen op school!
WIE HEEFT ER MET MIJN ONDERSCHRIFT ZITTEN KLOOIEN?
Avatar gebruiker
seth
DrugsForUmGodBE
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1044
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 1:56 pm
Woonplaats: the far west

Re: complete gids IV-spuiten

Berichtdoor verneukeratief » di apr 05, 2011 7:44 pm

Flameon schreef:Netjes, zeer informatief
Avatar gebruiker
verneukeratief
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2970
Geregistreerd: di maart 08, 2011 5:09 pm
Woonplaats: Geel(B)

Re: complete gids IV-spuiten

Berichtdoor Flameon » di apr 05, 2011 11:13 pm

Zelf gemaakt seth?
Avatar gebruiker
Flameon
Donateur
Offline
 
Posts: 2315
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:19 pm
Woonplaats: Bouwde dit forum mee op. Nu niet meer actief

Re: complete gids IV-spuiten

Berichtdoor seth » do apr 07, 2011 7:39 am

Flameon schreef:Zelf gemaakt seth?

jep. Ik zie het als mijn nalatenschap. Ik kap ermee! Vandaag!
WIE HEEFT ER MET MIJN ONDERSCHRIFT ZITTEN KLOOIEN?
Avatar gebruiker
seth
DrugsForUmGodBE
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1044
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 1:56 pm
Woonplaats: the far west

Re: complete gids IV-spuiten

Berichtdoor Oppepper » do apr 07, 2011 5:03 pm

seth schreef:Ik kap ermee! Vandaag!

'Ik zeg altijd maar: beter opbranden dan uitdoven.'
-Jules Deelder
Avatar gebruiker
Oppepper
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 702
Geregistreerd: di feb 22, 2011 6:31 pm

Re: complete gids IV-spuiten

Berichtdoor Vanadesse » vr apr 08, 2011 12:47 am

Goeie informatieve post. :)
And you could have it all!
Avatar gebruiker
Vanadesse
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 535
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 1:59 pm

Re: complete gids IV-spuiten

Berichtdoor DamnFine69 » di mei 17, 2011 7:18 pm

Brrr, als ik de how to lees lopen de rillingen over mijn rug.
Ik moet er niet aan denken om zelf te spuiten... :eek:

Hashja - Mijn tel maatje :love:
Seth - "telt alsof hij op pep zit?"
Petrovic - "Niemand is sneller als hem."
Avatar gebruiker
DamnFine69
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 808
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 6:58 pm
Woonplaats: >9000

Re: complete gids IV-spuiten

Berichtdoor MS. » za jun 11, 2011 3:28 pm

Netjes geschreven, mijn complimenten, hoop eerlijk gezegt niet dat ik hem ooit hoef te gaan gebruiken.. haha :grin:
Did: Amfetamine, Cocaine, 6-APB, Poppers, Alcohol, Cannabis, GHB
To-do: LSD, Paddo's, MDMA, Ketamine, 2C-B
MS.
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: zo maart 06, 2011 12:47 pm

Re: complete gids IV-spuiten

Berichtdoor Inhalicus » zo jun 26, 2011 10:23 pm

Ik had dit topic nog niet eens gezien, het is in ieder geval een prima toevoeging aan dit forum!
Avatar gebruiker
Inhalicus
Guppekop
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 590
Geregistreerd: di feb 22, 2011 6:39 pm
Woonplaats: ZH

Re: complete gids IV-spuiten

Berichtdoor druggie83 » wo apr 25, 2012 7:03 am

Top! Goed omschreven!

Toch heb ik een puntje van kritiek, (sorry)
De garot moet je nooit verwijderen nadat je heb doorgedrukt.

Eerst doordrukken dan Garot verwijderen anders kunnen je aders collapsen en het kan simpel weg gewoon zeer doen om het pas na het afdrukken te doen.
altijd zorgen dat de bloed stroom weer terug is dus voordat je je spuit leeg duw in je lijf ;-)

Verders tot in de puntjes perfect :-)

Grtz !
druggie83
Newbie
Offline
 
Posts: 11
Geregistreerd: wo apr 25, 2012 6:24 am

Re: complete gids IV-spuiten

Berichtdoor Enya » di mei 28, 2013 7:16 pm

Zojuist even jouw manier uitgeprobeerd. Er kwam nooit bloed in het kopje als ik de naald in mijn arm had gestoken. Maar bleef doorspuiten en ben toch high geworden. Mogelijk wel in een ader gespoten. Het moet wel even anders de volgende keer.
Amanda Knox = “Other people ask for tranquilizers, cry, shout that they didn’t do it, that they’re in pain, that they can’t go on…Many prisoners bang their heads against the walls, sew up their mouths, scream, vomit, cut their wrists. But she showed no reaction,” the guard said."
Avatar gebruiker
Enya
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1060
Geregistreerd: zo nov 18, 2012 12:01 pm

Re: complete gids IV-spuiten

Berichtdoor drugscommander » za jun 14, 2014 2:09 am

zoals gezegd zette me naald in me binnekant arm trok bloed terug en halverwege injecteren knapte me grote ader spoot er als een gek uit net alsof er een gat zat het scheurde opeens open ik viel flauw vrienden belde 112 ik was bijna dood gebloed 2 weken in ziekenhuis gelegen en als lesje me halve arm moeten amputeren
drugscommander
Newbie
Offline
 
Posts: 8
Geregistreerd: vr jun 13, 2014 8:22 pm

Re: complete gids IV-spuiten

Berichtdoor snuifduif » za jun 14, 2014 2:36 am

drugscommander schreef:zoals gezegd zette me naald in me binnekant arm trok bloed terug en halverwege injecteren knapte me grote ader spoot er als een gek uit net alsof er een gat zat het scheurde opeens open ik viel flauw vrienden belde 112 ik was bijna dood gebloed 2 weken in ziekenhuis gelegen en als lesje me halve arm moeten amputeren

0/10 wiens dubbel is dit
Avatar gebruiker
snuifduif
Lulhannes deluxe
Donateur
Offline
 
Posts: 5165
Geregistreerd: za maart 05, 2011 7:00 pm
Woonplaats: Drugs en Omstreken

Re: complete gids IV-spuiten

Berichtdoor Perry » za jun 14, 2014 2:42 am

My thoughts exactly, maar ik was slechts 99% zeker.
Wilde die mogelijke 1% niet in de zeik hebben
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13237
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: complete gids IV-spuiten

Berichtdoor M99 » wo jun 10, 2015 4:33 pm

Misschien heeft hij in een spatader gespoten met een bovendruk vsn 210?
Avatar gebruiker
M99
Experimenterende Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 94
Geregistreerd: wo jun 10, 2015 3:48 pm

Re: complete gids IV-spuiten

Berichtdoor Ivo » wo maart 02, 2016 6:53 pmGevonden op reddit, interessant filmpje als je gaat IVen :)
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7865
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Opiaten en Opioïden

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner