Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

230ug AL-LAD: verrassend zwakke trip?

Dé plek voor discussie over alle nieuwe stoffen. Met een speciaal subforum voor de 2C-reeks.

230ug AL-LAD: verrassend zwakke trip?

Berichtdoor MetallicRaspberries » di maart 07, 2017 1:22 am

Hallo iedereen!

Ik heb al een tijd een 10-stripje AL-LAD liggen. Voorheen had ik 100ug geprobeerd, wat visueel minder intens was dan een vergelijkbare dosis LSD, maar wel behoorlijk introspectief op de comedown.

Ik lees telkens over het visuele spektakel dat dit stofje geeft, en wou deze keer de dosis wat hoger drijven om echt te zien wat het te bieden heeft, en hoe het verschilt van LSD.

Ik nam een goeie anderhalve zegel (230ug), en wachtte tot het begon te werken.
Aanvankelijk had ik best mooie visuals, misschien vergelijkbaar met 150ug LSD, maar deze verdwenen na 20 minuten alweer en daarna was er enkel nog een vage glimmer van wat vervormingen, en iets intensere kleuren. Het voelde maar net boven de threshold, en bleef zo ook tot het zo'n 7-8 uur later weer was uitgewerkt. Deze keer ook amper introspectie, het was behoorlijk teleurstellend..

Nu moet ik erbij vermelden dat ik 8 dagen eerder 170ug LSD had genomen, dus ik had wel wat tolerantie. De zegels zijn ook al een jaartje of 2 oud, maar zijn wel goed bewaard (koud, donker, luchtdicht). Ik heb voorheen al wel eens week op week LSD getript, en dat werkte nog steeds prima mits 30% hogere dosering ofzo. Ik had echt wel verwacht dat deze AL-LAD trip iets intenser zou uitvallen.

Momenteel ben ik even een pauze aan het inlassen, om mijn lichaam/geest wat rust te geven en mijn tolerantie te resetten.
Ik heb nog 7 zegels over, en wil natuurlijk graag tenminste 1 goede ervaring hieruit halen. Lijkt het een verstandig plan om volgende keer meteen 300ug te nemen en te zien waar dat me brengt? Ik lees dat de meeste mensen op deze dosis nagenoeg verblindt worden door de visuals, daarom dat ik de vorige keer ervoor had gekozen op veilig te spelen en de gulden middenweg te nemen. Het zou natuurlijk kunnen dat de tabs niet evenredig gedoseerd zijn, en dat 300ug misschien wat te intens zou kunnen zijn. Wat denken jullie?
Ik denk dat ik er verder wel klaar voor ben, maar wou even afchecken of dit wel een goed idee is?

Heb vrij veel ervaring met paddo's/truffels en lsd (hoogste dosis 250ug).
MetallicRaspberries
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: ma feb 20, 2017 4:09 pm

Re: 230ug AL-LAD: verrassend zwakke trip?

Berichtdoor FRESH » do maart 09, 2017 5:04 pm

Ik denk dat je zeker tolerantie hebt gehad en de leeftijd van de zegels, ook al zijn ze goed bewaard volgens jou, zal denk ik best wel kunnen meespelen aan de intensiteit van je trip.

Persoonlijk vind ik AL-LAD wel een stuk rustiger dan LSD, en als je pas LSD hebt gedaan, dan kan ik me goed voorstellen dat de AL-LAD dan als mild wordt gezien.

Overigens heb ik laatst eens ETH-LAD gebruikt en dat lijkt verdomd veel op LSD..Meer dan AL-LAD.
FRESH
Offline
 

Re: 230ug AL-LAD: verrassend zwakke trip?

Berichtdoor Kip » do maart 09, 2017 5:16 pm

Ik volg eventjes want ik heb recent ongeveer hetzelfde gehad met LSD.
Hypnotized.
Avatar gebruiker
Kip
Pro mod
Moderator
Offline
 
Posts: 2074
Geregistreerd: di maart 29, 2016 8:24 pm
Woonplaats: The Happy World Of Haribo

Re: 230ug AL-LAD: verrassend zwakke trip?

Berichtdoor MetallicRaspberries » wo maart 15, 2017 12:06 am

FRESH schreef:Ik denk dat je zeker tolerantie hebt gehad en de leeftijd van de zegels, ook al zijn ze goed bewaard volgens jou, zal denk ik best wel kunnen meespelen aan de intensiteit van je trip.

Persoonlijk vind ik AL-LAD wel een stuk rustiger dan LSD, en als je pas LSD hebt gedaan, dan kan ik me goed voorstellen dat de AL-LAD dan als mild wordt gezien.

Overigens heb ik laatst eens ETH-LAD gebruikt en dat lijkt verdomd veel op LSD..Meer dan AL-LAD.


Het is volgens mij inderdaad grotendeels de tolerantie geweest.
Ik heb afgelopen zaterdag 300ug geprobeerd, en dat gaf me meer de effecten waar ik naar op zoek was. Het was zeer visueel, en ook verrassend: enorm interessante audio hallucinaties (vreemd gezoem, elektronische bleeps/bloops, echo, flanger-achtige effecten) die ik lichtjes leek te kunnen besturen.
Verder weinig tot geen mindfuck of ego-verlies, ik kon hier veel beter gesprekken op voeren vs op een lichtere dosis LSD. Ik ga dezelfde dosis nog een keer herhalen in de toekomst (mogelijk in een festival-setting, het lijkt me er vrij ideaal voor) en daarna misschien toch voorzichtig de dosis nog wat opdrijven om de grenzen wat meer af te tasten. Ik vraag me af op welke dosis er uiteindelijk toch ego-verlies begint op te treden.

ETH-LAD lijkt me overigens ook zeer interessant, die staat samen met ALD-52 nog op het to-do lijstje :-) Heb gehoord dat ETH-LAD microgram voor microgram zelfs nog wat sterker is dan LSD, dat het ook nog iets visueler is, en licht andere visuals en "feel" heeft. Ik ben er erg benieuwd naar!
Heb ook nog wat LSZ liggen die ik destijds samen met de AL-LAD had gehaald, heb hier wat meer gemengde reports over gelezen, maar dat ga ik zeker binnenkort ook eens aan een test onderwerpen.
MetallicRaspberries
Newbie
Offline
 
Posts: 3
Geregistreerd: ma feb 20, 2017 4:09 pm

Re: 230ug AL-LAD: verrassend zwakke trip?

Berichtdoor FRESH » do maart 16, 2017 2:56 pm

LSZ heb ik zelf niet gehad. AL-LAD is wel erg fijn, vooral de duur dat het korter is dan LSD sprak mij aan. Een 12 uur durige trip kan soms net ff teveel zijn voor in de agenda.

ETH-LAD vind ik echt masters :hulde:
FRESH
Offline
 

Re: 230ug AL-LAD: verrassend zwakke trip?

Berichtdoor Selem » do maart 16, 2017 9:32 pm

AL-LAD is in mijn gevoel ook wat rustiger dan LSD. Persoonlijk vond ik ALD-52 het mooiste qua kleuren spectakel en visuals. Hiervan had ik dan (beetje ondoordacht) 275ug van geconsumeerd de eerste keer. Was heel mooi, maar volgende keer wordt de dosering iets kleiner de eerste keer :#: .

ETH-LAD wil ik nog steeds te pakken krijgen, maar de kansen bieden zich zo gering tot niet aan.... En om nou alleen ETH-LAD bij een venor te halen vind ik ook weer zo zonde van de postzegels :kleuter: .
Fool schreef:
Selem schreef:ik ben niet helemaal gek.

Wellis
Avatar gebruiker
Selem
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 853
Geregistreerd: ma maart 14, 2016 5:27 am
Woonplaats: Overal maar toch nergens


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Research Chemicals

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 7 gasten

Royal Queen Seeds banner