Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

4fluoroamphetamine 4FA zuiveren/wassen

Dé plek voor discussie over alle nieuwe stoffen. Met een speciaal subforum voor de 2C-reeks.

4fluoroamphetamine 4FA zuiveren/wassen

Berichtdoor Chubby » wo nov 05, 2014 5:10 pm

Hoi, ik heb me net aangemeld op het forum. Eigenlijk meer om het over andere dingen dan 4F te hebben maar aangezien het mn eerste post is leek het me beter maar gelijk een toevoeging te maken op het forum in plaats van alleen maar een reactie als 'was het lekker' onder een trip report te smijten. :grin:

Naar mijn idee is dit op geen enkele wijze een productiewijze of synthese, indien dit door een moderator zo word ervaren dan bij deze mijn excuses voor het onbedoeld overtreden van regels.

Ik haal met zeer hoge regelmatigheid een heel klein beetje meer :roll2: dan 1 gram 4-FMP uit een land buiten Europa. Bij 9 van de 10 zendingen blijkt de 4F dan enigszins vervuild. Puurheid ligt zo rond de 98%+ echter zijn vervuilingen net zo als bij MDMA niet zo prettig (hoofdpijn, vieze smaak in de mond - zo eigenlijk niets wat je echt wil nemen). Daardoor kan het van nut zijn dit soort drugs te ZUIVEREN / WASSEN. Dit kan ook zeer zeker van nut zijn bij andere amphetaminen/MDMA/Cocaine dus... zocht je een techniek dan bij deze. Hier komt mijn kleine tek:

Benodigdheden:
100 gram Epsomzout / Zuiveringszout
1 liter Aceton (van de gamma bijvoorbeeld, GEEN NAGELLAAKREMOVER, zo min mogelijk Bij-producten)
Oven
Filterpapier / Bijvoorbeeld een fijne koffie filter
3 Lege, goed uitgespoelde - EN VOORAL DROGE Jam Potjes met deksel
Ovenblad
aluminiumfolie rol

STAP 1 - DROGE ACETON MAKEN
De reden dat je geen normale aceton kan gebruiken is omdat dit water bevat. Water neemt de stof die je probeert schoon te maken op, waardoor je drugs in feite wegspoelt. Lijkt me niet de bedoeling toch? :snort: Aceton staat erom bekend nog al snel water op te nemen. Dus zelfs als je de droge aceton hebt gemaakt is het belangrijk dit afgesloten (afgedekt met aluminiumfolie) bewaart in de tussenstappen. Er zit namelijk water in de lucht die neerslaat op je aceton!

1. Weeg ongeveer 100 gram epsomzout af en verspreid dit over het aluminiumfolie op een overblad. Bak dit op ongeveer 200 graden celcius in de oven gedurende 2 uur. De Epsom zout is nu chemisch gezien anhydride (waterloze) Magnesium Sulfaat. Laat dit afkoelen tot het normaal aan te raken is.

2. Schenk je liter aceton (1000 ml) in een plastic jam potje. Doe hierbij 10 gram magnesium sulfaat. Doe de deksel op je jampot. Schud deze een goede 4 a 5 minuten. Je wilt dat de magnesium sulfaat alle vocht/water uit de aceton trekt. Stop je potje daarna in de koelkast waar hij koud en droog bewaard blijft. HOU JE DEKSEL ER ALTIJD OP! VOILA, JE HEBT NU DROGE ACETON! :smokin:


JE PRODUCT ZUIVEREN
3. Vergruis je product (in mijn geval 1 gram 4-FMP poeder) zodat deze makkelijk opgenomen word in de vloeistof. Stop nu ongeveer 30 Ml droge aceton in een jampot, voeg hierbij je 4FA toe. Goed roeren zodat alles opgenomen word. Het belangrijkste is dat je niet teveel aceton toevoegt, net genoeg op alle stof op te nemen. Aceton zuigt namelijk altijd water aan, des te meer aceton = des te meer water, water verdwijnt je drugs in oftewel: no good :| .

4. Doe je aluminiumfolie dekseltje weer op je jampot zodra je klaar bent met roeren. Laat dit een tijdje staan. Na verloop van tijd zou je 2 lagen moeten hebben. De bovenste laag is de aceton met alle troep die nog in je product zat. De onderste laag is het lekkere spul waar we achter aan gaan! :snort:

Zet een 2e jampot klaar, doe hier een koffie filter over heer, en giet vervolgens VOORZICHTIG je bovenste laag aceton leeg over het filter. Je hebt nu je 4FMP/onderste laag gescheiden van je troep/bovenste laag.

Om vervuilingen te voorkomen doe je dit nog een keertje met 10 ML aceton. Zorg er dit keer voor dat je echt de complete bovenste laag in het filter van jampotje 2 gooit.

5. Pak jampot nummer 3. Leg hier je filtertje overheen, giet vervolgens je drugslaag/onderste laag over dit filter heen. Wat nu in je filter ligt is je schoongemaakte product! Pak nu een klein beetje schone aceton (2-3 ml) en spuit dit over je filtertje heen. Vouw daarna je filtertje dubbel (met je product aan de binnenkant, duh!) en knijp het uit zodat er zoveel mogelijk aceton uit komt. Leg je volle filtertje met mooie kristalletjes boven de vensterbank om te drogen. Als dit je te langzaam gaat zou je eventueel ook kunnen föhnen voordat je hem te drogen legt. Let er wel op dat je dan goed je filtertje beet houd zodat je product niet eruit waait!

Zie zo, je hebt nu schoongemaakte 4FA/4FMP/4FLAVA. Deze tek kan je uiteraard ook gebruiken voor MDMA derivaten (xtc, kristallen,MDA) of coke. Tenzij je coke versneden is met bijvoorbeeld speed (meestal echter met caffeine of lidocaine) hou je bijna pure coke over.

BELANGRIJK als je product ook maar een beetje naar aceton ruikt, NIET OPSNUIVEN/ETEN/BOMMEN of iets anders. Gewoon laten liggen..... GOED drogen, compleet de aceton eruit later verdampen anders is het een enkeltje naar het ziekenhuis. SUCCES:)
Chubby
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: wo nov 05, 2014 4:17 pm

Re: 4fluoroamphetamine 4FA zuiveren/wassen

Berichtdoor Partypipo » wo nov 05, 2014 5:32 pm

Er is al een topic over speed zuiveren, en dat mag ook...
Dus als ik het voor het zeggen zou hebben zou deze ook gewoon mogen. Maar deze is volgens mij wel iets uitgebreider nog dan dat topic. Awesome
Ted Bundy schreef:Mochten quotes van mede df'ers in je onderschrift plaatsen weer 'in' worden. Dan is deze de mijne.
Avatar gebruiker
Partypipo
Doneer-meneer
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 4125
Geregistreerd: di sep 06, 2011 1:36 am

Re: 4fluoroamphetamine 4FA zuiveren/wassen

Berichtdoor Druks » wo nov 05, 2014 5:39 pm

:hulde: Fijne toevoeging aan het forum!
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7160
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: 4fluoroamphetamine 4FA zuiveren/wassen

Berichtdoor Chubby » wo nov 05, 2014 6:16 pm

thanks! en voor de echte dopefiend ook nog een kleine tek om het restproduct uit je "troep" te filteren. VERSPILLING IS KILLING!

Neem je restje troep uit het 1e filtertje. schraap dit in het 2e jampotje waar je andere troep in zat die je gescheiden hebt. Zet dit op de vensterbank en laat alle aceton verdampen. Tenzij je haast hebt, maak dan een pan met warm water aan, zorg dat je jampot in het midden kan staan en het water zo hoog mogelijk zit zonder het potje te laten drijven. Kook vervolgens de aceton weg, let op je water, sommige drugs hebben een laag smeltpunt en VERBRANDEN DUS IN DE LUCHT terwijl je kookt! Aceton heeft een laag verdampingspunt, al bij +/-60 graden, hoger dan dit hoef je niet te gaan (Laag vuur dus!). Doe nu wat nieuwe aceton (10 Ml) over je kristallen/poeder met troep heen in een klein plat schaaltje. Laat dit afkoelen naar kamer temperatuur, plaats het vervolgens in de koelkast voor een paar uur, plaats het vervolgens in de vriezer voor minimaal 24 uur. De volgende dag trek je je schaaltje uit de vriezer en zitten er kristalletjes op je schaaltje! Schraap deze kristallen van het schaaltje in een zakje. zie daar, ge-herkristalliseerde MDMA. Dit werkt niet echt met amphetamine, met 4F heb ik het nog nooit geprobeerd. Ik ga pas volgende week weer aan de slag, dan maak ik een uitgebreid foto rapport voor jullie!

Enkele tips:

Draag het liefst iets van een mondkapje of dergelijks als je aceton kookt. Hierbij komt een nogal giftige lucht vrij.

Wil je grotere M-Kristallen? Des te langzamer je je product af laat koelen (afkoelen, vriezer, koelkast) des te groter je kristallen worden. Neem je tijd, het is de moeite waard. In de tijd dat ik nog M deed soms wel kristallen van 2-3 CM gemaakt. Heel gaaf!

Gebruik alles met mate, zeker nu je spullen puurder zijn. Met name van speed of coke willen mensen nog wel eens schrikken van de kwaliteit die ze niet gewend zijn. Begin gewoon rustig, daarna kan je altijd bij-doseren.

Belangrijkste van deze tek is; als het ook maar een beetje raar eruit komt of naar aceton blijft ruiken. Gooi dan gewoon je spullen weg. Een likkie MDMA is echt het ziekenhuis niet waard, zeker niet als je vervolgens aan vrienden/kennissen of misschien zelfs nog ouders moet gaan uitleggen waarom je er die ene leuk avond niet bij was. BE SAFE, groetjes! :kleuter:
Laatst bijgewerkt door Chubby op wo nov 05, 2014 6:50 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Chubby
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: wo nov 05, 2014 4:17 pm

Re: 4fluoroamphetamine 4FA zuiveren/wassen

Berichtdoor Rudolph » wo nov 05, 2014 6:48 pm

:hulde: keep up the good work, dan kan ik me bezighouden met onzin :roll:
xoxo dikke lebber van je favoriete rendier :blowkiss:
Avatar gebruiker
Rudolph
Voorproefje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2800
Geregistreerd: do dec 12, 2013 9:42 pm
Woonplaats: Noordpöhl

Re: 4fluoroamphetamine 4FA zuiveren/wassen

Berichtdoor Prototype » wo nov 05, 2014 6:53 pm

Nice topic :hulde:
Al lijkt het me zinloos om 4-FA van 98% puur nog te wassen.
Die 2% vervuiling zou toch niet zo heel erg moeten zijn. :p
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: 4fluoroamphetamine 4FA zuiveren/wassen

Berichtdoor Chubby » wo nov 05, 2014 8:49 pm

In mijn geval is het meer omdat mijn 'vrienden' graag witte heldere drugs hebben als ik het aan ze uitdeel. Ik krijg het ook echt zo bruin als warme choco poeder binnen haha. Echter met speed of coke kwam ik vaak uit op ruim de helft minder gewicht. En dan durf ik nog te zeggen dat ik best goede connecties heb. Bij effecten als koppijn is ook gebleken dat ze weg gaan, en wie weet wat die 2% dan in godsnaam voor chemisch goedje is 8-) zeker uit het land waar ik het vandaan haal willen ze nog wel eens wat 'kopieren' haha.

Anyway, thanks voor de reactie. Als iemand nog iets toe te voegen heeft plak ik het er met alle liefde aan dus... brand los zou ik zeggen!

bij deze, thanks druks :grin:
Laatst bijgewerkt door Chubby op wo nov 05, 2014 9:08 pm, in totaal 2 keer bewerkt.
Chubby
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: wo nov 05, 2014 4:17 pm

Re: 4fluoroamphetamine 4FA zuiveren/wassen

Berichtdoor Druks » wo nov 05, 2014 9:02 pm

Zou je hints ff verwijderen. Daar zijn ze hier niet zo blij mee :rock2:
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7160
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: 4fluoroamphetamine 4FA zuiveren/wassen

Berichtdoor Piotr » do nov 06, 2014 10:50 pm

Leuk idee, dat zuiveren van research chemicals. Alleen het is meestal niet zo praktisch/nuttig als je denkt.

Ten eerste wil ik je duidelijk maken dat die ±98% die vendors beweren meestal niet juist is. De apparatuur die er voor nodig is om dit te analyseren kost een flinke duit. Al vind ik dit al een lange tijd een boeiende vraag; waaruit bestaat de vervuiling? Wat het overige percentage nou daadwerkelijk is, weet niemand. Ik verwacht restproducten van de synthese, waar je je volgens meestal niet zo druk over hoeft te maken. Andere illegale drugs die je koopt/consumeert worden ook gewoon gesynthetiseerd door personen die waarschijnlijk nog minder verstand hebben van chemie dan de personen die in zo'n chinees lab werken waar de meeste research chemicals vandaan komen. Wat ik hiermee bedoel is dat deze drugs waarschijnlijk veel meer vervuiling hebben dan de rc's die je online koopt. Verder wordt dit bij het inleveren bij een testcentrum ook nooit vermeld. De meeste chemicaliën die hierin aan worden getroffen zijn volgens mij simpelweg niet zo desastreus in zulke lage concentraties.

Ten tweede beschikken deze quasi-legale laboratoriums over goede apparatuur en zullen ze hun eindproduct waarschijnlijk wel opzuiveren. In ieder geval beter dan dat wij dat zelf kunnen.

Ten derde stuit je op het probleem dat je enkel polaire stoffen eruit kan wassen met aceton. Aangezien je 4-fa er niet (goed) in oplost zullen veel restproducten van de synthese dit ook niet doen omdat deze qua structuur veel lijken op 4-fa. Omdat je niet weet waaruit je vervuiling bestaat is het moeilijk om deze stoffen er doelgericht uit te wassen.

Tot slot. Ik ben benieuwd waar je het op baseert dat je hoofdpijn krijgt en dat het viezer smaakt als het "vervuild" is, want je hebt eigenlijk geen "onvervuilde" drugs, zeker tijdens het kristalliseren is vervuiling zo goed als onvermijdelijk. Ik denk dat dat tussen je oren zit. Al zullen bepaalde versnijdingsmiddelen dit wel kunnen veroorzaken, lijkt me dat bij de meeste research chemicals niet echt relevant. De reden dat je stukken minder overhoudt van je speed/coke na het wassen komt gewoon doordat het versneden is, laat het eerst testen voordat je het gaat wassen. Ik heb ook eens speed gewassen wat achteraf voor het wassen gewoon 73% bleek te zijn. Het idee achter wassen is meer om de versnijdingsmiddelen eruit te halen, dan om dit soort rest-vervuilingen te verwijderen.

Ohja, uitkijken met vuur en aceton! :kleuter:
L S D
Avatar gebruiker
Piotr
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1889
Geregistreerd: vr okt 26, 2012 11:23 pm

Re: 4fluoroamphetamine 4FA zuiveren/wassen

Berichtdoor preciado » wo aug 03, 2016 3:13 am

Mooi bericht, ik hou van Amvitamientje :love:
Koop research chemicals online op http://www.aebiisbaas.com
Druksisdeshit is een bedrijf dat gespecialiseerd is het verbieden van research chemicals. Wij werken met juristen en advocaten in heel Friesland. Ons doel is om voorgoed reseach chemicals uitsluitend in het bezit van Prototype te laten zijn.
preciado
Newbie
Verbannen
 
Posts: 2
Geregistreerd: di aug 02, 2016 10:18 pm

Re: 4fluoroamphetamine 4FA zuiveren/wassen

Berichtdoor Maus » wo aug 03, 2016 2:17 pm

Druks schreef::hulde: Fijne toevoeging aan het forum!
Maus schreef:Wees liev voor elkaar en leef in vrede :stoned:


Albert Einstein schreef:
Der hauptgrund für stress ist der tägliche kontakt mit idioten...


Leo Gura schreef:
Society is an amusementpark for the ego to distract you from your truth...
Avatar gebruiker
Maus
RIP lieve Poseidon...
Donateur
Offline
 
Posts: 10205
Geregistreerd: vr mei 18, 2012 10:53 am
Woonplaats: Vrijstaat www.drugsforum.info


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Research Chemicals

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 5 gasten

Royal Queen Seeds banner