Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Slim om zo af te kicken??

Hier kun je al je vragen stellen over stoffen zoals heroïne en morfine.

Slim om zo af te kicken??

Berichtdoor da_pj » do sep 06, 2012 1:42 am

Hallo allemaal!! Ben uit Oost-Vlaanderen BE en gebruik dagelijks 45mg-50mg methadone en max 3x per week rook ik 0.7g-1gr bruin erop.

Ik krijg Valium 10mg voorgeschreven en Flunitrazepam 1mg buiten mijn Methadone.

Mijn vraag : Ik heb al gehoord van mensen en gelezen om een week of langer af te kicken op GHB + met wat benzo's, zogezegd dat je om de 4u een buisje GHB uitdrinkt of gewoon als je wakker wordt en dan nog een paar valiums nemen per dag maar of flunitrazepam erbij pakken slim is dat weet ik niet. Ik heb nog nooit GHB genomen maar is deze manier van afkick wel slim of is dit goed voor alleen als je max 2j hero gebruikt ofzo??

Heeft er iemand tips?? Heb bij wapwinkel gezien dat je daar een potje gaba capsuls kan kopen wat zoals GHB is. Om het verhaal kort te maken...wat denken jullie, liefst experts want er zijn dus echt wel degelijk personen zo afgekickt! Mijn gebruik is rond de 8jaar en daar max 4jaar meta erbij. Als iemand serieus is en mij kan helpen of tips geven stuur dan geen pm maar een mail naar : deboeckpj@hotmail.com. Ben je toevallig een expert in Iboga behandeling laat me dan weten als je een persoon weet die 110% weet wat hij of zij doet en minimum al 10 patienten heeft geholpen met succes!! Dit geld ook voor de GHB sessie want dat is een soort van coma afkick maar dan af en toe wakker worden, maar toch erdoorheen wil ik slapen!

Denk erom ik kom uit Belgie Oost)Vlaanderen.
Nogmaals alleen serieuze helpers stuur geen pm maar een mail : deboeckpj@hotmail.com

:wave:
:wave: :wave: :wave:
Avatar gebruiker
da_pj
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: ma aug 01, 2011 12:43 pm

Re: Slim om zo af te kicken??

Berichtdoor Gonzo » do sep 06, 2012 2:14 am

Als je Methadon gebruikt zal je zoiezo niet van de afkickverschijnsellen afzijn voordat je een serieuze GHB verslaving hebt opgelopen, van Methadon ben je veel langer zien dan van hero..
Ik zou GHB alleen gebruiken om de scherpe randjes er af te halen, niet 24/7 dus!!

En ik zou mezelf wel afvragen of het wel zo verstandig het ene dempende lichamelijk verslavende middel in te ruilen voor een ander 'zo niet erger' dempend lichamelijk verslavend middel.
Voor GHB moet je best sterk in je schoenen staan en als je net uit een 8 jaar durende hero verslaving komt sta je dat niet..

Veel sterkte

:hulde:
I want you to understand that this man at the wheel is my attorney. He's not just some dingbat I found on the strip, man. He's a foreigner. I think he's probably Dutch. But that doesn't matter, though, does it? Are you prejudiced?Avatar gebruiker
Gonzo
Adult Film Aficionado
Wijs Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 1681
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:08 pm
Woonplaats: Bij jou om de hoek...

Re: Slim om zo af te kicken??

Berichtdoor Petrovic » do sep 06, 2012 9:24 am

In plaats van zelf te gaan kloten, ga naar de verslavingsarts als je niet tevreden bent met het afbouwen etc.
Avatar gebruiker
Petrovic
Wipkip Specialist
Moderator
Offline
 
Posts: 6935
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 9:12 pm
Woonplaats: Onder zeeniveau

Re: Slim om zo af te kicken??

Berichtdoor Ivo » do sep 06, 2012 9:28 am

De ene verslaving voor de andere inwisselen is echt geen goed plan... Zeker niet als het over GHB gaat, dan moet je weer gaan afbouwen.
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Slim om zo af te kicken??

Berichtdoor Frog » do sep 06, 2012 9:59 am

Wat ivo en Petrovic zeiden, zoek hulp.
Niet met GHB beginnen dat is "de duivel uitdrijven met beëlzebub"
Avatar gebruiker
Frog
Badass Junkie
Verbannen
 
Posts: 2111
Geregistreerd: vr nov 01, 2013 11:52 pm

Re: Slim om zo af te kicken??

Berichtdoor Davinci » do sep 06, 2012 11:07 am

Je bent als ik het samenvat al acht jaar in de onderwerld, gevangen door de bruine hades. De laatste vier komt daar methadon bij, combi gebruik?
Neem je ook dagelijks 10mg valium en 1mg flunitrazepam? Of is dat voor nu tijdens de afkick?

Om te ontsnappen uit de onderwereld heb je voorbereiding, planning, tijd, structuur en een arts nodig.

Ghb is geen optie, deze bloederige, vuile zeepoplossing zal je alleen maar aan een andere (lichamelijke) verslaving helpen.
Persoonlijk zou ik cold turkey gaan met hero en daarna de methadon afbouwen.
Een afbouwschema met behulp van een verslavingsarts, lijkt mij een goed idee.

Ik zou zelf niet zo'n geniaal idee vinden om dmv enorm veel GHB, benzo's etc. je afkick te doorstaan.

Hades zal je niet zo gemakkelijk laten ontsnappen, maar aangezien je methadon dosis nog redelijk bescheiden is, heb je een strategisch voordeel die de oorlog in jou voordeel brengt.

Zoals iedereen hier al heeft aangegeven, een (verslavings)arts lijkt mij een verstandige optie.

Veel succes :hulde:
Ps: blijf hier regelmatig updaten hoe het loopt
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: Slim om zo af te kicken??

Berichtdoor da_pj » za sep 08, 2012 5:22 pm

Hey dank je allemaal voor de reply's (ik zit eigenlijk meestal op drugsforum.nl voor degene die zouden denken dat ik nieuw ben op een drugs forum).

Tjah eerlijk zijn en open zijn tegen jullie is mijn motto en op dit moment terwijl ik dit hier typ, ligt hier een dikke donkere druppel bruin op papier:oops:. Het zit zo : Als ik bruin heb liggen als ik wakker word dan neem ik dat een laat ik de metha dosis liggen, maar soms heb ik ook dat ik in de ochtend mijn dosis pak maar ik heb geen glazen bol en dan af en toe zit ik dan bij een kennis/vrienden en vriendinnen en in de avond komt het woord bruin naarboven zo van : Ja hij zit nu in X binnen 10min is hij thuis want niet veel verkeer en dan als hij thuis is gaat hij sturen wanneer ik mag langskomen of op welke plaats want hij/zij moet de pakketjes nog maken eerst. Tjah en dan zit je daar met een 8 tal mensen waarvan ik en dan nog 2 mensen bruin roken.Als ik op dat moment geen geld bij heb wat regelmatig gebeurt dan laat ik de persoon gaan en af en toe geven ze dan de folie voor een paar trekjes, maar als ik dan cash heb zitten en er is geen weed maar het is gezellig dan geef ik altijd geld mee voor 1gr heb ik voor 0.5gr dan is het dat...maar heb ik genoeg voor 3gr zitten zal ik het steeds bij 1gr houden!

Tjah ik ken eigenlijk niet veel van ghb maar een gast die ik al lang ken kwam ik vroeger eens tegen als hij de apotheker buitenkwam en ik moest nog naar binnen en hij zag er zeeeer stoned uit en had een flesje Fanta dat leeg was en ik dacht dat daar meta-siroop inzat maar hij toonde dan de apotheek fles en zei dat het ander liqiet was (ghb, hier in dialect noemen we het liqiet of likiet, zo uitgesproken dus) En hij zei gewoon dat hij zich slapjes voelde en weer verder ging afkicken maar hij woont achter de hoek van de apotheker dus het was nog te doen. En nadien heb ik van anderen gehoord dat hij zo aan het afkicken was, maarja hij moest wel achter zen metadone om niet op te vallen. Wij hebben een top apotheker gewoon vragen voor een hele week mee te nemen en hij stelt daar geen vragen bij + ik heb dan nog eens een zeeeeeerrrr soepele dokter:lol:
!!!!

En neen ik neem mss op een hele maand 4 tot 5 maal een pilletje fluni als ik echt niet slapen kan en de rest verpats ik. Hetzelfde met valium, als ik gewoon een dag op methadone zit dan neem ik max 3 tot 4-5 valiums 10mg verspreid over de dag om men gedachten kalmer te houden en minder te piekeren over bruin en andere spullen.
Ik krijg maandelijks zo een grote doos van roche met 100 stuks en daarvan verpats ik zeker altijd 50-55 stuks of de hele doos omdat ik eigenlijk nog een doosje van 30 stuks ook krijg.

Dus heb dit nooit eerder gezegd maar ik krijg 1 grote doos en 1 doos met 30 stuks = 130 valiums totaal.

Ahja ik heb al zitten kijken naar filmpjes over Iboga en man...dat ziet er een wonder drug uit, gewoon een paar dagen heftig trippen en 7 op 10 mensen blijven clean + sommigen stoppen ook met roken zonder het te beseffen:eek::eek:

Ik ga nog wat research moeten doen denk ik:|!!

Maar echt als hier mensen zijn die echt zelf een afbouwshema hebben gevolgd uit hun eigen en ermee geslaagd zijn laat dan ook weten. Alle tips en trucs zijn zeer welkom, maar aub dingen zeggen zoek hulp bij een verslavingsarts dat weet ik nou zelf ook wel en heb dat al +5x gedaan en ook verschillende opnamens, dus die opties zoek ik niet.

Ik weet gewoon echt dat er mensen zijn die zelf een soort dagschema+medi schema hebben uitgevonden dat paste bij hun:grin:

:wave::wave::wave:
Avatar gebruiker
da_pj
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: ma aug 01, 2011 12:43 pm

Re: Slim om zo af te kicken??

Berichtdoor endorr » za sep 08, 2012 5:58 pm

Een verslaving vervangen is nooit goed.
Doe het voornamelijk rustig aan , zeker als je GHB wilt gebruiken , absoluut dat niet dagelijks doen.
Leg je zelf op dat maximum 1 keer per week te doen , op een moment dat je het moeilijk hebt , wees sterk en overschrijd die 1 keer per week niet
oh sweet catastrophe, where have you been? the question I need, the answer I fear
Avatar gebruiker
endorr
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 814
Geregistreerd: do aug 30, 2012 2:38 pm
Woonplaats: Japan

Re: Slim om zo af te kicken??

Berichtdoor snuifduif » za sep 08, 2012 6:11 pm

Kreeg die persoon ghb voorgeschreven van de apotheek?
Overigens denk ik niet dat GABA-supplementen ook maar een fractie van het effect van ghb teweeg brengen, dus daar hoef je geen geld in te investeren.

Verder zou ik ook niet aanraden om ghb zo vaak ghb te nemen, want voor je het weet ben je daar ook aan verslaafd. Het beste is denk ik gewoon de knoop doorhakken en een tijdje helemaal geen drugs nemen, niet beginnen met andere in ieder geval.
Avatar gebruiker
snuifduif
Panda imitator
Donateur
Offline
 
Posts: 5181
Geregistreerd: za maart 05, 2011 7:00 pm
Woonplaats: Drugs en Omstreken

Re: Slim om zo af te kicken??

Berichtdoor Ivo » za sep 08, 2012 6:16 pm

endorr schreef:Leg je zelf op dat maximum 1 keer per week te doen , op een moment dat je het moeilijk hebt , wees sterk en overschrijd die 1 keer per week nietDan kan je het beter niet doen, lijkt me. Als het werkt tegen het slecht voelen van de afkick, gaat het te verleidelijk zijn om meer dan 1 keer per week te doen. Als het niet werkt ben je er ook niks mee.

Een lichamelijke GHB verslaving is niet om mee te lachen, en als je daar cold turkey mee stopt heb je de kans dat je hart stopt met kloppen. Als je dan niet van de meet/hero af bent, zit je met een dubbele verslaving...

Ik heb (gelukkig) geen ervaring met het afkicken van heroïne, dus verder kan ik je niet helpen. Ik wil wel (nog eens, ik weet het) zeggen dat je best je verslaving niet inruilt voor een andere verslaving, dat risico is echt te groot.
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7871
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Slim om zo af te kicken??

Berichtdoor da_pj » zo sep 09, 2012 6:11 pm

Neen die persoon kreeg geen ghb voorgeschreven (weet zelfs niet of dat mag??), maar via via gekocht. Tjah heb dat ook eens op een ander forum gezegd en ik kreeg een reactie van ook iemand die uit NL kwam dus we konden in het NL praten wat zeer handig was om alles uit te leggen. Ik schrok toen die persoon er positief op reageerde en het kwam er gewoon op neer dat ik iemand nuchter nodig had die zeeeer betrouwbaar was om op mij te letten en mij helpen om bv naar de wc te gaan en te drinken enzo. Ook zei de persoon dat hij ook iemand had gekend met een opiaten verslaving en dat de bedoeling gewoon zou zijn om een soort coma-afkick te creëren :eek: En dat ik dan ook een paar strips benzo nodig had en ik moest die persoon maar een pm sturen om de werking van een afkick op ghb en benzo's te vragen...dat heb ik gedaan 3 dagen geleden en hij ging die mens dat zo was afgekickt de uitleg vragen.

Maar hij wist wel te zeggen dat er al een halve liter ghb aan te pas ging komen en strippen benzo's en dat ik om de 3 a 4u zou wakker worden en dat mijn sitter mij dan de volgende dosis moest toedienen omdat ikzelf niet in staat zou zijn.

Ahja eerlijk gezegd heb ik er nu ook geen zin meer in in die ghb afkick want zoals iemand al zei : afkick van een ghb verslaving kan echt dodelijk zijn, heb al research gedaan en docu's gezien en filmpjes van gebruikers en artsen dat ze nog niet zo veel weten over hoe het beste een ghb verslaafde te begeleiden en dat er nog volop onderzoek naar wordt gedaan omdat ghb verslavingen uit het niets serieus omhoog zijn gegaan en er steeds meer mensen afhankelijk zijn van de party-drug. Had op Youtube denk ik een filmpje of docu gezien en daar kwam er een stukje in over een meid die aan het praten was over haar verslaving en dat ze zei dat iedereen dat ze konde zelf hun ghb maakten en op dat moment had ze +1liter ghb staan en om de 2 of 3 uur moest die dan zo een buisje nemen:eek::eek::eek::shock::shock::shock: om normaal te zijn!! Wooow maar is dat dan een zware verslaving die ze heeft of is dat gewoon zo bij ghb verslaafden dat ze al om de max 3u een buisje moeten innemen??

Ik zal het hier wel updaten allemaal, heb ook al een docu gezien over een afkick waarvoor je redelijk wat moet dokken..De Weismann Method, was over een docu over Oxycontin verslaving in Amerika toen de pillen nog OC waren zoals hier en nu hebben ze daar OP Oxycontin, anti-acuse pills. En was zo een gast met een brilletje die een paar Oxy's per dag spuite en dan het vliegtuig nam samen met zijn zus (niet verslaafd) en je ziet hem dan voor de vlucht nog een laatste keer spuiten in de toiletten in de luchthaven zodat hij niet ziek zou worden tijdens de vlucht en dat hij bij de arts in de kliniek dan toekwam en hij nog goed was. Dus dan wat later gaf hij aan dat hij de lichte sypmtomen begon te voelen van de afkick en toen hebben ze hem 24u of 48u in een kunstmatige coma gelegd met allemaal baxters zodat zijn bloed werd gezuiverd en nog allemaal van die dingen en dan werd hij 24u op 24u gecontroleerd enzo. en als hij ontwaakte voelde hij zich gewoon super slapjes en kreeg dan vitaminen en ik denk ook Naltraxone toegediend en voorgeschreven omdat het de craving wegneemt naar opiaten en ook als je erop zou gebruiken zou je niks van de dope voelen en zou je er zelf ziek van kunnen worden. Die gast was echt opgelucht dat hij zich terug normaal voelde en hij NIKS heeft ondervonden van de afkick onder narcose en een tijd later kwamen ze onaangekondigd nog eens aan de deur filmen en het werkte echt hij zag er supergoed uit en had terug weer een normale kleur in zijn gezicht zoals een niet gebruiker. Maar hij vertelde wel eerlijk dat je dan keihard moet zijn en ook zit je allerbeste vriend er nog aan, je moet alle contacten verbreken en desnoods verhuizen indien je in een ghetto woont waar op elke hoek dealertjes staan, maar hij woonde vrij afgelegen dus zover hoefde hij niet te gaan. Gewoon een bezigheid zoeken en een nieuwe cleane vriendenkring opbouwen.

Deze methode lijkt me zeer geschikt als ook de Iboga trip behandeling. Niet dat ik denk dat ik de makkelijkste manier wil nemen maar...heb alle andere opties gewoon al gedaan en min 5 keer + 2 keer gevangenis!! Dus jah de wil is er en heb echt alles al geprobeerd meerdere malen + zelfs verhuizen en een nieuwe vriendenkring en vaste job...Ik denk op dit moment dat als ik toen meer had geweten over het middel Naltraxone dat het toen mss beter was geweest doordat de craving er niet meer is, de opi-receptoren worden gewoon puur geblokkeerd precies ofdat ze een periode uit je hersens zijn weg gesneden:grin:
.

Bedankt voor de reply's en laat ze maar komen ook tips + goede adressen waar zo een onder narcose of iboga afkick bestaat. Niet vergeten dat ik uit BE ben!

:wave::wave::wave:
Avatar gebruiker
da_pj
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: ma aug 01, 2011 12:43 pm

Re: Slim om zo af te kicken??

Berichtdoor snuifduif » zo sep 09, 2012 10:25 pm

Is inderdaad normaal voor ghb verslaafden dat ze om de 3 uur nemen. Cravings komen heel snel terug bij ghb. 'gelukkig maar' dat het zo goedkoop is :mrgreen:
Avatar gebruiker
snuifduif
Panda imitator
Donateur
Offline
 
Posts: 5181
Geregistreerd: za maart 05, 2011 7:00 pm
Woonplaats: Drugs en Omstreken

Re: Slim om zo af te kicken??

Berichtdoor Drefbon » zo sep 09, 2012 11:04 pm

Ik heb ooit eens een week lang veel GHB gebruikt omdat ik moest minderen met mijn medicatie, dit waren oxycontin en fentanyl die ik toen tegen pijn na een ongeluk kreeg. Ik begon met een G'tje nemen als ik me erg onrustig voelde maar al snel nam ik om de 3 a 4 uur, ook 's nachts, als ik wakker werd nam ik meteen weer wat om weer even te kunnen slapen. Na een week was ik dit zat, ik was van de ergste onrust vanwege het minderen af en ik zag in dat het niet erg verstandig was om verslaafd aan GHB te raken.
Toen ik dus wilde stoppen met de G kreeg ik flink last van ontwenningsverschijnselen daarvan, vooral heel erg trillen en gekke gevoelens in m'n lichaam, alsof ik opzwol... Ik ben toen wat valium gaan halen, dit werkte zeer goed en ik was snel van de ontwenningsverschijnselen van GHB af. Ook had ik m'n medicatie succesvol afgebouwd naar het niveau dat ik wilde.

Naar mijn mening is het dus wel degelijk mogelijk om af te kicken met behulp van GHB, ik zeg niet dat het verstandig is maar het werkt dus wel. Ik raad het ook niemand aan omdat het goed mogelijk is dat het zou mislukken waarna je met twee verslavingen opgescheept zou zitten.

Succes in ieder geval...

Oja, is buprenorfine trouwens geen optie voor je?
Dref = back
Avatar gebruiker
Drefbon
domoor (geweest)
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 496
Geregistreerd: di feb 21, 2012 1:43 pm

Re: Slim om zo af te kicken??

Berichtdoor Pilletje » di sep 25, 2012 8:58 pm

Idd buprenorfine is een goede keuze of gewoon zwakkere opiaten gebruiken om af te bouwen. Dat zijn meestal de beste opties.. Dan heb je natuurlijk wel een ontwenning maar die zal niet zo sterk zijn. Benzos, GHB of andere downers zorgen ook voor een fysieke verslaving en deze kan zelfs nog erger zijn. (Én langer aanslepen.)

Fortal, Valtran, eventueel zelfs tramadol (als dat voor je werkt) kunnen allemaal mogelijkheden zijn. Moet je zelf een beetje mee knoeien, maar zoals gezegd best onder medische begeleiding. Van methadon krijg je een afkick die nog veel erger is dan die van heroïne en die langer aansleept.
Avatar gebruiker
Pilletje
Feels good man
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1392
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:54 pm
Woonplaats: Belgique

Re: Slim om zo af te kicken??

Berichtdoor Drefbon » di sep 25, 2012 9:09 pm

Wat ik je trouwens ook kan aanraden is pregabaline, het is niet echt een bekend medicijn maar ik heb goede ervaringen ermee gehad als het gaat om het onderdrukken van afkickverschijnselen van opiaten.

Misschien kan ook wel proberen om voor elke dag (van de week) iets anders in huis te hebben, dan heb je toch een soort van iets om naar uit te kunnen leven zonder al te veel risico op een andere (lichamelijke) verslaving op te lopen.

Of je neemt een flinke dosis benzo's zodat de periode waarin je je klote voelt niet in je geheugen wordt opgeslagen, is maar een theorie maar het zou zomaar kunnen werken lijkt me.

Dit soort gerommel zal natuurlijk door vrijwel iedereen worden afgeraden maar ik vind wel dat, als je echt niet anders kan, je alle opties moet kunnen overwegen. Je post is trouwens alweer gedateerd aan het raken, hoe staat het er nu eigenlijk mee?
Dref = back
Avatar gebruiker
Drefbon
domoor (geweest)
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 496
Geregistreerd: di feb 21, 2012 1:43 pm

Re: Slim om zo af te kicken??

Berichtdoor Pilletje » di sep 25, 2012 9:13 pm

Een benzo verslaving is echt veel rotter om mee af te rekenen. Als je ervoor zorgt dat je niet verslaafd raakt kan het echter wel prima hulp bieden bij het afkicken.
Avatar gebruiker
Pilletje
Feels good man
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1392
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:54 pm
Woonplaats: Belgique

Re: Slim om zo af te kicken??

Berichtdoor Davinci » wo sep 26, 2012 12:36 am

Ik ben ook niet echt voorstander om benzo's in de meeste zwakke mentale staat te gaan gebruiken :roll2: Dat is vragen om problemen...
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Re: Slim om zo af te kicken??

Berichtdoor juicy » do sep 27, 2012 12:01 pm

Davinci schreef:Ik ben ook niet echt voorstander om benzo's in de meeste zwakke mentale staat te gaan gebruiken :roll2: Dat is vragen om problemen...Pilletje schreef:Idd buprenorfine is een goede keuze of gewoon zwakkere opiaten gebruiken om af te bouwen. Dat zijn meestal de beste opties.. Dan heb je natuurlijk wel een ontwenning maar die zal niet zo sterk zijn. Benzos, GHB of andere downers zorgen ook voor een fysieke verslaving en deze kan zelfs nog erger zijn. (Én langer aanslepen.)

Fortal, Valtran, eventueel zelfs tramadol (als dat voor je werkt) kunnen allemaal mogelijkheden zijn. Moet je zelf een beetje mee knoeien, maar zoals gezegd best onder medische begeleiding. Van methadon krijg je een afkick die nog veel erger is dan die van heroïne en die langer aansleept.


@da_pj: raad je persoonlijk ook benzo's en/of Ghb af net als pilletje en Davinci.
Die gast in de US die onder kunstmatig coma afkickte, weet niet of dat hier mogelijk is? Net als een Iboga behandeling.

Ik zou stoppen met je 1 maal per week gebruik van hero en ook met de methadon, niet CT met de methadon , maar overschakelen naar Suboxone ( buprenorfine) en dat een tijdje nemen op onderhoudsdosis ( neemt ook de craving weg en ontwenning en is makkelijker af te bouwen dan metha) . Hierna zou ik geleidelijk de bupe afbouwen.
Maar zou dit alllemaal bespreken (dosering en snelheidd van afbouw) met je verslavingsarts. En verder is veel wilskracht natuurlijk ook superbelangrijk en karakter, breken met andere gebruikers, sporten, vitamines nemen, een vriendin 'zoeken' of toch een ander milieu/vriendenkring.

Succes iig JUICY
Avatar gebruiker
juicy
Newbie
Offline
 
Posts: 17
Geregistreerd: di sep 18, 2012 10:43 am

Re: Slim om zo af te kicken??

Berichtdoor da_pj » wo okt 10, 2012 1:05 am

Bedankt voor de reply's mede forum vrienden! Ik heb eergisteren een paar docu's gezien over mensen die afkicken op verschillende wijzen en...Tjah die Iboga behandeling waar je in een 3 daagse trip zit lijkt me toch iets om over na te denken, heb er zelf al over gedroomd :grin:!

Het afkicken onder narcose heb ik opgezocht en in NL kan het maar hier in BE niet EN :conf::conf: als Belg kan ik die behandeling onder narcose niet doen:cry:! Ligt denk ik aan de verzekering, ben er vrij zeker van dat het wel overheid- en gezondszijnzorg toestanden zullen zijn en een hoop papierwerk zal bij komen kijken anders. Maar bij de verschillende docu's over Iboga afkick videos zie je wel dat het erg intens is en ook dat ik er dan verstomd van sta dat die allemaal na een 4 tal dagen als de trip is uitgewerkt niks van afkickverschijnsels meer hebben, en dat zijn dan +20 tot +30 jaar non stop H gebruikers waren en 90% spoot de Heroine al die jaren elke dag en dan had je nog bij de meeste een coke of crack verslaving erboven op :eek: :eek: .
Ja in het begin krijg je een test dosis Ibogaine zodat de Sjamaan (eigenlijk gewone mensen in hun huis of flat) kan zien hoe je erop reageert om te kijken of je er niet allergisch aan bent ofzo...en dan zie je al bij zo een test dosis na 10 minuten al dat de zoooo lange verslaafde ineens zegt dat ze geen last meer hebben en lichtjes trippy zijn, maar vooral die smiles op hun gezicht en sommigen hebben tranen van geluk dat ze letterlijk zeggen dat het 20j of langer geleden is dat ze zich terug voelen als een dope-vrije persoon :love: .
Ow jah je krijgt je test dosis pas wanneer je 5 of 10 minuten in afkick bent, dus dat het te zien is door de begeleider dat je opeens tranen en een druipneus hebt en rillingen en geeuwen dan wordt het meteen toegedient in een capsule en die neem je in met thee of water,etc...

Dus ik weet dat er op Azarius Ibogaine, Iboga...hoe je het ook noemt, toch te koop is.
En dan zit ik nu in een mopper fase want je moet voor minstens 5 dagen een tripsitter hebben om je helpen naar het w.c te gaan,drinken en je op je gemak stellen als je angstig wordt tijdens de trip, zodat de persoon dan tegen je kan zeggen dat je veilig bent en dat je een sterk karakter hebt en deze verslaving zult overwinnen,etc....Met andere woorden de persoon op zijn gemak stellen en ook als het tijd is om nieuwe dosis(sen) in te nemen je daarbij te helpen want jijzelf bent op een heel andere plaats en tijd op dat moment.

Dus moet ik al iemand weten te vinden dat weet hoe het werkt en dat hij/zij kan bewijzen minstens 4 of 5 vorige personen succesvol te hebben afgekickt op deze manier want er komt veel rekenwerk bij te pas om de dosis en test-dosis af te wegen doormiddel van het BMI van de patient te berekenen + de sitter(s) (soms een koppel omdat ze dan elkaar kunnen aflossen om de 8u ofzo want de patient moet continu in de gaten worden gehouden!!) moeten er veel over weten want deze methode is door de FDA al meerdere keren in de USA afgewezen doordat er bij zo een sessie al een dode is gevallen, wss een harde junk die net bij een BEGINNENDE Iboga sitter terechtkwam, dus hiermee wil ik dus ook duidelijk maken dat ik iemand of mensen zoek die echt weten wat ze doen want wil niet als proefkonijn beginnen :grin: :grin: !!

Ahja ik hou jullie op de hoogte en die opmerking van cold turkey te gaan met de heroine maar met de meet verder af bouwen...zeer goed punt eigenlijk. Ik zou desnoods dat kunnen doen en dan een slaapmiddel gebruiken ofzo de 1ste week en nadien alleen als het echt niet gaat om te slapen. Heb hier nog een doosje met 18 tabs Nozinan liggen van 25mg en dat is toch geen benzo hé :kleuter: :lol: .

Maar nu even serieus, als iemand zelf een goede schema heeft om af te kicken laat maar weten is altijd welkom. Heb nu nog 8 stuks Tetrazepam 50mg, Valium 10mg 15stuks, 18 tabs Nozinan en overmorgen terug 3 doosjes Flunitrazepam 1mg....tjah en methadone capsules ook natuurlijk van 5mg (jaja ze waren van 10mg maar heb gevraagd aan men apo of hij ze niet wou halveren..de dosis natuurlijk :) ), ja ik laat ze in gel capsuls maken ipv in siroop want als ik dan mijn week portie meekrijg is het beter capsuls omdat als ik siroop laat maken en de fles valt of lekt is alles naar de kloten en bij capsuls raap ik ze gewoon op :lol: .

Slaapwel :wave: :wave:
Laatst bijgewerkt door da_pj op wo okt 10, 2012 3:59 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
da_pj
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 49
Geregistreerd: ma aug 01, 2011 12:43 pm

Re: Slim om zo af te kicken??

Berichtdoor Stefaan » wo okt 10, 2012 5:27 am

Ik heb zelf totaal geen ervaring met heroine en de bijbehorende verslaving, dus daar zal ik me niet over uitlaten. Maar ik krijg het idee dat je de impact van zo'n trip misschien iets onderschat, of niet breed genoeg ziet. Als een trip krachtig genoeg is om je mentaal zo te bewerken dat je spontaan van een hero verslaving 'geneest', ga er dan ook maar van uit dat die trip in zijn totaliteit een enorme impact op je leven en persoonlijkheid zal hebben. En dat is dan nog buiten eventuele psychoses of iets in de richting als HPPD.

Verder als toevoeging; gevoelligheid voor een fysieke GHB verslaving verschilt erg per persoon heb ik het idee. Volgens mij ben ik er redelijk 'ongevoellig' voor. Met in het verleden toch wel enorme hoeveelheden GHB verwerkt te hebben, heb ik als enige cold turkey afkickverschijnsel een iets slechtere nachtrust voor een paar dagen ervaren. Ik mag van geluk spreken.

En natuurlijk, heel veel succes met hoe dan ook je het gaat aanpakken. Hou in gedachten dat verslavingen de gemene neiging hebben je langzaam maar zeker te overtuigen dat eenmalig weer een keertje pakken best kan. Maar het blijft nooit bij één maal. ;) Sterkte!
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: Slim om zo af te kicken??

Berichtdoor skippiebal » do nov 13, 2014 5:11 pm

ik heb een heroine verslaving achter me van 16 jaar waarvan 5 jaar met methadon 90 mg.Na vele opnames in afkickcentras ben ik 6 jaar clean geweest maar toch nog een terugval gehad van enkele weken op heroine : en heb de afkickverschijnselen opgevangen met ghb.Buite profecionele begleiding ist natuurlijk niet verstandig om zo te klooien met drugs om het andere op tevangen maar ik moet zeggen de ghb me wel geholpen heeft tijdens de heroine afkick en het ergens ookwel mn pijnen heeft verzacht en daarbij slik ik geen methadon meer,maar ik zou opassen met ghb omdat je nog methadon gebruikt .Ondanks ghb me door de heroafkick heeft gesleept kan ik nog niet zeggen of het slim is maar wens je veel sterkte en wijsheid :wave:

wens je sterkte ermee!en hoop dat je er gauw vanaf komt :wave:
skippiebal
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: do nov 13, 2014 4:16 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Opiaten en Opioïden

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner