Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

2-fma, het studeer experiment

Dé plek voor discussie over alle nieuwe stoffen. Met een speciaal subforum voor de 2C-reeks.

2-fma, het studeer experiment

Berichtdoor crusser0 » di nov 25, 2014 12:31 am

Na in de loop van de tijd een aantal middelen te hebben gebruikt om het studeren te vergemakkelijken (Racemische Amfetamine(73%), 4-fa, (m)ethylphenidaat)), viel mijn oog recentelijk op iets nieuws namelijk 2-fluormethamfetamine. Na wat wikken en wegen heb ik het uiteindelijk besteld bij een betrouwbare vendor.

Ik zal even de situatie van het eerste gebruik proberen schetsen. De dag van het eerste gebruik werd ik wakker op een vreemde bank ergens in Nijmegen. Op de avond die daar vooraf aan ging was een redelijk grote hoeveelheid cannabis en alcohol geconsumeerd, ik werd dan ook brak wakker. Na de trein reis naar Utrecht was ik fysiek redelijk opgeknapt maar mentaal was het nog een redelijk drama. Helaas moest er nog redelijk wat werk worden verricht.

Rond half 2 in de middag besloot ik 20mg af te wegen en dit in een capsule te stoppen. Het wachten kon beginnen, na ongeveer een half uur merkte ik dat ik mentaal weer een stuk scherper was, maar de volledige effecten manifesteerden zich pas na anderhalf uur. Best wat euforie dat had ik niet verwacht bij deze dosis, maar die trok redelijk rap weg en al vrij snel was ik een en al focus.

Voor dit kleine experiment kwam het goed uit dat ik 4 verschillende soorten werk had liggen, leeswerk (voornamelijk wetenschappelijke artikelen), schrijfwerk, dom stampen (ja zelfs op de uni) en wat natuurkunde. Voor het lees en schrijfwerk heb ik het niet zo zeer als een goeie steun in de rug ervaren maar eerder als een flinke schop onder de kont, ik schoot door de pagina's heen en de woorden vloeiden uit mijn vingers als water uit de kraan. Maar waar 2-fma voor mij echt uitblinkt was de natuurkunde, normaal heb ik flink moeite met natuurkunde en heb ik wel eens de neiging om het op te geven. Dat was die dag zeker niet geval, misschien kwam het door de extra motivatie waardoor ik me beter vastbeet in de problemen of was het te danken aan mijn hogere denk snelheid en misschien zelfs wel beter inzicht in de natuurkundige problemen. Hoe dan ook het resultaat mocht er wezen, opgaven die normaal nogal wat problemen geven werden nu met relatief gemak opgelost. Voor het domweg uit het hoofd leren van zaken vindt ik dit middel minder geschikt, ja je houdt aandachtig er beter bij maar ik kan niet zeggen dat ik de stof beter opnam dan normaal, zeker niet slechter (misschien kwam dit door onderliggende brakheid).

Het laserbeam focus effect heeft ongeveer een uurtje of 6 a 7 aangehouden met de beste concentratie tijdens de eerste 4 uur nadat de euforie verdwenen was. Daarnaast heb ik nog nooit zo'n rustige upper ervaren, bij deze dosis heb ik geen nadelige lichamelijk effecten gehad (bij pep krijg ik bij een studie dosis wel zweet handjes en ben ik een beetje jittery). Wat ik misschien wel het grootste plus punt van 2-fma vind is de comedown, of ja eerder het gebrek daaraan. Het effect verdwijnt zo geleidelijk en langzaam dat je het nauwelijks in de gaten hebt!

Ik had gelezen dat de na effecten van 2-fma erg lang kunnen aanhouden, dus toen ik om 1 uur naar bed ging had ik meer voorbereid op het ergste. Ik had al een jointje en Grolsch kannontje klaar liggen, maar dat bleek nergens voor nodig, ik viel gelukkig zo goed als meteen in slaap en heb een uurtje of 10 aan een stuk door geslapen. De volgende dag stond ik fris en fruitig op en had nergens last van, ik was eerder nog een beetje gestimuleerd dan moe.

Al met al een zeer positieve ervaring met 2-fma, dit is voor mij vast een zeker de beste study-aid die ik tot nu toe heb geprobeerd en zal wanneer de tijdsdruk toeslaat zeker van pas komen. Wel merkte ik dat de drang om bij te doseren wanneer de initiële euforie verdwenen was redelijk groot was, dus dat is iets om rekening mee te houden.

Ik hoop dat ik de mensen die twijfelen of ze dit middel proberen geholpen heb en ik benieuwd naar jullie ervaringen! :wave:
Laatst bijgewerkt door crusser0 op di nov 25, 2014 1:23 am, in totaal 1 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
crusser0
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 36
Geregistreerd: ma jan 20, 2014 10:09 pm

Re: 2-fma, het studeer experiment

Berichtdoor crusser0 » di nov 25, 2014 1:05 am

Ik weet trouwens niet of dit beter onder de categorie trip report past, zo ja verplaats maar!
Avatar gebruiker
crusser0
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 36
Geregistreerd: ma jan 20, 2014 10:09 pm

Re: 2-fma, het studeer experiment

Berichtdoor Verf » di nov 25, 2014 12:08 pm

Dit klinkt wel erg goed, methylfenidaat heeft bij mij wat afgedaan als studiehulp, ik werd er na een tijd altijd erg humeurig van en als het uitwerkt voel je je echt brak. Bij koffie heb ik hetzelfde, als het uitwerkt voel ik me opeens erg ongemakkelijk en brak.

Al blijft het altijd wel door men hoofd spoken dat je met dit soort grappen echt wel moet uit kijken, functioneel gebruik van stimulanten kan snel een verslaving worden. En daarbij afgelopen examen periode heb ik zonder hulpmiddeltjes gedaan, en m'n scores waren even hoog. Zo'n stimulant kan je helpen als duwtje in de rug om niet op te geven, maar het zit vooral tussen je oren denk ik.
"Spijt is wat de koe schijt"
-Herman Brood
Avatar gebruiker
Verf
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 409
Geregistreerd: di maart 22, 2011 6:30 pm

Re: 2-fma, het studeer experiment

Berichtdoor crusser0 » di nov 25, 2014 5:59 pm

Het is ook zeker niet als iets wat ik van plan ben om bij elk tentamen te gebruiken maar wanneer de tijds druk toeslaat is het fijn om iets achter de hand te hebben
Avatar gebruiker
crusser0
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 36
Geregistreerd: ma jan 20, 2014 10:09 pm

Re: 2-fma, het studeer experiment

Berichtdoor Aebi » di nov 25, 2014 6:01 pm

Klinkt goed, misschien ook 's aanschaffen.
Nobody exists on purpose, nobody belongs anywhere, everybody's gonna die. Come watch TV.
Avatar gebruiker
Aebi
It was good to be the king
DF Addict
Offline
 
Posts: 6371
Geregistreerd: wo dec 04, 2013 5:57 pm
Woonplaats: Boogie Wonderland

Re: 2-fma, het studeer experiment

Berichtdoor crusser0 » do nov 27, 2014 6:49 pm

Als je toegeeft aan de chase kom je trouwens wel van een koude kermis thuis. Totaal 70 mg en bijna 40 uur wakker oeps...
Avatar gebruiker
crusser0
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 36
Geregistreerd: ma jan 20, 2014 10:09 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Research Chemicals

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Jmths en 5 gasten

Royal Queen Seeds banner
cron