Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Aantal vragen over 6-apb

Dé plek voor discussie over alle nieuwe stoffen. Met een speciaal subforum voor de 2C-reeks.

Aantal vragen over 6-apb

Berichtdoor eenhoorn2 » za jan 21, 2017 1:50 pm

Hallo allemaal, ik ben van plan om over een maandje of wat eens 6-apb te gaan proberen. Dit omdat ik heb gehoord dat het een stuk langer duurt dan MDMA of 4-FA waardoor het mij ideaal lijkt voor op een festival. Helaas valt het me op dat er niet zoveel info te vinden is als ik had gehoopt. Ik hoop dat een aantal van jullie mij hierbij kan helpen!

Ten eerste lees ik dat er twee verschillende vormen van 6-apb zijn, een sterke variant (waarbij mensen al erg hard gaan op 125mg) en een variant waarvan je veel meer moet nemen (200mg <). Ik heb inmiddels wat 6-apb bemachtigd en ga dit volgende week laten testen. Aangezien je bij de testcentra altijd de actieve stof in het aantal mg krijgt vroeg ik me af hoeveel actieve stof de 'pure' variant zou bevatten. Ligt dit rond de 80%? Dan kan ik inschatten hoe puur mijn 6-apb is en weet ik welke dosis ik moet aanhouden :)

Ik lees ook verhalen van combinaties met 5-apb omdat enkel 6-apb voor sommigen niet genoeg energie zou geven. Hoe denken jullie hier over? Ik ben van plan om het te gaan nemen op een festival wat zo'n 10 uur duurt. Van mezelf ben ik al energiek en ik sta van 4-FA altijd echt te stuiteren. Toch ben ik wel een beetje bang dat het me niet genoeg energie geeft op een festival en ik al voor het einde moe begin te worden. Misschien is klein beetje 4-FA bijpakken voor de laatste uurtjes dan een idee?

Tot slot misschien wel het punt waar ik het meest tegenaan hik: ik ben altijd een beetje bang om iets nieuws te proberen op een festival. Dit omdat ik weet dat MDMA/4-FA een garantie is op een leuke tijd. Dan ben ik toch een beetje bang dat ik een mooie dag verpest door iets nieuws te proberen wat me dan niet bevalt. Is 6-apb een stofje waarbij het effect ook wel eens kan tegenvallen? Of is het zo dat met de goede instelling en zin(wat geen probleem is) het altijd een feest wordt?

Alvast bedankt voor de reacties en ik hoop dat jullie een beetje door de lap tekst heen zijn gekomen :D
eenhoorn2
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: do jan 05, 2017 2:05 pm

Re: Aantal vragen over 6-apb

Berichtdoor Perry » za jan 21, 2017 2:42 pm

Allereerst ben je fout geïnformeerd. 6-APB is 6-APB en naar mijn weten altijd als Hydrochloride-zout verkocht. Altijd even sterk dus. Wat wel kan is dat de puurheid verschilt tussen verschillende vendors, wat jij als bovenstaande interpreteerde of dat je in de war bent met haar analogen, zoals, 6-APDB, 5-MAPB, 5-APB enzovoort. Dit zijn echter gewoon andere chemische structuren, met ieder hun eigen dosis.
Wat betreft die puurheid is het sterk aan te raden een sample te laten testen bij een testcentrum, wat jij al gaat doen: Super! Hiermee ben je al verstandiger bezig dan het merendeel van de gebruikers! De maximale puurheid van 6-APB is 82.78%, maar het testcentrum zal jou jouw percentage laten weten. Met het percentage dat je uitslag betreft kan je gemakkelijk de dosis die je nodig hebt berekenen. Het kan echter ook blijken dat je niet eens 6-APB hebt of dat er een riskante vervuiling in zit. Mocht dit het geval zijn, dan zullen ze je hier over het algemeen uitgebreid over informeren bij het testcentrum.

(Berekening maximale puurheid:)
Spoiler! :
175.23 / (175.23 + 36.46) × 100% = 82.78%


Wat betreft je idee het te gaan combineren kan ik dit enkel erg sterk afraden. Allereerst omdat het research chemicals betreft en er over de individuele werking al weinig bekend is, laat staan eventuele interacties. Daarnaast omdat het aannemelijk is dat de neurotoxiciteit (schadelijkheid voor de hersenen) behoorlijk toeneemt bij het combineren met een amfetamine, vanwege het ontstaan van vrije radicalen die oxidatieve stress veroorzaken wanneer er te hoge concentraties dopamine tegelijkertijd met serotonine in de synaptische spleet aanwezig zijn.
Ik verwacht niet dat je precies begrijpt wat dit laatste allemaal precies inhoudt, maar kort gezegd: Combineren resulteert zeer waarschijnlijk in sterk verhoogde schadelijkheid.

Alle stoffen kunnen in principe een keer slecht vallen. Door fysieke gesteldheid, verkeerde dosis, slechte sfeer etc. dus in principe niet meer of minder dan bij MDMA / 4-FA. Naar mijn inschatting loopt dat dus wel los, je ervaart nu enkel wat gezonde stress, omdat je een nog onbekende ervaring tegemoet gaat.

Zolang je op het feest net zo verantwoordelijk met je gebruik omgaat als nu, bij de voorbereiding, zal het helemaal goed gaan.

Ik hoop hiermee al je vragen te hebben beantwoord. Ik had dit achteraf beter even op mn laptop kunnen typen, dan op mn mobiel...

Ciao en veel plezier alvast!
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13206
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Aantal vragen over 6-apb

Berichtdoor Italiano » za jan 21, 2017 6:58 pm

Je bent zelf verkeerd geinformeerd JG, bij 6-APB zijn er twee zout varianten in omloop, HCl en succinate (oa bij de bekende Spaanse vendor te krijgen) en het klopt dat de dosissen tussen die twee best wel verschillen.
Avatar gebruiker
Italiano
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1036
Geregistreerd: zo jan 08, 2012 1:29 pm

Re: Aantal vragen over 6-apb

Berichtdoor TESTOSTERONBOM » za jan 21, 2017 7:21 pm

Hahahaha natuurlijk kan het ook tegenvallen. Of heel leuk worden misschien maar je hebt nooit een 100% garantie dat het positief uitvalt.

Hoor zelf vrij wisselende verhalen erover, ik vond het zelf heel erg tegenvallen maar de ene keer had ik een enorme tolerantie voor mdma en de ajdere keer had ik al vrij veel pep op (afrader) dus daar kan het ook aan gelegen hebben :p

4-fa bijpakken is trouwens je hersenen frituren. Echt niet goed voor je en ik word/werd vooral vaag en fokt op van uppers combineren en niet echt lekker gaande ofzo
TESTOSTERONBOM
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 208
Geregistreerd: do okt 13, 2016 11:04 pm

Re: Aantal vragen over 6-apb

Berichtdoor djeemen » zo jan 22, 2017 1:11 pm

Voor mij was 125 mg altijd voldoende (de lichtblauwe/groenige pellets van een aantal jaren terug), en ik weeg rond de 90 kg. Normaal gesproken hou ik wel van flink doseren maar met dit stofje dus niet. Wat ik heb gemerkt met 6-APB is dat je eigen mood enorm belangrijk is. Voor mij is de vergelijking met MDMA als volgt: MDMA trekt jou mee naar het plezier, of je wilt of niet je zult je (geforceerd) vermaken en je zult het leuk hebben. De MDMA loopt voorop en jij volgt. Bij 6-APB is dit andersom, jij loopt voorop en de 6-APB volgt. Blijf jij stil staan en boeit de avond je geen fuck, dan zal de 6-APB ook stil staan en weinig invloed hebben. Je zult je in dit geval ook vrij nuchter voelen. Ga jij gewoon plezier maken ongeacht welke drug je hebt genomen, dan zal de 6-APB mee gaan en je een leuke tijd bezorgen. Je kan je op dat moment ook koekiewaus voelen.
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 620
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: Aantal vragen over 6-apb

Berichtdoor eenhoorn2 » ma jan 23, 2017 10:56 am

Bedankt voor de reacties allemaal!

Ik vind het opzich geen probleem dat het wat meer van je eigen stemming afhankelijk is, want ik weet toch wel bijna zeker dat die op dat moment heel goed zal zijn. Ik had het eigenlijk ook anders moeten zeggen: is de kans groot dat je slecht gaat op 6-apb? Maar ik heb inmiddels ook het benzo fury topic op deze site voor een groot deel doorgelezen en volgens mij is die kans niet erg groot. Het ergste wat dus kan gebeuren is dat de effecten van de 6-apb een beetje tegen vallen en dat durf ik wel aan :D

Ik ga het binnenkort maar eens proberen, ik weet nog niet precies wanneer. Ik zal tegen die tijd nog wel even laten weten hoe het was :woeh:
eenhoorn2
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: do jan 05, 2017 2:05 pm

Re: Aantal vragen over 6-apb

Berichtdoor TESTOSTERONBOM » ma jan 23, 2017 10:58 am

Veel plezier!
TESTOSTERONBOM
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 208
Geregistreerd: do okt 13, 2016 11:04 pm

Re: Aantal vragen over 6-apb

Berichtdoor FRESH » ma jan 23, 2017 3:25 pm

Italiano schreef:Je bent zelf verkeerd geinformeerd JG, bij 6-APB zijn er twee zout varianten in omloop, HCl en succinate (oa bij de bekende Spaanse vendor te krijgen) en het klopt dat de dosissen tussen die twee best wel verschillen.


Dit klopt inderdaad. Er kan wel 20% verschil zitten in de uiteindelijke dosering.
HCI is gewoon veel sterker, dus let daar ook op als je 6-APB afweegt en wilt doseren in bijv. je capsule.
FRESH
Offline
 

Re: Aantal vragen over 6-apb

Berichtdoor Perry » di jan 24, 2017 12:29 am

Italiano schreef:Je bent zelf verkeerd geinformeerd JG

Ik wil nog ff noemen dat ik gewoon niet geïnformeerd was, nog enkel HCl had voorbij zien komen en dat dit ook de reden was dat ik de uitspraak deed met twijfel in m'n ondertoon.

Dat gezegd hebbende, op naar m'n vraag:
(Aangezien verschillende zouten WEL verschillende fysieke eigenschappen hebben, in tegenstelling tot optische isomeren:) Zijn de twee gemakkelijk van elkaar te onderscheiden aan de hand van kleur, structuur of geur?
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13206
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Aantal vragen over 6-apb

Berichtdoor eenhoorn2 » do feb 16, 2017 10:22 am

Nou heb de uitslag van het testcentrum binnen. De beste man kon mij vertellen dat het een poeder was wat 'hoofdzakelijk bestaat uit 6-apb maar ook met een deel 5-apb'. Percentages/hoeveelheden wordt niet op getest bij dit soort research chemicals is mij verteld.

Met de 5-apb erbij ben ik op zich wel tevreden, omdat dit zo'n goede combinatie schijnt te zijn. Maar wel een beetje jammer dat ik nu nog niks weet over welke batch ik te pakken heb. Is er een manier om de ene batch te onderscheiden van de andere?
eenhoorn2
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: do jan 05, 2017 2:05 pm

Re: Aantal vragen over 6-apb

Berichtdoor Perry » vr feb 17, 2017 7:26 am

Vreemd, imo... :s

Mjah, dat hadden zij horen doen
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13206
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Aantal vragen over 6-apb

Berichtdoor eenhoorn2 » vr feb 24, 2017 4:51 pm

JongGeleerd schreef:Vreemd, imo... :s

Mjah, dat hadden zij horen doen

Ja dat leek mij dus ook. Het is erg kostbaar om te bepalen hoe sterk een stof is en daarom is ervoor gekozen alleen een percentage te geven bij de bekendste stoffen.

Ik heb mn leverancier maar gecontacteerd en deze heeft me verteld dat het de succinate versie is, maar wel van hele hoge kwaliteit omdat verschillende mensen hem al gemaild hadden dat ze dachten dat het de HCL versie was omdat het zo goed werkte. Verkooppraatje lijkt me? Aangezien je van de succinate versie altijd meer nodig zult hebben toch?
eenhoorn2
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: do jan 05, 2017 2:05 pm


  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Research Chemicals

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

Royal Queen Seeds banner